Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

VAİO VPC-EB4L1E model laptop aldim ikinci el ancak recovery bölümü f disk atarak eski sahibi silmiş bana recovery cd si gerekiyor

Acaba bilgisayar modeli benim gibi olan bir arkadaş laptop üzerinden recovery cd leri yapip gönderme imkanı var mıÜcretini ödeyecegim

Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olacagım

Saygılarımla
  • ya bizim notebook lara neden ati güncellemesi çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07

ya bizim notebook lara neden ati güncellemesi çıkmıyor

ATI tarafından biraz zahmetli ve gerek görülmeyen bir iş olduğu için.
  • Arkadaşlar ben rusyadayım ve e serisi laptop seçtim yalnız bu laptop türkiyede yok herhalde hiç görmedim ınternette.ekranin arkasi ve mouse yanlari desenli deri gibi.yorumlarınızı bekliyorum özellik ve fiyat olarak
    Sony Vaio VPC-EA3Z1R/BQ
    Core i5-460M
    2,53 mhz с функцией разгона Turbo Boost до 2,80 mhz
    L2 : 3 mb
    ram: DDR3 4096
    harddisk: 500 Гб
    ekran:14" LED Зеркальный (Glare) (1600x900) WXGA++
    ekran karti:ATI HD5650 1024MB
    DVD SuperMulti
    Ağırlık:2.35
    Fiyat:2.200 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas_2087

Arkadaşlar ben rusyadayım ve e serisi laptop seçtim yalnız bu laptop türkiyede yok herhalde hiç görmedim ınternette.ekranin arkasi ve mouse yanlari desenli deri gibi.yorumlarınızı bekliyorum özellik ve fiyat olarak
    Sony Vaio VPC-EA3Z1R/BQ
    Core i5-460M
    2,53 mhz с функцией разгона Turbo Boost до 2,80 mhz
    L2 : 3 mb
    ram: DDR3 4096
    harddisk: 500 Гб
    ekran:14" LED Зеркальный (Glare) (1600x900) WXGA++
    ekran karti:ATI HD5650 1024MB
    DVD SuperMulti
    Ağırlık:2.35
    Fiyat:2.200 tl

İşlemcisi eski, ekran kartı ahım şahım değil. 2200 tl pahalı.
  • merhaba arkadaslar vpceb1m1e kullanmaktayım, bir yılı askın süredir kullanıyorum benim sorunum şu dayanılmıycak derece laptop ısınıyor ve hiçbir oyunu keyifle oynatmıyor, internette gezinirken bile everestte sıcaklıklar 70in altına düşmüyor. Vidaları söküp içine bakmıştım kurcalamadım ama sadece gözle görülür toz varmı diye öyle bir baktım, sanırım bu yüzden garanti dısıda kalıyor. Önerisi olan var mı?
  • VPC - EH2N1E kullanıyorum. Beni de ekler misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawliet.

merhaba arkadaslar vpceb1m1e kullanmaktayım, bir yılı askın süredir kullanıyorum benim sorunum şu dayanılmıycak derece laptop ısınıyor ve hiçbir oyunu keyifle oynatmıyor, internette gezinirken bile everestte sıcaklıklar 70in altına düşmüyor. Vidaları söküp içine bakmıştım kurcalamadım ama sadece gözle görülür toz varmı diye öyle bir baktım, sanırım bu yüzden garanti dısıda kalıyor. Önerisi olan var mı?

Olan olmuş söktüysen.. Fan kısmını, işlemci kısmını iyice temizle.. kasada biriken pislik toz vs varsa ızgara kenarlarında onlarıda temizle bilgisayar bi nebze rahatlar ama düzelmez tamamen..
  • VPC-EB36GM

1- hakansolak

Ben makinayı sattım arkadaşlar,listeden çıkarabilirsiniz.
    bu sıcaklığa ve fan sesine daha fazla dayanamadım,
    çok samimi bir şey paylaşayım 1 yıl önce aldığım Samsung r580 çok daha iyi bir makina. Ne ses çıkarıyor ne ısınıyor,buz gibi 1 yıldır.
    Oyun filanda oynamıyorum işin ilginç yanı ben,büyük hayal kırıklığı oldu bana.

Tek sevdiğim şey güzel klavye,güzel dizayn ,dış malzeme kalitesi oldu .
  • Tamamen düzelmesi için ne yapabılırım peki önerin var mı?
  • VPC-EB1LFX arkadaşlar yaklaşık 1 buçuk yıldır bu modeli kullanıyorum fakat son zamanlarda biraz fazla ısınmaya başladı acaba nedendir bileniniz varmı eskiden böyle bişey yoktu yada nadirdi biraz fazla yüklenince oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawliet.

Tamamen düzelmesi için ne yapabılırım peki önerin var mı?

Tamamen düzeleceğini sanmıyorum maalesef bu pclerin fanları çok sesli çalışıyorlar zamanla alışmak lazım. Isındıkçada temizlemek 2. bir pc'n varsa eğer benim gibi garanti kapsamından çıkana kadar 6 ayda bir servise göndermen çıktıktan sonrada yaptığın gibi açıp temizlemek onun dışında başka bir önerimde soğutucu ile kullanman.

Saygılar.
  • arkadaşlar benim ki VPC-EH2F1E/B cihazımdan memnunum vaio gate sizde de kastırıyor mu ?
    birde açılışta biraz geç açılıyor gibi geliyor bana..nasıl hızlandırırım ?
  • Arkadaşlar ben eb4z1e kullanıyorum .Son zamanlarda wireless da kopmalar oluyor,tekrar bağlanmaya çalıştığım zaman bağlanmıyor.Reset falan attığımda anca normal hale dönüyor.Bu sorunu yaşayan var mı başka ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Arkadaşlar ben eb4z1e kullanıyorum .Son zamanlarda wireless da kopmalar oluyor,tekrar bağlanmaya çalıştığım zaman bağlanmıyor.Reset falan attığımda anca normal hale dönüyor.Bu sorunu yaşayan var mı başka ?

Driverınızı güncelleyiniz. Tekrar aynı sorunla karşılaşırsanız teknik servisin yolunu tutmaktan başka çareniz yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Arkadaşlar ben eb4z1e kullanıyorum .Son zamanlarda wireless da kopmalar oluyor,tekrar bağlanmaya çalıştığım zaman bağlanmıyor.Reset falan attığımda anca normal hale dönüyor.Bu sorunu yaşayan var mı başka ?

aldığımdan beri eb4x1e aynı sorunu yaşıyorum.ama çok takmadım servise vermek için
  • arkadaslar Sony Vaio 23L1E/B Modeli notebooklar var elimde hepsi de sıfır hic aclmamis orjınal sony eurasia garantisi altında nakit 2000 kk 12 taksitel 2100 tl bonus karta sımdı al nısanda ode kampanyası mevcut bılgınıze faturayı da adınıza ya da frmanıza nereye ıstersenız kesıyorum.
  • Yaklaşık bir haftalık VPC-EB4L1E kullanıcısıyım performansından inanılmaz derece memnunum ilk laptopum oldu ama iyi ki tercih etmişim diyorum tasarım olarak çevrede kendini hemen belli ediyor Benide eklersen sevinirim gruba :)
  • arkadaşlar pil kullanımınız nasıl takıp çıkarıyor musunuz ?? nasıl kullanıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit89

arkadaşlar pil kullanımınız nasıl takıp çıkarıyor musunuz ?? nasıl kullanıyorsunuz ?

Takıp çıkartıyormusunuz derken?
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.