Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ucuß3

beyler imzamdaki sony vaio beni gerçekten deli edicek . fanı hiç durmuyor ki altında soğutucu var . bilgisayarın heryeri buz gibi sadece fan kısmı ılık olmasına rağmen yinede bu fan durmuyor gümbür gümbür çalışıyor :S yokmu bi program fanı kısabileceğim ? aradım bulamadım . speedfan demeyin . acer aspire one için vardı fanı kısıyordu flan

hocam benden size tavsiye ayrı konu açın bu konuda neredeyse kimse kalmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TOSUN-

quote:

beyler imzamdaki sony vaio beni gerçekten deli edicek . fanı hiç durmuyor ki altında soğutucu var . bilgisayarın heryeri buz gibi sadece fan kısmı ılık olmasına rağmen yinede bu fan durmuyor gümbür gümbür çalışıyor :S yokmu bi program fanı kısabileceğim ? aradım bulamadım . speedfan demeyin . acer aspire one için vardı fanı kısıyordu flan

hocam benden size tavsiye ayrı konu açın bu konuda neredeyse kimse kalmamış

hüeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3453

quote:

Orijinalden alıntı: Sayın

@ ege1903

Harici ses kartı ile laptop üzerindeki speakerlardan ses alamazsınız. Adı üstünde harici ses kartı.

@ ahmet3453

Sorunsuzca SSD kullanabilirsiniz. Gerçekten çok fark edecektir okuma yazma hızlarına.

@ Cqr24

Denetim masası- - vaio control center - mouse and keyboards - pointing device işaretli olan tiki kaldırman yeterli.

daha önce ssd harddisk kullanan oldumu acaba içersindeki mevcut olan harddiski çıkartıp yerinemi takıcaz yuvası uyumlumu işte bunlar sorun ve bunların cevabı lazım

z1-e kullanıyorum 120 gb ssd aldım malesef açılışta operating system not found hatası verdi kapatım açıyorum yine aynı hata yeniden başlatmada sorun yok hata ardından ctrl alt del yapıp başaltrsında sorun yok ama kapalı iken açınca hep aynı hata vatan dan almştım gtürdm ssd sorunlu diyp değiştrdiler yine aynı sony yetkili servisi aradılar üzülürek söylüyorum anakrt ssd dinin hızına yetişemiyormuş sony öyle söylemiş ileride bios güncelleme düzeltilir demiş ama ürünü iade ettim bilginze

• quote:

hocam temiz bir format at recovery dvd sini almayı unutma ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

arkadaşlar EB4Z1E modelkini kullanıyorum.Hoparlörün sesini %90 ın üzerine çıkardığım da cızırtı oluyo bunun için yapabileceğim bişey var mı?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...

http://www.vatanbilgisayar.com/Hoparl%C3%B6r%20(Speaker)/logitech-980-000144-s220-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=51201
    bu ürünü kullandım çok güzel elektirikten güç aldığı için ses çıkışına zararı olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

arkadaşlar EB4Z1E modelkini kullanıyorum.Hoparlörün sesini %90 ın üzerine çıkardığım da cızırtı oluyo bunun için yapabileceğim bişey var mı?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...

aynı problem bende de var harici ses kartı gibi çözümler var mı bunun için?

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/OEM%20Muhtelif%20Kart/products.aspx?L2=OEMCAR&k3=Ses%20Kart%FD&qs=
    |4=2
    bu ürünlerde herhangi birisni alıp hd veya diğer ses türlerini rahatlıkla dinlersin yada yukarıdaki önerimi düşünebilirsin

• Arkadaşlar Sony Vaio VPC - EH2Q1E/B ürünü için sipariş verdim.Performansı hakkında bilgim yok.Zannedersem kullanıcısıda yok..e serisinin tecrübelileri olarak bu model hakkında ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunokan

Arkadaşlar Sony Vaio VPC - EH2Q1E/B ürünü için sipariş verdim.Performansı hakkında bilgim yok.Zannedersem kullanıcısıda yok..e serisinin tecrübelileri olarak bu model hakkında ne dersiniz?

ekran kartı hakkında bilgi
    işlemci

• O bilgileri okumuştum çok teşekkür ederim ilginiz için..Ben daha ziyade bu modele yakın bir model kullanan arkadaşların kullanım hakkında ki olumlu olumsuz fikirlerini merak ediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vatansever1934

quote:

formatla bi alakasının oldğnu sanmyorm çnkü yeni format çektm :/ ama ben pilde kullanmıyorum sürekli prze takılı kullanyrm onun bi etkisi olurmu ısınmada
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vatansever1934

quote:

formatla bi alakasının oldğnu sanmyorm çnkü yeni format çektm :/ ama ben pilde kullanmıyorum sürekli prze takılı kullanyrm onun bi etkisi olurmu ısınmada

zennetmem bende sürekli prizde kullanıyorum sadece zorlandığı işte fan devreye giriyor bios tan bi ayar vardı sanki bulunca yazarım olmassa teknik bi arıza olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vatansever1934 -- 24 Kasım 2011; 18:02:38 >

• arkadaslar vaio eb3m1e sahibiyim bi sorum olacaktı ram yükseltmeyi düşünüyorum uygun ram hangisi olur önerileriniz nedir ? teşekkürler şimdiden
  • LÜTFEN DİKKAT;

SONY VAIO VPC-EB4X1E/BQ kullanıcısı arkadaşlarımdan yardım rica ediyorum...Sony'nin kendi uygulaması olan Media Gallery benim çok keyifle kullandığım bir programdır;ancak geçtiğimiz günlerde bu programın müzik dosyalarını çalmadığını farkettim ve "media gallery bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor" gibi bir mesaj aldım..Yurtdışı Sony forumlarında araştırdım ve Recovery&Restore kısmından "Reinstall Applications&Drivers" sekmesi ile media galleryyi yeniden kurdum, tamam sorunum düzeldi ancak media gallery update uyarısı verince indirilen update'in kurulu versiyonla uyumlu olmadığı mesajı geldi ekrana..
    VPC-EB4X1E/BQ kullanıcılarından ricam "Media Gallery" programını açıp sağ üst köşedeki ayarlar sekmesinden programın versiyonuna bakıp bana yazabilir misiniz lütfen? şimdiden teşekkürler...Acil please...
  • Sony vaio vpceh2q1e/b model laptopu alalı daha 2 hafta oldu bazen kasma yapıyor,bide yeni bir laptopa göre biraz fazla ısınıyor.sizce teknik servise götürmelimiyim..Vaiosu olan bi arkadaş daha var onun ki benden az ısnıyor.Mediamrkt dan alınma laptopum.Masa da kullanmama rağmen bu kadar ısnıyor,abartmayım ama biraz fazla ısınıyor sanki sizce ne yapmalıyım ?? laptopu yeni aldığım için de soğutucu almak istemiyorum.Ya da bu modeli kullanan başka kimse varsa onda da bu sorun var mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiger23

Sony vaio vpceh2q1e/b model laptopu alalı daha 2 hafta oldu bazen kasma yapıyor,bide yeni bir laptopa göre biraz fazla ısınıyor.sizce teknik servise götürmelimiyim..Vaiosu olan bi arkadaş daha var onun ki benden az ısnıyor.Mediamrkt dan alınma laptopum.Masa da kullanmama rağmen bu kadar ısnıyor,abartmayım ama biraz fazla ısınıyor sanki sizce ne yapmalıyım ?? laptopu yeni aldığım için de soğutucu almak istemiyorum.Ya da bu modeli kullanan başka kimse varsa onda da bu sorun var mı ??

2 haftalık laptop ısınma sorunu yapmamalı eğer gerçekten çok fazla ısındığını düşünüyorsanız servise götürmenizi tavsiye ederim.
  • diğer vaiolu arkadaşıma göre çok ısnıyor yani en azından fön makinesine yakın üflüyor.İlgin için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiger23

diğer vaiolu arkadaşıma göre çok ısnıyor yani en azından fön makinesine yakın üflüyor.İlgin için teşekkürler

Kesinlikle servise götürmelisiniz o zaman. Ne demek rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTHYPATHY

Şimdiye kadar o şekilde kronik sorun yaşayan bir arkadaşımız olmadı. Ekran LED değil fakat karşılaştırmalarda ne kadar fark olsada sizi üzecek kadar kötü bir ekran değil hatta LCDye göre gayet başarılı bir ekranı var ki zaten LEDlerle kaşılaştırılıyor olması bile yeterli. Ses konusunda ilave bir program yüklersen daha başarılı bir ses kalitesine kavuşuyorsun. Görüntü özelliklerinde ise ATI Catalyst den veya WIN7 nin ayarlarından biraz bir ayarlama yaparsan görütü gayet güzelleşiyor. başlangıçta gözüne çarpabilecek şeyler bunlar. Zaten çözümde getirmiş durumdayız.

ses konusunda nasıl bir ilave program önerirsiniz.?
  • aylardır eb4x1e kullanıyorum.çok çok memnunum.üniversiteden arkadaşlarla toplanıyoruz tabi öğrenci evi olduğu için .laptop unu alan geliyor.hd 5650 şu an için hiçbir sorun yaşatmadı bana.ekran da full hd farkını herkes direk farkediyor.iyi ki full hd almışım.ekranı çok çok canlı ve kaliteli. bütün oyunları şu an akıcı bir şekilde oynayabiliyorum.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_55870872/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55870872

ıhtıyacı olan bır arkadasımız varsa elımdekı bu cıhazı satmak ıstıyorum
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.