Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -TOSUN-

quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

benide ekle lexisoralv :) eb4x1e-bq

beyler bayanlar ben cep telefonumn ekranındaki çizikleri giderebilmek için displex denilen şeffaf yüzey pasta ve cilasından aldım ama bir etkisi olmadı bunun üzerine deneme amaçlı laptopun kapağındaki ufak bir çizik için denedim sonuç mükemmeldi çizikten eser kalmadı üstüne birde mat yüzeyi piano yüzeyi gibi parlattı resimleri telefonla çektim müsayt olunca atacağım . parlattığı için tüm yüzeye dikkatlice ovalayarak sürdüm sonuç süper oldu . adanada olan arkadaşlar varsa onlarada uygulayabilirm

hocam urunu nerden aldiniz

ben ebaydan getirttim dostum . kutusuz yolladı içinden çıkan özel bezini koymamş haliyle ekranda etkili olmadı . hepsiburada.com da var 13 tl ye satıolar

• VPC-EH1S1E nasıl bilirsiniz?
  • Arkadaşlar merhaba (: Öncelikle ben de bir Vpc-EH1S1E Kullanıcısıyım yaklaşık 2 haftadır. Beni de listeye ekleyebilirsiniz (:

Sizlere bir sorum olacak. 2 haftadır kullanıyorum yukarıda belirttiğim gibi. Hiçbir problemim olmadı. Black Ops'u bile (bile dedim çünkü Crysis'ten bile daha çok kasan bir oyun) en yüksek ayarlarında kasmadan saatlerce oynuyorum yine de ne ısınma ne de ses problemi yaşadım. Hızlı, sessiz ve kullanışlı gerçekten her yönden.

Fakat dün farkettim ki, müzik dinlerken veya film izlerken genelde 5-6 dakikada, bazen de 30-40 dakikada bir bir cızırtı sesi geliyor 1 saniyelik bir kasma oluyor geçiyor ve sonra normal şekilde o an hangi program çalışıyorsa devam ediyor. Aranızda bu problemi yaşayan oldu mu? Çok sinir bozucu gelmeye başladı açıkcası ve sebebini de çözemedim.
    Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -TOSUN-

quote:

benide ekle lexisoralv :) eb4x1e-bq

beyler bayanlar ben cep telefonumn ekranındaki çizikleri giderebilmek için displex denilen şeffaf yüzey pasta ve cilasından aldım ama bir etkisi olmadı bunun üzerine deneme amaçlı laptopun kapağındaki ufak bir çizik için denedim sonuç mükemmeldi çizikten eser kalmadı üstüne birde mat yüzeyi piano yüzeyi gibi parlattı resimleri telefonla çektim müsayt olunca atacağım . parlattığı için tüm yüzeye dikkatlice ovalayarak sürdüm sonuç süper oldu . adanada olan arkadaşlar varsa onlarada uygulayabilirm

hocam urunu nerden aldiniz

ben ebaydan getirttim dostum . kutusuz yolladı içinden çıkan özel bezini koymamş haliyle ekranda etkili olmadı . hepsiburada.com da var 13 tl ye satıolar

tesekkurler hocam bendede cizikler var almayi dusunuyorum

• Merhaba arkadaşlar ben Vaio VPCCA2S1E modelini almak istiyorum özellikle tasarımını çok sevdim ve beyaz bir laptop istiyorum fiyatı 1720 tl sizce bu fiyata değermi ben çok oyun oynayan biri değilim ama oyunda arada oynayabilirim bu ürünü kullanan varsa memnunmu acaba? cevap verirseniz sevinirim...
  • beyler bayanlar bugn bir recovery işlemi yaptım harddiskteki bölümden. hiçbir seçenek yoktu direk formata girişti. 1 saate yakın sürdü herşey. fakat harddiski kökten sıfırladı bütün harddisk bölümlerim gitti bütüüüün veriler gitti c d hepsi gitti inanılmaz bir olaydı evlat acısı gibi bağrıma oturdu bambaşka hallere büründüm 3 saatlik bir uğraş sonunda bir kısmını geri getirebildim . aklınızda bulunsun...
  • @ucuß3
    Recovery cd lerini çıkartırken bölümlemişmiydin belki o zaman bölümlenmemişse ondan olabilir mi?
    daha önce deneyen arkadaşlar varmı bende düşünüyorum yakın zamanda format atmayı eğer öyle olursa 400 gb arşiv güme gidecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: vkarani

@ucuß3
    Recovery cd lerini çıkartırken bölümlemişmiydin belki o zaman bölümlenmemişse ondan olabilir mi?
    daha önce deneyen arkadaşlar varmı bende düşünüyorum yakın zamanda format atmayı eğer öyle olursa 400 gb arşiv güme gidecek

ben cd flan yapmadım direk bilgisayarın içindeki recovery bölümünü kullandım . valla benimkiler güme gitti kurtardım az birazını ama kısmet :/
  • acil yardım arkadaşlar. sony vaionun f12s1e modelini kullanıyorum. ssd aldım ve vindovs 7 yi yüklemek istedim ama öncesinde biostan ahci seçeneğini işaretlemem gerekiyormuş. ama bir türlü biosta ahci modu bulamadım. ahci modu nasıl bulacağımı bilen var mı arkadaşlar.
  • Bu aralar bir laptop düşünüyorum. Sizce nasıl?

http://www.bimeks.com.tr/urun/118696/sony-vaio-vpcf22l1e-b.aspx#specs

+ Bir de fiyat aralığı 1500-1750 Tl olan vaio i5 ler var. farkını anlayamadım :( üstteki ürünle.
  • Alamadan önce 2-3 kere düşünün ben sony kalitesi diye aldım pişman oldum çok hantal. İlk aldığımda ısınmayan pc şimdi ateş gibi oluyor 5 dk açıldı mı. Durmadan cızırtı sesi geliyor ki bu genel birşey.
  • Bende Sony Vaio VPCEB4M1E aldım 2 ay oldu gayet iyi durumda crysis 2 fifa 12 mafia 2 vs tüm oyunları sorunsuz oynuyorum tavsiye ederim
  • Arkadaşlar bende de vpce-b1m1e var.

Fakat çıkan sesden memnun değilim.

Mesela film izlerken kulaklık takılı olmadan cihazdan gelen ses yeterli değil bence.

Kulaklık varken herşey normal..

Driverlar herşey güncel. Sizdeki ses performansı nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaveJ

Arkadaşlar bende de vpce-b1m1e var.

Fakat çıkan sesden memnun değilim.

Mesela film izlerken kulaklık takılı olmadan cihazdan gelen ses yeterli değil bence.

Kulaklık varken herşey normal..

Driverlar herşey güncel. Sizdeki ses performansı nasıl?

eb4x1e var, bende sesten memnun değildim 1+1 creative aldım. Ses performansı kuvvetli değil sanki e serisinin ://
  • evet doğru ses kalitesi iyi değil ama klite codec paketini kurun daha sonra media player classic ile açın film ve müzikleri, ayarlar kısımından eq ve mixer ayarlarını yapın sesteki patlamaları vs hepsini düzeltin eq den. Sonra denetim masası ses kısmından hapörlerin özelliklerine gelin orda surround ve audio ancher gibi iki özellik var aktif edin. Kalite ve seviye artacaktır.
  • Arkadaşlar sony vaio vpc eh1j1e/b model cihazım var cihazın kurulumunu yaptım fakat recovery oluşturmam gerekiyor sanırım. Bu işlem sadece dvd ye yazarak mı yapılıyor msla hardiskde bölüm oluşturup oraya imaj alma falan olmuyormu bende acer marka laptop da var onda iki şekildede yapılıyor yardımcı olursanız sevinirim...
  • @Mr_blacksea;

Sony 'lerde 4 adet DVD ye yazılarak recovery oluşturabiliyorsunuz, ayrıca HDD içinde de gömülü olarak recovery bölümü var.Disk yönetiminden bakarak gömülü bölümü görebilirsiniz.Selamlarımla...
  • Yani dvd ye yazım işlemi yapmadan, ileride bir problem olduğunda (format gerektiğinde) ilk günkü haline dönebilirim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_blacksea -- 1 Ekim 2011; 22:10:13 >
  • Arkadaşlar Merhaba,

Teknosa dan Sony Vaio VPCEL1E1E/W makina aldım.. Makinaya mağazada proğram kuruldu ve aldım eve getirdim. fakat evde makinanın cdroomuna CD taktığımda çok ses çıkarıyordu. ve biraz daha incelediğimde cdroom un tam kapanmadığını ve bu aşırı sesin ondan dolayı çıktığını farkettim..

Aldığım yerle irtibata geçtiğimde servise göndereceklerini ve ancak ürün değişimi yada iadesinin servis raporuna göre olacağnı söylediler..

Bu makinadan kullanan varsa beni bilgilendirsin.. ne yapmam gerekiyor acaba?....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grafimoon -- 2 Ekim 2011; 15:11:09 >
  • Konu can çekişiyor

up
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.