Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, VPCCA2S1E/W Sony Vaio beyaz notebook almayı düşünüorum. Sizce nasıl..? aranızda kullanan varmı bu modeli fanından çok ses geldiğyle ilgili bi kaç iletiye rastladım fiyatıda 1735,00 tl 12 taksit çok karasız kaldım bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa önerileri alabilir miyim şimdiden teşekkür ederim.
  • VPCEB3S1E kullanıyorum ben. Bazen fan çok sesli çalışabiliyor fakat ısınma sorunu yaşamıyorum. Daha doğrusu hiç sorun yaşamadım şuana kadar. Sonuç olarak Sony güveni var O modlede kronik sorun var mıdır araştırmak lazım?!
  • arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var leptobumun üzerine çay döküldü klavyenin üstüne pc şu an kurutuyorum çalıştırmadım tekrar ne yapmalıyım acil yardım lazım pc imzamdaki model. daha bir sene olmadı alalı
  • arkadaşlar EB4Z1E modelkini kullanıyorum.Hoparlörün sesini %90 ın üzerine çıkardığım da cızırtı oluyo bunun için yapabileceğim bişey var mı?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

arkadaşlar EB4Z1E modelkini kullanıyorum.Hoparlörün sesini %90 ın üzerine çıkardığım da cızırtı oluyo bunun için yapabileceğim bişey var mı?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...

aynı problem bende de var harici ses kartı gibi çözümler var mı bunun için?
  • slm arkadaşlar VPCEB4X1E/BQ pc nize ssd takmamayı düşünen veya takan oldumu bu konuda yardımcı olabilrmisiniz nasıl takabiliriz uyumlumudur
  • Arkadaşlar VPCEB4Z1E/BQ model bilgisayarda touchpad iptali yapmak istiyorum bir bilen var mı nasıl oluyor ?
  • @ ege1903

Harici ses kartı ile laptop üzerindeki speakerlardan ses alamazsınız. Adı üstünde harici ses kartı.

@ ahmet3453

Sorunsuzca SSD kullanabilirsiniz. Gerçekten çok fark edecektir okuma yazma hızlarına.

@ Cqr24

Denetim masası- - vaio control center - mouse and keyboards - pointing device işaretli olan tiki kaldırman yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayın

@ ege1903

Harici ses kartı ile laptop üzerindeki speakerlardan ses alamazsınız. Adı üstünde harici ses kartı.

@ ahmet3453

Sorunsuzca SSD kullanabilirsiniz. Gerçekten çok fark edecektir okuma yazma hızlarına.

@ Cqr24

Denetim masası- - vaio control center - mouse and keyboards - pointing device işaretli olan tiki kaldırman yeterli.

daha önce ssd harddisk kullanan oldumu acaba içersindeki mevcut olan harddiski çıkartıp yerinemi takıcaz yuvası uyumlumu işte bunlar sorun ve bunların cevabı lazım
  • Mevcut olan diski çıkartıp yerine sata2 SSD almalısınız. Sata3 alsanızda çalışır ama anakart sata2 desteklediği için sata2 hızında çalışır. Sadece fazladan para ödemiş olursunuz.

Dvd-rwı kullanmıyorsanız çıkartarak onun yerine cihazdan çıkarttığınız diski takabilirsiniz bir takım çeviriciler ile. Ama malesef bu çeviriciler ülkemizde bulunmuyor. Ebay'de bulabilirsiniz. HDD Caddy diye geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayın

@ ege1903

@ ahmet3453

@ Cqr24

genellikle kulaklığa veya 5.1 sisteme bağlı zaten bilgisayar. o zaman harici ses kartı çözüm olabilir benim için?
  • Ses sisteminizin markası ve modeli nedir? Eğer hakkını verebilecek bir modelse size benim kullandığım Creative X FI Usb 5.1 ses kartını önerebilirim.
  • Beyler gece bilgisayardan ince cizilme sesi gibi bi ses duyuyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mola81

Beyler gece bilgisayardan ince cizilme sesi gibi bi ses duyuyor musunuz?

Normal bişey hepsinden geliyor endişe etmeye gerek yok.
  • hmm normal mi yoksa bi sıkıntımı rahatsız edici düzeyde değil ama tuhafıma gitti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mola81

hmm normal mi yoksa bi sıkıntımı rahatsız edici düzeyde değil ama tuhafıma gitti...

Normal hocam sıkıntı etme rahatça kullan cihazını.
  • tmm teşekkür ederim bi danışıyım dedim yoksa gönderecektim garantiye...tekrar teşekkürler xD
  • Merhaba.
    Ben Sony Vaio VPCEH2Q1E/B ürününü almak istiyorum. Şuan 1650 liraya görünüyor. Bu ürünü kullanan var mı? Aynı ürünün 2410 işlemcili olanı da Sony Vaio VPCEH1S1E/B. Sizce almalı mıyım? Bilgisayarı oyun için almıyorum. Oynasam bile en fazla FM ve Europa Universalis oynarım. Forumda Lenovo'nun daha az fiyata olan Z570AM ürününü övüyorlar, teknik servisinden dolayı aklım dell'e kayıyor. Lütfen beni bilgilendirir misiniz? Sony'nin avantajları nelerdir? Teknik servisi nasıldır?
    Teşekkürler.
  • arkadaşlar merhaba VPCEB3M1E kullanıyorum uzun zamandır.bu gün format atıp yeniden kurulum yapmak istedim ama kurtarma dvd si daha işleme başlamadan takılıyor nasıl yeniden kurulum yapcam lütfen yardımcı olun
  • beyler imzamdaki sony vaio beni gerçekten deli edicek . fanı hiç durmuyor ki altında soğutucu var . bilgisayarın heryeri buz gibi sadece fan kısmı ılık olmasına rağmen yinede bu fan durmuyor gümbür gümbür çalışıyor :S yokmu bi program fanı kısabileceğim ? aradım bulamadım . speedfan demeyin . acer aspire one için vardı fanı kısıyordu flan
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.