Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 6tuncay2

su an americadayim bu model nasildir arkadaslar ses benim icin onemli ilk defa laptop alicam yardim edin lutfenwww.compusa.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=2985461&SRCCODE=PGCMPUSA&cm_mmc_o=2mHCjCVybgwTyz__wyCjCVqHCjCdwwp&cpncode=26-158775617-2

ekran kartına pek bişey demicem ama diğer özellikleri güzel. oyunla aran yoksa ömürlük bir bilgisayar bence.

• Merhaba arkadaşlar.Bu bilgisayar nasıldır, bileniniz yorum yapabilecek olanınız var mı?

• Arkadaşlar sizce SVe1511A1E nasıl bir alet?

not: oyuna fazla düşkün değilim ( sadece sims3 oynarım, sims'i rahat kaldırır mı? )
  • SVE1511W1E modelini aldım arkadaşlar.yedekleme nasıl yapılır bilmiyorum. windows çöktüğünde yeniden orjinal şekilde yüklemek için yedekleme yapma ihtimali var mıdır?
  • Merhaba, 1500 tl ye kadar E serisi Bir bilgisayar önerebilirmisin
    f/p
    teknosa,vatan gibi mağazalardan lütfen :)
    Sony Vaio şart:)
  • Arkadaşlar bür süredir imzamdaki cıhazım sorunluydu. Bugğn itibariyle kendi bilgisayar tamircime temizliğini yaptırdıktan sonra HDD yi 120 gb lık SSDye çevirince alet tekrardan uçar oldu eskisinden daha hızlı hemde. Şimdi Batllefield 3 ü kuruyorum denemek için. Bu arada tabiki içindeki eski HDD m arızalıydı aynısını almaktansa Sandisk extreme SSD almayı tercih ettim. Çok 10 numara fena bişi oldu cıhaz yaklaşık 25 sn gibi bir sürede açılıyor. Halen güncellemeleri olduğu halde hemde... :D
    Öneririm arkadaşlar...
    SSD ŞART

Bu arada SSDnin yanında uzun zamandır incelediğim 5+1 desteği sağlayan tek doğrudüzgün kart olan Creative xi fi yide edindim. Performansı ses kalitesi çok güzel. Artı Medya playerda mp3 çalarken bile kanalların düzgün dağılmıuş olmasının tadı bir başka...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTHYPATHY -- 26 Ağustos 2012; 16:14:29 >
  • ya bu hd 5650'nin driver 2 yıldır güncellenmiyor.ati nin sitesinden yüklemeye de izin verilmiyor.ne saçma birşeydir yahu.bu sony'de bir gram akıl yok.zaten bu yüzden batma noktasına geldiler.windows 8 kurdum,driver falan hak getire.
  • arkadaşlar bende bu aralar sony vaio notebook almayı düşünüyorum . Sizler e serisi kullanıcıları olarak f serisiyle karşılaştırınca ne gibi avantajları olduğunu düşünüyorsunuz e serisinin.

arasında kaldığım iki notebook var biri E serisi SVE1711Z1E(yeni stoklara giren)

diğeri de F serisi VPCF23S1E

ikisine de bakıp beni bilgilendirebilirseniz gerçekten çok iyi olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keniks

Merhaba, 1500 tl ye kadar E serisi Bir bilgisayar önerebilirmisin
    f/p
    teknosa,vatan gibi mağazalardan lütfen :)
    Sony Vaio şart:)

gittigidiyor da 1511w1e şu ann 1500 kaçırma derim
  • E serisinin son muhteşem görünüşlü bilgisayarı bence ama 3. nesil değil maalesef

• Arkadaşlar iyi geceler kullanan yada cıhazı söken bir arkadaşımız varsa bana yardımcı olabilir mi acaba? Bizim cıhazlarda kaç pinli ram mevcut?
    cıhaz imzandaki cıhaz.
  • meraba arkadaşlar ben internette bir çok sayfayı beraber açabileceğim facebookta uyduruk oyunlardan oynayabileceğim dizi falan izleyeceğim bir bilgisayar istiyorum sony vaio nun bu arkası 3d görünümlü olanları çok begeniyorum sizce benim i3 yada i5 mi almam gerekir? teknik özelliklerden pek anlamıyorum ama şuanki bilgisayarım bi çok sayfayı açtığımda donma yapıyor ufak çaplı oyunlar açtığımda bile sayfa sonlandır diyor. Benim dikkat etmem gereken özellik ne olmalıdır?
    Aslında sims 3 te çok severdim ama sanırım sony vaioda çalıştırabilen yok yani daha doğrusu ben öyle okudum. bütçe olarak 1200-1700 arası olsa iyi olur. birde toshibayı çok öneriyorlar çok kararsız kaldım yardımcı olabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prediction13

meraba arkadaşlar ben internette bir çok sayfayı beraber açabileceğim facebookta uyduruk oyunlardan oynayabileceğim dizi falan izleyeceğim bir bilgisayar istiyorum sony vaio nun bu arkası 3d görünümlü olanları çok begeniyorum sizce benim i3 yada i5 mi almam gerekir? teknik özelliklerden pek anlamıyorum ama şuanki bilgisayarım bi çok sayfayı açtığımda donma yapıyor ufak çaplı oyunlar açtığımda bile sayfa sonlandır diyor. Benim dikkat etmem gereken özellik ne olmalıdır?
    Aslında sims 3 te çok severdim ama sanırım sony vaioda çalıştırabilen yok yani daha doğrusu ben öyle okudum. bütçe olarak 1200-1700 arası olsa iyi olur. birde toshibayı çok öneriyorlar çok kararsız kaldım yardımcı olabilirmisiniz?

bütçe 1700 ise alabileceğin en iyi bilgisayar bu.i5 alsan senin her alanda işini görür.ekran kartı 7650m sadece sims değil güncel oyunları da sorunsuz oynayabilirsin.sims 3 kesinlikle kaldırır fakat windows 7 de kaynaklı uyumsluzluktan dolayı oynayamıyor olabilirler.sims oynamadığım için kesin bilemeyeceğim.şu an vatanda falan bu bilgisayar daha pahalı.sanırım kampanya yapmışlar burada.ben 2 sene önce aldığım vaio i5-480m ile hala bütün işlerimi sorunsuz görüyorum.ekran kartım hd5650 ve bana yetiyor.senin alacağın bilgisayar hayli hayli yeterli olacaktır.toshiba'nın servis rezalettir ben tavsiye etmem açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 4 Eylül 2012; 10:00:23 >

• saolun önerinizi dikkate alıcam
  • cd ile yüklendiği için link atamıyorum ama sistem gereksinimlerinde şunlar yazıyor:
    DİZÜSTÜ BİLGİSAYARLAR:

Windows XP (Dizüstü Bilgisayarlar)
    - Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+ Dengi İşlemci (Not: Dizüstü bilgisayarlar, mobil işlemci olan Centrino''yu kullanır.. Centrino''lar vs. daha düşük GHz gözükse de işlemci gücü olarak P4''lerden yüksektir.. Centrino, Core Duo, Core 2 Duo vs. için 1.8 GHz üstü minimumu sağlar)
    - 1,5 GB RAM
    - Ekran Kartı (Min) : ATI veya nVidia''nın Desteklenen Modelleri - Aşağıda Yazıyor -

Windows Vista (Dizüstü Bilgisayarlar)
    - Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+ (Not: Dizüstü bilgisayarlar, mobil işlemci olan Centrino''yu kullanır.. Centrino''lar vs. daha düşük GHz gözükse de işlemci gücü olarak P4''lerden yüksektir.. Centrino, Core Duo, Core 2 Duo vs. için 1.8 GHz üstü minimumu)
    - 2 GB RAM
    - Ekran Kartı (Min) : ATI veya nVidia''nın Desteklenen Modelleri - Aşağıda Yazıyor -

LAPTOP''LAR İÇİN GENEL NOT: Laptop''lar genelde ATI ve nVidia kartların, paylaşımlı versiyonlarını kullanır.. Bu yüzden bu kartlarda performans biraz daha düşük olabilir, bu yüzden ayarların biraz kısılması gerekiyor, ancak EA açıklamasına göre tatmin edici düzeyde çalışıyorlarmış..

Eğer Intel On-Board Ekran Kartınız varsa
    - 2.6 GHz Pentium D yada 1.8 GHz Core 2 Duo
    - XP için 1,5 GB RAM
    - Vista için 2 GB RAM
    - Ekran Kartı GMA X3000 üstü modeller.

DESTEKLENEN EKRAN KARTLARI:

NVIDIA GeForce series

FX 5900, FX 5950 (Vista altında uyumsuz)
    6200, 6500, 6600, 6800,
    7200, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950
    8400, 8500, 8600, 8800
    9600, 9800, GTX 260, GTX 280

ATI Radeon™ series

9500, 9600, 9800
    X300, X600, X700, X800, X850
    X1300, X1600, X1800, X1900, X1950
    2400, 2600, 2900
    3450, 3650, 3850, 3870,
    4850, 4870

Intel® Extreme Graphics (ayrı özellikler istiyor, yukarıda) * YENİ BİLGİSAYAR ALACAKLAR, KESİNLİKLE Intel ekran kartı ALMASIN *

GMA X3x00 series

** UNUTMAYIN, OYUNU GELECEK EKLENTİLERLE BİRLİKTE, AYRICA TAM KALİTESİNDE OYNAMAK İÇİN DAHA İYİ BİR SİSTEME İHTİYACINIZ OLACAKTIR **

(Yeni Bilgisayar alacaklar bunu düşünürek daha üst model bilgisayarlar alsınlar)

bunlardan pek anlamadığım için almam gereken bilgisayarda kesin olması gereken özelliği anlayamadım herkes toshibada çalışır diyor ama benim gönlüm sony de :)

• toshiba'da çalışır diye saçma birşey olamaz.oyunlar markaya göre yapılmaz bence de sony almalısın.toshiba'yı ben hiç düşünmem yani,sony de %90 çalışıtıracaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTHYPATHY

Dohtur Bey 204 pin DDR3 ram mevcut lakin hayırdır?

Ram arızalandı ise tabiki yenile ama 4 GB'ı yükseltmek gibi bir fikrin varsa vazgeçmeni öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayın -- 5 Eylül 2012; 21:06:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayın

quote:

Orijinalden alıntı: ANTHYPATHY

Dohtur Bey 204 pin DDR3 ram mevcut lakin hayırdır?

Ram arızalandı ise tabiki yenile ama 4 GB'ı yükseltmek gibi bir fikrin varsa vazgeçmeni öneriyorum.

yok kankaaaaa..... ramleri 1333 mhz ye yükseltmeyi düşünüyorum: yani elimde fazladan 1033 mhz lik 2*2 gb ram olucak.
    Sayın kardeşim siteni bekliyorum hala. bak oraya yolum düşerse senin dükkanda ne meşursa onu istiyorum. :)
  • Sorma yahu şimdi okullar sabahçılar ve öğlenciler olmak üzere iki bölüme ayrıldı. E birde 3 tane okul var. Epey yoğun olacak.

Bir işi yaptığım zaman yarım yamalak yapmayıda hiç sevmem. O yüzden biraz zaman ayırmam gerek site için.

Ram konusuna gelirsek. Eğer elinde 1333lük ram varsa değiştir, para verip alma. Sana performans getirisi inan %1'in altında olacaktır. Benchmark puanları yükselir falan işte.

Ne vakit olursa beklerim. Sana özel sürprizlerim var
  • ok yani şidilik maceraya gerek yok yani ramle felan. zaten işin aslı 4 5 aya en geç yeni bi cıhaz alıcam.
    Onu seçeriz beraber. bu kez limitim daha yüksek...
    :) walla gelesim geldi açıkçası. Süprüz diyince.
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.