Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jeremo32 Orası artık tercih meselesi. Bende artık alışmışım o sesi duymayınca rahatsız oluyorum...

sunger67 Ben o fonksiyonu kapadımda kullanıyorum. Bence sende kapada bir dene... Ardında belki düzelir.
  • arkadaşlar Sony VPCEB24FX modelini aldım üstünde win7 64-bit ing kuruluydu ben win7 32 bit kurdum fakat driverlarını bulamadım sabahdan beri arıyorum ama bulamadım yardımcı olabilirmisiniz windows 7 32 bit driverları lazım
  • Eğer özellikle 4 gb ve daha fazla ram varsa cihazının üzerinde zaten tavsiyem 32 bit e geçmemen. Bir fırsat bulduğumda bende bakayım bulabilecek miyiz diye? Ama tavsiyem SONYden indirmen driverlarını.
    Düzeltme: İşlemci ve ekran kartı hariç benimkisiyle aynı benim model VPCEB1M1E istersen bu modelin driverlarını deneyebilirsin. Ama Win 7 nin driverları kendisinin kurması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTHYPATHY -- 30 Ekim 2010; 21:33:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canyesil06

arkadaşlar Sony VPCEB24FX modelini aldım üstünde win7 64-bit ing kuruluydu ben win7 32 bit kurdum fakat driverlarını bulamadım sabahdan beri arıyorum ama bulamadım yardımcı olabilirmisiniz windows 7 32 bit driverları lazım

Neden 32 bite geçmek istiyor sun ???
  • Vaio EB3Z1E... Her şey süper gidiyor, ses yok, fan sesi çok yok, ısınma yok...

Tek sorunum maalesef oyunlarda 3 tuşa birden basamamak...
  • Merhabalar,
    listeye beni de eklerseniz sewinirim EB3Z1E serisini kullanıyorum, dün vatan'dan aldım, gerçekten sony bambaşka bir alet:))
  • Selam arkadaşlar bende EB3Z1E modelinden aldım alet güzel ancak ses cızırtılı geliyor bazı şarkılarda..Ayrıca PEs 2010 oynarken ekranda parça parça kesiliyormuş gibi gözüküyor..Sizde durum nasıl?
  • Arkadaslar bende vatan bilgisayardan i5 islemcili 5650 ekran kartlı blu ray modelinden siparis verdim yarın yada carsamba günü gelir.Acaba 1920 -1080 ekran cozünürlukte bir makina almakla hata mı ettim.ama vatanbilgisayarın 7 gün içinde geri iyade edebilme sansım var.hp 3114et le vaio arasında kaldım vaio tercih ettim.Aynı zamanda kardeşim de oyun oynayacak.sizce nasıl iyi mi
  • Öncelikle hayırlı olsun. Şunu belirteyim bence kötü bir makina değil. Ben şahsım adına 1366 768 çözünürlükte bir cıhaza sahibim yeterli geliyor bana ancak aldığınız cihazlara gıptayla bakmıyor değilim.
    Gayet güzel makina blueray olmasıda gayet iyi. Elbette maddi imkanın varsa daha iyisini almakla kötü ettiğini söylemek yanlış olur.
    :)
    Sana eğer film izlemek gibi bir huyun varsa tavsiyem True HD filmlerle cıhazını denemendir. (ture HD derken 1080 pikseli kasdediyorum. ) Ben şu anda ekranım dolayısıyla 720 piksel blueray film indirip izliyorum. Oynatma performansı vs gayet güzel.
    Açıkçası aldığın cihazın karşılığı HP de hiçbir modelde kolay kolay yok. SONY'nin en önemli özelliği ekranı zaten. Bu işlerin heveslisi bir kardeşinde varsa zaten tadını çıkarır sen merak etme. Ama bleray disk için daha erken açıkçası. Malesef ülkemize bu tür teknolojiler çok geç geliyor. Artık o özelliğini kullanmak için biraz sabredeceksin. Ama bu sayede uzun süre her işini görebilecek bir cıhaz almış oldun.
    Bence fazla düşünme kendi adıma hayırlı olsun diyorum. Eğlenceli ve zorlamalara gelen bir cihaz SONY. Genel anlamda da sorunu yok bu serinin zaten. Zaman zaman ufak tefek sorunlar yaşayan arkadaşlarımız oldu ancak bunlar geneli kapsamıyor. Emin ol HP lere göre sorunsuz makinalar. Kesinlikle onlarla karşılaştırma derim.

SONY MAKE BELIEVE diye sözlerimi noktalıyorum.

Arkadaşında adını listeye yazın...

• Ben askerdeyken HP NX 6110 KULLANIYODUM .. Bir akşam film izlerken batarya bitince şarza taktım.. Makine bi daha açılmadı servise gönderdim... ana kart yanmış yurt dışından gelecek 3 ay sürer dediler.. Kavga döğüş idareten bir hp gönderdiler .. Hİç bir usb cd sürücü çalışmıyor... Onu da gönderdim...Kepazeliğe bak.. Daha sonra anakart yanan hp kargoyla geldi makine haşat.. her tarafı çizik kasa elimde oynuyor... Dedim alın bunu.. Getiren kargoya geri verdim.. SONUNDA PARASINI BANA HESABA HAVALE İLE 6 AY SONRA ALDIM .. GİTTİM Vaio aldım... HAAAA BU ARADA Garnizonda misfirhanedeyim ..kargonuz var dediler.. Bir baktım hp laptop makineniz tamir oldu.. dediler...Ulen bu ne ben parasını aldım... Geri zekalı servis idareten gönderdiği hp laptopu ben geri gönderince benim diğer makine zannedip tamire sokup geri göndermiş...
    Hp mi uzaakkkk Durrrrrrrr....
  • Tam komedi ya

Allah'tan paranı alabilimişsin.
  • Ne allahtan parasını alma. Adam parayı almış bir de özür için fazladan laptop vermişler...

Ben bundan sonra HP alıp servise göndercem..

Süper iş walla. Senin kazan doğurmuş...
  • ANTHYPATHY cevabın için tesekkür ediyorum..Büyük bir heyecan ile Sony EB3Z1E bilgisayarımı bekliyorum..Ama vatan bilgisayarın gönderdigi ups kargo tam bir rezalet.Sabahtan beri subeyi arıyorum kimse bakmıyor..
    Bilgisayarım gelince ne yapmalıyım.Format atmasını bilmedigim icin vatanbilgisayarın subesine götürecegim orada atsınlar.Birde bu recovery dvd si nasıl doldurabilirim yardım ederseniz.. ozellikle SAYIN bey herkeze yardım ettiginiz gibi bende sizden yardım istiyorum.
    Çeyizim için samsung C 650 almıstım.Ve cok memnunum.Simdi sony mi ona baglayıp blu ray film seyretmek istiyorum..Ama ati ekran kartları tam oturmuyor diye yorumlarda beni korkutuyor.Yani hdmi kablo ile biraz tasıyormus.ve cokda net olmuyor mus..Bakalım benimki nasıl olur..
    Ahh ups kargo beni meraktan çatlattın.
    Son olarak Vatan bilgisayara 7 gün içerisinde hangi sartta olursa olsun bilgisayarı iade edebiliyormusum..Nelere dikkat etmem lazım.ve boyle bir iade yapan oldu mu..

• Ben 106 ekran samsung tvde denedim ekran ayarlarını yaparsan taşmıyor hatta yanlarda çok az kayda değmeyecek akdar boşluk kalıyor. Ama ekranın alt köşeine gelen yerden ayar yapman gerekiyor.
    Recovery yazdırmak ok basit gelince zaten kurlu olan bir program var. Vaio recovery center diye. ordan rahatlıkla kendşn yadırabilirsin. programı açımca create recovery disks seçeneği var ordan çok basit oluyor. Servise gitmene gerek yok.
    vatandan hiç alışveriş yapmadığım için bilgim yok. Orası hakkında yorum yapamıyorum.
  • @meryem_54

Recovery yapmak ve recovery dvdsi yaratmak zor işler değil.Cihaz sizi yönlendiriyor.

Cihazı ilk açtığınızda kurulum yapacaksınız , otomatik bir işlem sayılır , format atmayacaksınız.

Gerekirse vatana gidebilirsiniz onlarda kurar.Açıp bakarsınız gerekli kontrolleri yaparsınız , sorun varsa ayıplı ürün deyip iade/değişim yapabilirsiniz.

ATI laptop piyasasında Nvidia'dan kesinlikle üstün.Tartışmaya gerek yok.HDMI ile çözünürlük ayarlarını yaptığınızda tam ekran oluyor.

40'' Sony LCD ile sorunsuz kullandım.Net olmama diye birşey yok.

Ayrıca seçtiğiniz cihaz çok güzel bir cihaz.Performansı uç seviyelerde.
  • Herkese selamlar,

Bende aranıza katıldım.

EB3S1E/BQ

intel Core i5
    4GB Ram
    Ati radeon 5650
  • cevaplar için çok teşekkürler..Simdi bilgisayarımı kargodan almaya gidiyorum..vatan bilgisayardan format attırıp recovery de ben yapmaya calısayım.heralde4-5 dvd alıp ona kopyalayacagız oyle degil mi..
    ekran ayarlarından bahsetmissiniz bir daha anlatabilir misiniz..
    birde kardesim asus n61jq i7 islemcili ve ati 5730 ekran kartlı 7200 donüs hızlı modeli alalım diye tutturuyor.bunu iade et diye..aralarında cok fark olur mu ayun oynayınca..kendisi tam bir oyun cocugu..bende ona kıyamıyorum..cok fark olur diyorsanız kendi sony sevdamdan fedakarlık edeyim...
  • SAYIN VE ANTHYPATHY

bu forumu güzel yorumlarınız ve bilgilerinizle süslüyorsunuz.tekrar tekrar tesekkür ederim.cok bilgi aldım teknoloji ozürlusu oldugum halde..bilmemek ayıp degil ogrenmemek ayıpmıs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEDUSAL

Ben askerdeyken HP NX 6110 KULLANIYODUM .. Bir akşam film izlerken batarya bitince şarza taktım.. Makine bi daha açılmadı servise gönderdim... ana kart yanmış yurt dışından gelecek 3 ay sürer dediler.. Kavga döğüş idareten bir hp gönderdiler .. Hİç bir usb cd sürücü çalışmıyor... Onu da gönderdim...Kepazeliğe bak.. Daha sonra anakart yanan hp kargoyla geldi makine haşat.. her tarafı çizik kasa elimde oynuyor... Dedim alın bunu.. Getiren kargoya geri verdim.. SONUNDA PARASINI BANA HESABA HAVALE İLE 6 AY SONRA ALDIM .. GİTTİM Vaio aldım... HAAAA BU ARADA Garnizonda misfirhanedeyim ..kargonuz var dediler.. Bir baktım hp laptop makineniz tamir oldu.. dediler...Ulen bu ne ben parasını aldım... Geri zekalı servis idareten gönderdiği hp laptopu ben geri gönderince benim diğer makine zannedip tamire sokup geri göndermiş...
    Hp mi uzaakkkk Durrrrrrrr....

hp den uzak durulmasını bende hep tavsiye ediyorum forumda.ne kadar hp gördüysem hepsi arızalandı.yandı,çöktü iflas etti vs...

• quote:

hp den uzak durulmasını bende hep tavsiye ediyorum forumda.ne kadar hp gördüysem hepsi arızalandı.yandı,çöktü iflas etti vs...

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saleeh -- 3 Kasım 2010; 16:43:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.