Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Açık ve net konuşayım SAYIN arkadaşımızın bu konuda eline su dökemem. Bu forumun bilir kişisi kendisi. Zaten mesleğide teknoloji üzerine.
    Ama sağlık sektöründen birisi olarak bende fena sayılmam.
    Ama buranın bilir kişisi SAYIN'dır. Zaten bizşerin fikir yürütemediği meselerde bile yardmcı olabildiği açık ve net.
    Bende burdan kendisine çok yararlı paylaşımlarda bulunduğu için ayrıca bir kullanıcı olarak teşekkür ediyorum. Onun sayesinde bazen alakasız meseler hakkında bile burdan tavsiye aldığım oldu. Bu başlıkta hakkı ödenmez.

Bunun yanı sıra belirtmekte fayda görüyorum. HP'den de çok memnun kalan kullanıcılar var. Ancak hiçbir zaman SONY kalitesi ve ayarında olacağını zannetmiyorum. Şunuda sözlerime son olarak ilave etmekte fayda görüyorum SONY piyasadaki pek çok üreticiden çok daha fazla müşteri odaklı çalışıyor. Yani müşterinin şikayet ve dilekleri gerek serviste gerek iade de göz önüne alınıyor.
    Bunlar zaten çok önemli artılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTHYPATHY -- 4 Kasım 2010; 4:57:25 >

• Herkese merhabalar,

1 hafta önce sony EB3Z1E aldım. laptopta rahatsız edici ince ve tiz bir ses var, batarya da hiç bir oyun oynamadan 1,5 saat civarında gidiyor bu normalmidir acaba???
    Ayrıca zamanı dolan McAfee antivirüs programının yerine +avast! Free Antivirus 5.0.677 programını indirmek istiyorum, ne dersiniz???

Yardımcı olursanız sevinirim:))
  • UPS kargonun yüzünden kavuşamadığım SONY EB3Z1E/BQ model diz üstü bilgisayarıma en sonunda kavuşabildim..Gerçekten dizayn olarak sade ama çok cazibeli bir duruşu var.Hele arka kapağındaki Gri üzerine gümüş renk VAİO yazısı çok karizmatik..Aynı zamanda açma tuşunun aktif edilmesi ile yanında yeşil bir ışık yanmasını da çok beğendim.Gerçekten siyah renk bir bilgisayara da bu kadar mı yakışır..Aynı zamanda kutusuda ufak ve şirin bir şey.Keşke içinden driver cd si de çıksaydı.Ama en çekici yanı da simsiyah bir yüzeyin üzerinde altın sarısı bir renkle Full HD 1080 yazısı da benim bilgisayarımı bütün arkadaşlarımınkinden ayırıyor.Klavye ise tam istediğim gibi…Ekran kalitesini resimlerde 720 ve 1080 lik mkv filimlerde çok beğendim.Ama bir divx film seyredecekseniz hiç güzel değil.Yani çok düşük bir fiyata alınan bir bilgisayar bile çok bizimkinden çok iyi gösterir.Bunu da ekranın 1920-1080 çözünürlüğünde olduğu için olduğunu tahmin ediyorum.Bence en önemi eksiklik ve zayıf tarafı olmuş.Ekran kaliteli ama tabiki çözünürlük düşük filmler izlemedikten sonra yoksa yanlış anlaşılmasın….Gerçekten bu benim çok moralimi bozmuşken tam bu bilgisayarı geri iade edeyim derken kardeşim Call of duty 6 diye bir oyun yükledi ve oyun çözünürlüğünü 1920-1080 e getirdi benim gözlerim açık akaldı adeta.Bu nasıl bir canlılık ve berraklık.Sanki oyundaki savaşı yaşıyorsunuz.Bu kadar ekran kaliteli.Hele bir de Assassin’s creed 2 diye bir oyun yükledi yine 1080 çözünürlükte hayran oldum.Artık bende oyun oynamaya başlıyorum.Yani oyun sever arkadaşlarımız bu bilgisayarı kaçırmasın derim görüntü mükemmel ötesi.Artık bende oyun oynamaya başladım.Peki bu Assassin’s creed 2 oyununun birinci bölümüde bu kadar güzel mi acaba?Birinci bölümle 2. Arasında bağlantı var mı? Yani biri alıp öyle mi başlayım.Ve birde kardeşim bilgisayarın başından kalkmıyor hep 1080 çözünürlükte oynuyor bilgisayarda ısınma problemi yok.SAYIN beyin dediği gibi 100 de 130 ısınmıyor.Performans mı pek o işlerden anlamam fakat komşu Asus n61jq i7 ati 5730 7200 devirlik bilgisayar kardeşim de bizim samsung 40 c 650 lcd yi denemek için almış bizim eve getirince call of duty 6 yı 1080 de lcd de oynayınca kısa bir müddet sonra kasıldı ve ayarı düşşürdü.Biz dedik bu çozünürlükte bu kadar heralde..Ama inanmayacaksınız benim siyah prensimi lcd ye bağlayınca 1080p de saatlerce oynadı hiç kasmadı.Simdi SAYIN ve ANTHYPATHY ve bu işlerden anlayan arkadaşlar bu nasıl oluyor.asus hem işlemci hemde ekran kartı olarak üstün değil mi?Niye böyle oldu.Oda daha yeni alınmıştı bizimki de.Kardeşim iyiki asus almamışız dedi.Ve asusu lcd ye bağladığımızda hiç o kadar net değildi.hafif bulanık gibiydi.Ama siyah prensim tv ilede hdmi ile çok güzel bir uyum sağladı.Bir dvd film ve bir de blu ray örümcek adam 3 ü seyrettik çok memnun kaldık.Takılma yok.Blu ray okuyucusu da iyi ve sessiz..Birde bu ses geliyor diyorlardı formda nereden geliyor ben hiç duymuyorum.Hiç rahatsız edecek bir ses yok..Pil ise hiç ayar filan düşürmedim iki saat beş dakika sonra bilgisayar kapandı.Ama sadece word de yazı yazdım biraz resimleri karıştırdım birkaç tane de film fragmanlarına göz attım.Nasıl sizce pili iyi mi?Hep iyi yanlarından bahsetmişken birazda olumsuzluklardan bahsetmek lazım.Ses çok kötü..Eğer sese çok önem veriyorsanız sakın diyorum..Ama ben güzel bir 5+1 düşünüyorum.Hemde siyah prensimi blu ray ve dvd player ve sanki play station 3 gibi kullandığımız için logitech z 5500 almayı düşünüyorum.Ben filmler için kardeşim de oyunlar için istiyor.Yani netice olarak bu SONY EB3Z1/BQ yu alırsanız çok şık ve kaliteli bir bilgisayar almış olup 720-1080 çözünürlüklü filmleri çok kaliteli bir şekilde seyreder oyun oynamak isterseniz 1920-1080 çözünürlükte muhteşem bir gürüntüye kavuşur, lcd nize bağlarsanız hem play station 3 e kavuşmuş olur vede güzel bir blu ray ve dvd playr a kavuşursunuz.Sizi ziyarete gelen arkadaşlarınızda vayy sony vaio mu! 1080 çözünürlük! mü blu ray mı!? Diye hayran olurlar..Okula veya iş yerine gidiyorsanız elinizde taşırken VAİO yazısı herkesin gözünü size çevirir ki bana çevriliyor ama benim için mi vaio için mi bilemiyorum? Fakat En büyük hobiniz bilgisayarınızda divx film seyretmek ise ve müzik dinlemekse hiç almayın.Bence bu bilgisayarı sony gelecek için yapmış yavaş yavaş divx yerini mkv lere bıraktığı şu günlerde eskinin teknolojisini arıyorsanız asla bu kapıdan adım atmayın.Ben divx ilerimi ipot umda izlemeye devam edeceğim.Evde zaten lcd varken gerek yok…Sözün özü ben memnun kaldım zaten kalmasam vatanın 7 gün içinde değiştirme imkanından faydalanıp hiç uğraşamazdım..Aynı Zamanda Vatan bilgisayara teşekkür ediyorum birde çok güzel bir çanta göndermişler.FAKAT UPS kargo ile çalışmasınlar.Sakaryada çok kötü hizmet veriyorlar..

• SAYIN ve ANTHYPATHY ve bir mum gibi kendi yanıp etrafındakileri aydınlatmak isteyen arkadaslara sorularım olacak.1- Bilgisayarın diski bölünmemiş ve tek 450 gb c diski var bunu bölmek için format mı atmak lazım?Ben cd de olsa format atıyordum fakat bu bilgisayarda herşey içinde bunu becerebilir miyim kolay mı? 2-Ben kardeşim oyunları yükledikten sonra sony care den kurtarma dvd si yaptım 4 tane..İlk açarken mi yapmam gerekiyordu.Şimdi ben bunu yüklersem kurtarma dvd lerini oyunlu hali mi çıkar yoksa ilk hali mi.Kurtarma dvd si hazırlarken bilgisayarda virüs varsa yeniden yüklersem yine mi virüslü kalır?Yani bu recovery ne işe yarar tam açıklar mısınız? 3- SAYIN bey ekran görüntüsü için tavsiyeleri vardı bir daha paylaşabilmeleri mümkün mü? 4- İnternet için turkcell vınn almak istiyorum kullanan var mı? 4- Hiç pili takmasam nasıl olur daha mı iyi olur.Nasılsa evde elektirik fişi var. 5-Bilgisayarın performansını ölçmek için 2 dvd yi geçmeyen bilgisayarı çok kasan 3 oyun ismi söylermisiniz.Birde o oyunları kardeşim denesin bakalım o oyunlarda da siyah prens sınıfı geçecek mi bende size bilgi vermeye çalışayım.6-Son bir sorunum da bilgisayarın içindeki hangi klasörler benim drivelerim.onları ve diğer ne lazımsa yazarsanız ayrı bir harici hard diskime atmak istiyorum.Birde onlar kaybolursa aramakla uğraşmayayım. Teşekkürler..

• ANTHYPATHY eksik olma o senin inceliğin.

Şimdi soruları cevaplamaya çalışayım.

-5730 ekran kartına sahip Asus oyunlarda ortalama 3-4 fps fazla verir belki.Isınma sorunundan dolayı kasma yaşanmış olabilir.Yine çözünürlük ayarlanmadığı için bulanık gelmiş olabilir görüntü.

-Oluşturduğunuz recovery DVDleri sistem dosyalarını içerir.Oyun-resim-klasör-virus içermez.

-Pil ömrü sağlıklı olarak ortalama 2 sene diyebiliz.Takın kullanın derim.

-Güncel oyunlardan Medal of Honor , Maifa2 ve GTA4 EFLC'yi deneyebilirsiniz.

-Disk oluşturma için size pm olarak bir link atacağım orada detaylı anlatılmış.Kolay bir işlem.

-Driverları yedeklemeye gerek yok.Bu işi recovery DVDsi yazdırarak yaptınız zaten.

quote:

Okula veya iş yerine gidiyorsanız elinizde taşırken VAİO yazısı herkesin gözünü size çevirir ki bana çevriliyor ama benim için mi vaio için mi bilemiyorum?

Bu konuda bir fikrim yok

• @meryem_54

Bir ilavede bulunmak istiyorum.
    Cıhazlarınızı pirize takılıda olsa ülkemizde şebeke voltajı çok düzenli olmadığı için sorun yaşamamanız için pille kullanın lütfen. Ayrıca pilinizi ortalama haftada bir boşaltıp doldurun.
    Ayrıca driver diskide istiyorsanız recoveryleri yazdırdığınız bölümden tek dvd olarak driverlarıda yazdırmanız mümkün. Ancak sayınında dediği gibi zaten recovery disklerde mevcut drieverlar.

@corazon685

Bahsi geçen tiz sesi daha önce çok konuştuk ve tartıştın ancak sesin zaten çözümüde var ses işlemcilerden bir tanesinin devrede olmadığı zaman geliyor. Yani işlemci kaynaklı bir ses. Çözüme gelince bios menüsünden yapılabiliyor istersen tekrar yazayım. Ancak Ayarı yaptığınızda fan çok az daha hızlı çalışıyor işlemci boştaykende güç çekmesinden kaynaklı. Yani ses SONY kaynaklı değil intel i serisi işlemcilerde mevcut.

Şerj süren ise yüksek aydınlatmada kullanıyorsan gayet normal Lityum pillerin performansı biraz daha doldurup boşaldıkça artacaktır. Zaten maksimum pil ömrü 3 saat ki bu değer hiç bir işlem yapmazken en düşük ekran aydınlatmasında elde edilen bir değer. Şunuda belirteyim yüksek donanımlı bir bilgisayar olmasından dolayı düşük bir süre değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: meryem_54

SAYIN ve ANTHYPATHY ve bir mum gibi kendi yanıp etrafındakileri aydınlatmak isteyen arkadaslara sorularım olacak.1- Bilgisayarın diski bölünmemiş ve tek 450 gb c diski var bunu bölmek için format mı atmak lazım?Ben cd de olsa format atıyordum fakat bu bilgisayarda herşey içinde bunu becerebilir miyim kolay mı? 2-Ben kardeşim oyunları yükledikten sonra sony care den kurtarma dvd si yaptım 4 tane..İlk açarken mi yapmam gerekiyordu.Şimdi ben bunu yüklersem kurtarma dvd lerini oyunlu hali mi çıkar yoksa ilk hali mi.Kurtarma dvd si hazırlarken bilgisayarda virüs varsa yeniden yüklersem yine mi virüslü kalır?Yani bu recovery ne işe yarar tam açıklar mısınız? 3- SAYIN bey ekran görüntüsü için tavsiyeleri vardı bir daha paylaşabilmeleri mümkün mü? 4- İnternet için turkcell vınn almak istiyorum kullanan var mı? 4- Hiç pili takmasam nasıl olur daha mı iyi olur.Nasılsa evde elektirik fişi var. 5-Bilgisayarın performansını ölçmek için 2 dvd yi geçmeyen bilgisayarı çok kasan 3 oyun ismi söylermisiniz.Birde o oyunları kardeşim denesin bakalım o oyunlarda da siyah prens sınıfı geçecek mi bende size bilgi vermeye çalışayım.6-Son bir sorunum da bilgisayarın içindeki hangi klasörler benim drivelerim.onları ve diğer ne lazımsa yazarsanız ayrı bir harici hard diskime atmak istiyorum.Birde onlar kaybolursa aramakla uğraşmayayım. Teşekkürler..

dört senedir sony vaio Vgn Fs415M modeli dizüstü bilgisayarını kullanıyorum.bilgisayarımdan gayet memnunum ama teknoloji çok hızlı ilerliyor.diyorum ki bu vaiom beni ne kadar daha götürür ? o nedenle yeni teknolojileri devamlı takip ediyorum.işim gereği bir çok marka dizüstü bilgisayarı (arkadaşlarımın bilgisayarları) kullanma fırsatı buldum.inanın hiçbiri benim sony vaio bilgisayarımın eline su dökemez.dört sene önce bimeks'in bir kampanyası ile almıştım.hala günümüzde bazı oyunları düşük ayar ve çözünürlükte oynatıyor.pes 5 den beri pes 2011 e kadar...takip ettiğim ve benim vaio bir şekilde iflas ederse diye almayı düşünebileceğim üç marka dört model var. sony vaio F serisi full HD olduğu için ve ekran kalitesi yüzünden...EB serisi kasa gerçekten çok hoş.özellikle ben beyaz olanına bayılıyorum...asus G51 3D serisi ve şimdi yeni çıkacak olan monster marka dizüsütü.özellikleri muhteşem...
    http://forum.donanimhaber.com/m_44170696/tm.htm
    EB serisini EB1 den beri takip ediyorum.EB3Z modeli full Hd olması gerçekten çok iyi olmuş.EB2 serisini sony shoplarda inceleme fırsatım oldu.Full HD değildi ama gerçekten dizüstü ben burdayım diyordu.
    sony vaionun en güzel tarafı ekranı ve tekik servisi...dört yılda 4 kere servise gönderdim bilgsayarımı ve hep en geç 10 gün içinde problemler çözülerek bana geri gönderildi.hem de kargoya verildiğinde cep telefonuma bilgisayarınız gönderildi mesajı ile
    sony vaio aldığınızdan kesinlikle pişman olmazsınız...
    bir öneri...eğer futbol oyunlarını seviyorsanız bilgisayarınıza pes 2011 i kurun ce LCD ye bağlayın.iki wireless logitech kol ile oyunun keyfini çıkarabilirsiniz

• Sayın bey yardımlarınız için teşekkürler.
    Yani format atmadan da disk bölünüyormuş buna sevindim.
    ANTHYPATHY driverleri de tek dvd ye yazdırmak istiyorum bunun için vaio care den nereyi işaretliyeceğim.
    Birde recovery yaptığım 4 dvd yi denemek istiyorum yani ne yapacağım ki bilgisayar fabrika ayarlarına geri dönsün.
    SAYIN bey fabrika ayarlarına döndürüp diskimi öyle bölsem daha iyi olur heralde.Çünkü bilgisayarı virüs programı olmadan kullanıyorum.Tahminen virüsde bulaşmıştır flaş disklerden.Hem temizlenir hem de disk bölünür sonra da sony le verilen virüs programını kurarım.
    İyiki sizin gibi yardımsever insanlar bu form sitelerinde var yoksa bizim gibi tecrübesizler nasıl tecrübe kazanacak..Tekrar teşekkürler..
  • @meryem
    Driverları ayrıca tek dvdye yazdırabiliyoruz. Daha önce ilk recovery yazarken yadırmıştım ancak şimdi bulmadım. Elimde DVD var. İsterseniz kopyalayıp kargolayabilirim.
    DVDleri bilgisayara sırasıyla takıyorsun o seni yönlendirir ancak c sürücündeki bilgilerini kayberdersin.
    virüs koruma programı konusunda ise MC afee gelmişti benimkiye birlikte sende de muhtemel o vardır 2 ay kullandım ancak bilgisayarı çok yavaşlatıyor. Şu an avasat kullanıyorum sizede tavsiyem AVAST yada NOD 32. Tam sürüme bile gerek yok free olanı kullansanız yeterli.
    Yalnız arada tarama yaptırın. Ben alalı bilgisayarı 6 ay oldu bu şekilde hala format atmadım. Ve sürekli download yapıyorum.
    Açıkçası bende forumlardan pekçok şey öğrendim. Ama bazı bilgilere ulaşmak gerçekten güç oluyor. O yüzden de insanları sorularını yanıtlamayı seviyorum. Elbette elimden geldiği kadarıyla.
  • Arkadaşlar bir sorum olucak benim fan bu sıralar çok çalışmaya başladı yani hep çalışıyor sesi geliyor , 100 GB hafız kaldı sadece C'de 20 GB kaldı acaba hafızadan diyicemde sanmıyorum virüsleri karantinaya aldım taradım temizledim biraz hala aynı yani format için erken değilmi henüz 5 ay falan oldu yani ?
  • Teşekkürler ANTHYPATHY ...
    Gerek yok driver dvd si gördermeye.
    Kardeşim pes oynuyor ama ara sıra dalgalınıyor mu tutuluyor gibi oluyor.Call of duty 6 ve assisin creed 2 yi hiç takılmadan 1920-1080 çözünürlükte çok akıcı oynuyor.Neden pes 11 böyle tutukluk yapıyor akıcı oynanmıyor diyor kardeşim.Acaba ekran kartını güncellemek mi lazım.Güncellemek istersek nasıl ve nereden güncelliyoruz..
  • Selamlar.Bende de EB3Z1E modeli var..İlk aldığımda ufak bir problem vardı zorda olsa vatan dan değiştirdim. Meryem_54 adlı arkadaşım pes 2011 de donma takılma vesaire yapmaması lazım üzerinde yüklü gelen ekran kartı driver i yeterli.Muhtemelen oyunla ilgli crackle ilgili problem vardır.Farklı bir cd den yükleme yapmanızı tavsiye ederim.

LexisOrAlv adlı arkadaşım 6 ay geçmesi ne yazık ki vaio serilerinde olsun diğer markalarda olsun içinin tozla dolmasına yetecek kadar fazla bir süre.Tavsiyem ısı problemi yaşamadan anakart açısından zarar görmemesi için bi an önce yetkili serviste temizletmen ama elinde basınçlı hava spreyi varsa sende yapabilirsin herhangi bir sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum..Normal şartlarda fan sadece internet kullanımında basit programlar çalışırken fan dönme hızı 2300-2400 rpm dir..

Bir de benim sorum olacaktı :) atinin sitesinden ekran kartının 10.10 sürümünü yükleyen var mıdır? Ben yüklemeye çalıştığımda uyumsuz donanım yazılım hatası veriyor da...

• garanti var iken temizlemeye para alırlarmı acaba dostum , birde çizmesinler diye ne yapabilirim gerçi 10dakikalık bir şey bu temizleme fakat bilmiyorum.
  • Bakıma gireceği için ücret isteyebilirler ama sen yinede bulunduğun yerdeki sony yetkili servisini arayıp sorabilirsin.Yetkili servise verirsen gereken özeni göstereceklerdir..
  • Yazılım güncellemelerini SONY nini sitesinden yapabilirsiniz yada bilgisayarınızla yüklü gelen vaio update var ordan yapıyorsunuz arkadaşlar. ATI vs sitelerinde zaten vaio ve bir kaç marka hariç olarak güncellemeler yayınlanıyor.
    Ordan uyumlu olsun istiyorsanız SONy ile gelen programların olmadığı bi dvd ile kurulum yapmanız gerekiyor.
  • Teşekkürler Maestrosdt .
    Yarın recovery yaptıgım 4 dvd yi bilgisayarıma yükleyip fabrika ayarlarına dönüstürmek istiyorum cünkü kardeşim bütün oyunları yukledi denemekiçin..turuva atlarıda dolaşıp duruyor bilgisayarımda.simdi fabrika ayarına dönünce sony nin programları silinmez dimi..yani bilgisayar ilk geldiği gibi olur dimi..Yoksa yanarım.Lütfen yardımcı olursanız tecrübelerinizle çok sevinirim.

birde SAYIN bey mkv leri en iyi seyretmek için tavsiyelerinizi gecmiş sayfada okudum o dediğiniz iki programı indirdim.simdi bu iki programı birlestirecek miyim
  • quote:

Teşekkürler Maestrosdt .
    Yarın recovery yaptıgım 4 dvd yi bilgisayarıma yükleyip fabrika ayarlarına dönüstürmek istiyorum cünkü kardeşim bütün oyunları yukledi denemekiçin..turuva atlarıda dolaşıp duruyor bilgisayarımda.simdi fabrika ayarına dönünce sony nin programları silinmez dimi..yani bilgisayar ilk geldiği gibi olur dimi..Yoksa yanarım.Lütfen yardımcı olursanız tecrübelerinizle çok sevinirim.

birde SAYIN bey mkv leri en iyi seyretmek için tavsiyelerinizi gecmiş sayfada okudum o dediğiniz iki programı indirdim.simdi bu iki programı birlestirecek miyim

Recovery yapmak için DVD leri takmanıza gerek yok başlat menüsüne VAIO recovery center yazarsanız ordanda işinizi halledebilirsiniz.Evet bilgisayar ilk elinize geldiği hali alır bütün VAIO paket programlarıyla yüklü halde.

• quote:

Teşekkürler ANTHYPATHY ...
    Gerek yok driver dvd si gördermeye.
    Kardeşim pes oynuyor ama ara sıra dalgalınıyor mu tutuluyor gibi oluyor.Call of duty 6 ve assisin creed 2 yi hiç takılmadan 1920-1080 çözünürlükte çok akıcı oynuyor.Neden pes 11 böyle tutukluk yapıyor akıcı oynanmıyor diyor kardeşim.Acaba ekran kartını güncellemek mi lazım.Güncellemek istersek nasıl ve nereden güncelliyoruz..

başlat/program files/konami/pro evolution 2011/settings e gir orda wait for vsync diye bi seçenek var onu açarsan sorun düzelecektir diye tahmin ediyorum.
  • Değerli vaio users... Ben bu mouse dan artık umudumu kestim ama Türkiyede bu mouse u satan bir mağaza veya kişi bilen varsa lütfen bana söylesin...

Sony VAIO Bluetooth Wireless Mouse - VGP-BMS33/B (Black)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEDUSAL -- 10 Kasım 2010; 0:14:55 >
  • Beelzebub be ilk başta alakadarlığınızdan dolayı teşekkür ediyorum.Ama ben başlatma menüsüne vaio recovery center yazdım fakat ne yazık ki bir şey çıkmadı.4 tane yüklediğim dvd den yapmaya çalışıyorum vaio care ye gidiyor fakat daha sonra ne yapacağımı bilemediğiden ve yanlış bir şey yapmaktan korktuğumdan bir türlü beceremiyorum..Bana adım adım yapacağım işlemleri anlatırsanız çok ama çok sevineceğim.Birde bilgisayardan direkt yapabiliyorsak o 4 tane dvd yi niye doldurduk..Gerçekten bu işler çok zormuş.Kendimi pusulasını şaşırmış bir gemi gibi görüyorum.. lütfen tam açıklamalı yardım…İkinci mesele ise benim ekran çözünürlüğü 1920-1080 i desteklediği için yazılar klasörler ve internette dolaşırken çok ufak oluyor.full hd 1080 model ekran kullanan arkadaşlar acaba sizler nasıl yapıyorsunuz.Böyle ufak yazılarla mı kullanıyorsunuz.hatta bazen çözünürlüğü 1280-720 ye indirip kullandığım bile oluyor..

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.