Bildirim
Sony Vaio Flip PC 'Tablet, PC hibritine yeni yorum' ön inceleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Vestel haberlerini bekliyoruz.
-
Şu videoların başına intro koymasanız olmuyormu?Sürekli takipçileriniz hep aynı şeyi izleyince belli bir süre sonra çok sıkıcı olmaya başlıyor.
-
Malzeme kalitesine bayıldım.
-
O kadar çok çeşit pc çıktı ki döneni mi dersin uçanı mı kaçanı mı kafa kalmıyor insanda kimsenin elinde de böyle şeyler göremedim daha -
Şu videoya kadar en iyi konsept DELL XPS serisinindi ama şimdi Sony bende piyasadayım dedi...
-
bilgisayarı bir kaldırsaydız da el tutuşunu görseydik.
-
Sony yenilikçi bir firma ve her zaman var olan teknoloji yerine, kendi teknolojisini ve tasarımını yaratıyor bu yüzden alkışı hak ediyorlar.
Umarım hak ettikleri ilgiyi görürler. -
sitenizin her tarafı reklam dolu bir de girişte saçma sapan bir reklam ile" bu sayfadan ayrıl" dememiz gerekiyor. nasıl bu hale getirdiniz güzelim siteyi. bu kadar para düşkünü olmayın, biraz az kazanın ama teknoloji tutkunlarını üzmeyin. kınıyorum politikanızı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: joven
reklam eleştirisi yapanları anlamakda güçlük çekiyorum yahu bu değirmen su ile dönüyor sanıyorsunuz
Değirmen önceden dönmüyorduda şimdi mi dönmeye başladı kardeşim ? Bende bu işin mantığını anlamakta güçlük çekiyorum.
-
Arkadaşlar Merhaba,
Hem dünyanın her yerinden teknolojiyi anında aktaran hem de reklamsız bir site istemek garip.
Almanya'da 3 editörün yaptığı telefon görüşmeleri, internet bağlantı ücretleri, yedikleri içtikleri, hava alanı ile evleri arasındaki transferi bile ne kadar tutuyor hiç düşündünüz mü?
Anandtech, hazırladığı AMD özel sayfasından 200 bin dolar para alıyorken bunun Türkiye fiyatı 100'de birini ancak buluyor. Kaldı ki bu adamlar Amerika'da bizden daha az vergi ödüyor, daha ucuza teknik techizat alabiliyor.
Gönül isterdi ki biz de tek reklamdan 100 reklamdan kazandığımızı kazanalım, siteye sadece 3 banner koyalım ama olmuyor işte.
Bu yüzden her haberin altında aynı konudan dert yanmak yerine varsa aklınızda bir çıkış yolu veya öneri yazın işimize yarasın.
Yoksa şu yapılan bunca yorgunluk üzerine çıkan ürün sonrası heves törpüsü olmaktan öteye geçmiyor.
Sevgiler,
Mesut Çevik
-
sony tam istediğim çözümü bulmuş. lenobo almak istiyordum ancak klavyenin açıkta kalması beni düşündürüyordu. bu ise olmuş. mühendislik budur
-
quote:
Orijinalden alıntı: Speed-Step
Arkadaşlar Merhaba, Hem dünyanın her yerinden teknolojiyi anında aktaran hem de reklamsız bir site istemek garip. Almanyada 3 editörün yaptığı telefon görüşmeleri, internet bağlantı ücretleri, yedikleri içtikleri, hava alanı ile evleri arasındaki transferi bile ne kadar tutuyor hiç düşündünüz mü? Anandtech, hazırladığı AMD özel sayfasından 200 bin dolar para alıyorken bunun Türkiye fiyatı 100de birini ancak buluyor. Kaldı ki bu adamlar Amerikada bizden daha az vergi ödüyor, daha ucuza teknik techizat alabiliyor. Gönül isterdi ki biz de tek reklamdan 100 reklamdan kazandığımızı kazanalım, siteye sadece 3 banner koyalım ama olmuyor işte. Bu yüzden her haberin altında aynı konudan dert yanmak yerine varsa aklınızda bir çıkış yolu veya öneri yazın işimize yarasın. Yoksa şu yapılan bunca yorgunluk üzerine çıkan ürün sonrası heves törpüsü olmaktan öteye geçmiyor. Sevgiler, Mesut Çevik
mesut bey ilginiz için teşekkürler. ben sitenin 6 yıldır üyesiyim ve siteye her gün en az bir kere giriyorum. ve ilk kez reklam konusunda yorum yazıyorum. çünkü artık ciddi anlamda rahatsız olmaya başladım bu konuda. özellikle açılıştaki "bu sayfadan ayrıl" reklamı yılların Donanım Haber markasına yakışmıyor. elbette reklam alacaksınız. fakat bu reklamları biraz daha makul bir seviyede tutarsanız sevinirim. naçizane isteğimiz.
-
quote:
Arkadaşlar Merhaba,
Hem dünyanın her yerinden teknolojiyi anında aktaran hem de reklamsız bir site istemek garip.
Almanya'da 3 editörün yaptığı telefon görüşmeleri, internet bağlantı ücretleri, yedikleri içtikleri, hava alanı ile evleri arasındaki transferi bile ne kadar tutuyor hiç düşündünüz mü?
Anandtech, hazırladığı AMD özel sayfasından 200 bin dolar para alıyorken bunun Türkiye fiyatı 100'de birini ancak buluyor. Kaldı ki bu adamlar Amerika'da bizden daha az vergi ödüyor, daha ucuza teknik techizat alabiliyor.
Gönül isterdi ki biz de tek reklamdan 100 reklamdan kazandığımızı kazanalım, siteye sadece 3 banner koyalım ama olmuyor işte.
Bu yüzden her haberin altında aynı konudan dert yanmak yerine varsa aklınızda bir çıkış yolu veya öneri yazın işimize yarasın.
Yoksa şu yapılan bunca yorgunluk üzerine çıkan ürün sonrası heves törpüsü olmaktan öteye geçmiyor.
Sevgiler,
Mesut Çevik
dediklerinize sonuna kadar katılıyorum. bu kadar emeğin karşılığı olmalı ve buda ancak reklamlardan kazanılıyor biliyoruz bari en azından bu sayfadan ayrılmak istiyormusunuz seçeneğini kaldırın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güzel haber
-
Siz de her başlığa japon yorumu
-
Siz de her başlığa japon yorumu
-
En azından şu "mert bey" reklamını kaldırsanız? -
quote:
Arkadaşlar Merhaba,
Sevgiler,
Mesut Çevik
'Reklamı geç'e tıkladıktan sonra herhangi bir duraksama olmadan anasayfaya erişmek istiyoruz.Bu sayfadan ayrıl-bu sayfada kal seçeneği çıksın önermesi için de ekstra para varsa bilelim yeter.Eğer yoksa o seçeneği kaldırabilirsiniz
sayın mesut çevik.
-
reklamsız sitemi olur ne zaman görsem tüm reklamlara tek tek tıklıyorum donanımhaber her yerden teknelojiyi gösteriyor gezsinler para lazım adamlara yesinler içsinler sizene bu kadar uğraş kaç kg kameraları taşı ağzını yor bi ton laf yap para kazanmaa millet reklam yapınca azar işit kınan var mı böyle bi dava helal mesut abi doldur reklam tıklamassam neyim
Benzer içerikler
- fotoğraf boyutu küçültme
- whatsapp tek tık
- apple watch whatsapp
- whatsapp numara kaydetmeden mesaj atma
- vodafone mobil imza
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X