Şimdi Ara

Sony VAIO - HP Envy arasında kaldım, yardım lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu iki ürün arasında kaldım:

http://www.kliksa.com/urun/sony-vaio-sve1513y1e/901760679

http://www.kliksa.com/urun/hp-envy-dv6-7300et-d4m67ea-notebook/901782361

Özellikle arkadan aydınlatmalı klavye olduğu için bunları düşünüyorum. Özellikleri hemen hemen aynı fakat sony 8gb hp ise 16 gb, arada ise 380 TL fark var.

16 gb ram gereksiz diyenler var öyleyse sony vaio daha yakın duruyor, ama Hp de çekici duruyor. Yorumlarınızı bekliyorum..

• güncel...
  • Ekran kartlarının modeli açıklanmamış. Sony de amd 7650m, hp de ise gt630m var muhtemelen. Aralarında çok performans farkı yok ama gt630m biraz daha yüksek bir karttır. Ayrıca ram ucuz bir donanım olduğu için yükseltmesi zor değil. Yani önemli olan işlemci ve ekran kartının yüksek olması. Fiyatlarını da söylersen ona göre değerlendirme yapılabilir.
  • bende hp nin o laptopunu almayı düşünüyorum ama tam olarakta karar veremiyorum up up

Edit : NVIDIA GeForce GT 635M grafik kartı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killer_Elite -- 23 Nisan 2013; 17:12:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

bende hp nin o laptopunu almayı düşünüyorum ama tam olarakta karar veremiyorum up up

Edit : NVIDIA GeForce GT 635M grafik kartı var

Gt635m in iki farklı versiyonu var. Biri 144 shadersli yüksek olan modeli, diğeri ise gt630m özellikleri barındıran 96 shadersli düşük olan modeli. Yani gt630m performansı barındıran versiyonu. Üründe hangi modelin kullanıldığını bilmediğim için bir şey diyemem. Fakat 2300 tl civarında satılıyorsa, gereksiz denilebilir. Çünkü aynı fiyat aralığında gt650m, gtx660m gibi yüksek kart barındıran cihazlar da satılıyor.
  • Forumda bu model Vaio alan kullanan çok var, 2000 tl civarında i7 Vaio olunca kimse kaçırmadı.kullanicalara bir danışın. Bence dizayn ve kasa kalitesi olarak Vaio 1-2 gömlek üstün. HP dizayninda bir sıkıntı var ama adını koyamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.