Şimdi Ara

Sony Vaio İ 3612QM SVE1711Z1E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ürün için Limango Fiyatı 2169 tl..Geçenlerde de aynı ürün gittigidiyorda 2100 tlden satıldı.Arkadaşım aldı bir sorun yok diyor..

Özellikleri şunlar :

Özellikler
    İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i7
    İşlemci Numarası 3612QM
    İşlemci Hızı 2,10 GHz
    İşlemci Hızı(Turbo Boost) 3.1 MHz
    Ön Bellek 3 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
    Disk Kapasitesi 1 TB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza Bus Hızı 1600 MHz
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 2 GB
    Ekran Kartı Markası AMD
    VGA Chipset Modeli HD7650M
    Ekran Boyu 17.3 inch
    Monitör Tipi LED
    Maksimum Çözünürlük 1920 x 1080
    Optik Sürücü Blu-Ray
    İşletim Sistemi 7 Premium 64 Bit Tr
    Ağırlık 3.2 Kg
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
    Bağlantı Özellikleri USB, Bluetooth

Ekran kartı 2gb ve AMD ..Burası beni düşündürdü..Acaba sizce fiyat olarak nasıl ve herkesin sorduğu şu soruyu ben de soruyu, en son oyunları full şekilde oynatır mı ?

Yorum ve tavsilerinizi bekliyorum..

Ayrıca Vatanda aynı ürün 2310tl...Nerden almamı önerirsiniz..

Ürün 2yıl Sony EURASIA garantisinde İMİŞ..

• Ekran kartı gt630m seviyesinde bu fiyata gt650m kartlı bilgisayarlar onlarda fhd ekran onlara bakardım oyun zevkin varsa ve fhd çözünürlülükte oynayacaksan uygun bir seçenek değil oyunlarda çözünürlülüğü düşürmelisin en az hd çözünürlülüğe kadar ağır oyunlar için konuşuyorum.Asus msi'de uygun seçenekler olurdu vatanda indirimle daha uygun fiyata geliyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Ekran kartı gt630m seviyesinde bu fiyata gt650m kartlı bilgisayarlar onlarda fhd ekran onlara bakardım oyun zevkin varsa ve fhd çözünürlülükte oynayacaksan uygun bir seçenek değil oyunlarda çözünürlülüğü düşürmelisin en az hd çözünürlülüğe kadar ağır oyunlar için konuşuyorum.Asus msi'de uygun seçenekler olurdu vatanda indirimle daha uygun fiyata geliyorlar

Peki bahsettiğiniz bilgisayarların fiyatları ne durumda ? Msi almam ancak asus belki olabilir.Arkadaşımda sony var, adam 5 yıldır eşek gibi kullandı ama tık yok pc de..Ben de kaliteli bir şey istiyorum :( Çok yüksek ayarda oynamasam da olur aslında fark etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortmen55

quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Ekran kartı gt630m seviyesinde bu fiyata gt650m kartlı bilgisayarlar onlarda fhd ekran onlara bakardım oyun zevkin varsa ve fhd çözünürlülükte oynayacaksan uygun bir seçenek değil oyunlarda çözünürlülüğü düşürmelisin en az hd çözünürlülüğe kadar ağır oyunlar için konuşuyorum.Asus msi'de uygun seçenekler olurdu vatanda indirimle daha uygun fiyata geliyorlar

Peki bahsettiğiniz bilgisayarların fiyatları ne durumda ? Msi almam ancak asus belki olabilir.Arkadaşımda sony var, adam 5 yıldır eşek gibi kullandı ama tık yok pc de..Ben de kaliteli bir şey istiyorum :( Çok yüksek ayarda oynamasam da olur aslında fark etmez.

ben 6 yıldır kullanıyorum sony. şimdi hiçbir oyun oynanmıyor ama ekan kalitesi için günlük işlerimi görüyor. çok oyun hastası değilsen iyi fiyat

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.