Şimdi Ara

SONY VAİO KULLAICILARI SİZLERİ BU TOPİCTE BEKLİYORUZ ;) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
20.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu sony vaio 11m ile 21h arasındaki farkı bilen varmı tüm özellikleri aynı? benim bilmediğim birşeymi var?
  • gallarda sana baglı tabı fazla paran varsa hıc kacırma derım ama sony vaıo yerını bır sey tutmaz kullanmak lazım
  • arkadaşlar birde bu ingilizce xp yi nasıl cevirecez türkçeye bilgisi olan varmı klavcyede farklı???
  • bende Sz-220 kullanıcısı olarak destekte bulunabilirim...

quote:

Orjinalden alıntı: disciple_of_adun

Sony Sz-110/B kullanicisiyim. Bir sorunu olana elimden geldigince yardim etmek isterim.
  • arkadaşlar VGN-FE11S modeli cad/cam programları için uygunmu?bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim.
  • iste benim poblemim de ayni !! ben suan almanyadayim ve burdan almak uzereyim (fe31m)
    ama klavye ve windows almanca. hadi klavye belki deisme z ama en azinda windowsun dilini degistirmem lazim .

quote:

Orjinalden alıntı: drberti

arkadaşlar birde bu ingilizce xp yi nasıl cevirecez türkçeye bilgisi olan varmı klavcyede farklı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gallardo -- 19 Ekim 2006; 22:10:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gallardo

iste benim poblemim de ayni !! ben suan almanyadayim ve burdan almak uzereyim (fe31m)
    ama klavye ve windows almanca. hadi klavye belki deisme z ama en azinda windowsun dilini degistirmem lazim .

quote:

arkadaşlar birde bu ingilizce xp yi nasıl cevirecez türkçeye bilgisi olan varmı klavcyede farklı???

Yarın bi arkadışın vaiosuna bakacağım. Eğer sürücülerini recover partitionuna koymuşlarsa herhangi bir dildeki işletim sistemi kurulabilir. En kötü ihtimalle sony sitesinden driverlar indirilip sistem kurulabilir.

Bi de tam olarak bilmemekle beraber ing. winxp yi TÜRKÇE yapan yama vardı sanki. Bi bakmak lazım.

• quote:

Orjinalden alıntı: gogge

quote:

Orjinalden alıntı: Gallardo

iste benim poblemim de ayni !! ben suan almanyadayim ve burdan almak uzereyim (fe31m)

quote:

Yarın bi arkadışın vaiosuna bakacağım. Eğer sürücülerini recover partitionuna koymuşlarsa herhangi bir dildeki işletim sistemi kurulabilir. En kötü ihtimalle sony sitesinden driverlar indirilip sistem kurulabilir.

Bi de tam olarak bilmemekle beraber ing. winxp yi TÜRKÇE yapan yama vardı sanki. Bi bakmak lazım.

yapacak bişi yok temiz orjinal bir xp türkçe alıp kurmak lazım ,driverlarıda sonynin sitesinden indiricez

• Selam arkadaşlar.

Olayı çözdüm. Orj. sistemde recovery seçeneklerinde sony ek yazılımlarını ve driverları C ye atan bir seçenek var. İlk olarak bunu yapıyorsunuz. Bu işlem driverları ve ek yazılımları C ye atıyor. Sonra onları başka bir yere (diğer partition olabilir) yedek alıp C'ye yeni sistem kuruyorsunuz. Sonra driverları kuruyorsunuz işlem tamam.

Ben şuan sistemi kurdum. Driverları birazdan kurucam . Problem çıkmazsa mesaj atarım. Hepinize kolay gelsin.

• hay super yaa, ben de korkuyodum almancayi sokene kadar, sistem eskicek
    hadi bakalim bekliyorum. umarim driverlari da yuklersin

arkadaslar! sony kullanicilari ! ben ASUS a gecmek uzereyim fiyati 750 ytl daha avantajli sony e gore

bi bakarmisiniz, deger mi 750 ytl fazla verip sony almaya ??

Sony Vaio VGN-FE31M : Core 2 Duo T5600 2x 1.83GHz • 1024MB • 160GB • DVD+/-RW DL • NVidia GeForce Go Grafik 7600 128MB • USB 2.0/FireWire/Modem/LAN/WLAN 802.11abg/Bluetooth • Memory Stick (Duo/Pro Duo) Slot • Web-/Videokamera (0.37 Megapixel) mit Mikrofon • 15.4" WXGA TFT (1280x800) • Windows XP Media Center Edition • Li-Ionen-Akku (VGP-BPS2B) • 2.80kg • 24 ay garanti

ASUS A6T-AP005H : Turion 64 X2 TL-52 2x 1.60GHz • 1024MB (2x 512MB) • 100GB • DVD+/-RW DL • NVidia GeForce Go 7600 256MB • USB 2.0/FireWire/Modem/Gb LAN/WLAN 802.11bg/Bluetooth • DVI • 4in1 Card Reader (SD/MMC/MS/MS Pro) • Web-/Videokamera (1.3 Megapixel) • 15.4" WXGA TFT (1280x800) • Windows XP Home • Li-Ionen-Akku • 2.70kg • 24 ay garanti

ses ozellikleri de sunlar :

sony: Intel® High Definition Audio compatible
    3D Surround
    Built-in Stereo Speakers
    Windows® Sound System Compatible
    Direct Stream Digital (DSD)
    Sound Reality

asus: Built-in Intel High Definition audio compliant audio chip,
    SoundBlaster Pro Compatible
    Built-in stereo speakers (1.5W)

ses de cok onemli tabi. (harici hoparlor baglayicam, bunu goze alirmisiniz cevaplarken)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gallardo -- 20 Ekim 2006; 14:05:54 >

• ftp://ftp.vaio-link.com/pub/vaio/orginal adredinde tün vaiolara ait driverları indirebilirsiniz. Recovery driverlarında sorun çıktı. Bazı sürücüleri eksik almış. Ama linkte hepsi var. Modeli bulup istediğinizi indirebilirsiniz.
  • Tabi bu adrese ulaşabilmeniz içinwww.vaio-link.com adresinden bilgisayarınızın seri numarası ile siteye giriş yapmanız gerekiyor. Bilginize...
  • arkadaşlar size bi sorum olacak, amerikadan bi arkadaşım şu laptoptan getirmiş

SONY VAIO VGN-FE770G NOTEBOOK

İşlemci: Intel Core 2 Duo T5600 1.83 Ghz 667 Mhz 2 MB Cache Bellek
    RAM : 1 GB DDR2 533 Mhz
    HDD : 120 GB (5400rpm) SATA HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ : DVD-RW Double Layer
    EKRAN KARTI : 128 MB INTEL 950
    enbtegre web cam i bilmemnesi var.
    ,

ve bana 2.000 ytl ye verebileceğini söylüyor..
    topiği okudum farklı fiyatlar söyleniyor laptoplar için ama, sizce bu fiyat nasıl bu laptop için? 1 aylık makine daha hiçbişeyi yok çiziği fln. tek düşündüren yanı ekran kartı ama o da çok berbat bişe değilmiş araştırdıgım kadarı ile. ne diyorusnuz? alayım mı sizce?
  • bence kacırma derım..cok ıyı ıslemcısı var...ıntelın ekran kartıyla cogu oyunu oynayabılırsın...diger ozellıklerı ıyı..hemen al bence..ayrıntılı bı acıklama ıstersen kulupvaioturkiyeye bi ugra istersen..orda sana ayardımcı olurlar..
  • arkadaşlar merhaba sony'nin vaio a serisi laptoplarındaki kasa başka bi serisinde varmı? core 2 duo'lu falan modellerde?? Ben bu kasaya bayıldım ama serinin özellikleri pek ii degil..

SONY VAİO KULLAICILARI SİZLERİ BU TOPİCTE BEKLİYORUZ ;)
  • bu kasa centrino tabanlıydı..
    a serisi.. 2 yıl once 15.4" modelini kullandım.. osnra onların sadece 17" modelleri cıktı..
    simdi bu kasayı kullanmıyorlar

quote:

Orjinalden alıntı: SinanAtesh

arkadaşlar merhaba sony'nin vaio a serisi laptoplarındaki kasa başka bi serisinde varmı? core 2 duo'lu falan modellerde?? Ben bu kasaya bayıldım ama serinin özellikleri pek ii degil..

SONY VAİO KULLAICILARI SİZLERİ BU TOPİCTE BEKLİYORUZ ;)

• mrb arkadaslar wındowsun ingilizce olmasından dolayı sıkıntı ceken arkadaslara yardımcı olabırım
    bır sure once ıstanbuldan bılısımden bır bılgısayar gectı elıme bılgısayarla beraber bır cd vermısler o cd yı bılgısayara kurunca wındows tamamen turkce oldu tabı media center edition kullanıyorsanız gecerli bu cd yı ınternete yuklemeıyı denıycem ama 256 k ıle o ıs bıraz zor eger ıhtıyacı olan arkadaslar varsa bana pm atsınlar karoga ıle yollayayım eger baglantısı yuksek olursa o arkadasın buraya lınk verır ve herkes faydalanır..
    edit :yazımhatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razumuhin -- 16 Ocak 2007; 2:41:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sebenlim

bu kasa centrino tabanlıydı..
    a serisi.. 2 yıl once 15.4" modelini kullandım.. osnra onların sadece 17" modelleri cıktı..
    simdi bu kasayı kullanmıyorlar

Bu kadar güzel bi kasayı neden tekrar üretmiyolar ki...daha düzgün bi donanımla cıksa bu kasa alırdım..
  • sony vaio da bluetooth nasıl kulanılıyor wireless ile atnı düğmeyle kullanılıyor. internetteyken bluetooth aktif olmazmı. gerçi ben kapatıncada aktifleştiremiyorum bir çözümü varmııı
  • hiçmi vaio kullanan yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.