Şimdi Ara

SONY VAİO KULLAICILARI SİZLERİ BU TOPİCTE BEKLİYORUZ ;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
20.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony Vaio kullanan değerli bilgisayar ve elektronik takipçisi arkadaşlar ürünlerimizi ve ürünler hakkındaki yorum ve önerilerimizi yazalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunas -- 12 Ağustos 2006; 1:47:35 >

• Sony Vaio kullanan yokmu be kardeşler
  • quote:

Sony Vaio kullanan yokmu be kardeşler

hakkaten kimse yokmu yaw..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qop -- 12 Ağustos 2006; 14:46:44 >
  • Ben bi tane alacam inşallah ozaman yorumlarımı yazarım...Fiyatlar şu an çok tutarsız
  • Sony Vaio FE,CoreDuo 1,66Ghz,15.4TFT,1GB,100GB,DVD-RW,XP MediaCenter ------Bu makina nasıl sizce arkadaşlar...2,470 lira 1 ay evvel 3,500 idi bayağı düşmüş ...Sony ustaları nerdesiniz bilgi verirseniz çok iyi olur...
  • Burada ayni konuda bir baslik daha var.
  • babalar ben de 3 gün önce aldım.. dehşet bir şey .. birazdan imzaya ekliicem benim canavarı..
    packard bell R9220 vardı 1 yıl kullandım 500 ytl fark verip sıfır vgns460p aldım... Packard bellden de çok memnun kaldım.
    aynı zamanda sony vaio yu bana satan " sessizdivx " nickli arkadaşa dürüstlüğünden ötürü teşekkürü bir borç bilirim.
  • Federal sanırım senin baktığın model SONY VAİO FE11H Modeli - 1499$ + KDV2.393,69 YTL (KDV Dahil)

Ben o modeli aldım ancak bluethoot ve kamera yok onun için FE11M - 1399 $ + KDV - 2.564,79 YTL (KDV Dahil) modeli ile değiştirdim arada 100 $ fark var diğer özellikleri birebir aynı. Eğer laptop alıcaksan düşünme Sony çok iyi bir marka çift çekirdekli olup fiyatının bu denli olması neye bağlı diye düşündüm ve gördüm ki Sony Vaio nun ucuz olan tüm modelleri BEYAZ KLAVYE ye sahip.
    BEYAZ KLAVYE kullanan varmı sizce kötü mü yoksa iyi mi? Birtek o konuda tereddütteyim. Aldığım ürün daha kargoya verilmedi.
    www.laptomania.com dan aldım. Size tavsiyee derim. Hem peşin fiyatına taksitle veriyorlar. Hem havale yaparsan %5 iniyor ki bu da yaklaşık 125 YTL tutar. Bir diğeri Taşıma çantası hediyeli ve kur hesaplaması düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunas -- 13 Ağustos 2006; 12:33:26 >

• Merhaba arkadaşlar.Bu soruyu daha önce farklı yerlerde sordum ama tam cevap alamadım.Benim BX-195 VP modelinde ilk yarım saatin sonunda aşırı bir ısınma meydana geliyor.Diğer BX serisi kullanıcıları olarak sizlerde de böyle bir sorun var mı?
  • arkadaşlar ben vaıo fe11h aldm yeni...her açılışta recovery cd yaz die yazı çıkıyo...sizce gereklimi...ve yazarsam bilgisayar üzernde siliyomu artk sadece cd demi oluyor
    F10 tuşu ile recovery yapılamıo mu eğer cd ye yazarsakkk

SAYGILAR
  • ya beyler sony vaio hakkında sadece şunu diyim size bildiim kadarıyla fs modellerine falan hep eski model mainboard lar koyuluyuomuş yane chip setlerine dikkat etseniz iyi olur yoksa neden fiyatlar iniyoki böle...???
  • Sony Vaio VGN-A295H var bende. Bu sıcak günlerde sauna niyetine kullanıyorum. Fan 1 sn. dahi susmuyor.
    Bu Sony notebooklardaki ısınma sorunu beni deli ediyor.
  • Bende bx198xp var aynı ısınma sorunu bendede oluştu ama fazlada beni etkileyen bir olay olmadığından takmıyorum
  • Sony vaio Fe770G (amerika modeli) modelinde core2duo 1,86 işlemci ve intel gma 950 grafik işlemcisi kullanılmış. Böylesine güzel bir işlemci ile intel grafik hızlandırıcısı. Sizce bunda düşük çözünürlükte olsa oyun oynanmazmı mı? Diğer bir seçeneğimde normal coreduo 1,86 işlemcili ancak go 7600 grafik işlemcisini kullanan başka bir model. diğer bileşenler aynı. Fazla oyunda oynamayacağım zaten oyunda oynanmaz laptopta ufacık tuşlar . sadece yolculukta filan can sıkıntısını giderecek kadar az bişey oynanır diye düşünüyorum. ikiside aynı fiyat 1600 $ (newyork vergileri ödenmiş halde. aynı bizdeki gibi onlardada %18 kdv var.. )..
    Görüşlerinizi bekliyorum.. teşekkürler
  • arkadaşlar benim de bir vaio tavsiyesine ihtiyacım var. 2 kg ı geçmeyecek ufak ve güzel bir laptop almak istiyorum ne tavsiye edersiniz ? tabi güç de önemli 5 sene upgrade yapmadan office amaçlı kullanılabilmeli
  • beyaz klavyeli ürünler SONY FE serisidir ve tasarimi ile ünlüdür.. Gayet performanslı, ince ve şık cihazlardır.. Kesinlikle fiyatiyla kiyaslanamayacak kalitesi var, normalde 1399 euro arti kdv idi fiyati, daha sonra kampanya oldu her yerde, euro yu $ yaptilar, su anda bimekste 1399 euro arti kdv, 3 bin küsür ytl ye satiliyor..

Su anda Sony alacak olsam, bu kesinlikle SONY VAİO FE11H olurdu..

1) muhteşem şıklık

2) ince tasarım

3) piyasadaki tartışmasız en iyi ekran kalitesi

4) tatminkar performans

5) Sony'den görmeye pek aliskin olunmayan uygun fiyat..

quote:

Orjinalden alıntı: sunas

Federal sanırım senin baktığın model SONY VAİO FE11H Modeli - 1499$ + KDV2.393,69 YTL (KDV Dahil)

Ben o modeli aldım ancak bluethoot ve kamera yok onun için FE11M - 1399 $ + KDV - 2.564,79 YTL (KDV Dahil) modeli ile değiştirdim arada 100 $ fark var diğer özellikleri birebir aynı. Eğer laptop alıcaksan düşünme Sony çok iyi bir marka çift çekirdekli olup fiyatının bu denli olması neye bağlı diye düşündüm ve gördüm ki Sony Vaio nun ucuz olan tüm modelleri BEYAZ KLAVYE ye sahip.
    BEYAZ KLAVYE kullanan varmı sizce kötü mü yoksa iyi mi? Birtek o konuda tereddütteyim. Aldığım ürün daha kargoya verilmedi.
    www.laptomania.com dan aldım. Size tavsiyee derim. Hem peşin fiyatına taksitle veriyorlar. Hem havale yaparsan %5 iniyor ki bu da yaklaşık 125 YTL tutar. Bir diğeri Taşıma çantası hediyeli ve kur hesaplaması düşük

• quote:

Orjinalden alıntı: BestSony

Sony vaio Fe770G (amerika modeli) modelinde core2duo 1,86 işlemci ve intel gma 950 grafik işlemcisi kullanılmış. Böylesine güzel bir işlemci ile intel grafik hızlandırıcısı. Sizce bunda düşük çözünürlükte olsa oyun oynanmazmı mı? Diğer bir seçeneğimde normal coreduo 1,86 işlemcili ancak go 7600 grafik işlemcisini kullanan başka bir model. diğer bileşenler aynı. Fazla oyunda oynamayacağım zaten oyunda oynanmaz laptopta ufacık tuşlar . sadece yolculukta filan can sıkıntısını giderecek kadar az bişey oynanır diye düşünüyorum. ikiside aynı fiyat 1600 $ (newyork vergileri ödenmiş halde. aynı bizdeki gibi onlardada %18 kdv var.. )..

Arkadaşlar.. Intel® Graphics Media Accelerator 950 grafik modulu olan bir vaio sizce eksikmidir.. Yoksa normal kullanımda (az birazda oyun oynansa) yetermi ki? Uzak mı durayım.

• arkadaşlar bufe 11s ile fe11m arasındaki fark nedir birinde hdd 160 diğerinde 100 fiyatları aynı başka farkı bilen varmıdır........ikisi arasında kaldım ve şuan bilgisayar piyasadayok nedendir aceba
    birde fe 21s modeli var özellikleri aynı fitat 300 euro fazla bilen varsa kafayı yiyecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drberti -- 9 Ekim 2006; 9:06:22 >
  • quote:

quote:

Sony vaio Fe770G (amerika modeli) modelinde core2duo 1,86 işlemci ve intel gma 950 grafik işlemcisi kullanılmış. Böylesine güzel bir işlemci ile intel grafik hızlandırıcısı. Sizce bunda düşük çözünürlükte olsa oyun oynanmazmı mı? Diğer bir seçeneğimde normal coreduo 1,86 işlemcili ancak go 7600 grafik işlemcisini kullanan başka bir model. diğer bileşenler aynı. Fazla oyunda oynamayacağım zaten oyunda oynanmaz laptopta ufacık tuşlar . sadece yolculukta filan can sıkıntısını giderecek kadar az bişey oynanır diye düşünüyorum. ikiside aynı fiyat 1600 $ (newyork vergileri ödenmiş halde. aynı bizdeki gibi onlardada %18 kdv var.. )..

Arkadaşlar.. Intel® Graphics Media Accelerator 950 grafik modulu olan bir vaio sizce eksikmidir.. Yoksa normal kullanımda (az birazda oyun oynansa) yetermi ki? Uzak mı durayım.

oyunla alakan yoksa yeterli olur

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.