Şimdi Ara

SONY VAİO KULLAICILARI SİZLERİ BU TOPİCTE BEKLİYORUZ ;) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
20.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bx196xp kullanıyorum ama VGN-SZ3XTP/C modeline bayılıyorum yaa
  • MERHABA.
    ben guler forma yeni uye oldum cunku yeni bir SONY laptop sahibi oldum
    SZ330P kullanan arkadaslar varsa bir kac sorum olacak onlara
  • 31h kullanan varsa izlenimlerini yazarsa sevinirim.Almayı düşünüyorumda.
  • kardeş blue olayını normalde yazılımla da aktif edebilirsin..
    wirelessi aktif ettikten sonra normalde otomatik olarak blue da aktif olur.. onu sony nin kendi yazılı ile kapatabiliyorsun..
    sag alt köşe de programın ikonu var.. orjinal sistem mi yuklu?
  • Arkadaşlar, VAIO adına bir grup kurulmuş da sorular yağmış bile, ben farketmemişim.
    Bu topiği bir yardım topiği haline getirmek istiyorum. Arada bazı arkadaşlar bilmeden cahil cühela yorumlarda bulunup insanları yanıltmışlar görebildiğim kadarı ile. Bundan sonra sorularınızı bana buradan veya özel mesaj yolu ile iletebilirsiniz. Bu sayede sorununuz yetkili ve bilgili kişilere iletilecektir, buna emin olun. Halihazırdaki cevaplanmamış sorulara tek tek cevap yazacağım, bana yardımcı olacak arkadaşlara da şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.

Sony VAIO yardım kulübüne hoşgeldiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ---Ali--- -- 21 Ocak 2007; 3:24:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LasTSuRvivoR

31h kullanan varsa izlenimlerini yazarsa sevinirim.Almayı düşünüyorumda.

Bahsettiğiniz seri (FE), Sony'nin Türkiye pazarında en çok ses getirmiş modeli desek yanılmayız. Bu savı satış rakamları da destekliyor. Bu bilgisayar neredeyse her tür bilgisayar kullanıcısını tatmin edebilecek bir yapıya sahip. Tasarım ve oyun ağırlıklı çalışanlara da, tasarımdan ödün vermeyenlere de, fonksiyonelliğe de, ekran kalitesine de, inanılmaz bir sessizliğe ve serinliğe sahip. Ben 11H modeline sahibim ve her koşulda bu modele kefilim.
    Umarım açıklayıcı bir cevap olmuştur.

quote:

MERHABA.
    ben guler forma yeni uye oldum cunku yeni bir SONY laptop sahibi oldum
    SZ330P kullanan arkadaslar varsa bir kac sorum olacak onlara

@superaleyna
    Buyrun sorun sorunuzu elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.

quote:

arkadaşlar size bi sorum olacak, amerikadan bi arkadaşım şu laptoptan getirmiş

SONY VAIO VGN-FE770G NOTEBOOK

İşlemci: Intel Core 2 Duo T5600 1.83 Ghz 667 Mhz 2 MB Cache Bellek
    RAM : 1 GB DDR2 533 Mhz
    HDD : 120 GB (5400rpm) SATA HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ : DVD-RW Double Layer
    EKRAN KARTI : 128 MB INTEL 950
    enbtegre web cam i bilmemnesi var.
    ,

ve bana 2.000 ytl ye verebileceğini söylüyor..
    topiği okudum farklı fiyatlar söyleniyor laptoplar için ama, sizce bu fiyat nasıl bu laptop için? 1 aylık makine daha hiçbişeyi yok çiziği fln. tek düşündüren yanı ekran kartı ama o da çok berbat bişe değilmiş araştırdıgım kadarı ile. ne diyorusnuz? alayım mı sizce?

@serhanuygur
    Ekran kartı haricinde güzel bir sistem, eğer ağır grafik beklentileriniz yoksa gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

quote:

arkadaslar! sony kullanicilari ! ben ASUS a gecmek uzereyim fiyati 750 ytl daha avantajli sony e gore

bi bakarmisiniz, deger mi 750 ytl fazla verip sony almaya ??

@Gallardo
    Sana tavsiyem iki bilgisayarı yanyana koy, çalıştır ve uzaktan mümkğnse biraz çaprazdan bak. Aradaki farkı hemen anlayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ---Ali--- -- 21 Ocak 2007; 3:22:06 >

• çok acil yardım...sony vaio fe-770 g mi ? yoksa acer 1000 ferrari mi ?
  • Ben Amerika'dan bilgisayar getiriyorum. Bende su an satilik-SIFIR bulunan bilgisayarlar, Amerika'dan gelmis;

Sony Vaio FE770... 15.4"...$1450
    Sony Vaio FE780... 15.4"...$1650
    Sony Vaio TXN15... 11.1"...$2200
    Sony Vaio TX650... 11.1"...$1700 ( ikinci el )
    Toshiba A105-S361... 15.4"... $900 (ikinci el)
    Toshiba A105-S4364 ya da A105-S4334 (256mb nVidia 7300 ekran kartli)... Fiyatlari $1600 ve $1500

mevcuttur. Ilgilenirsen gorusebiliriz...Eger baska model istiyorsan, Sony-Toshiba-HP, Amerika'dan getirebilirim. Ayrica, Mp3 Player-Digital Camera... tarzi seyler de getiriyorum.

Msn: needmiracle@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: ---Ali---

Arkadaşlar, VAIO adına bir grup kurulmuş da sorular yağmış bile, ben farketmemişim.
    Bu topiği bir yardım topiği haline getirmek istiyorum. Arada bazı arkadaşlar bilmeden cahil cühela yorumlarda bulunup insanları yanıltmışlar görebildiğim kadarı ile. Bundan sonra sorularınızı bana buradan veya özel mesaj yolu ile iletebilirsiniz. Bu sayede sorununuz yetkili ve bilgili kişilere iletilecektir, buna emin olun. Halihazırdaki cevaplanmamış sorulara tek tek cevap yazacağım, bana yardımcı olacak arkadaşlara da şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.

Sony VAIO yardım kulübüne hoşgeldiniz.

kardeşime vgn-n11 s modelini almayı düşünüyorum,
    oyunla hiç işi yoktur,sadece internet müzik ve film
    beni sadece düşündüren,core duo olması. ilerde vistayla ilgili problem cıkarırmı?yani bu modellerde vista kullanılabilirmi?
    cevaplar için şimdiden teşekkürler..

• soruma yardımcı olacak yok mu????
  • bende de VGN-A617S model vaio var...

A serisinin en üst modeli...

2200Euro +kdv...

Gerçekten performansı süper 3Dmark 2003'ten 6000 puan alıyor...

SONY VAİO KULLAICILARI SİZLERİ BU TOPİCTE BEKLİYORUZ ;)
  • Arkadaşlar ----------SONY VAIO VGN-FE31M+ NOTEBOOK

RAM : 2 GB DDR2 RAM
    HDD : 160 GB SATA HDD
    EKRAN KARTI : NVIDIA® GeForce® Go 7600 with 128MB dedicated ..............
    bu ürünü almak istiyorum..bu makinayı kullanan arkadaş varmı...HDD nin ısınma sorunu yaşanmaması için 5400 devirden 4200 devire özellikle düşürülüp sabitlendiği ve cihazın kesinlikle ısınmadığı söylenildi.Ayrıca çok performanslı bi makina olduğu ve sorunsuz olduğu söylendi bunlar doğrumu acaba..Ayrıca Sony VAIO kullanıcıları şu forma sizlerde girin görüşlerinizi bilgilerinizi aktarın...En iyi makinanın sayfası nerdeyse kayıp..
  • ben kullanıyorum ne ıstersen bana sorabılırsın bılgısayarda hıc bırrrr sekılde ısınma yok ınanılmaz ayrıca fan sesını hıc duymadım sımdıye dek..
    bu arada forumdan bır arkadas medıa center ıcın turkce yama ıstemıstı arkadastan cok ozur dılıyorum bana gonderdıgı bılgılerı kaybettım umarım mesajımı okur tekrar bılgılerını yollar..
    quote:

Orjinalden alıntı: Federal779

Arkadaşlar ----------SONY VAIO VGN-FE31M+ NOTEBOOK

RAM : 2 GB DDR2 RAM
    HDD : 160 GB SATA HDD
    EKRAN KARTI : NVIDIA® GeForce® Go 7600 with 128MB dedicated ..............
    bu ürünü almak istiyorum..bu makinayı kullanan arkadaş varmı...HDD nin ısınma sorunu yaşanmaması için 5400 devirden 4200 devire özellikle düşürülüp sabitlendiği ve cihazın kesinlikle ısınmadığı söylenildi.Ayrıca çok performanslı bi makina olduğu ve sorunsuz olduğu söylendi bunlar doğrumu acaba..Ayrıca Sony VAIO kullanıcıları şu forma sizlerde girin görüşlerinizi bilgilerinizi aktarın...En iyi makinanın sayfası nerdeyse kayıp..

• Teşekkürler razumuhin..Bu makinayı burada tam manasıyla bi anlatabilseniz çok iyi olur ..Mesela 4200 devir olmasının dezavantajı varmı..İstanbul bilişimden Atacan bey Sony nin hata yapmayacağını ve performansın süper olduğunu söylüyor..Ben Hp nin en üst modellerinden kullandım fakat memnun kalmadım ..Kesinlikle Sony alacam ve yukardaki ürünü alacam...Bu topik canlansın sesimiz çıksın biraz...Bir birimize faydamız olsun bilgilerimizi paylaşalım..
  • selamlar
    ılk olarak ekrandan başlayayım ekran bır kere harıka her yerden kesınlıle cok net..ve sorunsuz bır ekranı var..
    en merak ettıgın kısmı hdd ıse soyle seyleyeyım daha once 5400rpm lı hp ve 7200 rpm lı dell kullandım bu ıse 4200 rpm
    ben 5400 rpm ıle 4200 rpm arasında bır fark goremedım ama 7200 rpm ıle arasında fark var 7200 rpm gercekden fark ettırıyor kendısını yanlız onunda şu gibi zararları var bır kere sistemin enerjisini resmen sömuruyor yuzde 20 pılı daha cok yıyor kı sony boyle bir ekranla 7200 rpm lık bır hdd yı asla bir araya getırmeyı goz onune alamaz cunku zaten 4200 rpm de bıle batarya 1.5 saat gıdıyor (normal kullanımda) 7200 luk rpm lık bır hdd ıle bu max 1 saat olur dıger bır avantajı ise ısı 7200 rpmlı hdd lerı sogutmak o kadar kolay degıl bence sony nın 4200 rpm koymasının en buyuk nedenlerı bunlar bu sayede ekrandan kaybettıgı enerjıyı bır nebze telafı edıyor ve sıstemın sessiz ve ısınmadan calısmasını saglıyor.senın yerınde olsam 420rpm olayını kafama cok takmazdım
    bılgısayarın tek dezavantajı da bahsettıgım gıbı batarya suresı ben 2 saatı cok zor gordum ondada ekranın ısıgını falan kısarsam kı genel olarak sony nın tum bılgısayarları bu sekılde batarya sı az gıdıyor eehhh her seyın bedelı var madem o kadar guzel ekrana bakıyorsun bunun da bedelı bu.... ben ıkınıc bır batarya alarak bu sorunu hallettım.. senın yerınde olsam fe31m+ yerıne fe31m alıp yedek brı batarya almayı tercıh ederdım ram ı her halukarda ıstedıgınde arttırabılırsın ama bataryayı almak ılerıde zor olabılır.. nasılsa baya bır para odeyeceksın sıkı bır pazarlık yaparsan bataryayı cok daha ucuza alabılırsın..
    saygılar...

• Vermiş olduğun bilgiler için sağolasın razumuhin..Diğer marka makinaların tümünde devamlı sorun var..bu cihazlarda o kadar az ki Sony den başka yine Sony alınır demekki.
  • Sony kullanıcıları nerdesiniz...
  • Merhaba,

Bende sony vaio vgn-a517s model laptop var.

Benim sorunum TV kartı ile ilgili. Kendi üzerinde gelen işletim sisteminin haricinde başka bir XP sürümü yüklemek istediğimde TV kartına ilişkin programları kuramıyorum.

Bununla ilgili yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok sevinirim.

İyi günler.
  • Arkadaşlar Vaio'nun 13,3'lük modellerinden kullanananız var mı aranızda?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.