Şimdi Ara

SONY VAİO KULLAICILARI SİZLERİ BU TOPİCTE BEKLİYORUZ ;) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
20.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lloyd

Bugün bilişimistanbul'u aradım 3 hafta evvel 450n/c modeli gelince alabilmem için telefonumu vermiştim ancak ne arayan oldu diye onları aradım, sizin cihazı başkasına sattık dediler. Aynı cihaz 3 hafta sonra gelecekmiş dediler. O kadar bekleyemem başka ne model var dedim muadil birkaç cihaz söylediler. Almak için evden çıktım, evim şişli'de yürüyerek giderken mecidiyeköy'de toshibaya girdim ve bingo!! adamlar istanbul bilişim'in yaptığı uyanıklıklardan bahsedince onlardan cihaz almaktan vazgeçtim. Gittim Toshiba'nın p100-324 modelini beğendim ama 17' olması biraz korkuttu beni(büyüklüğü). Özellikleri süper ama ciddi anlamda arada kaldım.

Şimdi bana birisi ciddi anlamda akıl versin lütfen.

Ben bütün gün ofiste sadece outlook/outlook express, word/excel ve internet explorer kullanan biriyim. Akşam olunca cihazımı alır eve getirir, haftasonu yanımda taşır gerekince nete girerim emaillerime bakarım/gönderirim. Gerekince yurt dışı seyahat için yanıma alırım.

Vaio'nun Sz serisi aklıma çok yattı ancak 13,3 inç olması sorun olur mu diye düşünüyorum. Arkadaşlar paranın ciddi anlamda önemi yok, birileri bana yol göstersin lütfen. Ben hangi cihazı almalıyım?

lloyd İstanbul bilişimin yaptığı üç kağıt neymiş acaba? Açıklar mısın?
    Toshiba'nın 17" modellerinde bende ilgileniyorum. Gerçekten güzelmi? Ekranı Sony ile kıyas edilebilir mi? Bu konularda bilgi verir misin?

Sony'lerdeki SZ serisinin özellikleri nelerdir? FE ve AR ile farkları nelerdir?
    Ben birde Sony VGN-AR 350E ile ilgileniyorum, bunu Sony 17" modellerle kıyaslayabilir misiniz?

Teşekkürler

• anlattım ya mesajımda yaptıklarını.

toshibanın 17'' lik aleti çok güzel ama çok büyük. ben 13.3 ekrana karar kıldım.

Şimdi şöyle söylüyeyim, sony'de 17 ve 15.4 'lük cihazlar çok donanımlı değil. o yüzden 17 inç için toshiba daha iyi.

15.4 lüklerde de yine aynısı geçerli. Ancak küçük ekranlılarda ise sadece ve sadece sony derim başka birşey demem.

12.1 bana küçük gelior. Yoksa dellerde çok iyi. (xps 12 serisi )

quote:

Orjinalden alıntı: DRAO

quote:

Bugün bilişimistanbul'u aradım 3 hafta evvel 450n/c modeli gelince alabilmem için telefonumu vermiştim ancak ne arayan oldu diye onları aradım, sizin cihazı başkasına sattık dediler. Aynı cihaz 3 hafta sonra gelecekmiş dediler. O kadar bekleyemem başka ne model var dedim muadil birkaç cihaz söylediler. Almak için evden çıktım, evim şişli'de yürüyerek giderken mecidiyeköy'de toshibaya girdim ve bingo!! adamlar istanbul bilişim'in yaptığı uyanıklıklardan bahsedince onlardan cihaz almaktan vazgeçtim. Gittim Toshiba'nın p100-324 modelini beğendim ama 17' olması biraz korkuttu beni(büyüklüğü). Özellikleri süper ama ciddi anlamda arada kaldım.

Şimdi bana birisi ciddi anlamda akıl versin lütfen.

Ben bütün gün ofiste sadece outlook/outlook express, word/excel ve internet explorer kullanan biriyim. Akşam olunca cihazımı alır eve getirir, haftasonu yanımda taşır gerekince nete girerim emaillerime bakarım/gönderirim. Gerekince yurt dışı seyahat için yanıma alırım.

Vaio'nun Sz serisi aklıma çok yattı ancak 13,3 inç olması sorun olur mu diye düşünüyorum. Arkadaşlar paranın ciddi anlamda önemi yok, birileri bana yol göstersin lütfen. Ben hangi cihazı almalıyım?

lloyd İstanbul bilişimin yaptığı üç kağıt neymiş acaba? Açıklar mısın?
    Toshiba'nın 17" modellerinde bende ilgileniyorum. Gerçekten güzelmi? Ekranı Sony ile kıyas edilebilir mi? Bu konularda bilgi verir misin?

Sony'lerdeki SZ serisinin özellikleri nelerdir? FE ve AR ile farkları nelerdir?
    Ben birde Sony VGN-AR 350E ile ilgileniyorum, bunu Sony 17" modellerle kıyaslayabilir misiniz?

Teşekkürler

• @lloyd
    Madem para sorun değil, ya VAIO ya da Mac alın. Modeller için destek almak istiyorsanız özel mesaj atabilirsiniz.
  • ya kardesler bende fs415m kullanıyorum..üzerinde sadece normal monitor çıkışı var(vga)..tv ye bağlamak için s çıkışı veya başka bi tv out çıkışı yok..bunun bir çözümü varmıdır pcmcia dan veya usbden..
  • Evet ben de vaio'ya karar kıldım. VGN SZ 440N16 modelini alacağım.

Sizce nasıl?

quote:

Orjinalden alıntı: ---Ali---

@lloyd
    Madem para sorun değil, ya VAIO ya da Mac alın. Modeller için destek almak istiyorsanız özel mesaj atabilirsiniz.
  • quote:

Evet ben de vaio'ya karar kıldım. VGN SZ 440N16 modelini alacağım.

Sizce nasıl?

quote:

Orjinalden alıntı: ---Ali---

@lloyd

Şu anda biraz meşgulüm, rica etsem özelliklerini buraya kopyalar mısınız?
    Bu arada imzanız müthiş.

• İmzamı beğendiğinize sevindim.

Ürün Özellikleri

İŞLEMCİ
    İşlemci Intel® Core™ 2 Duo T7400 2.16 Ghz 667 Mhz 4MB Cache Bellek
    RAM
    RAM 2 GB (1 GBX2) DDR2 533 Mhz
    SABIT DISK
    HDD 200 GB SATA (4200 Rpm) HDD G-Sensor™ Shock Protection - Hard Disk Drive
    Protection
    İŞLETİM SİSTEMİ
    İşletim Sistemi Windows Vista™ Business
    OPTİK SÜRÜCÜ
    DVD+R DL Write:
    DVD+R Write:
    DVD+RW Write:
    DVD-R Write:
    DVD-RW Write:
    CD-R Write:
    CD-RW Write:
    DVD±RW:
    CD Read:
    DVD Read: 2.4x (max.)
    4x (max.)
    2.4x (max.)
    4x (max.)
    2x (max.)
    24x (max.)
    10x (max.)
    Yes
    24x (max.)
    8x (max.)

SES ÇIKIŞI
    Ses Çıkışı Sony® Sound Reality™ - Audio Enhancer
    PİL
    Batarya Lithium ion
    Batarya Ömrü 2,5-6 saat
    KASA
    Araçlar Stereo speakers, Wireless LAN 802.11b/g,Bluetooth,FingerPrint,Integrated Camera
    MODEM
    Modem V.92/V.90 (56 Kbps) data/fax modem (RJ-11)
    ANAKART
    Chipset Mobile Intel 945GM Express 533 MHz
    EKRAN KARTI
    Ekran Kartı NVIDIA® GeForce™ Go 7400 and Intel® Graphics Media Accelerator 950
    335 MB Total Available Graphics Memory13
    and 224MB Total Available Graphics Memory13
    (Intel® Graphics Media Accelerator 950)

GÖRÜNTÜ ÖZELLIKLERI
    Ekran Ölçüsü 13.3” WXGA display (1280x800) with XBRITE™ technology
    GENEL
    Model VGN-SZ440N16
    NETWORK
    Network Bağlantıları Ethernet 1000BASE-T/100BASE-TX/10BASE-T (RJ-45)

ÖLÇÜLER VE AGIRLIK
    Derinlik 236 mm
    Yükseklik 254-381 mm
    Ağırlık 1.85 Kg
    Genişlik 317 mm
    DESTEKLENEN ARAYÜZLER
    Desteklenen Slotlar • Docking station connector • i.LINK™ (IEEE1394)
    • 2 x USB 2.0 (High/Full/Low-speed) Type A connector • Monitor (VGA)
    • External speakers or headphones • DC In (AC adapter) • Microphone connector
    Multimedia Card Reader: Supports Memory Stick
    DUO™ media with MagicGate™ functionality, One
    ExpressCard™ /34 Slot, One PCMCIA - Type II/Type I
    card slot with CardBus support
    GÜÇ KAYNAGI
    Voltaj AC 110/230 V
    Güç Kaynağı Harici
    Frekans 50/60 Hz
    CARD Slot
    Slot Multimedia Card Reader: Supports Memory Stick
    DUO™ media with MagicGate™ functionality, One
    ExpressCard™ /34 Slot, One PCMCIA - Type II/Type I
    card slot with CardBus support

PROGRAMLAR
    Yazılımlar AOL® 90-Day Risk Free Trial
    Norton® Internet Security™ 2007
    60-Day trial with spyware protection
    Microsoft®Works 8.5
    60-Day Trial Version of Microsoft® Office 2007
    Click to DVD®
    DVD Creation (Only available with models with DVD Burners)

TEKNİK DESTEK VE SERVİS
    Teknik Destek & Servis 2 Yıl Garanti

• Cevap gönderildi.
  • SeLamLar...

Bende de SONY_Vaio BX-197 modeLi war 17', SoLo 2.0 Ghz, 1Gb Ram, 160Gb HDD, ATI X700 256 Mb....

ben gayet memnunum.. yakLasik bir bucuk senedir kuLLaniyorum... tek bir sorun oLustu; o da monitorun mandaLLarindan biri oLan soL taraftaki ceLik vida kiriLdi.. sanirim 17' ekran oLunca agar ve ac kapa - ac kapa zorLandi... Servise gerek kaLmadan kendim haLLettim

Baska da hic sorun oLmadi.. Sadece biras agar oLunca (4kg) ufakLik heryere goturemiyorum ((:
  • Selam arkadaslar.....
    bende VGN-FE41Z modeli var dahili kamerasi ile ilgili sorun yasiyorum....

1. Kamera ayarlarina girdigimde: "Kameraniz bilgisayariniza takili olmadigindan ya da su anda kamerayi görüntülü aramada veya baska programda kullanmakta oldugunuzdan kamera ayarlarinizi degistiremessiniz"
    2-Kamerayi calistirmak istedigimde Windows bu web kamerasina baglanamiyor. Bu web kamerasini kullanan programlari kapatin..

Görünürde hicbir program kullanmiyor kamera sürücüsünü kaldirip tekrardan yükledigimde sorun kisa bir süreligine cözülmüs oluyor (bazen bir ise yaramiyor) daha sonra yine ayni sorunlarla karsilasiyorum...

isletim sistemini silip tekrardan yükledim sorun degismiyor..Sizlerinde görüsünü almak istedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thermo -- 19 Nisan 2007; 0:37:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sanliturka

Ben bx196xp kullanıyorum ama VGN-SZ3XTP/C modeline bayılıyorum yaa

selam sanliturka

bende de bx196xp var ama nasıl olduysa makineemin içinde ki recovery bolümü silinmiş. Recovery cd si nide makine okuyamıyor anlıyacağın bana recovery cd lazım bana yardımcı olurmusun ?
  • Evet aynı sorun bende de oluyor, unistall edip tekrar install edince düzeliyor ama yine oluşuyor sorun. Ancak son 1-2 update'den sonra olmamaya başladı bu sorun.

quote:

Orjinalden alıntı: thermo

Selam arkadaslar.....
    bende VGN-FE41Z modeli var dahili kamerasi ile ilgili sorun yasiyorum....

1. Kamera ayarlarina girdigimde: "Kameraniz bilgisayariniza takili olmadigindan ya da su anda kamerayi görüntülü aramada veya baska programda kullanmakta oldugunuzdan kamera ayarlarinizi degistiremessiniz"
    2-Kamerayi calistirmak istedigimde Windows bu web kamerasina baglanamiyor. Bu web kamerasini kullanan programlari kapatin..

Görünürde hicbir program kullanmiyor kamera sürücüsünü kaldirip tekrardan yükledigimde sorun kisa bir süreligine cözülmüs oluyor (bazen bir ise yaramiyor) daha sonra yine ayni sorunlarla karsilasiyorum...

isletim sistemini silip tekrardan yükledim sorun degismiyor..Sizlerinde görüsünü almak istedim...

• quote:

Orjinalden alıntı: distomat

Merhaba arkadaşlar.Bu soruyu daha önce farklı yerlerde sordum ama tam cevap alamadım.Benim BX-195 VP modelinde ilk yarım saatin sonunda aşırı bir ısınma meydana geliyor.Diğer BX serisi kullanıcıları olarak sizlerde de böyle bir sorun var mı?

sony nin tüm bx serilerinde ısınma problemi vardır zaten..
    yapacak bişey yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: indophenol

arkadaşlar ben vaıo fe11h aldm yeni...her açılışta recovery cd yaz die yazı çıkıyo...sizce gereklimi...ve yazarsam bilgisayar üzernde siliyomu artk sadece cd demi oluyor
    F10 tuşu ile recovery yapılamıo mu eğer cd ye yazarsakkk

SAYGILAR

devam eden konlara bakarsan recovery dvd si almayanların halini görürsün

yedeğini aldıktan sonra eğer üzerindekinden farklı bir sistem kurarsan recovery silinir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyu

arkadaşlar benim de bir vaio tavsiyesine ihtiyacım var. 2 kg ı geçmeyecek ufak ve güzel bir laptop almak istiyorum ne tavsiye edersiniz ? tabi güç de önemli 5 sene upgrade yapmadan office amaçlı kullanılabilmeli

o halde sz serisi ne bekliyosunki....
    1.6 kg ve 1.85 kg seçenekleri ile core2 duo üstelik 4mb cache bellek mükemmel ve çok zarif bir cihaz.....
  • Sakın ama sakın vistalı modelini almayın. Bin pişmanım vista'dan.

quote:

Orjinalden alıntı: _JaBBaR_

quote:

arkadaşlar benim de bir vaio tavsiyesine ihtiyacım var. 2 kg ı geçmeyecek ufak ve güzel bir laptop almak istiyorum ne tavsiye edersiniz ? tabi güç de önemli 5 sene upgrade yapmadan office amaçlı kullanılabilmeli

o halde sz serisi ne bekliyosunki....
    1.6 kg ve 1.85 kg seçenekleri ile core2 duo üstelik 4mb cache bellek mükemmel ve çok zarif bir cihaz.....

• quote:

teşekkürler ancak bunlar çok ağır 2.8 kilo ben daha da hafif ve ufak bişeyler istiyorum.

o halde vgn-sz veya daha uygun fiyatlı vgn-c serileri var
    üstelik c serileri renkli
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gallardo

arkadaslar ben de suan almanyadayim burda okuyorum bi laptop almam lazim sony nin FE31H MODELI ( core2duo1.6T5500, 1gb DDR2 ram,120GB hard disk, gf7400-256mb,15.4"monitor,dahili kamera ) burda 1300 euro.
    Ekran karti gf7400 biraz kotu ama ben bi most wanted i laptopumda oynamak isterim. genel olarak memnunmusunuz sony lerden, diger markalardan isminin yaninda ne gibi ozellikleri var?

Ayrica isletim sisteminin dili almanca oldugundan, turkceye nasil cevirebilirim?

quote:

orjinalden alıntı: Gallardo

iste benim poblemim de ayni !! ben suan almanyadayim ve burdan almak uzereyim (fe31m)
    ama klavye ve windows almanca. hadi klavye belki deisme z ama en azinda windowsun dilini degistirmem lazim .

quote:

Orjinalden alıntı: drberti

arkadaşlar birde bu ingilizce xp yi nasıl cevirecez türkçeye bilgisi olan varmı klavcyede farklı???

microsoft un resmi web sitesinde aratabilirisin
    multilungal user interface diye bir yama. yalnızca arayüz değişiyo ama sen herşeyi türkçe görüyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _JaBBaR_ -- 19 Nisan 2007; 10:07:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Gallardo

peki sony laptopuma 4+1 veya 5+1 hoparlor baglayabilirmiyim, destekliyomu? yani soyle bangir bangir muzik dinleyebilcekmiyim ? iyi bi hoparlor sistemiyle?

bunu ancak AR serisiyle yapabilirisin.
    çünkü 5.1 i ancak o seri destekliyor ama o da çok büyük 17" ve 3.8 kg
  • quote:

Orjinalden alıntı: drberti

arkadaşlar bu sony vaio 11m ile 21h arasındaki farkı bilen varmı tüm özellikleri aynı? benim bilmediğim birşeymi var?

biri eski model diğeri yeni....
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.