Şimdi Ara

SONY VAİO KULLAICILARI SİZLERİ BU TOPİCTE BEKLİYORUZ ;) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
20.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SinanAtesh

arkadaşlar merhaba sony'nin vaio a serisi laptoplarındaki kasa başka bi serisinde varmı? core 2 duo'lu falan modellerde?? Ben bu kasaya bayıldım ama serinin özellikleri pek ii degil..

SONY VAİO KULLAICILARI SİZLERİ BU TOPİCTE BEKLİYORUZ ;)

arkadaşım şimdi A serisinin yerine AR serisi çıkıyor 17" te.
    Buda komple siyah parlak kasaya sahip çok müthiş bi görüntüsü var.
    incelemeni tavsiye ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: lloyd

Sakın ama sakın vistalı modelini almayın. Bin pişmanım vista'dan.

quote:

Orjinalden alıntı: _JaBBaR_

quote:

Orjinalden alıntı: tyu

arkadaşlar benim de bir vaio tavsiyesine ihtiyacım var. 2 kg ı geçmeyecek ufak ve güzel bir laptop almak istiyorum ne tavsiye edersiniz ? tabi güç de önemli 5 sene upgrade yapmadan office amaçlı kullanılabilmeli

o halde sz serisi ne bekliyosunki....
    1.6 kg ve 1.85 kg seçenekleri ile core2 duo üstelik 4mb cache bellek mükemmel ve çok zarif bir cihaz.....

haklı olabilirisin çünkü vista yeni bir işletim sistemi eksikleri açıkları çıkacaktır haliyle.
    ama yinede 3 boyutlu bir sistem bence mükemmel

• ar serısı qosmıo ya bı cevap nıtelıgınde....gercekten harıka...bır dvd ye 40 gb yazma olayı cok ıyı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sekonderbromur

ar serısı qosmıo ya bı cevap nıtelıgınde....gercekten harıka...bır dvd ye 40 gb yazma olayı cok ıyı

Bahsettiğin olay blue-ray teknolojisi bir dvd ye (tabii blue-ray'e uygun ) 55 GB veri yazabiliyo
    neredeyse bir harddisk kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _JaBBaR_ -- 19 Nisan 2007; 11:39:43 >
  • quote:

haklı olabilirisin çünkü vista yeni bir işletim sistemi eksikleri açıkları çıkacaktır haliyle.
    ama yinede 3 boyutlu bir sistem bence mükemmel

Teoride güzel bir işletim sistemi, Mac Os'den esinlenmeler de var ancak. Kullanımda oldukça sorunlu. Bilgisayar kitleniyor, bazı programlar çalışmıyor vs vs vs....
  • quote:

anlattım ya mesajımda yaptıklarını.

toshibanın 17'' lik aleti çok güzel ama çok büyük. ben 13.3 ekrana karar kıldım.

Şimdi şöyle söylüyeyim, sony'de 17 ve 15.4 'lük cihazlar çok donanımlı değil. o yüzden 17 inç için toshiba daha iyi.

15.4 lüklerde de yine aynısı geçerli. Ancak küçük ekranlılarda ise sadece ve sadece sony derim başka birşey demem.

12.1 bana küçük gelior. Yoksa dellerde çok iyi. (xps 12 serisi )

quote:

Orjinalden alıntı: DRAO

quote:

Bugün bilişimistanbul'u aradım 3 hafta evvel 450n/c modeli gelince alabilmem için telefonumu vermiştim ancak ne arayan oldu diye onları aradım, sizin cihazı başkasına sattık dediler. Aynı cihaz 3 hafta sonra gelecekmiş dediler. O kadar bekleyemem başka ne model var dedim muadil birkaç cihaz söylediler. Almak için evden çıktım, evim şişli'de yürüyerek giderken mecidiyeköy'de toshibaya girdim ve bingo!! adamlar istanbul bilişim'in yaptığı uyanıklıklardan bahsedince onlardan cihaz almaktan vazgeçtim. Gittim Toshiba'nın p100-324 modelini beğendim ama 17' olması biraz korkuttu beni(büyüklüğü). Özellikleri süper ama ciddi anlamda arada kaldım.

Şimdi bana birisi ciddi anlamda akıl versin lütfen.

Ben bütün gün ofiste sadece outlook/outlook express, word/excel ve internet explorer kullanan biriyim. Akşam olunca cihazımı alır eve getirir, haftasonu yanımda taşır gerekince nete girerim emaillerime bakarım/gönderirim. Gerekince yurt dışı seyahat için yanıma alırım.

Vaio'nun Sz serisi aklıma çok yattı ancak 13,3 inç olması sorun olur mu diye düşünüyorum. Arkadaşlar paranın ciddi anlamda önemi yok, birileri bana yol göstersin lütfen. Ben hangi cihazı almalıyım?

lloyd İstanbul bilişimin yaptığı üç kağıt neymiş acaba? Açıklar mısın?
    Toshiba'nın 17" modellerinde bende ilgileniyorum. Gerçekten güzelmi? Ekranı Sony ile kıyas edilebilir mi? Bu konularda bilgi verir misin?

Sony'lerdeki SZ serisinin özellikleri nelerdir? FE ve AR ile farkları nelerdir?
    Ben birde Sony VGN-AR 350E ile ilgileniyorum, bunu Sony 17" modellerle kıyaslayabilir misiniz?

Teşekkürler

anlattım demişsiniz ama ben göremedim tekrar anlatırmısınız oradan alışveriş ypmayı düşünen arkadaşlara ışık tutmuş olursunuz...

• VAIO VGN-FE890N/H
  • quote:

anlattım demişsiniz ama ben göremedim tekrar anlatırmısınız oradan alışveriş ypmayı düşünen arkadaşlara ışık tutmuş olursunuz...

Kısaca; ilgisizler ve biraz sorumsuzlar. İstemeye istemeye de olsa onlardan aldım Vaio'mu. Adamların showroom'una gittim cihaz almak için, yaklaşık 20 dk(hiç bir abartı yok, net 20 dk) kimse ilgilenmedi benimle. En son görevliye çıkışınca birisi geldi ve yalandan da olsa ilgilendi. Bunun yanında aynı anda orda teknik servisle işi olan birinin veryansınlarını gördüm, 2 tane tuş için 2 haftadır bekletildiğini söylüyordu. Müşteriye geri dönüşleri yok, siz aramazsanız sizi aramıyorlar.

• arkadaslar vgn-bx196xp recovery dvd sine ihtiyacım var. lütfen yardım ...
  • bak burada arkadaşımız aktarmış gerekli linkleri...
    quote:

orjinalden alıntı gogge
    ftp://ftp.vaio-link.com/pub/vaio/orginal adredinde tün vaiolara ait driverları indirebilirsiniz. Recovery driverlarında sorun çıktı. Bazı sürücüleri eksik almış. Ama linkte hepsi var. Modeli bulup istediğinizi indirebilirsiniz.

20 Ekim 2006; 16:16:38
    Tabi bu adrese ulaşabilmeniz içinwww.vaio-link.com adresinden bilgisayarınızın seri numarası ile siteye giriş yapmanız gerekiyor. Bilginize..

• ben kontrol ettim kayıt falan gerekmiyo
    ftp://ftp.vaio-link.com adresine gir ordan pub klasorüne gir oradan vaio oradanda original...
    bütün driverlar var...

• abi amma azmış vaio gibi kaliteli ürün kullanan...
  • Çok pahalı da ondan.
  • kalite???????????????
    ünlü bir düşünür ne demiş
    (kim olduğunu hatırlamıyorum ama)

ucuz ayakkabı alacak kadar zengin değilim!!!
  • Doğru ama o kadar da kaliteli değil haberin olsun. Gittim en pahalı modelini aldım ama memnun değilim. Wolf1907 nickli arkadaşta da benim makinenin aynısından var ki bir de ona sor derim düşüncelerini.
  • aldığınız ürünün modelini söylerseniz şayet performansı konusunda birkaç bişey belirtmek isterim..
  • önceki yazılarımda belirtmiştim tam detaylı ürün bilgisini.

Sz450n/c

Core2duo
    2gb ddr2 Ram
    160gb Ram 5400 rpm
    chipset 945 gm
  • Arkadaslar yakın zamanda laptop alacağım ancak acer dışında bir cok markanın türlü sorunları şimdiden canımı sıktı.
    Dell-Asus-toshiba nın 7200 serisi işlemci içeren modelleri ile ilgileniyordum ancak şimdi acaba 5600 işlemci li bir sony vaio alsam da hiç sıkıntı çekmesem mi diye düşünüyorum.
    5xxx serisi ile 7xxx serisi işlemciler arasında cok büyük performans farkı var mı arkadaslar?
    Bir yerde 5xxx serisi işlemcilerin core duo (2300-2400)serisi işlemcilerden üstün olduğu söyleniyordu.
    Bu ne kadar dogru?
    Sony vaio larda özellikle 5500(1.66ghz) cazip modeller var 1gb ddr2 ve geforce 7400 de içeriyor. Genel anlamda ofis, internet dvd seyretmek amacındayım ama ara sırada cok üst düzey olmasada oyun oynamak istiyorum. Bu özelliklerde pc yeterli olur mu?
    Vakit ayırıp yardımcı olan arkadaslara teşekkür ederim.
  • quote:

bak burada arkadaşımız aktarmış gerekli linkleri...

quote:

orjinalden alıntı gogge
    ftp://ftp.vaio-link.com/pub/vaio/orginal adredinde tün vaiolara ait driverları indirebilirsiniz. Recovery driverlarında sorun çıktı. Bazı sürücüleri eksik almış. Ama linkte hepsi var. Modeli bulup istediğinizi indirebilirsiniz.

arkadaslar driver istemiyorum ben vgn-bx196xp model sony vaio su olan arkadaşlar varsa onlardan 2 dvd den oluşan system recovery ve application recovery dvdlerini istiyorum.

driverlar elimde mevcut ama istediğim gibi çalışmıyor ve sıkıntı cıkarıyorlar.

• quote:

önceki yazılarımda belirtmiştim tam detaylı ürün bilgisini.

Sz450n/c

Core2duo
    2gb ddr2 Ram
    160gb Ram 5400 rpm
    chipset 945 gm

bu cihazda hiçbir sorun yaşamazsın.
    ama yaşadım diyorsun. peki nedir sorunun hız dersen hız (4mb cache var) hafiflik desen hafiflik. zerafet desen zerafet. ram 2gb hdd 160gb
    ekran kartı 335mb total available.
    bence son vaio nun en harika modeli

bu arada hayırlı olsun...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.