Şimdi Ara

SONY VAİO KULLAICILARI SİZLERİ BU TOPİCTE BEKLİYORUZ ;) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
20.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte onu diyorum, kağıt üzerinden özellikler canavar ama Vista'dan dolayı cihaz yavaş çalışıyor, programlar kitleniyor. ilk başlardaki gibi değil, her gün yeni updateler çıkıyor ama yine de tavsiye etmem. Cihaza Xp kurarak denemedim, bir de öyle deniyecem.

quote:

Orjinalden alıntı: _JaBBaR_

quote:

Orjinalden alıntı: lloyd

önceki yazılarımda belirtmiştim tam detaylı ürün bilgisini.

Sz450n/c

Core2duo
    2gb ddr2 Ram
    160gb Ram 5400 rpm
    chipset 945 gm

bu cihazda hiçbir sorun yaşamazsın.
    ama yaşadım diyorsun. peki nedir sorunun hız dersen hız (4mb cache var) hafiflik desen hafiflik. zerafet desen zerafet. ram 2gb hdd 160gb
    ekran kartı 335mb total available.
    bence son vaio nun en harika modeli

bu arada hayırlı olsun...

• ben de vista kurmayı hıc dusunmuyorum..centrıno işlemcılı makınada emınımkı yavaslama olcaktır..bilmedıgım bı sıstem ve performansımı olumsuz etkılıycek..bu yuzden 1-2 yıl daha xp ıle devam...
  • Artık ciddi ciddi Mac Os'ye bile geçmeyi düşünüyorum. Mac Book alacağım sırf bu yüzden.
  • aslında problem yaşanmaması gerekiyor ama yukarıdada belirttiğim gibi vista yeni bir sistemdir
    eksikleri ve sorunları muhakkak çıkacaktır.

ama bu sorunları bence ist bil e veya sz450n/c ye değil vista ya fatura etmek gerekir diye düşünüyorum.

bilmem bana katılırmısınız bu konuda...
  • Benim istanbul bilişimden şikayet etme nedeni farklı zaten. Satış ve müşteriye davranış politikaları. 450n/c'den şikayet etme sebebim fan sesi. en sessiz modda bile insanı sinir ediyor(kullananların hepsi aynı dertten yakınıyor). Vista'dan şikayetim ise ayrı, abuk subuk yerlerde takılmalar oluyor ve bir çok programla uyuşmuyor.
  • ilginç. ben daha önce hiç böyle bir şikayetle karşılaşmadım ama tabiiki tecrübe eden sizsiniz.

saygım sonsuz...
  • ya vaio kullanan bu kadar azmıymış yauw Allah Allah!
    lloyd arkadaşımla bende başka kimse yok
    kendimiz çalıp kendimiz oynuyoz walla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _JaBBaR_ -- 20 Nisan 2007; 11:22:34 >
  • Maalesef durum cidden böyle. Çok büyük heves ile aldım makineyi ama cidden soğudum. 160gb hdd'i var kullanılabilir kısmı 142 gb. ne müzik ne bir resim yükledim, 2 kıytırık progrma yükledim 99gb a düştü kullanılabilir alan. Bunlar sorun değil ama en iğrenci, fan sesi ve vista'ya uyumsuz kalan programlar....
  • Valla Jabbar, pahalı diye alan pek yok galiba.

quote:

Orjinalden alıntı: _JaBBaR_

ya vaio kullanan bu kadar azmıymış yauw Allah Allah!
    lloyd arkadaşımla bende başka kimse yok
    kendimiz çalıp kendimiz oynuyoz walla
  • bende burdayım....eskı vaio culardamın...........
  • Selam,

Vaio SZ serisinin yeni modeli SZ4-XTN/C girdi Türkiye piyasasına,özellikleri Ingilteredeki VGN-SZ4XWN/C ile aynı. Gördüğüm kadarıyla bu model dünyanın başka hiçbir pazarında yok. Sony Türkiye için özel bir model mi üretmiş oldu böylece? Türkiye şartlarına özel bişi barındırıyormu peki bu model?
  • hayır sony avrupanın yani hollanda fabrikasının ürettiği bir ürün.
    tüm avrupa da mevcut...
  • americadan bir tane vaio FE 890 getirttim yalnız özelliklerini kendim belirttim yani toplama gibi birşey...
    cihaz geldi içinde yok yok bir sürü program koymuşlar hepside trial..hem onlardan kurtulmak hemde türkçeye çevirmek için vista ultimate kurdum...çok da güzel oldu ama driverlarda sorun çıktı bluetooth la camera driverları olmadı heryere baktım.sony türkiye temsilcisiyle irtibata geçtim yok..olmadı... sonra tekrar orjinaline geri cevirdim..driver sorunlarını bilen varsa yardım etsin çıldırıcam...
  • Vista driverlar'ı nette var. Ben Vista'yı kaldırdım Xp pro'ya döndüm, çok daha stabil oldu cihaz.
  • SD Card, Memory Stick Duo, Memory Stick PRO, Sony Memory Stick bu kartların nasıl takılacağını resim olarak gösterebilecek olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhg

americadan bir tane vaio FE 890 getirttim yalnız özelliklerini kendim belirttim yani toplama gibi birşey...
    cihaz geldi içinde yok yok bir sürü program koymuşlar hepside trial..hem onlardan kurtulmak hemde türkçeye çevirmek için vista ultimate kurdum...çok da güzel oldu ama driverlarda sorun çıktı bluetooth la camera driverları olmadı heryere baktım.sony türkiye temsilcisiyle irtibata geçtim yok..olmadı... sonra tekrar orjinaline geri cevirdim..driver sorunlarını bilen varsa yardım etsin çıldırıcam...

Ben de FE31M var.. İlk aldığımda XP Media Center yüklüydü ve bir sürü gereksiz ıvır zıvır.. Ben hangi laptopu aldıysam ilk gece formatı çakmışımdır.. Nefret ediyorum fabrika çıkışı hallerinden.. İlk önce XP yükledim, tüm driverleri vs.. sorunsuz tanıttım.. Cihazı 2GB yapmıştım alır almaz.. Vistayı deneyeyim dedim ve ultimate yükledim.. İşte driver vs.. sorunu ile asıl vistada uğraştım, ama sadece birkaç gün.. Y.dışı forum sitelerinden notebookreview'in sony forumu ve vaio club forumunda birazcık araştırma ile vista ile tam uyumlu olarak çalışıyor şu anda..

XP pro ne olur ne olmaz diye bekletiyorum ama artık neredeyse hiç açmıyorum, vistanın performansından memmunum, sadece ilk açılışında 5dk superfetch için bekliyorum ondan sonra gayet performanslı çalışıyorum.. Hatta oyun yüklerim belki diye düşünmesem XP-Pro'yu kaldıracağım sistemden..

Bu arada Vaio almadan önce bahsettiğim forumlardan epey yorum okuduktan sonra FE serisi almaya karar verdim.. SZ serisi ile ilgili fan sesi problemi zaten orada herkesin bahsettiği bir durum olduğundan direk vazgeçmiştim, FE serisi ile ilgili de tek tük şikayeti olan var ama yaygın değil...

Ben çok memmunum diyebilirim, tek şikayetim adaptörün saçma sapan boyutları.. Böyle bir cihaza hiç yakışmamış... Sony Style'da 100$'a çok güzel bir adaptör var da nasıl getirteceğiz onu bilmiyorum..

• arkadaslar bana FE 690P8 recovery laZIM acill acaba bu makineden kullanan varmı varsa 2 dvd ye yazdırıp bana kargoyla gönderebilirmi çok zorda kaldım ayrıca vaio kullanıcısı ve almayı düşünen arkadaslar kesinlikle ilk işiniz sistem recovery sini yedek alın dvdye yazdırın 2 dvd cd ye yazdırısanız 6 cd ediyor ve mutlaka ama mutlaka yedek alın ayrıca vaioların original sürümünü türkçeye cevirirseniz stabil olmaz bazı driverlar calışmaz bazen camera bazen blutooth bazen de dizüstünü kapatmaya çalışırsınız kapanmaz bence hangi dilde geldiyse öyle kullanmaya bakın değistirirseniz gercekten tam bir verim alamıyorsunuz benim bu kullandığım 4 . vaio ben cok kez türkcelestirdim sonra tekrar orijinaline döndüm ama ben burda size bazı önemli uyarılar yaparken kendim son kullandığım 690 p8 in recovery kopyalarınıüşengeclikten almadım şimdide deli danalar recovery dvd arıyorum

Allah kimseyi VAIO suz bırakmasın

• bende aranızdayım arkadaslar sz330p modeli kullanıyorum amerikadan geldi

2 gündür kullanıyorum ama memnunum xp yüklü onıuda belirteyim

vistaya geceyim diyorum ama driver ları falan bulma soru yasarım diye ve vitanın tam randımanlı calısmaması yüzünden daha gecmem galiba

sony i herkeze tavsiye ederim mükemmel dizayn notbook da olay sadeced performans degildir dizaynda onemli bunu unutmamak lazım

sony dizayn konusunda bır numara bence performansatada modellerine gore degisir ama ilk 3 içindedir bence

kendi kullandıgımda
    cor2duo t7200(2.00ghz)
    2gb ram
    120gb hdd sata 5400rpm
    945g
    dahili camera
    parmak izi okutucu
    ve hersey var performansta super hiçbirşeyi çalıştırırken zorlanmadım şuana kadar

herkeza tavsiye yurt dışından alın bence bu alet bozulmaz

SONY VAİO KULLAICILARI SİZLERİ BU TOPİCTE BEKLİYORUZ ;)

• arkadaşalr bende sz hastasıyım en kısa zamanda alcam fakat fiyatlar birazcık daha dussun

suların guzelligine bakın yaa

tabi bu magnezyum kaplı olanı yani sz/b modeli karbonfbier kaplı olanı ise sz/c modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexii_87 -- 28 Mayıs 2007; 23:47:29 >

• Bende Sony Vaio FE31M modelini kullanıyorum ve çok memnunum. Benim makinada fan sesi falan yok. Sony lerde fan sesinden şikayet edeni ilk defa duyuyorum. İyi ki gidipte sz seris almamışım . Sen o kadar para ver sonra bir de fan sesi duy!!!!!!!!!!
    Sony ye yakıştıramadım valla ne farkı kaldı o zaman hp den toshibadan.....
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.