Şimdi Ara

SONY VAİO KULLAICILARI SİZLERİ BU TOPİCTE BEKLİYORUZ ;) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
20.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: truva77

arkadaşlar yakın zamanda ben de bir laptop alacağım için fz serisini ben de araştırıyorum. yaptığım araştırmada bu serinin türkiye'de sadece istanbul bilişim'de satıldığını gördüm. diğer sony ithalatçıları bu seriyi hala getirmedi mi? sadece bir yere mecbur kalmak istemiyorum. sitenin birinde bu serinin lansmanının 21 haziranda yapılacağını okudum. lansmanı yapılmamış bir seriyi istanbul bilişim nasıl getirmiş onu da anlamadım. ayrıca fz serisi laptoplar istanbul bilişimde 1399euro+kdv ile 2199euro+kdv arasında değişiyor fakat aynı cihazlar amazon'da 1500usd civarında aradaki fark korkunç. cihazı amazon'dan alıp abd'de yaşayan kuzenime yollatsam o da bana hediye paketi olarak yollasa gümrükte sorun çıkar mı? bir de olur da cihazı istanbul bilişim'den almak zorunda kalırsam vaio'sunu burdan alan arkadaşlar garanti konusunda bir sorun yaşadılar mı? cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Yurt dışından getirirsen garantisi Türkiye'de geçmez. İleride arıza olursa ciddi sıkıntı yaşarsın servisler bakmazlar bu yüzden kazık yiyeceksin ama yinede garantili olması için ürünü Türkiye'den alman lazım.

quote:

Orjinalden alıntı: ercndgn

selam arkadaslar,ben 1 yıldır vaio kullanıyorum.www.sonyvaioturkiye.com adresine girerseniz aradıgınız bütün sorulara cevap bulursunuz. sony ii hos bilgisayar adı var görüntüsü var ama türkiyede garantisi olan sadece 2 modeli var.digerlerinin sirket garantisini veriyor düsünün artk türkiyedeki ticaret anlşayısından bu garantinin nasıl bisey oldugunu. bx serisinden yakınan cok arkadas var verdigim sitede.sony türkiyeye laptop göndermiyor yani hizmet sony"yi bavulunda getirip satanların elinde.
    herneyse uzatmycam tecrübeli biri olarak konusuyorum eger bilgisayar iyi olurda sorun cıkarmazsa ne ala.elinizde tasırken bile ayrı bir havanız olacak ama parası malum.artılarını eksilerini verdigim sitede görürsünüz.karar sizin ama benim tavsiyem buna vereceginiz parayla yuksek özelliklere sahip bir toshiba almanız.servis cok iyi , saglam , ucuz,kaliteli(beni toshiba pazarlamacisi sanmayın sadece bir vaio kullanıcısıyım).ama ben bilgisayarımdan memnunum(fe11s).hicbir markada ondaki hava,görünüm,görüntü yok
    iyi günler

Vaio sahibi olanların ve almak isteyenlerin en büyük derdide garanti sorunu. Kaç ay geçti koskoca SONY den hiçbir gelişme yok, sadece 2 modelde garanti var olacak iş değil!

SONY'nin bu ilgisizliğine

• lloyd ..Yani diyorsunki Toshibadan şaşmayın...Boş yere maddi sınırları aşmayın...
  • arkadaşlar garantili bx196xp buldum diyorum alıyımmi almıyimmi bişey söyleyin yav.
  • Bende yarın Vgn fe41e modelini alıcam. sormak istediğim ise bununla eski oyunlardan hangileri oynanabilir. ornek olarak Lineage 2 , wow , industry giant , roller coster tycoon , silkroad gibi. öyle yeni oyunlara doom 3 fear gibi oyunlara hevesim yok bunlar bana yeter :) cpu : t5500 , vga : 64 + 255 gf7400

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmanemen -- 6 Haziran 2007; 20:01:41 >
  • ya kardeş yapma bende o modelden almak istiyodum demek okdaarr memnun degilsin haa

şimdi bak butun hayallerim yıkıldı
    quote:

Orjinalden alıntı: lloyd

Yok ya ben sony demiyorum artık. Bir ton para verdim bu sx450n/c 'ye ama hiç ama hiç değmezmiş. Bundan sonra bir daha sony almıyacağım. Bu paraya bu düşük performans olmaz olsun.
  • Arkadaşlar merhaba, linkteki modeli kullanan veya bu modelle ilgili bilgisi olan var mı?Fiyatı Sony'e göre makul gibi.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71202
  • ben de yeni VGN-N11S W modeli aldım.
  • arkadaşlar merhaba. foruma yeni üye oldum açıkçası ihityaçtan çünkü bilgisayar konusunda pek bilgili sayılmam genelde bilenlere danışırım. önce sorunu bi anlatayım. ben amerikadan Sony VAIO VGN-FE770G Intel Core2 Duo T5600 1.83GHz getirtiyorum internetten alındı bu laptop ve bizim ülkemizde var mı böyle bi durum bilmiyorum ama bu laptop refurbished. refurbished ürünler için şöyle bi uyarıda bulunulmuş battery ya da backup cdsi gelmeyebilir diye. biz fiyatı çok uygun olduğu için pek dikkat etmedik açıkçası ona. shipping ücretiyle 910 dolara aldık laptopı. şuan hala amerikada, alan arkadaşım kontrol ediyo herhangi bi sorun var mı diye laptop çok ii çalışıyomuş ama kutudan recovery cdsi çıkmamış. sanırım hemen format atmam gerekmeyecek ama ben de önümüzdeki bi sene boyunca yurtdışında olacağım ve o sırada bi sorunla karşılaşırsam naparım hiç bilmiyorum. şimdi sizden ricam bu cd il ilgili neler yapabilirm nerden bulurum başka sony vaio sahiplerinin cdleri kopyalanabilir mi vs vs. yardımcı olursanız çok sevinirim sanırım daha önce de recovery cdsini kaybeden arkadaşlar yazmışlar foruma. sorunu nasıl çözdüklerini anlatırlarsa çok mutlu olurum. çok teşkkür ederim şimdiden. hoşçakalın

• quote:

Orjinalden alıntı: mineckmk

arkadaşlar merhaba. foruma yeni üye oldum açıkçası ihityaçtan çünkü bilgisayar konusunda pek bilgili sayılmam genelde bilenlere danışırım. önce sorunu bi anlatayım. ben amerikadan Sony VAIO VGN-FE770G Intel Core2 Duo T5600 1.83GHz getirtiyorum internetten alındı bu laptop ve bizim ülkemizde var mı böyle bi durum bilmiyorum ama bu laptop refurbished. refurbished ürünler için şöyle bi uyarıda bulunulmuş battery ya da backup cdsi gelmeyebilir diye. biz fiyatı çok uygun olduğu için pek dikkat etmedik açıkçası ona. shipping ücretiyle 910 dolara aldık laptopı. şuan hala amerikada, alan arkadaşım kontrol ediyo herhangi bi sorun var mı diye laptop çok ii çalışıyomuş ama kutudan recovery cdsi çıkmamış. sanırım hemen format atmam gerekmeyecek ama ben de önümüzdeki bi sene boyunca yurtdışında olacağım ve o sırada bi sorunla karşılaşırsam naparım hiç bilmiyorum. şimdi sizden ricam bu cd il ilgili neler yapabilirm nerden bulurum başka sony vaio sahiplerinin cdleri kopyalanabilir mi vs vs. yardımcı olursanız çok sevinirim sanırım daha önce de recovery cdsini kaybeden arkadaşlar yazmışlar foruma. sorunu nasıl çözdüklerini anlatırlarsa çok mutlu olurum. çok teşkkür ederim şimdiden. hoşçakalın

Keşke uyarıyı ürünü almadan önce öğrenseydiniz bu durumda yapabileceğiniz fazla birşey yok ya makinayı bu haliyle kabullenip kullanacaksınız ki recovery CD'si olmadan uzun süre kullanılmaz, ya da aldığınız yere iade edip başka bir notebook alacaksız.

• Yeni fe 41 e modelini aldım :) yanlıs istediğim uygulamaları yapamadım ex : solidworks gibi bunlar vista uyumlu değilde :) onun haricinde makine canavar :D yanlız fabrika çıkışlı hali ile size sadece 80gb boş alan kalıyor diyeyim 102 total sony + microsoft programları 20 gbcık tutuyor :)
  • yahu ne dıyorsun sen sacmalamıssın bır recovery cd sınden dolayı bılgısayarmı degısırmıs zaten sony hıc bır bılgısayarına recovery dvd sı vermıyor kı
    ıcerısınde zaten yuklu acılısta sony ekranını gorur gormez F10 a bas olsun bıtsın eger ıllakı cd olsun ıstersende ıcerısınde program var kendı recpvery dvd nı kendın olusturabılıyorsun..
    quote:

Orjinalden alıntı: rider30

quote:

Orjinalden alıntı: mineckmk

arkadaşlar merhaba. foruma yeni üye oldum açıkçası ihityaçtan çünkü bilgisayar konusunda pek bilgili sayılmam genelde bilenlere danışırım. önce sorunu bi anlatayım. ben amerikadan Sony VAIO VGN-FE770G Intel Core2 Duo T5600 1.83GHz getirtiyorum internetten alındı bu laptop ve bizim ülkemizde var mı böyle bi durum bilmiyorum ama bu laptop refurbished. refurbished ürünler için şöyle bi uyarıda bulunulmuş battery ya da backup cdsi gelmeyebilir diye. biz fiyatı çok uygun olduğu için pek dikkat etmedik açıkçası ona. shipping ücretiyle 910 dolara aldık laptopı. şuan hala amerikada, alan arkadaşım kontrol ediyo herhangi bi sorun var mı diye laptop çok ii çalışıyomuş ama kutudan recovery cdsi çıkmamış. sanırım hemen format atmam gerekmeyecek ama ben de önümüzdeki bi sene boyunca yurtdışında olacağım ve o sırada bi sorunla karşılaşırsam naparım hiç bilmiyorum. şimdi sizden ricam bu cd il ilgili neler yapabilirm nerden bulurum başka sony vaio sahiplerinin cdleri kopyalanabilir mi vs vs. yardımcı olursanız çok sevinirim sanırım daha önce de recovery cdsini kaybeden arkadaşlar yazmışlar foruma. sorunu nasıl çözdüklerini anlatırlarsa çok mutlu olurum. çok teşkkür ederim şimdiden. hoşçakalın

Keşke uyarıyı ürünü almadan önce öğrenseydiniz bu durumda yapabileceğiniz fazla birşey yok ya makinayı bu haliyle kabullenip kullanacaksınız ki recovery CD'si olmadan uzun süre kullanılmaz, ya da aldığınız yere iade edip başka bir notebook alacaksız.

• arkadaşlar garantili bx196xp buldum diyorum alıyımmi almıyimmi bişey söyleyin yav. hiçmi bi Allahın kulu yok cvp verecek. bii yardım lüffen...........
  • Arkadaşlar bende bu gün Sony VAİO VGN FE 31 M modelini sipariş ettim..Çok araştırdım inşallah verdiğimiz parayı hakkeder....Üzerinde gelen işletim sistemi ..MS Xp Media Center Edition ............bu işletim sistemi nasıl iyimidir ..Birde bende Kingston 667 Mhz 2*1024 ram var taktıkmı cihazla uyumlu çalışıp makina canavar olurmu...2.250 liraya Arena Bilgisayar garantili olarak aldım...Kullandıkça fikirlerimi ve düşüncelerimi paylaşırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Federal779 -- 8 Haziran 2007; 21:56:22 >
  • Sony lerin fiyatları baya makul düzeylere geriledi bence artık Sony alma zamanı...Birde arkadaşlar bu alete üzerindeki işletim siteminin haricinde ikinci bir işletim sistemi olarak Vistayı Kurabilirmiyim...2 işletim sistemide yüklü olacak istediğimi açılışta seçip çalıştıracağım..
  • Federal779, sakıncası yoksa bilgisayarınızı hangi firmadan etmin ettiğinizi yazabilir misiniz?
  • Arena bilgisayardan almış arkadaş 2250 ytl'ye bi de 2100ytl'ye SONY VAIO VGN-FE31H var hepsiburada.com'da.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71202 Ne dersiniz arkadaşlar bu cihaz alınır mı?Olumsuz yönlerini az çok kullanan bi arkadaştan öğrendim ama ufak tefek şeyler.Fiyatı da gayet makul yoksa Toshiba ve Dell var aklımda onlara bakçam cevap lütfen????
    quote:

Orjinalden alıntı: hecemis

Federal779, sakıncası yoksa bilgisayarınızı hangi firmadan etmin ettiğinizi yazabilir misiniz?

• arkadaşlar vaio alacaklar bence acele etmesinler yeni modeller çıktı ve muhtemelen fiyatlardaki düşüş eski modelleri elden çıkarmak için yapılıyor. sorduğunuz modellere ben de hergün bakıyorum ama santa rosa işlemcili yeni serileri görmeden karar vermek istemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: samwise42

arkadaşlar garantili bx196xp buldum diyorum alıyımmi almıyimmi bişey söyleyin yav. hiçmi bi Allahın kulu yok cvp verecek. bii yardım lüffen...........

merhaba dün kendi derdim dolayısıyla çok site dolaştım ve bx serisiyle ilgili çok şikayet duydum sanırım fan ve aşırı ısınma sorunu varmış bu modelde ve teknik servis bu konuda yetersiz kalıyormuş gereksiz mudahalelerde bulunmuş bazı bx lere hatta bununla ilgili insanlar örgütlenmekte tüketici mahkemesine başvurmaktan söz ediyorlar aslında ben bunları başka bi forumdan öğrendim adresi yazıp kendinizin incelemesini tercih ederim ama bilmiyorum buraya başka bi site adını yazmak ne kadar doğru olur. size email olarak yazaarım birazdan doğrudan o konunun bulunduğu sayfanın linkini veririm. sonuçta garantisi de olsa insan bi sorun çıktıktan sonra acıyor parasına o yüzden iice araştırmakta fayda var

• arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olursanıs cok sevinirim vgn-FE855e makinem var dahili kamerası bazen calısıo bazende calışmıyor çalışmadığı zaman başka bir uygulama kullanıyor die bir hata veriyor bunu nasıl giderebilirim ltf yardımcı olun teşekkur ederim
  • arkadaşlar fe41e modeli için xp pro driverlarının linkini vede nasıl yüklenebileceğini( :) ) söylebilir misiniz. ayrıca bir sorumda şu an da bulunan os u silmek istemiyorum bunun üzerine kuracağım bios sonrası hdd bootunda bana hangi işletim sistemi ile başlatılacağını operating system seçimi otomatik mi oluyor yoksa bunu bir yerden ayarlamamız gerekiyor mu.
    vede xp de de vganın system üzerinden memory yemesi de var mı yoksa sadece vistada mı oluyor.
    şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.