Şimdi Ara

SONY VAİO KULLAICILARI SİZLERİ BU TOPİCTE BEKLİYORUZ ;) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
20.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mercan_dede

bende bu fz serisinden birini almaya karar verdim araştırıyodum umarım siyah rengi vardır hepsiburadada yazan driftn n var yanlış sanırım yok çunki 11 m modelinde bi kaç yabancı sitelerdede tek modelde bluray disc var ama ondada varmış gibi yazmışlar iyice kafam karıştı

Hepsiburada.com daki bilgiler çok yanlış verilmiş, amma sallamışlar ya blue ray disk nereden çıktı!!
    VGN-FZ180E/B modelinde var Blue-Ray bu makinenin fiyatıda 2199€+KDV.

Resmi sitedeki bilgiler doğru yukarıdaki adresten bakabilirsiniz bende bu modellerden birini almayı düşünüyorum. Bugün Teknosa'ya gittim ama göremedim mağazaya gelmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 23 Haziran 2007; 20:27:43 >
  • Peki üstündeki 8400 ekran kartı Direct 10 u destekliyor değilmi arkadaşlar , ve entegre kamerası sizce yeterlimi 0,3 mp. olarak geçiyor 30 fps 640-480 net görüntü sağlarmı.
    Birde pil süresi hakkında hiç bir bilgi yok kendi sitesindede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dilemma_ -- 23 Haziran 2007; 21:36:58 >
  • quote:

Peki üstündeki 8400 ekran kartı Direct 10 u destekliyor değilmi arkadaşlar , ve entegre kamerası sizce yeterlimi 0,3 mp. olarak geçiyor 30 fps 640-480 net görüntü sağlarmı.

Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama istanbulbilişim'de pil ömrünün 3,5-4,5 saat olduğu yazıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: truva77

quote:

Peki üstündeki 8400 ekran kartı Direct 10 u destekliyor değilmi arkadaşlar , ve entegre kamerası sizce yeterlimi 0,3 mp. olarak geçiyor 30 fps 640-480 net görüntü sağlarmı.

Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama istanbulbilişim'de pil ömrünün 3,5-4,5 saat olduğu yazıyor.

Gerçekden böyleyse harika tek kelimeyle.
  • arkadaşlar herkese merhaba. Ben bir kaç aydır bilgisayarımı yenilemek için araştırmalar yapıyordum. (şuan acer tm4002 kullanıorum) ben inşaat mühendisliğinde okuduğum için bilgisayarın daha çok çizim ve proje programlarını daha iyi çalıştırmasını istiyorum (bide bıktım artık acerdan çıkan fan sesinden ve yavaşlığından ya bilgisayarı açıyorum beş dakkada ısınıyor ve deli gibi fan sesi veriyor.) . Tam vatandan hp yada toshiba alcaktımki kardeşim kanıma girdi ve ben iki üç haftadır sony arıyorum kendime.
    Bu sırada babam bir haftalığına iş için arabistana gideceği için ona sipariş verecem fakat sonynin resmi arabistan sitesinde pek bi model bulamadım kendime sadece VGN-FE38GP diye bir model var. acaba onu tavsiye edermisiniz? Ben bugun arabistana mail atacam oradaki sony bayisine acaba onlar ramini artırabiliyorlarmı yada başka bir model getirtebiliyorlarmı diye? en azından kullanan veya bu modellerle ilgili bilgi sahibi olan bana tavsiyede bulunacak olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. En azından bana tavsiyelerde bulunursanız orada babam gittiğinde nelere dikat etsin?
    VGN-FE38GP nin linkini veriyorum
    http://vaio-online.sony.com/prod_info/vgn-fe38gp/index.html

• Makine kaliteli ancak yurt dışından alırsan garantisi Türkiye'de geçmez, arıza falan olduğundan başın çok ağrır.
  • sadece sorun garantideyse ben razıyım. şuan kullandığım makinede garantiliydi ama arızalandığında çok sorun yaşadım alışığım yane. Peki ben bu makineyi alsam Türkiye'de 1 gb daha ram taktırsam sorun olurmu? yoksa orada mı deneyeyim taktırmayı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canturk25 -- 24 Haziran 2007; 15:03:46 >
  • yurtdışında üretilen ürünlerde herhangi bir arıza sonucu doğabilecek bir tazminat davası sonucunu göze alabilen bir firma olan sony ki uluslararası standartı var yurtdışında üretilen ürünlerde genellikle arıza cıkabileceği kanısında değilim. sadece kalite kontrolde 1000+ mühendis calıstırıyorsa vardır bi bildikleri :)
    bu arada ürün mükemmel. güle güle kullan
    ram olayına gelince ozelden sony almıştım. sadece 1gb 667 rame 260 euro + kdv istiyorlar haberin olsun.herhalde garantiden dolayıdırda bilmiyorum o kadarını. ama sen sen ol 2gb lı al baştan sonra başın ağrımasın. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmanemen -- 24 Haziran 2007; 15:36:38 >
  • quote:

arkadaşlar herkese merhaba. Ben bir kaç aydır bilgisayarımı yenilemek için araştırmalar yapıyordum. (şuan acer tm4002 kullanıorum) ben inşaat mühendisliğinde okuduğum için bilgisayarın daha çok çizim ve proje programlarını daha iyi çalıştırmasını istiyorum (bide bıktım artık acerdan çıkan fan sesinden ve yavaşlığından ya bilgisayarı açıyorum beş dakkada ısınıyor ve deli gibi fan sesi veriyor.) . Tam vatandan hp yada toshiba alcaktımki kardeşim kanıma girdi ve ben iki üç haftadır sony arıyorum kendime.
    Bu sırada babam bir haftalığına iş için arabistana gideceği için ona sipariş verecem fakat sonynin resmi arabistan sitesinde pek bi model bulamadım kendime sadece VGN-FE38GP diye bir model var. acaba onu tavsiye edermisiniz? Ben bugun arabistana mail atacam oradaki sony bayisine acaba onlar ramini artırabiliyorlarmı yada başka bir model getirtebiliyorlarmı diye? en azından kullanan veya bu modellerle ilgili bilgi sahibi olan bana tavsiyede bulunacak olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. En azından bana tavsiyelerde bulunursanız orada babam gittiğinde nelere dikat etsin?
    VGN-FE38GP nin linkini veriyorum
    http://vaio-online.sony.com/prod_info/vgn-fe38gp/index.html

Arkadaşım ben de geçen yıl gitmiştim Arabistan'a. Elektronik eşyalar öyle sanıldığı gibi ucuz değildi. Fiyatlar Türkiye fiyatlarının KDVsiz hali gibi. Ayrıca alacağın bilgisayarın klavyesi Arapça+İncilizce olur bilgine.

• Dostlar pil süresi hakkında daha somut birşeyler varmı , İsatanbul bilişimde Fz serisi tüm laptoplarda 3.5-4.5 saat arası göstermiş ama orda ben 11m ve 11s yi göremedim , gözümden kaçmısda olabilir.

Birde ben sony Vaio vgn-fz11m yi almayı düşünüyorum ciddi ciddi sizce pişman olurmuyum tavsiye edermisiniz.Doğru bir tercih olurmu.

Linki burada :http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71259

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dilemma_ -- 24 Haziran 2007; 18:10:12 >
  • Söyle diyebilirim tek cümle : be like no other :)
    sony kullandıktan sonra diğer laptoplara bakmaz oldum :) x-black sadece yeter dyebilirimde ama o ürünün performansı güzel diyebilirim. Oyun oynamak istersen o konuda bir bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum. (dx 10 vsvsvs...) sadecewww.notebookreview.com da tartısıldıgı gibi 8400m gt 7600 kadar bi performans verebilir deniyor.DX 10 ayrı hikaye o konuda bilgim yok :) Onun haricinde çok guzel bir makine 2gb ram başlangıc olarak mükemmel. Alırsan güle güle kullan...

• Arkadaşlar İstanbulbilişimden SONY VAIO VGN-FE855E alma niyetim var . Bu laptopu kullanan varmı? Tavsiye edermisiniz ?
  • İngiliz CNET sitesinde Vaio'nun Santa Rosa serisindeki FZ11L notebook incelemesi yapılmış. FZ serisi almak isteyenlere fikir verebilir. İncelemeye göre 7.4 puan (very good) almış bu model.

İncelemeyi okumak için tıklayın.
    http://reviews.cnet.co.uk/laptops/0,39030092,49291007,00.htm

Resimleri görmek için tıklayın.
    http://reviews.cnet.co.uk/laptops/0,39030094,49291007,00.htm

SONY VAİO KULLAICILARI SİZLERİ BU TOPİCTE BEKLİYORUZ ;)

Sony Vaio FZ series (VGN-FZ11L) review

Sony Vaio FZ Full Specification
    Processor
    Clock speed 1.8 GHz
    Processor type Core 2 Duo T7100
    Processor manufacturer Intel

RAM
    RAM installed 2048 MB
    RAM technology DDR2-667MHz

Motherboard
    Data bus speed 667 MHz

Storage Hard Drive
    Hard drive type Fujitsu MHW2120BH
    Hard drive size 120 GB

Optical Storage
    CD / DVD type Sony AW-G540A

Interfaces / Networking
    USB 3
    Firewire 1
    Ethernet Yes
    Infrared No
    Bluetooth Yes
    Wireless networking Yes
    Modem 56K
    Other Sony Memory Stick Pro reader; SD card reader

Input
    Input devices Keyboard; mouse trackpad

Video Output
    Graphics processor Nvidia GeForce Go 8400 GT
    Video outputs D-Sub, HDMI, S-Video

Display
    Display technology WXGA
    Display diagonal size 15.4 in.
    Maximum resolution 1280x800 pixels

Audio
    Soundcard Intel High Definition Audio
    Built-in speakers Yes

Dimensions / Weight
    Dimensions (W x H x D) 356x25x254mm
    Weight 2.7 kg
    Colour Silver, black

Battery
    Battery technology Li-ion

Miscellaneous
    Operating system Windows Vista Home Premium
    Included software Adobe PhotoShop Elements; Adobe Premiere Elements; Vaio Edit Components; Vaio Photo & Video Suite; WinDVD for Vaio

****************************************************************************************

trustedreviews.com sitesinin incelemesine göre FZ11L toplamda 10 üzerinden 6 almış.

http://www.trustedreviews.com/notebooks/review/2007/06/05/Sony-VAIO-VGN-FZ11L/p1

Performans tablolarını görmek için tıklayın
    http://www.trustedreviews.com/notebooks/review/2007/06/05/Sony-VAIO-VGN-FZ11L/p4

Acer Aspire 5920 kıl payı önde bitirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 28 Haziran 2007; 16:05:57 >

• Sony VAIO FZ Series (VGN-FZ180-E/B)

Sony's latest combines a brilliant display, Blu-ray drive, and plenty of performance all wrapped up in a sleek package.

Price: $1,999

By Mark Spoonauer
    Date Posted: 06/15/2007

İNCELEMEYİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN
    http://www.laptopmag.com/Review/Sony-VAIO-FZ-Series-Notebook-PC-VGN-FZ180-E-B.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 28 Haziran 2007; 15:46:38 >

• Bende FZ serisinden kullanıyorum.FZ145EB modelinden istanbul bilişimden tavsiye ederim.Şu ana kadar problem yaşamadım arkadaşlar.
  • arkadaşlar slm...
    ben yaklaşık 18 ay önce vgn- bx 196 vp aldım. anakartım yandı. ama benim hatam değilmiş aynı modelin çoğunda bu problem warmış. yaklaşık 20 gün serviste kaldı. pc'm oldu servisten geldi. ama bu defa da bataryadayken oturumu kapatıyor fakat, karşıma mavi bir ekran çıkıyor. üşengeçlikten hala servise vermedim. sizce neden olabilir? benimle aynı sorunu yaşayan war mı? servise vereceğim fakat çok uzun süre kalıyor. geçen sefer beklemekten çok sıkılmıştım...

• Merhaba,

Bende vgn-b3xp var. Pil, performans, fan çok iyi. Fakat benimkinin ses kartıyla ilgili sorunu var. Skype ile görüşme yapamıyorum, windows media player düzgün çalışmıyor. Garip bir sorun. Mesela mp3 dosyalarını vuplayer çalıyor, media player sesi bozuyor. Google Talk ile konuşabiliyorsun, skype ile görüşme yapamıyorsun, ses bozuluyor. Bu problem neden kaynaklanıyor olabilir, fikri olan var mı?
  • Merhaba Arkadaşlar,Ben Nisan 2007'den beri SZ-470N Kullanıyorum...Bu makineyi almadan evvel birçok inceleme yaptım ve Bu incelemelerin sonucunda aldım.Bana göre 10 numara bir makine ergonomi performans kasa kalitesi ve ekran kalitesi olarak,kısacası herşeyiyle 10 numara...Fanı çok sessizdir,ısınma problemi yoktur.Benim Kullandığım makine 2 Gb Ram,T7400 işlemci ve 200 gb 4200Rpm harddiske sahipti.Fakat SONY firması içini bir sürü ıvır zıvır programla doldurmuş,bende makinenin performansını iyileştirmek adına bir güzel formatlayıp driverlerinide USA sitesinden indirip sıfırdan kurdum.Şu an sorunsuz ve zevkle kullanıyorum.daha soğrusu bu gün satıyorum makinemi.Yerine AR-690 serisi almak istiyorum.Bu arada AR serileri hakkında bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar varsa ve bu bilgileri buarada paylaşırlarsa sevinirim.
  • merhaba arkadaslar,

ben de sz 110 modeli var sony nin. recovery dvd lerimi kaybettim ama maalesef. normal xp cd ile kurup driverlari da istenen sıraya göre kurmama ragmen eskisi gibi olmadı bazı ufak sorunlar var. laptop da amerikadan gelme türkiyede yokmus normalde bu seri. simdi ben bu dvdleri nerden temin edebilirim bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.