sony lerin nvdia ekran kartlarını nasıl eski sürüme çevirebilirim ? nvidia nın kendi sitesinden eski bir driver indiriyorum fakat yüklemeye çalışırken ilerki adımlarda tam yüklücekken uyumsuz diyor ??? halbuki doğru driverı indirdigimden de eminim. diğer driverları bile denedim hepsine uyumsuz dedi. kafayı yiycem artık
eski bir nvdia driverı nerden bulabilirim sony için. sony lere nvdiadan indirdiklerim neden uymuyor ?
Sony Vaio FZ Serisi
Bende ilk defa notebook alacam Vaio almayı planlıyorum. Santa Rosa platformundaki yeni modeller sonunda çıkmaya başladı, İstanbul Bilişim web sitesinde gördüm piyasaya çıkan yeni Vaio modellerinde Intel® Graphics Media Accelerator X3100 ve Geforce 8400M GT ekran kartı var.
FZ serisinden iki tane model seçtim VGN-FZ11M ile VGN-FZ11S sizce nasıl bu notebooklar fiyat performans olarak? Ekran kartı olarak büyük fark varmıdır aralarında?
The NVIDIA® GeForce® 8400M graphics processing unit (GPU) provides the ultimate Microsoft® Windows Vista™ experience in a truly mobile compact package. You can also play the hottest new games and enjoy home-theater quality video.
Available Products: GeForce 8400M G, GeForce 8400M GS and GeForce 8400M GT
Supporting the latest games With support for Microsoft® DirectX® 10 Shader Model 4.0 and High Dynamic-Range Lighting (HDR), GeForce 8400M GPUs let you rip through all of today's most advanced and cutting-edge games and applications. Experience real-time photo editing, or immerse yourself in the most complex, true-to-life gaming environments ever experienced on your thin and light notebook PC. And since all GeForce 8 Series GPUs are designed to support Windows Vista™ you can rest assured that you'll be enjoying your notebook PC well into the future.
NVIDIA PureVideo Technology The GeForce 8400M Series notebook GPUs with NVIDIA® PureVideo™ technology deliver unmatched HD video performance to your thin and light notebook PC. Take your DVDs on the road with you and view stutter-free, incredibly life-like video without the annoying artifacts and imperfections of traditional PC-based video solutions.
YAKIN GELECEKTE SADECE KENDIM ICIN KALITELI BIR NOTEBOOK ALICAM KALITE BAZINDA DEMEK ISTEDIGIM EN BAŞTA SAĞLAM DONANIM BİLEŞENLERİ OLSUN . HDD GARANTISI ISTIYORUM IKINCISI TUŞTAKIMI KALİTELİ OLMALI EN SON BENİ ETKİLEYECEK TERCİHİM 400 500 MHZ CİVARI EKRAN KARTI OLMALI . İŞ AMAÇLI ALICAM AMA CANIM SIKILDIĞINDA DA OYUN TAKILABİLMELİYİM . TEKNİK ÖZELLİK BEKLENTİLERİM 2 GB CORE 2 DUO 2 GB RAM 7200 RPM SEAGATE VEYA WD HDD 100 GB ÜZERİ OLMAMALI PORTABLE WEB CAM İYİ OLUYOR .
SONY NASIL BİR KALİTE KULLANICILAR CPV LASIN . ?
Artık VAIO luyum FE855E/H
arkadaşlar bx196xp almayı düşünüyorum ne dersiniz ram attırsak içine vista felan çalışırmı kullanan varsa bi zahmet bilgilendirsin lütfen aletim eksileri artıları... şimdiden teşekküler
quote:
Orjinalden alıntı: flexii_87
arkadaşalr su videoyu izlermisin zbi bu nasıol oluyoo program la falanmı?*
yanlış hatırlamıyorsam eğer linux da bir tem agibi bişey olması lazım AIXGL diye bişey işe....
quote:
Orjinalden alıntı: arshenik
Artık VAIO luyum FE855E/H
hayırlı olsun kardeşim..........
quote:
Orjinalden alıntı: MaTRiX
SD Card, Memory Stick Duo, Memory Stick PRO, Sony Memory Stick bu kartların nasıl takılacağını resim olarak gösterebilecek olan var mı?
arkadaşım modelini söylersen sana yardımcı olabilirim çünkü değişiyo modeline göre
mesela n serisinde msduo ve sd&mmc card yuvası ayrıdır ama sz serilerinde tüm kartlar tek yuvaya takılır. ve kartın nasıl takılacağı konusnda sorunu tam olarak anlayamadım kartı metal iltkenleri alta gelicek ve önce girecek şekilde direk takarsın zaten optik sürücü gibi bilgisayarımın içinde vardır çıkarılabilir disk diye....
bx serısı cok ısınan sorunlu bı seri...
quote:
Orjinalden alıntı: samwise42
arkadaşlar bx196xp almayı düşünüyorum ne dersiniz ram attırsak içine vista felan çalışırmı kullanan varsa bi zahmet bilgilendirsin lütfen aletim eksileri artıları... şimdiden teşekküler
hepsimi ısınıyo bu bx serisinin kullanan arkadaş yokmu hiç çok ucuza buldumda sıfır alıcam. el değmeyecek şekilde felanmı? kullanan arkadaşa göre alıcam yada almıycam bişey söleyin lütfen? kolay gelsin
arkadaşlar sz serilerinin fanından ses geliyomuş
bunu ayrıntılı bi şekilde acıklaya olursa sevinirm cunku o kadar para yatırcaz boşa gitmsin ??
ŞİMDİDEN TEŞEKUR EDERİM YARDIMCI OLANALARA
arkadaşlar yakın zamanda ben de bir laptop alacağım için fz serisini ben de araştırıyorum. yaptığım araştırmada bu serinin türkiye'de sadece istanbul bilişim'de satıldığını gördüm. diğer sony ithalatçıları bu seriyi hala getirmedi mi? sadece bir yere mecbur kalmak istemiyorum. sitenin birinde bu serinin lansmanının 21 haziranda yapılacağını okudum. lansmanı yapılmamış bir seriyi istanbul bilişim nasıl getirmiş onu da anlamadım. ayrıca fz serisi laptoplar istanbul bilişimde 1399euro+kdv ile 2199euro+kdv arasında değişiyor fakat aynı cihazlar amazon'da 1500usd civarında aradaki fark korkunç. cihazı amazon'dan alıp abd'de yaşayan kuzenime yollatsam o da bana hediye paketi olarak yollasa gümrükte sorun çıkar mı? bir de olur da cihazı istanbul bilişim'den almak zorunda kalırsam vaio'sunu burdan alan arkadaşlar garanti konusunda bir sorun yaşadılar mı? cevaplar için şimdiden teşekkürler.
ya arkadaşlar buradki sorularımıza cevpa vercek vaio .cu arkadaşlar yokmu
yoksa bile bu topici kim niye actıki??????
selam arkadaslar,ben 1 yıldır vaio kullanıyorum.www.sonyvaioturkiye.com adresine girerseniz aradıgınız bütün sorulara cevap bulursunuz. sony ii hos bilgisayar adı var görüntüsü var ama türkiyede garantisi olan sadece 2 modeli var.digerlerinin sirket garantisini veriyor düsünün artk türkiyedeki ticaret anlşayısından bu garantinin nasıl bisey oldugunu. bx serisinden yakınan cok arkadas var verdigim sitede.sony türkiyeye laptop göndermiyor yani hizmet sony"yi bavulunda getirip satanların elinde. herneyse uzatmycam tecrübeli biri olarak konusuyorum eger bilgisayar iyi olurda sorun cıkarmazsa ne ala.elinizde tasırken bile ayrı bir havanız olacak ama parası malum.artılarını eksilerini verdigim sitede görürsünüz.karar sizin ama benim tavsiyem buna vereceginiz parayla yuksek özelliklere sahip bir toshiba almanız.servis cok iyi , saglam , ucuz,kaliteli(beni toshiba pazarlamacisi sanmayın sadece bir vaio kullanıcısıyım).ama ben bilgisayarımdan memnunum(fe11s).hicbir markada ondaki hava,görünüm,görüntü yok iyi günler
2005 yılı aralık ayında Sony Vaio VGN-FS 315M model laptop aldım...
şuana kadar kullanıyorum... daha format atma gereği görmedim...
şıkır şıkır çalışıyor...
toplamda 10 kere mavi ekranı görmemişimdir...
bir sürü model vardı o zaman paraya kıydım gittim sony aldım...
daha sonra birsürü laptop gördüm ama sony ekranı gibi ekran yok...
neyse işte buradaki herkes sony kullanıyor fazla sözegerek yok ama...
illede sony vaio...
Yok ya ben sony demiyorum artık. Bir ton para verdim bu sx450n/c 'ye ama hiç ama hiç değmezmiş. Bundan sonra bir daha sony almıyacağım. Bu paraya bu düşük performans olmaz olsun.