Şimdi Ara

SONY VAİO L-SERİSİ = DOKUMATİK EKRAN , 24' FULL HD EKRAN , DAHİLİ TV-UYDU , BLU-RAY (BOL SS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünü abime aldım. Amerikadan Arkadaşım bizzat sony usa dan aldı getirdi. Arkadaşlar bizde sony vaio f serisi s serisi fw serisi notebookda var şahsi fikrim, alacaksanız bundan alın dehşet bir alet.kablo yok bişi yok.bir odadan digerine veya başka bir yere taşımak çok kolay.Bu pc sayesinde hem full hd tv niz, hem dahili digital uydunuz , hemde kral bir bilgisayarınız olucak. ne kablo derdi var ne kasa derdi nede uydu receiver derdi. herşey ekrana monte edilmiş.

SONY VAİO VPC-L117FX/B

* EKRAN İPHONE GİBİ DOKUMATİK DOKUNARAK HERŞEYİ YAPABİLİRSİNİZ..
    * 24 İNÇ EKRANI 1920X1080 FULL HD PARLAK HARİKA EKRAN.
    * İNTEL CORE 2 QUAD 1333 MHz. 2.66 Ghz. 4 MB BELLEK Q8400S ( GERÇEK 4 ÇEKİRDEK )
    * 6 GB DDR2 RAM
    * 1TB HARTDİSK 7200 RPM
    * 1 GB NVİDİA GEFORCE GT 240M EKRAN KARTI
    * HDMİ YUVASI ( PS3 Ü TAK OYNA )
    * WİRELESS N DRAFT 300MBS YE KADAR KABLOSUZ HIZ
    * BLUETOOTH
    * KABLOSUZ SONY MAUSE VE SONY KLAVYE
    * BLU REY OKUYUCU DVD YAZICI
    * WİNDOWS 7
    * 5 USB
    * KART OKUYUCU
    * ETHERNET GİRİŞİ
    * OPTİK SES ÇIKIŞI
    * AUDİO VİDEO ÇIKIŞLARI
    * WEB CAM DAHİLİ
    * KART OKUYUCU
    * DAHİLİ UYDU ALICISI VAR İÇİNDE. ÇANAK ANTENDEN GELEN KABLOYU ARKASINA TAK İZLE.
    * ÇOK ŞIK BİR TV KUMANDASI VAR
    * TEK TUŞLA PC TV ARASI GEÇİŞ
    * ÜRÜN 0 KABLOYLA ÇALIŞIR TEK KABLOSU ELEKTRİK KABLOSU BAŞKA YOK...
    * FOTODA GÖRÜNEN MAUSEDE LOGİTECHDİR KENDİ MAUSENU KULLANMADIK HİÇ.
    * KUTUSU KİTAPÇIKLARI HERŞEYİ DURUYOR ATMADIK AYMAYIZDA :)
    * VOLTAGE TÜRKİYE UYUMLU KULLANMAK İÇİN EK BİR ÇEVİRİCİ GEREKMİYOR.
    * BLUETOOTH SONY KULAKLIK PC NİN AKSESUARI DEGİLDİR.
    * BLUETOOTH KULAKLIGI, FOTOĞRAF MAKİNESİNİ , DİGİTAL ÇERÇEVEYİ , FULL HD UYDU RECEİVERİ AYRIYETEN ALDIK USA DAN .

BU FİRMAYI GÜNAHIM KADAR SEVMEM AMA TÜRKİYEDE SANIRIM BİRTEK BUNLARDA VAR DİYE LİNKİ KOYUYORUM. ( TABİKİ ELLERİNDE YOK BİR ÇOK ÜRÜN GİBİ LİSTELERİNDE VAR DEMEK İSTİYORUM :)

http://www.istanbulbilisim.com.tr/Sony-Vaio_VPC-L117FX-B-Desktop,16482.html?refid=cimri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 25 Ağustos 2012; 19:33:17 >

• hayırlı olsun. Güzel bir ürün klavyeyi tek satıyorlar mi?
  • tam benim aradığım ürün. bunu Türkiyede satan yer varmı?
  • Benim en çok takip ettiğim bilgisayarların başında geliyor ama yüksek fan gürültüsü sebebiyle şu an vazgeçtim bu kasa 21.5 inç sony vaio j çıkıyor core i3 ve i7 umarım onda bu sorun olmaz...

quote:

Orijinalden alıntı: amo

tam benim aradığım ürün. bunu Türkiyede satan yer varmı?

istanbul bilişim den alabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurixY -- 22 Haziran 2010; 13:21:44 >
  • 1000 tb harddisk ? 1 gb ekran kartı dostum anlamıyorsun bilgisaydan hala gb göre o na bakrsan sana 1 gb 8400 ü tercih edersin ben 896 mb lık gtx 285 i
  • Hakkos, fan gürültüsü nasıl? çokmu gürültülü?
  • dostum hiçbir bilgim yok bu konuda....

quote:

Orijinalden alıntı: aydinaa

hayırlı olsun. Güzel bir ürün klavyeyi tek satıyorlar mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istanbul bilişim ama ben onlara güvenmiyorum.........

quote:

tam benim aradığım ürün. bunu Türkiyede satan yer varmı?
  • dogru diosun hocam anlamıyorum pc den bunu vitrinde gördüm aldım.... çok hızlı bir şekilde bu konuyu açtım foruma yardımcı olayım die sende glmiş 1tb yerine 1000tb yazmışız die bizi eleştirion lütfen biraz yapıcı olalım...

quote:

Orijinalden alıntı: Knight7Cydonia

1000 tb harddisk ? 1 gb ekran kartı dostum anlamıyorsun bilgisaydan hala gb göre o na bakrsan sana 1 gb 8400 ü tercih edersin ben 896 mb lık gtx 285 i
  • fan sesi yok hocam ilk defa senden bu şikayeti duyunca dikkatli bakim dedim öle bi ses yok çok sessiz...

j serisininde bundan farkı 21 inç olması ve core i3 ve core 7 li olması.... ama bana kalırsa 24 inçli bu seriden alın büyük ekranın seyrine doyum olmuyor.........

quote:

Hakkos, fan gürültüsü nasıl? çokmu gürültülü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 22 Haziran 2010; 16:59:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkos

dogru diosun hocam anlamıyorum pc den bunu vitrinde gördüm aldım.... çok hızlı bir şekilde bu konuyu açtım foruma yardımcı olayım die sende glmiş 1tb yerine 1000tb yazmışız die bizi eleştirion lütfen biraz yapıcı olalım...

quote:

Orijinalden alıntı: Knight7Cydonia

1000 tb harddisk ? 1 gb ekran kartı dostum anlamıyorsun bilgisaydan hala gb göre o na bakrsan sana 1 gb 8400 ü tercih edersin ben 896 mb lık gtx 285 i

yok dostum sinir olduğum yok notebook killer felan yazmışsın ona sinir oldum ondna öyle yazdım

• Hayırlı olsun.Güle güle kullan.
  • monitor olarakda kullanılabiliyor mu tepe kısmında dısplay adında bir buton var o monitoru açma ve kapatma vazifesimi görüyor.

eğer monitor olarak kullanılabiliyorsa mac mini almayı da düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: persie17

Hayırlı olsun.Güle güle kullan.

teşekkürler...
  • monitör olarak kullanabilirsin... ama klasik vga o mavi çıkış yok... hdmi üzerinden baglarsın.. şimdi zaten her aygıtta pc de hdmi oluyor sorun olmaz.... yok eski bir aletse gene baglarsın dönüştürücü kullanırsın....

quote:

Orijinalden alıntı: nurixY

monitor olarakda kullanılabiliyor mu tepe kısmında dısplay adında bir buton var o monitoru açma ve kapatma vazifesimi görüyor.

eğer monitor olarak kullanılabiliyorsa mac mini almayı da düşünüyorum...
  • bunu alan adam çok akıllı bi iş yapmış helal olsun .......
  • sagol dostum darısı başına......

quote:

Orijinalden alıntı: foxyfox

bunu alan adam çok akıllı bi iş yapmış helal olsun .......
  • Yeni vaio f12 sersi incelemem... İllede notebook diyenler buraya..

http://resim.donanimhaber.com/m_41286350/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41286350
  • Hocam merhabalar sizin laptop satış ilanınızı gördüm imzanızda bu cihazda var bu ürünü satmayı düşünürmüsünüz saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: foxyfox
    Hocam merhabalar sizin laptop satış ilanınızı gördüm imzanızda bu cihazda var bu ürünü satmayı düşünürmüsünüz saygılar..

Malesef hocam satmiyorum..bunu amerikadan getirene kadar zaten anamiz agladi :) Bu pc yi iş yerinde kullaniyoruz.. Bu pc olmazsa sikintidan patlariz.. 1000 lerce filmlik arsivi bu pc de izlemek baya keyifli oluyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.