Şimdi Ara

Sony vaio mu hp Pavilion mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar birde packard bell in bir makinası var buda bir tercih sebebi olabilirmi? tüm yazılanları okudumda hala kararsızım cevaplarınızı bekliyorum
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=19070
  • kesinlikele ve kattiyen sony vaio fs315s . bence tartışmak bile yanlış.
  • arkadaslar kimse dememis ama hp'nin ekran kartı x700.. fs315s'in ekran kartı go6400.. ikisinin arasında cok fark var dikkat edin! Go6600 degil.. Bu iki bilgisayarın arasında kalsam hic tereddutsuz hp yi seçerdim. Sonucta bu bi tercih meselesi Sony'nin ne oldugunu herkes iyi biliyor bazı arkasalarımız Sony'yi asagılamıs resmen.. Arkadaslar gercekci olun Sony herseyiyle 1 numara dolayısıyla fiyatı da 1 numara. hiçbisey degil ekranına bakın anlarsınız (yukarıda bir arkadas hp'nin ekranı sony'den daha iyi demiş.. nasıl demiş anlamadım acaba 10yıl önceki sony lap-toplarla mı kıyaslamış)
    Sony'nin A517b modelinin fiyatının o olduguna emin misin? buraya bakabilirsiniz. Gercekten cok ucuz fiyat vermiş kim vermişse..
    Ben bu 2500-2600YTL fiyat aralıgında makine arıyordum ne zamandır ve en sonunda kararımı verdim Packard Bell w7600.. ona da bakmanı öneririm.. her seyi önünüze koyun ve öyle karar verin.. Malesef herkes kendi sahip oldugu lap-top'ı övüyor. Çok amaçsız bence sony,hp,backardbell bize komisyon mu veriyor arkadaslar lütfen biraz daha objektif yorum yapalım

• arkadaşlar 1 aydır packard bell w7600 kullanıyorum. ve inanın bu cihaz her yönüyle tartıştığınız o donanımda cimri iki markanın ürünlerini katlıyor bende sizin gibi hp sony ikilemiyle başladım ama herşey marka değil insan alette hız istiyor.araştırın görüceksiniz merak eden arkadaşlar pm atabilirler yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer -- 29 Ocak 2006 17:17:39 >
  • ayrıca bahsettiğim aletin ekranıda sony'e taş çıkartan cinsten
  • Bence sony derim fiyat icindewww.istanbulbilisim.com.tr en uygun yer
  • arkadaşlar bende sony vaio var acıkcası cok memnunm arkadasımına Hp paviilion var.Hp ler bır sure sonra asırı bır sekılde yavaslıyor core duo oldugunua ınananamassınız yanı..
  • aBİ HP DE tasarım yapmıyor.FS serisi güzeldi bende kullandım.Ama Core duo N serisi çıkardı Sony.Oda bakılabilir.Paran varsa C serisinede bak derim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.