Şimdi Ara

Sony Vaio NR Serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir olan bilgisayarım perte çıktı yeni bir bilgisayar almak istiyorum Sony Vaio NR310 modelini buldum İstanbul Bilişimde yani ekranının v.s. iyi olduğunu söylediler ama gerçekten 90.000 : 1 kontrast ve X-Brite ekran kullanılıyor mu bu modellerde ben görüntünün iyi olmasıyla ilgileniyorum çünkü bir de sağlam olsun istiyorum.

Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.

• nr serisi, nr385... konusu altında işlenmiş:) forumda.o kısmı da okuyun
    ben şahsen kartımda limit açılır açılmaz almayı düşünüyorum:)
    özellikle kasa kalitesi olarak övülen bir makine.fiyat performan olarak da diğer sonylere göre harika
  • 90.000:1 kontrast olayı sony notebookların tümünde geçerli olduğunu biliyorum arkadaşlar,
  • bende öyle biliyorum. NR310E/S mantıklı bir ürün tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspirin8 -- 19 Haziran 2008; 8:59:02 >
  • Bence de NR serisi uygundur sony kalitesi ve ultra sağlamlık ; bir de bu serinin çizilmediğini biliyorum yani afacan bir kardeşin varsa notebook un kapağı ona karşı da bir kalkandır (benim kardeşim kalemle bir güzel çizmişti eski notebook umu :(
  • katılıyorum
  • diplexer bence o muhteşem kasadan bi tane de sen almalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Sony xperia pro
    3 yıl önce açıldı
    Sony Vaio notebook
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar !

İlginize teşekkür ederim , artık bir NR310 um var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_79

Arkadaşlar !

İlginize teşekkür ederim , artık bir NR310 um var.

Benim hala vaio'm yok:)
    İzlenimlerinizi paylaşırsanız memnun oluruz vaio almak için bekleyenler olarak
  • Hayırlı olsun. Kasa diyaznını gerçekten merak ediyorum. Çizilmeye müsait mi?
    En önemlisi ısınma problemi var mı?
  • bir de bu modelin ozelliklerini yazsaydiniz.. google in hitini yukseltmeyelim
  • bende bir tane istiyorum ama memnunmusun? yada başka model mi bakmalıyım?
  • VGN-NR310E/S ( 2 GB )

İŞLEMCİ: Intel® 533 Mhz. 1.73 Ghz. 1 MB Cache Dual Core T2370 İşlemci
    RAM: 2 GB DDR2 533 Mhz. (Max. 2 GB) Ram
    HDD: 160 GB SATA HDD 5400 Rpm
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
    EKRAN KARTI: Yeni Nesil X3100 Max. 358 MB Graphics Ekran Kartı Performansı
    EKRAN INC: 15.4 inch WXGA display (1280x800) with X-Brite™ technology
    Microsoft Windows® Vista™ Home Premium İng.
  • Arkadaşlar kusura bakmayın yazamadım bir süre.
    Cihaz bence süper ısınma problemi falan yok , çizilmez gibi görünüyor kapağının yapısı v.s. çok iyi ama zor kavuştum bilgisayarımı bu teste tabi tutmaya niyetim yok :)

TCMTZ tüm markaları inceledim , tabiri caizse ince eleyip sık dokudum ama kasa yapısı , ekranı (90000 : 1 kontrast ) kesinlikle mükemmel.Sende bekleyenler grubundan ayrılıp , kullananlar grubuna katıl bence .Ben fazla ödeme yapamayacağım için NR serisi aldım ama sen biraz daha fazla ödeme yapabilirsen FZ440E modelini satınal bence süper bir cihaz.
  • Selamlar ,

Bilgisayarınla rahat etmene , beğenmene sevindim shadow_79 hayırlı olsun.

Önerin için teşekkür ederim RJ45 ama ben FZ490NGB kullanıyorum , çok iyi bir cihaz kesinlikle ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_79

Arkadaşlar kusura bakmayın yazamadım bir süre.
    Cihaz bence süper ısınma problemi falan yok , çizilmez gibi görünüyor kapağının yapısı v.s. çok iyi ama zor kavuştum bilgisayarımı bu teste tabi tutmaya niyetim yok :)

TCMTZ tüm markaları inceledim , tabiri caizse ince eleyip sık dokudum ama kasa yapısı , ekranı (90000 : 1 kontrast ) kesinlikle mükemmel.Sende bekleyenler grubundan ayrılıp , kullananlar grubuna katıl bence .Ben fazla ödeme yapamayacağım için NR serisi aldım ama sen biraz daha fazla ödeme yapabilirsen FZ440E modelini satınal bence süper bir cihaz.

Çok teşekkürler yorumun için.
    Kararsızlık kötü birşey, parasızlık ise daha kötü birşey:)
    Bakalım şimdilik parasızlıktan beklemeye devam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.