Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakın öle bi yerden alcaksınızki tanıdık olcak başka öle bilmediginiz yerden alırsanız işiniz biter
  • Bimeks'i ve Vatan'ı çok övüyorlar.

Bende önceki iki Laptopumu Bimeksten almıştım.

Gerçekten çok ama çok memnun kaldım.

Fakat şu anda 11M ve 11S ellerinde yok.

Keşke ellerinde olsa ve fiyat olarakta avantajlı olsada oradan alsam.

Teknosa tam anlamıyla berbat. Sadece satana kadar.

Ya Sony Shop tan alacağız ya da Bimeksten.
  • ben sonyi özel gelmişti bana iade ettim şimdi ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: bfmv

slm

americada ki arkadasa 140 E/B siparis vermiştim circuitcity den alıcaktı simdi baktıgımda

180 E/B de satısa cıkmıs karasız kaldım

140EB 1299$
    180EB 1999$

180 EB gibi duruyo bide sizin goruslerinizi alıyım dedim

ben de kardeşime aldırmayı düşünüyorum.

140E/B modeli fiyat olarak çok uygun ama ekran kartı o kadar iyi değil gibime geliyor.

"Graphics Media Accelerator X3100 and 358MB of shared video memory" bu ekran kartıyla ilgili bilginiz varsa söyler misiniz?
  • Usta GOLD'dan niye almıyorsun??
  • quote:

Orjinalden alıntı: kvnch05

Usta GOLD'dan niye almıyorsun??

Goldda da fiyatlar yüksek malesef.
  • FZ11M'nin fiyatları neredeyse her yerde aynı. Ben GOLD'dan aldım gayet memnunum.
  • neden kimse cevap vermiyor
    cok pasif kaldı konu
    nolur biraz incelemelerinizi yazsanız
    resimlerkoysanız?
    almayı dusunuyorum karar veremiyorum.
    lütfen..
  • quote:

FZ11M'nin fiyatları neredeyse her yerde aynı. Ben GOLD'dan aldım gayet memnunum.

2.890,66YTL Goldda ben Sony Shop ta sordum 2500-2600 arası

11S ise 3.493,45YTL Sony Shopta 2870 YTL

Neresi aynı fiyatların ?
  • nakit ödemede 11m için eksen 2.390 fiyat veriyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emirism

neden kimse cevap vermiyor
    cok pasif kaldı konu
    nolur biraz incelemelerinizi yazsanız
    resimlerkoysanız?
    almayı dusunuyorum karar veremiyorum.
    lütfen..

Bencede kullanan ve bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilerini bizimle paylaşırsa memnun oluruz.

Başkan grubu canlandır
  • Büyük başkan el salla.. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: lionstorm

quote:

FZ11M'nin fiyatları neredeyse her yerde aynı. Ben GOLD'dan aldım gayet memnunum.

Neresi aynı fiyatların ?

Madem biliyorsun fiyatları neden gidip almıyorsun Gerçekten arkadaşlar FZ11M olsun FZ11S olsun gerçekten çok güzel bilgisayarlar. Bütçesi olan FZ11S alsın diğerleri kesinlikle FZ11M alsın. Neredeyse 1ay oldu alalı gerçekten çok güzel bir bilgisayar çok memnunum. Ekranı ve şekli gerçekten çok karizma. Oyunlarda da 8600M GT kadar olmasa da yüksek performans gösterior. Film izlerken gerçekten çok zevk alıyorum. FZ11S de biraz daha kaliteli ekran. Arkadaşlar cidden çok beklemeyin o mu şu mu demeyin hemen bi FZ11M ya da FZ11S alın

• Sony almyın bu aralar ben iade ettim sakın almayın yakında kokusu çıkar baya kazık yerseniz sölim sony 8700 m gt çıakrcak fz modellerine 1 kasa düşcek gidersiniz valla
  • arkadaşlar selam,
    ben VGN-FZ11M kullanıyorum, kamerasından çok şikayetçiyim. Kamerasını çoğu zaman görmüyor, görmesi içinse bazen 7-8 defa restart yapıyorum. bunun bir çözümü yok mudur? bu sorun herkeste var mı? kamera windows movie makerda hiç bir zaman çalışmıyor, vaio camera capture utulity programında ve msn de çalışmadığı zaman belirttiğim gibi 7-8 defa restart yapmam gerekiyor. ayrıca enerjiyi dengeli konumunda bile çalıştırsam epey ısınıyor, yüksek performansta ise ateş gibi oluyor, sadece güç tasarrufunda çalıştırıyorum. bazen bir ay süresi dolmadan bilgisayarı geri versem mi diye düşünüyorum. bu sorunları yaşayan başka arkadaşlar var mı, ya da çözümünü bilen arkadaşlar. cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar. şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: lionstorm

quote:

Neresi aynı fiyatların ?

istanbul dahilinde herhangi bir sony shop'tan yukarıdaki fiyatları alabilen var mı arkadaşlar?
    yalçınlar ve morfare de sorduğumda en düşük fz 11s modeli 3.100 YTL civarında....
    2.870 YTL çok iyi bir fiyat....

• quote:

Orjinalden alıntı: onair7841

arkadaşlar selam,
    ben VGN-FZ11M kullanıyorum, kamerasından çok şikayetçiyim. Kamerasını çoğu zaman görmüyor, görmesi içinse bazen 7-8 defa restart yapıyorum. bunun bir çözümü yok mudur? bu sorun herkeste var mı? kamera windows movie makerda hiç bir zaman çalışmıyor, vaio camera capture utulity programında ve msn de çalışmadığı zaman belirttiğim gibi 7-8 defa restart yapmam gerekiyor. ayrıca enerjiyi dengeli konumunda bile çalıştırsam epey ısınıyor, yüksek performansta ise ateş gibi oluyor, sadece güç tasarrufunda çalıştırıyorum. bazen bir ay süresi dolmadan bilgisayarı geri versem mi diye düşünüyorum. bu sorunları yaşayan başka arkadaşlar var mı, ya da çözümünü bilen arkadaşlar. cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar. şimdiden teşekkürler

kameranın msn ile birlikte calışmama sorunu var bunun için msconfigten başlangıç ayarlarını değiştirmen gerekiyor.vaio camera capture utulity programını başlangıçtan kaldır.boylece işletim siistemi camerayı sadece kendisi için kullanamayacak.senin istedigin programlarda otomatik açılacaktır.ısınma sorununa gelince bnm oyle bir şikayetim yok yuksek performansta yaklaşık 5-6saat oyun oynuyorum ısınıyor tabiki ama okadar sorun edilecek kadar degil.her laptop okadar ısınır dogaldır yani

• bn 11M i 2870 ytlye aldım teknosadan.ustelik eger baska bir ulkenin vatandaslıgına sahip bir tanıdıgınız var ise bilgisayarın faturasını onun ustune yaptırın boylece yuzde 13 kdvyi herhangi bir sınır kapısından geri alabilrsiniz.bn 350 kusur milyonumu geri aldım sahsen :)
  • Nihayet bende Fz11m aldım.

Ama içinden kurulum - drivers ve sony programlarının cd si çıkmaması çok büyük bir eksiklik. Çeşitli geri yükleme ve yedekleme seçenekleri sunsalar da bence sony'ye yakışmıyor.

Benim demek istediğim yetkililere bir şekilde ulaşıp exstra dünyanın parasını verdiğimiz vistanın ve diğer programların cd-dvd sini oluşturmalarını sağlayıp, bunları elde etmek.

ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alponline -- 25 Ağustos 2007; 1:01:06 >
  • Hayırlı olsun kardeş...Bendede çıkmadı CD vs...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.