Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağol kardeş.E kardeş battlefield 2 yi bile iyi oynayamıyorsan dx10 oyunlarını hiç oynayamassın yaw bende senin FZ11S den alcam ama sen şimdi öyle diyince ne bilim ya üff.Ben bide dx10 diye alcaktım onu e şimdi napıyım ben alıyımmı almıyım mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunter_dogus

Sağol kardeş.E kardeş battlefield 2 yi bile iyi oynayamıyorsan dx10 oyunlarını hiç oynayamassın yaw bende senin FZ11S den alcam ama sen şimdi öyle diyince ne bilim ya üff.Ben bide dx10 diye alcaktım onu e şimdi napıyım ben alıyımmı almıyım mı

Bende kararsızım,

Acaba birde Toshiba'ya mı baksak.

Of Sony be ekran kartı olayınıda düzgün yapsaydın ne olurdu sanki

Oyun benim içinde önemli

• Ben 1 ay sonra Asus G1S alıyorum...Sizde vaio almayıp asus g1s alırsanzı daha fazla performans kazanmış olusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 29 Temmuz 2007; 14:51:03 >
  • Kesinlikle Acer 5920 öneriyorum arkadaşlar sizlere :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

Ben 1 ay sonra Asus G1S alıyorum...Sizde vaio almayıp asus g1s alırsanzı daha fazla performans kazanmış olusunuz

Ben Dell ve Hp kullandım.

Dell güzeldi çok problem yaşamadım.

Ama HP tam manasıyla berbat ötesi.

Birdaha HP'yi kesinlikle almam.

Şimdi Sony Vaio düşünüyordum.

Çok az ihtimalde Toshiba.

Oyun benim için önemli.

3000 YTL ye kadar bütçem var.

11S Vaio düşünüyordum. Ama oyun performansı beni düşündürüyor.

• Siz en iyisi şunlara bir bakın derim:
    BU 1.....
    BU 2...
  • Lionstorm, acer 5920 yi ciddi ciddi düşünmelisin.
    bende 11s düşnüyordum. Demin sony shopta calısan bi arkadasla konustum. Sony nin 13" lerde iyi oldugunu ancak 15" lerde diger markaların daha iyi oldugunu söyledi.
    Buna ek olarakta sony nin vista ile çok problemli oldugunu ve sürekli recovery yapmak gerektigini söyledi.
    bilginize
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emirism

Lionstorm, acer 5920 yi ciddi ciddi düşünmelisin.
    bende 11s düşnüyordum. Demin sony shopta calısan bi arkadasla konustum. Sony nin 13" lerde iyi oldugunu ancak 15" lerde diger markaların daha iyi oldugunu söyledi.
    Buna ek olarakta sony nin vista ile çok problemli oldugunu ve sürekli recovery yapmak gerektigini söyledi.
    bilginize

acer 5920G yi öveceksen...övme...ne kadar sorunlu bir notebook olduğunu bilen biliyor...
  • Bunu Sony Vaio ya çevirsek olmuyor mu ?
  • Pardonda ne sorunu varmış? :)
  • yaw :D sonyyyy almıyımmı şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunter_dogus

yaw :D sonyyyy almıyımmı şimdi

Bide ben bilsem ne alacağımı ?
  • Bence biraz daha bekleyip asus g1s almak daha mantıklı olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

Bence biraz daha bekleyip asus g1s almak daha mantıklı olur...

Başkan sen bizi yoldan çıkardın

Ben %60 Sony %30 Toshiba %10 diğer seçenekleriyle boğuşuyordum.

Bende biraz Toshibaya kayıyorum galiba.

Ekran kartı benim için önemli.
  • arkadaslar kafalar ıyıce karıstı param bugun bankada olcak ve laptop alacagım. uzun zamandır arastırıorum fz11m,fz11s ve acer 5920 arasındayım. Ekran kartı benım ıcın onemlı cunku muhendısım ve çizim programları kullanıyorum ancak tasarım ve diğer ozellıklerde cok onemlı. bırde ıstanbulbılısım nasıl bır garantı verıyor anlamadım. sony alırsam nereden almalıyım ızmırde yasıyorum. lutfen yardım edın. bır hp kullanıcısıydım ve bozuldu ıgrenc bır marka hp allah duşmanımın basına vermesın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: guazala

arkadaslar kafalar ıyıce karıstı param bugun bankada olcak ve laptop alacagım. uzun zamandır arastırıorum fz11m,fz11s ve acer 5920 arasındayım. Ekran kartı benım ıcın onemlı cunku muhendısım ve çizim programları kullanıyorum ancak tasarım ve diğer ozellıklerde cok onemlı. bırde ıstanbulbılısım nasıl bır garantı verıyor anlamadım. sony alırsam nereden almalıyım ızmırde yasıyorum. lutfen yardım edın. bır hp kullanıcısıydım ve bozuldu ıgrenc bır marka hp allah duşmanımın basına vermesın...

İzmirliysen şanslısın dostum en iyi fiyat ve güvence.

İzmir Bornova Sony Shop

DOĞAN
    GEDİZ CAD. NO:11/C (Bornova) 232-3735685

Burada Ferda hanımla görüş.

Ben geçen hafta 11S modeline nakitte 2870 Fiyatını aldım.

World karta 12 ay 3085 YTL yaparız dedi.

Ama daha pazarlık etmedik. Bence iyi fiyat ayrıca güvenilir.

Bizide bilgilendirirsen sonra sevinirim.

Ayrıca senin için (oyun takıntın yoksa) hayli hayli yeter.

• oyun takıntım yok cunku muhendısım oyun oynamaya vaktım yok ancak çızım programlarınında oyundan eksık kalır yanı mesela bır catıa...8400 gt nın 7400 cıvarı bır ekran kartı oldugunu ve 64mblık oldugunu yazmıslar bu bana yetmez buyuk ıhtımal...11s ıle 11m arasında cok buyuk fark varmı???
  • arkadaslar bı cevap lutfen 8400 gt çiziç programlarında nasıl performans verir.. bıde fz11m vista puanlamalarında cok dusuk neden??
  • 8400M GT 7400 değil 7600 e yakın bi karttır.Benim FZ11M'im olmasına rağmen FZ11S'i öneririm. FZ11S de dedicated 128mb FZ11M de 64mb'dir. Bir de FZ11S'in ekranı biraz daha iyidir FZ11mden, sabit disk de 160 gb'dir.
  • memnunmusunuz arkadaslar pekı??keske baska bı laptop alsaydım dıyenınız var mı??mesela acer5920 gıbı...karar veremıorum cunku bunun ekran kartı benı tereddute dusuruo nolur sankı 8600gt koysalardı buna...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.