Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla 4 kusur milyar iyi odemissiniz guzel para:)

istanbul bilisimin nerden aldigini biliyorum zaten onlara baya bi mal sattim kisa bi sure oncesine kadar:)

arkadaslar sony vaio urunlerini uygun fiyata almak isterseniz " gs4191@hotmail.com " msn adresim. turkiye garantisi olayinida hallediyoruz merak etmeyin
  • s.a kardesler insAllah bbende 1 aya FZ 140 E/B 4 GB RAMLİ geliyo amerikadan sizle beraberim artık

ama bisorun var

ekran kartı Yeni Nesil X3100 358 MB Graphics ben 11s istedim bunun ekran kartı bu Total Available Graphics Memory of 895 MB
    hangisi daha iyi yorum bekliyorum acil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alponline

Nihayet bende Fz11m aldım. Çok fazla bilgisayarla iç-içe biri olarak doğru seçim yaptığımı düşünüyorum.

Ama içinden kurulum - drivers ve sony programlarının cd si çıkmaması çok büyük bir eksiklik. Çeşitli geri yükleme ve yedekleme seçenekleri sunsalar da bence sony'ye yakışmıyor.

Benim demek istediğim yetkililere bir şekilde ulaşıp exstra dünyanın parasını verdiğimiz vistanın ve diğer programların cd-dvd sini oluşturmalarını sağlayıp, bunları elde etmek.

ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.....

Hayırlı olsun.

Gerçekten CD leri çıkmıyorsa çok ama çok büyük bir eksi

• niye kimse bi inceleme yapmıyor ya???
  • Arkadaşlar yeni çıkan nvidia 162.22 yi yüklesem mi? Performans artışı ve hd filmlerde sorunları çözüyormuş. Yabancı sitede araştırdığım kadarıyla 3DMark2005'de ve 2006'da daha yüksek puanlar verdiriyormuş. Lost Planet de performans artışı oluyormuş. Modded INF 'i de yüklüyorsun 8400M GT yi de destekliyor. Yapan oldu mu aramızda?
  • evet ben tam nova'dan alacaktim fiyati pesin 2300 e kadar dusmustu.. hatta abimi gonderdim gidip baksin diye o gun. abim daha beni aramadan fiyatlarini direk 1550$ + kdv den, 1600$ + kdv ye cikardilar. Sezgin denen tip ile kavga ettim bu yuzden. neymiş efendim ytl ile aliyorlarmiş sony yi.. hem zaten şimdi alsam da 2 hafta sonra gelecekmiş.. iyi de dedim ben şimdi alip kapora verip peşin 2300 ytl den alamayacakmiydim dedim.. Ürünün ellerinde olmadan benden kapora alamayacaklarini söyledi, ben de ürün zaten elinizdeyse ben niye kapora vereyim, bastiririm 2300 ytl yi alirim dedim. Kaporadan bahseden sizdiniz demez mi ya!!??!!
    deli etti beni.. bu olay carsamba gunuydu.. perşembe gunu de baktim direk dolar üstünden degil de YTL züerinden satiyorlar sitede.. 2 bin bilmem kaç ytl +kdv... bu da peşin 2450 YTL ye geliyor. Ama kaypaklık işguzarlik yaptiklari için onlardan almayacagim. Umarım bu siteyi takip ediyordurlar da kaç müşteriyi kaçırdıklarının farkındadirlar. Nasil sinir ettiler beni anlatamam. o gunku konusmamizda eger dolar yeniden 1300 civarına yukselirse eski fiyatına yani 1550 dolara inebileceginden bahsetmişti.. Bugun mesaj attim msnden dolar yukselti indiriyor musunuz söz verdiginiz gibi 1550 dolara tekrar dedim cevap verme nezaketini gösteremedi.
    Hiç bir şey almayın arkadaslar bu novabilgisayardan. adamla dalga geçiyorlar resmen

quote:

Orjinalden alıntı: istengeldimyorgunum

Nova bilgisayar fz11m ve fz11s fiyatlarına 250şer milyon TL GEÇİRMİŞ.

Ohh ne ala, işine gelince dolarla sat, işine gelince yuroyla sat. Dolar düşünce, YTL'ye dön hem de 250 kayme geçir. Böyle fiyat politikası mı olur ya.

Novadan 1 tane fz11s 1 tane de fz11m alacaktım, bunu görünce oradan almaktan vazgeçtim. Yanar dönerlikten nefret ederim.

• Arkadaşlar eksen bilgisayar fz11m yi peşin 2.390 civarına veriyor
    bilginize
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emirism

Arkadaşlar eksen bilgisayar fz11m yi peşin 2.390 civarına veriyor
    bilginize

http://www.eksencomputer.com/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,55790/category_id,21/option,com_virtuemart/Itemid,55/lang,tr/

Dostum senin söylediğin KDV hariç fiyatı galiba.

KDV DAHİL : 2.830,82 YTL görüyorum.

Ben mi yanlış bakıyorum.

• Hayır arayıp gorusursen fz11m modeli için nakit ödemede böyle bir fiyat alabilirsin.
  • Evet arkadaşlar

11m ve 11s te aldığınız veya öğrendiğiniz fiyatları buraya yazarsanız,

Hepimiz bilgileniriz saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emirism

Hayır arayıp gorusursen fz11m modeli için nakit ödemede böyle bir fiyat alabilirsin.

Anladım arkadaşım.

Herkes aldığı fiyatları yazarsa iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ist571@hotmail.com

valla 4 kusur milyar iyi odemissiniz guzel para:)

istanbul bilisimin nerden aldigini biliyorum zaten onlara baya bi mal sattim kisa bi sure oncesine kadar:)

arkadaslar sony vaio urunlerini uygun fiyata almak isterseniz " gs4191@hotmail.com " msn adresim. turkiye garantisi olayinida hallediyoruz merak etmeyin

"gs4191@hotmail.com" EVET ÇOK SÜPERDİR KENDİLERİ...AMAN DİYİM UZAK DURUN.RESMEN ALAY EDİYOR.FİYAT ALIYOR,SİZİNLE KONUŞUYOR.OK VERİYORSUNUZ,SONRA SİZİ BEKLETİP Bİ DAHA ARAMIYOR.MERAK EDEN VARSA MSN KONUŞMALARINI YOLLAYABİLİRİM.GÖRSÜN MİLLET SENİN REZİLLİĞİNİ .SANIRIM ÖNCE ARKADAŞ İSTEDİĞİNİZ MALIN PİYASADA REFURBİSHED YANİ ARIZALI,SORUNLU OLDUĞUNDAN GERİ DÖNMÜŞ MALLARI SATABİLMEK İÇİN ÖNCE SİPARİŞİ ALIP SONRA PİYASADA ARAŞTIRMAYA ÇIKIYOR.EEE ASUS UN GERİ DÖNMÜŞÜNÜ BULMAK ZOR OLUR TABİ....

kendisiyle görüştüm onca şikayetten sonra ve haklıymış gibi üste çıktı bilginiz olsun arkadaşlar.böyle pişkinlik görmedim.şuan bu yazıyı yazarken elim kolum titriyor sinirden o yüzden başka şeyler yazmak istemiyorum.isteyen olursa bütün msn konuşmalarını gönderebilirm.öncesi ve sonrası da.

http://forum.donanimhaber.com/m_15902496/mpage_1/key_gs4191%2540hotmail%252Ccom//tm.htm#16203593

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimaxsahinabi -- 28 Temmuz 2007; 9:29:59 >

• arkadaşlar acil yorum bekliyom sizden

ekran kartı Yeni Nesil X3100 358 MB Graphics ben 11s istedim bunun ekran kartı bu Total Available Graphics Memory of 895 MB
    hangisi daha iyi yorum bekliyorum acil
  • 11S'inki tabikii
  • Tam dolandırıcıymış almayın ondan yaw engelleyin gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ist571@hotmail.com

valla 4 kusur milyar iyi odemissiniz guzel para:)

arkadaşlar sakın bu sahtekara güvenmeyin bu sahtekarın biri az kalsın benide kandıracaktı

saolsun trimaxsahinabi anlattı olayı
  • Boşverin bu işleri.

500 Fazla olsun sağlam olsun.

Daha sonra başınız ağrımasın.

Güvenilir olmayan bir yerden, hele hele bir kişiden kesinlikle alışveriş yapmamak gerekir.

Teknosadan bile alışveriş yapılmıyor ne yazıkki.

Güvenli olduğuna inandığımız ve fiyatı cazip olan firmaları paylaşırsak iyi olur.

Lütfen Ürün Modeli Aldığımız Fiyatı ve Ödeme Seçeneklerini yazalım.

Saygılar ...
  • Bildiğim kadarıyla fz serisi kullanan 5-6 kişiyi geçti.Yukarda bir arkadaşın dediği gibi bir kaç resim ve inceleme koysanız neyi bekliyorsunuz.Fz serisi alanlar tekrardan hayırlı olsun.
  • Ben ilk başta istanbul bilişimden alıcaktım adamlara haziran başında gittim yeni fz serisi gelcek dediler internette araştırdım FZ11M'i beğendim mail attım ne zaman gelir diye cevap vermediler. Mecidiyeköydeki yerlerine gittim ismimi telefon numaramı aldılar gelince haber vericez die aramadılar bi kez daha gittim yine adımı tel nomu mailimi verdim. Sonra dellendim Gold'a gittim o sabah ellerine beş tane gelmiş fiyatı da normal geldi aldım. Ayda 236 milyon 12 ay taksitle aldım GOLD'dan. Gayet memnunum. Daha hala aramadı istanbul bilişim geldi die. Çok fasafiso bi yermiş istanbul bilişim.
  • Arkadaşımızın biri sormuştu:
    8400m GT ekran kartı denildiği gibi 7600 eşdeğeri bir kart tabikide her oyunda akıcı oynayamazsın...
    8600M GT de ise çoğı oyunu full ayarda gayet akıcı bir şekilde oynayabilirisn...
    şahsen ben battlefield 2 yi full kalitede akıcı oynayamıyorum...NOT:Benim laptop FZ11S
    Ölü piksel olduğu zaman ilk 1 haftada geri verebiliyorsun...ölü üksel oluştuğu zamam beyaz olur heryerde beyaz gözükür...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.