Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende fz11m veya fz11s alıpta paranızı boşa vermeyin çünkü performansı gerçekten diğer markalara göre düşük...bence asus g1s düşünebilirsiniz...acer 5920g ise sorunlu bir notebook bildiğim kadarıyla...
  • C2D
    2GB Ram
    Santa Rosa 1,8 yada 2,0
    256 Paylaşımsız Ekran Kartı
    15'4 inç
    Harddisk farketmez.

İş sonra Oyun için.

Bütçe 3000 YTL ye kadar.

Öncelik Sony,Toshiba

Tavsiye modelleriniz ?
  • g1s ın fıyatını nasıl fz11m ıle kıyasladınız anlamadım... ben yanlıs bakmıyorumdur buyuk ıhtımalle kı g1s 3400 civarı fz11m 2350 cıvarı...1 mılyar var ıkısının arasında sony bu kadar mı kotu arkadaslar ozellıkler asagı yukarı aynı ıken 1 mılyar baska markaya vermeye degermı...7700 ekran kartı ıle 8400 arasında nasıl bır fark vardır?? bılmedıgım ıcın soruyorum yardımlarınızı beklıyorum bı laptop alamadım...5920 benı bıraz etkıledı ama sız ne dersınız...???
  • ben yeni kasa dell inspiron 1520'yi bekleyeceğim. sony 3 milyarlık alet 1.8 işlemcisi var olacak iş mi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: istengeldimyorgunum

ben yeni kasa dell inspiron 1520'yi bekleyeceğim. sony 3 milyarlık alet 1.8 işlemcisi var olacak iş mi.

Ben Dell kullanıcısıyım 2 yıldır.

İnspiron 6000.

Kasa hariç memnundum artık başka marka istiyorum.

Sony veya Toshiba.
  • ARKADAS HAKLI ASLINDA 3 MILYAR PARA SAYCAN 1.8 ISLEMCI 8400 GT EKRAN KARTI SONUC 3.5 VISTA PUANI DEGERMI DIYE DUSUNUYORUM SABAHTAN BERI KAPIDAN CIKAMADIM ALAMIYORUM BIR TURLU...HANGI LAPTOPU ALMALIYIM ARKADASLAR???ACER 5920 ILE FZ SERISI ARASINDAYIM DIGERININ OZELLIKLERI BARIZ SEKILDE DAHA IYI VE UCUZ ANCAK GUVENEMIYORUMDA YA KAFAM ALLAK BULLAK OLDU EN SONUNDADELIRCEM
  • bence 3400 e asus g1s al...
  • 3400 cok para ya.....
  • arkadaslar monsterlar hakkında ne dusunuyorsunuz???bıde soruma kımse cevap vermıyor.............
  • sony fz 11m aldım 1 gün kullandım geri götürdüm nedeni ise makna üzerindeki maus tuşların biri çok zor basması bir diyeri ise en büyük sorun sony gibi bir üründe makinaya altan baktınızda sol tarafındaki ayak yarım santim havada duruyor bu durum berbat bir durum fabrika sorunu dediler yenisi geldi aynı makinanın oda aynı aya yarım santim yukarda sol tarafı sol taraftaki tuşlara bastıkça makina oynuyor burum ise irenç bir durum sony hiç yakıştıramadım ve makinayı iğade ederek HP aldım saygılar...........
  • meraba arkadaslar..
    buradaki cogu kisi gibi ben de bir notebook almayı düsünüyorum.. benim almak istedigim model almanya dan gelecek ve size sadece özelliklerini yazacagim.. model FZ11Z..
    -Intel® Core™ 2 Duo Prozessor T7300, Unterstützung für Enhanced Intel SpeedStep® Technologie
    -4096 Advanced Smart Cache
    -2048 ram
    -Blu-ray Disc™ Laufwerk
    -NVIDIA® GeForce® 8400M GT
    -256 MB Video Memory
    ben pc de oyun oynayan birisi degilim.. pc yi ceviri programlari icin kullaniyorum.. ve bu programlar ram i cok fazla kullaniyorlar.. size bir ölcü veremeyecegim ama gercekten cok ama cok fazla kullaniyorlar.. yani beklemekten baska bise yapamiyorum.. diger multimedya lari zaten kullaniyorum.. yani benim isim daha cok performansla..
    pc yi almanya dan getirince garantisi türkiye de gecerli olur mu?
    son olarak pc yi kullanan arkadaslar.. pc nin sessizligi konusunda ne diyebilirsiniz?
    beni aydinlatirsaniz cok sevinirim..
    saygilar..

• quote:

Orjinalden alıntı: guazala

ARKADAS HAKLI ASLINDA 3 MILYAR PARA SAYCAN 1.8 ISLEMCI 8400 GT EKRAN KARTI SONUC 3.5 VISTA PUANI DEGERMI DIYE DUSUNUYORUM SABAHTAN BERI KAPIDAN CIKAMADIM ALAMIYORUM BIR TURLU...HANGI LAPTOPU ALMALIYIM ARKADASLAR???ACER 5920 ILE FZ SERISI ARASINDAYIM DIGERININ OZELLIKLERI BARIZ SEKILDE DAHA IYI VE UCUZ ANCAK GUVENEMIYORUMDA YA KAFAM ALLAK BULLAK OLDU EN SONUNDADELIRCEM

bence sony nin 8600 gt ekran kartlı modelini bekle....
    sanırım yakında piyasada olur....
  • zaten varki vaio AR Serisinden birkaç laptop 8600GT ekran kartlı
  • var tabi ki ama 17" ve blue ray disk olması sebebiyle fiyatları uçuk vaziyette...
    fz serisi hem tasarım olarak gayet şık hem de fiyat olarak sony ler içerisinde makul seviyede...
    eğer 8600 ekran kartlı modelini üzerine fazla fiyat farkı bindirmeden piyasaya çıkartırlarsa sanırım çok kişi tercih edecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crower74 -- 31 Temmuz 2007; 11:40:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: crower74

var tabi ki ama 17" ve blue ray disk olması sebebiyle fiyatları uçuk vaziyette...
    fz serisi hem tasarım olarak gayet şık hem de fiyat olarak sony ler içerisinde makul seviyede...
    eğer 8600 ekran kartlı modelini üzerine fazla fiyat farkı bindirmeden piyasaya çıkartırlarsa sanırım çok kişi tercih edecektir...

Bende böyle düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ist571@hotmail.com

valla 4 kusur milyar iyi odemissiniz guzel para:)

istanbul bilisimin nerden aldigini biliyorum zaten onlara baya bi mal sattim kisa bi sure oncesine kadar:)

arkadaslar sony vaio urunlerini uygun fiyata almak isterseniz " gs4191@hotmail.com " msn adresim. turkiye garantisi olayinida hallediyoruz merak etmeyin

Benim bildiğim istanbul bilişim notebooktan tv ye kadar tüm ürünleri kendisi getiriyor. ayrıca projeksiyonlarıda. acaba siz hangi ürünleri sattınız onlara. bilgi verebilirmisiniz...
  • Bu arada arkadaşlar sende nerden çıktın diyebilir.
    Bende bir sony vaio kullanıcısıyım. İstanbul bilişimden satın almıştım cihazımı. Sony Vaio VGN-FE770G kullanıyorum. İlgimi çekti sizin yazınız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dataminer

quote:

Orjinalden alıntı: ist571@hotmail.com

valla 4 kusur milyar iyi odemissiniz guzel para:)

istanbul bilisimin nerden aldigini biliyorum zaten onlara baya bi mal sattim kisa bi sure oncesine kadar:)

arkadaslar sony vaio urunlerini uygun fiyata almak isterseniz " gs4191@hotmail.com " msn adresim. turkiye garantisi olayinida hallediyoruz merak etmeyin

Benim bildiğim istanbul bilişim notebooktan tv ye kadar tüm ürünleri kendisi getiriyor. ayrıca projeksiyonlarıda. acaba siz hangi ürünleri sattınız onlara. bilgi verebilirmisiniz...

O adam sahtekar zaten

• ONCELIKLE ARKADASLAR SUNU BELIRTEYIM SITE BIR YANA INSAN OLARAK HERKESI AHLAKLI OLMAYA VE DUZGUN KONUSMAYA DAVET EDIYORUM.

BILIP BILMEDEN BIRINE SAHTEKAR DEMEK COK AYIP VE TERBIYESIZCE

ISTEYENLER ISTANBUL BILISIM MERKEZINI ARAYIP; ORHAN BEY SATIS MUDURU, KENAN BEY MUHASEBE MUDURU VE DIGER CALISANLARA BENI SORABILIRLER.

ISMIM GOKHAN SAHIN... SIZE ACIK CEK SUNUYORUM

SANIRIM O SAHTEKAR DIYEN ARKADASLARDA ARARLARDA ONDAN SONRA TERBIYESIZCE KONUSMAK NEYMIS OGRENIRLER

ILAVETEN ISTEYEN OLURSA BASKA FIRMALARIDA REFERANS VEREBILIRIM ISTEYENLERE...

BEN ISTANBUL BILISIME 1.5 YIL BOYUNCA YUZLERCE LAPTOP SATTIM, DAHA DOGRUSU ORTAK CALISTIK DIYEBILIRIM. SONY VAIO BASTA OLMAK UZERE, TOSHIBA, APPLE , HP, DELL GIBI BUTUN MARKALARI TEDARIK EDIYORUM.

ISTEYEN CIDDI KISILER ILE GORUSUP CIHAZ TEDARIGINDE YARDIMCI OLABILIRIM

SAYGILAR
  • Son derece faydalı kaliteli ve bir okadar seviyeli bu foruma yakışmayan yazılar hatta küfüre varan yazılar malesef yazılmakta.
    Admin veya ilgili yönetici arkadaşların bu tür gereksiz ve hakaret içeren yazıları editlemelerini rica ediyorum...
    sağlıcakla kalın...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.