Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alikar

Son derece faydalı kaliteli ve bir okadar seviyeli bu foruma yakışmayan yazılar hatta küfüre varan yazılar malesef yazılmakta.
    Admin veya ilgili yönetici arkadaşların bu tür gereksiz ve hakaret içeren yazıları editlemelerini rica ediyorum...
    sağlıcakla kalın...

Sevgili adminler bende katılıyorum...Gereken kişilere gereken cezalar verilsin...
  • Arkaşlar ya bilgisi olan varmı bu sony fz serilerinde oldugu gibi işte x black li falan 8600 gt li ekran kartları olan laptop lar ne zaman cıkcak bi bilgisi olan varsa söyleyebilir mi
  • herkese selam sırf srunları olan arkadaslarımın sorunlarını cozmek ıcın uye oldum. yoksa forumlarla isim olmaz. bende fz11m satın aldım gecen gunlerde. oncelikle sunu soyliyim kamera calısmaması hatası yalnızca fz11m de yok 11s dede var hatta diger sony modellerinde dahi var. yalnızca ufak bir windows hatası. simdi bu sorunu olan arkadaslarım icin adres veriyorum buradan yamayı indirip kuracaklar o kadar. bilgisayarlarının fz11m veya fz11s olması hic farketmez sorununuzu tamamen cozcek...

http://esupport.sony.com/US/perl/swu-download.pl?mdl=VGNAR370&upd_id=2679&os_id=28

he unutmadan bu hotfix vista icin :)

ikincisi bazı arkadaslar yazmıslar bilmeden surdan alın burdan alın diye. bizzat sony yetkilileriyle konustum sony 3-5 modeli dısında hicbir laptopuna TURKİYEDE UCRETSİZ GARANTİ VERMEZ... BUNLARA TÜM FZ SERİSİDE DAHİLDİR...

AMMAAAAAAAAAAA

YALNIZCA VE YALNIZCA FZ SERİLERİNE TEKNOSA KENDİ GARANTİSİNİ VERMEKTEDİR. YANİ LAPTOPUNUZU TEKNOSADAN ALARAK SONY SERVİSLERİNDEN YARARLANABİLİRSİNİZ.
    biliyorum gıcık bi durum ama gercek bu. istediginiz kadar konusun burda sabahlara kadar ama gercek bu... he bu garanti kapsamına girmeyen bilgisayarlara sony shoplardan aldıklarınız da dahildir...
    bence biraz fazla para verin teknosa dan alın... he bunu derken yanlısta anlamayın. aldıgınız tum faturalı (taxfree olmalı) sony vaio ları amerakida ve tüm avrupada garintisini somure somure kullanabilirsiniz turkiyede olmamasının sebebi sony-tğrkiye icinde olan bi olay...

veeeee arkadaslar fz11m olsun fz11s olsun super bilgisayarlar kimse camur atmasın... ayrıca ısınma problemim var diyen arkadaslar bende hic olmadı boyle problemler bence size ozel bisey bu... ne ısınma var nede gurultulu calısma var. hatta hayatımda gordugum en sessiz calısan laptop bu fz11m...

saygılarmı sunarım...
    he bide icinden cd cıkmıyo ama kendinize 3 adet dvd alarak bilgisayarın icinde yuklu olan recovery utility sayesinde tum kurtarma dvd lerini bir kac dakika da otomatik olarak hazırlayabilirsiniz...

herkese saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: teressa

herkese selam sırf srunları olan arkadaslarımın sorunlarını cozmek ıcın uye oldum. yoksa forumlarla isim olmaz. bende fz11m satın aldım gecen gunlerde. oncelikle sunu soyliyim kamera calısmaması hatası yalnızca fz11m de yok 11s dede var hatta diger sony modellerinde dahi var. yalnızca ufak bir windows hatası. simdi bu sorunu olan arkadaslarım icin adres veriyorum buradan yamayı indirip kuracaklar o kadar. bilgisayarlarının fz11m veya fz11s olması hic farketmez sorununuzu tamamen cozcek...

http://esupport.sony.com/US/perl/swu-download.pl?mdl=VGNAR370&upd_id=2679&os_id=28

ikincisi bazı arkadaslar yazmıslar bilmeden surdan alın burdan alın diye. bizzat sony yetkilileriyle konustum sony 3-5 modeli dısında hicbir laptopuna TURKİYEDE UCRETSİZ GARANTİ VERMEZ... BUNLARA TÜM FZ SERİSİDE DAHİLDİR...

AMMAAAAAAAAAAA

YALNIZCA VE YALNIZCA FZ SERİLERİNE TEKNOSA KENDİ GARANTİSİNİ VERMEKTEDİR. YANİ LAPTOPUNUZU TEKNOSADAN ALARAK SONY SERVİSLERİNDEN YARARLANABİLİRSİNİZ.
    biliyorum gıcık bi durum ama gercek bu. istediginiz kadar konusun burda sabahlara kadar ama gercek bu... he bu garanti kapsamına girmeyen bilgisayarlara sony shoplardan aldıklarınız da dahildir...
    bence biraz fazla para verin teknosa dan alın... he bunu derken yanlısta anlamayın. aldıgınız tum faturalı (taxfree olmalı) sony vaio ları amerakida ve tüm avrupada garintisini somure somure kullanabilirsiniz turkiyede olmamasının sebebi sony-tğrkiye icinde olan bi olay...

veeeee arkadaslar fz11m olsun fz11s olsun super bilgisayarlar kimse camur atmasın... ayrıca ısınma problemim var diyen arkadaslar bende hic olmadı boyle problemler bence size ozel bisey bu... ne ısınma var nede gurultulu calısma var. hatta hayatımda gordugum en sessiz calısan laptop bu fz11m...

saygılarmı sunarım...
    he bide icinden cd cıkmıyo ama kendinize 3 adet dvd alarak bilgisayarın icinde yuklu olan recovery utility sayesinde tum kurtarma dvd lerini bir kac dakika da otomatik olarak hazırlayabilirsiniz...

herkese saygılar...

Teşekkürler usta fix içinSana aynen katılıyorum bence de kimse çamur atmasın çok güzel bi makine

• saolun soledikleriniz icin umarim iyi bi makinedir 11m cunku bende almmayi dusunuyorum ama 8400den baska bide x3100 cikmis sizce hangi ekran karti daha iyidir fiyatlar ayni
    SONY VAIO VGN-FZ19VN -x3100
    SONY VAIO VGN-FZ140E/B -x3100
    SONY VAIO VGN-FZ11M-8400 +2gb
  • quote:

Orjinalden alıntı: irc-police

sony fz 11m aldım 1 gün kullandım geri götürdüm nedeni ise makna üzerindeki maus tuşların biri çok zor basması bir diyeri ise en büyük sorun sony gibi bir üründe makinaya altan baktınızda sol tarafındaki ayak yarım santim havada duruyor bu durum berbat bir durum fabrika sorunu dediler yenisi geldi aynı makinanın oda aynı aya yarım santim yukarda sol tarafı sol taraftaki tuşlara bastıkça makina oynuyor burum ise irenç bir durum sony hiç yakıştıramadım ve makinayı iğade ederek HP aldım saygılar...........

bnde de aynı sorun vardı sol ayagı yarım cm yukarıda idi.bugun teknosaya goturdum ve teknik servise gonderdiler.eger degiştirme onayı verirlerse hangi bilgisayarı onerirsinzi ?

core 2 dou 2.0 GHz
    2gb ram
    120gb hdd
    gelcege yonelik bir ekran kartı (iyi bisey yani :)
    dvd wireless vs...

bu ozelliklerde bir bilgisayr olabilir ancak marka konusunda karar veremdm.bir de mumkunse xp destekli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N1ghtm4r3 -- 2 Ağustos 2007; 15:15:31 >

• G1S...!!!
  • Merhabalar,
    Artık bende vaio fz11m kullanıcısıyım fakat,
    en başından büyük bir sorunum var...

Vista kullanmak istemiyorum, eski xp lisansımı kullanmak istiyorum.
    Fakat satayı tanıtamıyorum ve kuramıyorum. Bu konuda bilgisi olanlar yardım edebilirse
    çok mutlu etmiş olacaklar :)

Şimdiden herkese teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

bende fz11m veya fz11s alıpta paranızı boşa vermeyin çünkü performansı gerçekten diğer markalara göre düşük...bence asus g1s düşünebilirsiniz...acer 5920g ise sorunlu bir notebook bildiğim kadarıyla...

niye böyle dedin arkadasım tam da almaya karar vermiştim acer in en son modelini mi alsam acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: elsanchez

Merhabalar,
    Artık bende vaio fz11m kullanıcısıyım fakat,
    en başından büyük bir sorunum var...

Vista kullanmak istemiyorum, eski xp lisansımı kullanmak istiyorum.
    Fakat satayı tanıtamıyorum ve kuramıyorum. Bu konuda bilgisi olanlar yardım edebilirse
    çok mutlu etmiş olacaklar :)

Şimdiden herkese teşekkürler.

Dostum xp kullanman simdilik mumkun degil.satayı tanıtsan bile olmuyor ki ben yaptım xp yukledim ancak ekran kartını tanımıyor bi turlu her yolu denememe ragmen ekran kartını tanıtamadım.ama sonucta vaio 11m de xp gordum :D muthiş bir duyguydu :D
  • quote:

G1S...!!!

cok bahsediyorsunuz bu bilgisayardan.ozelliklerini gosteren link verebilirmisin?mumkunse turkce

yalnız sanırım bu muthiş bilgisayar teknosa bunyesinde yok :)) teknosa bunyesinden bi bilgisayr onerirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N1ghtm4r3 -- 3 Ağustos 2007; 12:46:48 >
  • merhaba, bir konuda yardım istiyorum. FZ11 M almaya karar verdim.
    Ama son olarak aklıma takılan bir soruya cevap bulmam gerek.
    FZ serisinde wireless N yok.. N'i g platformu ile karşılaştırıldığında da özellikle 4 kat çekim gücü olduğunu okumuştum. Ayrıca santa rosa'ların tanıtımında wireless çekim gücünün 4 kata kadar arttığı yazılmıştı. Sanırsam ikisi arasında bir bağlantı olması gerekir. wireless N olmayan bir Santa Rosa'nın gerçekten çekim kapsamı anlamında bir değişiklik olur mu? N olmadan da Santa Rosa'nın çekimi 4 kat fazla mıdır ?

Uzman arkadaşlardan yorum bekliyorum..

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybanker -- 3 Ağustos 2007; 13:55:10 >
  • Ya arkadaslar fz11s olan birisi herhangi oyundan bi video koyabilirmi ya ekran kartı abarttıkları gibi mi
  • wireless N'i ne yapacaksın. şimdiki 811g bana yetiyor.

Wireless N yoksa çekim gücü 4 kat artmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istengeldimyorgunum -- 3 Ağustos 2007; 20:45:25 >
  • Arkadaşlar bendede fz11m var ve üç sorunum var.

1 - Vista ile ilgili : Disk birleşdiricim calısmıyor , tıklıyorum üstünü hiç bişey olmuyor , recovery yaptım bir iki hafta sonra yine aynı şey oldu , vista manager programını kullanıyorum duyan olmuşdur oradan defrag yaptım , belkide ondan oldu , çözümünü bulamıyorum ama.

2 - Pilim vistanın yüksek performans pil modunda müzik ve msn sürekli açık , internet sayfaları açık , wirelless bluetooth açık ,internete ağdan ethernetle bağlı konumdayken bir buçuk saat gidiyor , bu normalmi.

3 - En önemliside bu , hdd den gece özellikle sesin olmadığı ortamlarda hdd ışığı yanıp söndükçe tıkırtı halinde azda olsa kulağımızın işitebileceği kadar ses geliyor ve bu beni rahatsiz ediyor çok , sizce hdd de bir sorunmu var.
  • Orjinalden alıntı: Leite

bende fz11m veya fz11s alıpta paranızı boşa vermeyin çünkü performansı gerçekten diğer markalara göre düşük...bence asus g1s düşünebilirsiniz...acer 5920g ise sorunlu bir notebook bildiğim kadarıyla...

niye böyle dedin arkadasım tam da almaya karar vermiştim acer in en son modelini mi alsam acaba

hakikaten kafam allak bullak oldu 1 aydır araştırıyorum sonunda fz 11m almaya karar vermiştim ama makinayı kullanan arkadaşların forumun ilk sayfalarında yazdıklarıyla bu son sayfalarda yazdıkları arasında nasıl bu kadar çelişki olabilir anlamıyorum 15-20 gün önce nerdeyse göklere çıkarılan teknoloji harikası diye abartılan makinalar bugün paranız boşa gitmesin dencek kadar aşşağılanıyor anlamadım cidden..ben laptopta oyun oynamam fakat cad programları çalıştırıcam yani ekran kartı çok önemli.3 boyutlu 2 boyutlu çizimler yapıcam fz 11 m için 64 mb yerleşik ve 800 küsür mb a kadar kullanılabilir diyor sahip olan arkadaşlardan biri..64 mb çok çok çoook az nasıl olur ve tanıtımlarında da 256 mb diyor zaten..kafam çok karıştı anlayacağınız...delirmek üzereyim!!!!!

• quote:

herkese selam sırf srunları olan arkadaslarımın sorunlarını cozmek ıcın uye oldum. yoksa forumlarla isim olmaz. bende fz11m satın aldım gecen gunlerde. oncelikle sunu soyliyim kamera calısmaması hatası yalnızca fz11m de yok 11s dede var hatta diger sony modellerinde dahi var. yalnızca ufak bir windows hatası. simdi bu sorunu olan arkadaslarım icin adres veriyorum buradan yamayı indirip kuracaklar o kadar. bilgisayarlarının fz11m veya fz11s olması hic farketmez sorununuzu tamamen cozcek...

AMMAAAAAAAAAAA

saygılarmı sunarım...

herkese saygılar...

selam arkadaşlar bende sony fz22m aldım ama kafamı kurcalayan teknosa nın verdiği çanta TARGUS marka bir çanta verdiler ve hiç hoşuma gitmedi. normalde verilen çanta bu mu ?

• quote:

Orjinalden alıntı: TRACONİA

quote:

AMMAAAAAAAAAAA

saygılarmı sunarım...

herkese saygılar...

selam arkadaşlar bende sony fz22m aldım ama kafamı kurcalayan teknosa nın verdiği çanta TARGUS marka bir çanta verdiler ve hiç hoşuma gitmedi. normalde verilen çanta bu mu ?

fz serisinde 22m diye bir model var mi ?? benim bildigim kadariyla yok!! varsa urunu tanitan bi link atar misin?tesekkurler..

• ve arkadaslar fz 11 m nin grafik kartiyla ilgili tam bilgi verebilecek olan var mi??paylasimisiz kac mb? saticilar 256 diyorlar dogru mu?cunku forumda farkli seyler yazilmiss!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nymphe7 -- 5 Ağustos 2007; 12:41:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nymphe7

ve arkadaslar fz 11 m nin grafik kartiyla ilgili tam bilgi verebilecek olan var mi??paylasimisiz kac mb? saticilar 256 diyorlar dogru mu?cunku forumda farkli seyler yazilmiss!!

fz 11m paylaşımsız 64 mb,
    fz 11s paylaşımsız 128 mb dir....
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.