Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • özellik aynı fakat FZ180E/B de BlueRay Disc var da ondan...
  • FZ11Zde de bluray disk var diye biliorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

quote:

Orjinalden alıntı: TRACONİA

SLM ARKADAŞLAR ÖNCEKİ MESAJIMDA YALNIŞLIKLA SONY FZ 22 YAZMIŞTIM ÖZÜR İLE DÜZELTEYİM. SONY FZ 11M ALDIM. ÖNCELİKLE BENİDE ÜYE YAPARSANIZ SEVİNİRİM. GELELİM SORUNLARA
    1. MAKİNEYİ TEKNOSADAN ALDIM TARGUS MARKA ÇANTA VERDİLER HERKESE AYNI ÇANTA MI VERİLİYOR ?
    2. SES DÜZEYİ DİĞER LAPTOPUMLA KARŞILAŞTIRDIĞIMDA OLDUKÇA AZ HEPSİNDE YNI SORUN VAR MI ACABA ?
    3. VİSTADAN OLSA GEREK AĞDA YAZICI VE BİLGİSAYAR BULAMIYOR HİÇ BİR XP YÜKLÜ BİLGİSAYARI GÖRMÜYOR. AĞ DAN YAZICI TANITMAK İSTİYORUM AMA OLMADI BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMLARINI BEKLİYORUM.
    4. HEP YERECEK DEĞİLİZ YA BİLGİSAYAR TOSHİBAMLA KARŞILAŞTIRDIĞIMDA DİZAYN KULLANIŞ VE PERFORMANS VE DE GÖRÜNÜM AÇISINDAN KAT KAT ÜSTÜNDE VERDİĞİM PARAYA DEĞDİ KISACASI ........
    HERKESE SELAMLAR
    quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

üyelikleri yaptım herkez ilk sayfaya baksın adını üyeliklerde göremeyen üye olmak istiyorsa soylesin...birde orda sahip olduğunuz laptoplar yazıyor yazılmamış laptopunuz varsa soylesin yazalım(illa fz serisi olması şart değil)...iyi günler...

SORULARININ CEVAPLARINI İLK MESAJA YAZDIM...

gökhan kardeşim teşekkür ederim cevapların için, ağ konusunda bir bilgin var mı ? ağda diğer bilgisayrları ve yazıcıyı niye göremiyorum ? bilgisayar sesiz ama altı çok fazla ısınıyor sende de aynı sorun var mı ?

• doslarim bende bikac notebook arasinda kaldim da sony olarak fz 190 N4 u almayi dudunuyorum ama bu modeli kullanan kimse yok galiba niye ki bi sorun mu var bu modelde bana biraz bilgi verebilir misiniz
    simdiden tesekkurler
  • arkadaslar merhaba
    bundan 20 gün önce fz11E modelini aldım ram ini de 4 gb a çıkarttım..
    ama gel gör ki bilgisayarı almadan önce "bağımsız" 256 mb geforce 8400 ekran kartı olduğunu söyledikleri(istanbul bilişim) bilgisyarın eve gidince 64 mb bağımsız ekran kartı olduğunu gördüm.
    sonra geri iade ettim.hiç ses çıkarmadılar allahtan.
    şimdi 11 S modelini almak istiyorum (ellerinde olmadığı için bekliyorum)
    11E de oyunlarda baya problem yaşadım.
    sizce ekran kartının 64 değil de 128 olması oyunlardaki performansı nasıl etkiler??
    11S i olan arkadaslar da bi şeyler yazarsa sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: activex26

doslarim bende bikac notebook arasinda kaldim da sony olarak fz 190 N4 u almayi dudunuyorum ama bu modeli kullanan kimse yok galiba niye ki bi sorun mu var bu modelde bana biraz bilgi verebilir misiniz
    simdiden tesekkurler

arkadaslar lutfenwww.vaio.com.tr disindaki cihazlari almayin.....

cok basiniz agrir ... lutfen.. 2 senedir ugrasiyorum bu spot getiren adamlar yuzuden.... anlatsam simdi destan olur burda... kısaca ozetleyim...

2 sene once empati bilşim den fs285 m aldim.. 3 ay sonra ekran karti bozuldu. verdik servise. bu yasal olmayan altina yapiştirdiklari stciker lardan birisi biraz siyah olmus iisinica... dedilerki bu garanti disi siz bunu actirmişsiniz... yok falan derken kargoda bilgisayarlari karsitirdilar.. bu ortaya cikinca da tamam dediiler yapalim biz size.. olay kapansin... bilgisayar bi geldi... 2.5 ay sonra ekran karti geforce tu intel chipset takmişlar tabi ankarti degistirmişler !! sonra ben salak gibi bil.i dusurdum yurtta... ekranin lambasi ve dvd rom gitti... o gunden beri harici monitor ve usb dvd writer kullaniom... neyse işte sonra tuketici haklarina verdik... ordan hemen karar cikti yenisinin verilmesi fakat bilgisayarin arizasi oldugu icin empati bilişim degisitrmedi mahkemeye verdik. onu da kazandik... yuzsuz gibi bi de yargitaya gitti dosya adamlar itirtaz ettigi icin... simdi yeni alet geldi 2.5 sene sonra tabi. ama araci olan bilgisayarciya geldi balikesirden..tabi aslinda biz onlari mahkemeye verdik. empatiyi degil cunku balkiesirdeki bilgisayarci kesti faturayi diye... adam yeni bilgisayar satin aldi. ama bu sefer empati bilişim demişki biz buna sıfırdan yeni garanti veremeyiz.. eskisinden devam eder. kanunlarda da yazan bu diye. haklilar ama bu sefer de demişlerki balikesirdeki bilgisayarciya o bilgisayar arizali ise onu teslim alma... yenisinide verme... koskoca yargitayin kararinii sallamiyor adamlar .bizde icraya verdik ben de yeni bilgisayar alacam artik bıktım cunku monitorle kullanmaktan.... öle işte arkadaslar siz siz olun orijinal garantli mallar alin... benim gibi ugrasirsiniz.... kimse bu kadar uzulsun ugrsasin istemem.. adamlar yunanistan getirio aletleti burda %40 kar la satio .. hepsini arastitdim ki hala adamlar kendilerini sony vaio ve bir suru markanin yetkili distributoru ilan etmiş... kim bunlara dur diyecek bilmiyorum.... herkese kolay gele....

• quote:

Orjinalden alıntı: crower74

var tabi ki ama 17" ve blue ray disk olması sebebiyle fiyatları uçuk vaziyette...
    fz serisi hem tasarım olarak gayet şık hem de fiyat olarak sony ler içerisinde makul seviyede...
    eğer 8600 ekran kartlı modelini üzerine fazla fiyat farkı bindirmeden piyasaya çıkartırlarsa sanırım çok kişi tercih edecektir...

arkadaslar iki ay icerisinde fz modellerinin devami geliyor fz 21 ve fz 31... euroasia garantili yani
  • selam arkadaşlar

fz11m aldım bende
  • Hayırlı olsun güle güle kullanben öyle yapıorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: -KaRaBaSaN-

quote:

var tabi ki ama 17" ve blue ray disk olması sebebiyle fiyatları uçuk vaziyette...
    fz serisi hem tasarım olarak gayet şık hem de fiyat olarak sony ler içerisinde makul seviyede...
    eğer 8600 ekran kartlı modelini üzerine fazla fiyat farkı bindirmeden piyasaya çıkartırlarsa sanırım çok kişi tercih edecektir...

arkadaslar iki ay icerisinde fz modellerinin devami geliyor fz 21 ve fz 31... euroasia garantili yani

bu konuyla ilgili biraz daha bilgi veya link verebilir misiniz?
    sanırım çoğu kişi 8600M GT ekran kartlı fz serisini merakla bekliyor....

• kardes bende fz11s var ekran kartı 128 paylasımsız oyunları cok iyi oynuyorum hiç yarı yolda bırakmaz korkma tabi 64mb oan biraz daha kasar fz11e-m gibi modeller fz11z alırsan oda ucurur cünkü 256mb lık bagımsız var yinede sen bilirsin bak fz21-31 serisi geliyomus ben olsam beklerim
  • quote:

quote:

FZ21-31 in 2 ay içerisinde çıkacağını nereden duydun?
  • merhaba arkadaşlar beni de üye yaparsanız sevinirim diye başlıyım..daha önce de yazmıştım.. ben de fz 11 m almak istiyorum fakat payşlaşımsız grafik belleğinin 64 mb olması beni endişelendiriyor cad yazılımları kullanıyorum 2 ve 3 boyutlu çizimler yapıyorum bu grafik kartı beni zorlar mı? daha yüksek modeller de benim maddi sınırlarımı zorluyor ama vaio dan başka bi ürün almak da istemiyorumm...biri bana da cevap versiiiiiin lütfen teşekkürle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nymphe7 -- 10 Ağustos 2007; 14:52:16 >

• 3 milyarın varsa fz11s alabilirsin 128mb paylasımsız hiç sorun kalmazz ama fz11m de işini görür bence arkadaslar yardımcı olacaktır
  • teşekkür ederim cevabın için..3 milyarım var mı bilmiyorum babama sormam lazım:))
    düşünüyorum hala...galiba eylül başına kadar da düşünücem ama o zamana kadar karar vermek zorundayım okul başlıyor:))

quote:

Orjinalden alıntı: hızırsah

3 milyarın varsa fz11s alabilirsin 128mb paylasımsız hiç sorun kalmazz ama fz11m de işini görür bence arkadaslar yardımcı olacaktır
  • kardes bak bilg. alacaksın belliki her yıl bilg. degistrebilecek insanlardan degilsin benim gibi ögrencisin madem alacan almışken biraz iyisini al ki seni bi 6,7 sene idare etsin
    ekran kartı iyi istiyon madem en azından 11s al he bundan iyileride var ama bütçeyi asar onu bıraktım ucuzu da var hemde 8600 lü ekran kartalarına sahip bilg. inan sony i aglatır ama sony deki o sony klassını bulamazssın işçilik ekran zariflik ve saglamlık gibi ama illede sony olmazsa var sana uygun bütçene 2500,2400 hemde fz11s den iyi.nediyosun sony mi yoksa diğerleri mi
  • vaio nun santa rosalı modeli hangileri.?

ya vaio alacağım yada yeni gelecek olan Dell 1520 yardımcı olun lütfen
  • Sz serisi sahibiyim.

Yeni sz serisi santa rosa lı geliyor..

ilgileniyorsan sz650n/c diye arat bulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: kvnch05

quote:

quote:

FZ21-31 in 2 ay içerisinde çıkacağını nereden duydun?

vaio ile ilgili bi sitenin sahibinden. fun kluplerden

vaio ya mail gonderdim. onlarin dedigi de 2 3 aya kadar yenileri gelecek ama hangi model soyleyemeyz dediler

• arkadaşlar sony kameramı çalıştıramıyorum . ilk aldığımda sorunsuz çalışıyordu şu an açılmıyor ne yapabilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.