Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • seni anlıyorum kardes ozaman söyle cizimlerini toshiba da yapa dur yeni bilg. alınca devam edersin ozamana inan vista uyumlu proglar cıkmıs olur devam etmiş olursun heee yok olmicak olusa xp ye terfi edersin ama inanıyorum hersey yolunda gidecek
  • şu an ki toshibam öyle bi hal aldı ki o çizimleri bile yapamıyorum bi tık trim komutu atıyorum 5 dk sürüyorr inanılcak gibi değil :)) ki ben ağır işler yapıyorum bu makinada daha fazla yapamam format falan da çözüm değil işe yaramıyor başka problem varsa bilmiyorum neyse ben bu makinada çalışamam yani istemiyorum da artık zaten beni çok bunalttı işimi görse de istemiyorum :D
    ve xp kurmak driverları bulmak falan zor mu oluyor kurabilir miyim aceba??
  • teşekkürler
  • valla bilmiyorum ama driverlar biraz ugrastırıyo bu formda pek bu konuyla ilgilenen yok istersen sana bi forum önereyim vaıocu ları formu üye ol cokta saglam kaliteli bilgili kişiler www.kulupvaioturkiye.com bu siteden istedigin soruları rahatlıkla bulabilirsin kardes kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hızırsah -- 11 Ağustos 2007; 15:04:01 >
  • sağolasın çok teşekkür ederim sana da kolay gelsin vaionla da mutlu mesut problemsiz geçinirsin inşallah güle güle kullan
  • ya dell 1520http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71457#tablnk

yada santa rosa lı bir vaio alacağım model onerirmisniz? dell den aşağıda özellikte olmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hızırsah

ilk cevap traconi ye kardes bu linkte yazan siteye gir ve orda indir yazan bölümdeki dosyayı indir ve calıştır birdaha asla böyle bir problemle karsılasmazsınhttp://esupport.sony.com/US/perl/swu-download.pl?mdl=VGNAR370&upd_id=2679&os_id=28 kolay gelsin

TŞK HZIRŞAH. AĞ KONUSUNDA BİLGİN VAR MI AĞDA NİYE DİĞER BİLGİSAYRLARI VE YAZICILARI GÖRMÜYOR ?
  • traconia kardes bende böyle bir sorun olmadı kablosuz aglar dahil hepsini görüyo bilg. dısında kabloyla ilgili olabilir aldıgın yere bir baktır yinede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hızırsah -- 11 Ağustos 2007; 17:11:21 >
  • leite kardes sana tek önerecegim sonyden dell e karsı ve ondan cok daha iyi olan AR41S MODELİ EURASIA GARANTİLİ ama fiyatı dell in tam iki katı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hızırsah -- 11 Ağustos 2007; 17:16:19 >
  • arkadaslar merhaba bende almanyadan fz11s aldim bana 1120 euro ya felan geldi tax free ile beraber yalniy benim bir sorunum var
    bilgisayar a fayla bir sey yukelmemis olmama ragmen 30 gb lik bir kullanim olustu int te fekan diolastikca gb gb dusuyo bugun bilgisayari actigimda 71 gb ti simdi 66.6 sizde de buna benzer bise oldu mu? bide bunun vista cd sini ve drivers cd sibi nasil yapicay ben turkce vista veya xp yuklemeyi dusunuyorum almayi ´dusunen arkadaslara oneririm ozellikle ekrani super bise insana ayri bir zevk veriyor
  • böyle bi sorunla henüz karsılsmadım tmprry intrnt files temizle bi bakım belki düzelir ama bence farklı bi durum direk servis bence
  • System restore'a 2 gb kadar limit verirsen bu sorunun düzelir
  • sistem normalde kendine 10 g ayirmis durumda 150 gb lik kullanim alani dogdu ikiye boldum c 93 felan oldu temp int files i da temizledim degisen bsey olmadi bilg in driver ve yazilimarini nasil cd ye aktarabilirim bide turkiyede sony nin uluslararasi servis imkani var mibilg i almanyadan aldim o bir sorun yaratirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: irc-police

sony fz 11m aldım 1 gün kullandım geri götürdüm nedeni ise makna üzerindeki maus tuşların biri çok zor basması bir diyeri ise en büyük sorun sony gibi bir üründe makinaya altan baktınızda sol tarafındaki ayak yarım santim havada duruyor bu durum berbat bir durum fabrika sorunu dediler yenisi geldi aynı makinanın oda aynı aya yarım santim yukarda sol tarafı sol taraftaki tuşlara bastıkça makina oynuyor burum ise irenç bir durum sony hiç yakıştıramadım ve makinayı iğade ederek HP aldım saygılar...........

Bende de aynı sorun var(FZ11M) Önceleri masadan zannediyordum ama değişik düz yerlerde deneyince gördümki ekranını açınca yani üst tarafını sol ayak 3-4 mm yukarıda kalıyor ve yere basmıyor. Benim yaklaşık 20 gün oldu iade etmem zor görünüyor garantiden değişirler mi sizce???

• muratt11

ben de sony nin FZ11Z modelini almanya dan almak istiyorum.. sony almanya ya mail gönderdim garantisi Türkiye'de geciyor mu diye. Adam bana garantinin avrupanin cogu ülkesinde gectigini, Türkiye'de ise sadece avrupa yakasinda gectigini ve 12 ay süresinin oldugunu söyledi.

ben de bu durumun biraz tuhaf oldugunu ve nedenini ögrenmek istedigimi söyledim.. bakalim nedeni neymis. ben böyle bir sey ilk defa duydum o yüzden tuhaf geldi acikcasi..
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/notebook_content_detail.asp?content_id=1367

SONY VAIO VGN-FZ190N5 siparis verdim üstüne 4GB ram takılı olarak, almayı düşünenler için genel kulanımı ve genel performansı hakkında yarından sonra bilgi vermeye çalışırım.

Saygı ve sevgilerimle.
  • bence çok para vermişin ama yinede sen bilirsin Hayırlı OLsun...
  • Arkadaşlar FZ Serisi almadan önce biraz bekleyin derim cünkü kasasında ergonomik hatalar var. Belki de hatalı ürünleri Türkiye piyasasına sürüyorlardır. Benim FZ11M şimdi istanbulda.... Servise gönderdim gelişmeleri paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alponline -- 14 Ağustos 2007; 13:03:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alponline

quote:

Orjinalden alıntı: irc-police

sony fz 11m aldım 1 gün kullandım geri götürdüm nedeni ise makna üzerindeki maus tuşların biri çok zor basması bir diyeri ise en büyük sorun sony gibi bir üründe makinaya altan baktınızda sol tarafındaki ayak yarım santim havada duruyor bu durum berbat bir durum fabrika sorunu dediler yenisi geldi aynı makinanın oda aynı aya yarım santim yukarda sol tarafı sol taraftaki tuşlara bastıkça makina oynuyor burum ise irenç bir durum sony hiç yakıştıramadım ve makinayı iğade ederek HP aldım saygılar...........

Bende de aynı sorun var(FZ11M) Önceleri masadan zannediyordum ama değişik düz yerlerde deneyince gördümki ekranını açınca yani üst tarafını sol ayak 3-4 mm yukarıda kalıyor ve yere basmıyor. Benim yaklaşık 20 gün oldu iade etmem zor görünüyor garantiden değişirler mi sizce???

bnde aynı sorunla gonderdim hiçbir sorun yok dye serviten geri gonderdiler.

ayriyetten birkaç sorum oalcak arkadaslar.

dun bs player yukledm ancak video penceresinde goruntu cıkmıyor bi turlu bu neden kaynaklanıyor olbalir.ancak sole de bir durum var vide daan anlık resim almk istedgmde o resmde goruntu gozukuyo.aynı flm windows media player yada winampta sorunsuz acılıyor ancak divx alt yazılı oldgu için altyazısız izlmk zorunda kalıyorum.bs playeri sldm bdaha kurdm hcbrsey degşmedi.bir oneriniz varmı ?

bir diger sorum ise bilgisayrı ilk aldgmzda yuklu olarak gelen su microsoft server SQL neyin nesidir ne işe yarar silsem bi sorun olurmu.cok fazl ayer kaplıyor.500 kusur mb

bir diger sorum da fz11m de hdd 120 gb olmasına ragmen 120 gb tıda etkin kullanamıyorum.120 gb oalrak kullanablrmym hddyi ?

tesekkurler

• merhaba arkadaşlar. kardeşim amerikadan gelirken 2 adet laptop alcak birini iş-eğlence değerini çizim-oyun için kullancaz. 2sini de sony almayı düşünüyoruz. netten baktığım kadarıyla sony ekranları çok iyi ama donanim düşük donanim da iyi olunca fiyat cok yükseliyor. sizce nasil bir yol izlemeliyiz? dikkatimi çekti burda çoğunluk fz serisi özellikle fz11s neden fz140 falan alan az ya da fz11m ya da diğer serilerden? bir tane iyisinden bir tanede idare ederinden bilgisayar tavsiye ederseniz çok sevinirim illa sony olmasına gerek yok ama its sony başka oluyor ;)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.