Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öcelikle ayak havada yok ups solda butür seyler için servis olmaz
    niye gönderiyonki 2cm havada olsa noolur yerde olsa noolur....................
    iki istanbulbilişimden sony alırsan 2 gün sonra anam diye aglarsın aldın hadi amerikan mallarını ne alyon avrupa dururken herzaman derim eurasıa garantısı vermiyen yerden alım yapmayın bence sonra cok cok sorunlarla karsılasıosunuz...................
    arkadas yurtdısından alacakmıs madem önerecegim sony olarak cok iyi fz11z biraz iyi fz 11s az iyi fz11m derimmm baska ürünler istersen asus g1-2s,toshiba sat. x200,g40........ yeterlidir sanırım herkese kolaygelsin
  • KARDEŞ ŞİMDİ BEN SONY FZ 11M ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. BUNU HERHANGİ BİR SONY BAYİİNDEN ALDIGIMDA BUNUN GARANTİSİ YOK MU 1 YIL.?
    ÇOK ACİL CEVAP BEKLİYOM
  • arkadaşlar herkese merhaba ben sony VGN-FZ11S almayı düşünüyorum.Ancak ekran kartının 8400mgt olması biraz düşündürüo.Almışken uzun süre kullanmak istiyorum üniversiteye yeni başlıcam beni 3 sene falan rahatlıkla götürcek bi alet istiyorum.Ayrıca santa rosa sony de varmı,bide biraz daha bekleyip yeni kasalarımı beklesem acaba.ama alırsam amerikadan getittircem bu sorun olurmu.Çok oyun meraklısı deilim ama genede bilgisayarın fazla kasmasını istemiyorum.Asusa fln yönleniyim mi sizce ya da dell toshiba acer falan....ama ekran kaliteside ii bişi olsun.film izlemek için.Bide çok ekstra özellikte bişi alıp onları kullanamamaktan korkuorum bana yardımcı olursanız sevinirim. 11s alayımmı yoksa bekleyimmi biraz.
  • ha bide bişi daha sorayım 11s ve 11z nin fiyatları ne kadar farkeder yurtdışından getittircem çünkü 11z de bluray var galiba şimdilik ekstra bi özellik boşa para vermek istemiyorum ama 11s ve 11z nin ekran kartı arasında ne kadar fark var
  • SELAM ARKADAŞLAR BEN FZ 11M ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM .
    ŞİMDİ BUNU TÜRKİYEDE HERHANGİ BİR SONY BAYİİ DEN ALINCA GARANTİ KOŞULLARI FALAN NASIL OLUYOR?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tayfunsen

arkadaşlar herkese merhaba ben sony VGN-FZ11S almayı düşünüyorum.Ancak ekran kartının 8400mgt olması biraz düşündürüo.Almışken uzun süre kullanmak istiyorum üniversiteye yeni başlıcam beni 3 sene falan rahatlıkla götürcek bi alet istiyorum.Ayrıca santa rosa sony de varmı,bide biraz daha bekleyip yeni kasalarımı beklesem acaba.ama alırsam amerikadan getittircem bu sorun olurmu.Çok oyun meraklısı deilim ama genede bilgisayarın fazla kasmasını istemiyorum.Asusa fln yönleniyim mi sizce ya da dell toshiba acer falan....ama ekran kaliteside ii bişi olsun.film izlemek için.Bide çok ekstra özellikte bişi alıp onları kullanamamaktan korkuorum bana yardımcı olursanız sevinirim. 11s alayımmı yoksa bekleyimmi biraz.

sony düşünüyorsan eğer fz11s özellikle ekran kalitesi olarak çok güzel bir makine fakat sanırım yakında 8600M GT ekran kartlı modelleri çıkacak piyasaya, eğer bir süre daha beklersen 8400M GT yerine 8600M GT ekran kartı seni daha fazla tatmin edecektir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crower74 -- 15 Ağustos 2007; 12:20:36 >

• YA BU FZ 11M İN VİSTA PUANI KAÇ??
  • http://img123.imageshack.us/my.php?image=ekranalnts234um8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali25 -- 15 Ağustos 2007; 14:47:56 >
  • şimdi beyler sony alacaklar için heryerden sony alınmaz sizlere sony eurasıa garantili ürünlerini sundu buda belirli sony magzalarından bulabilirsinizwww.sony.com.tr ye girip sony yetkili satıcılarını hangi sehirde istiyorsanız buralardan almanızı öneririm genel garanti için...........
  • suanda sony türkiyeden garantili iki ürünü var fz serilerinde. digerleri sony tarafından garantili degildir 1.FZ11S 2.FZ11M.....................bunların dısındakiler türkiyede sony tarafından garantili degildir. yurt dısından alacaklar bu garanti türkiyede gecmez uyumsuzluk sorunu yasarsınız servise götürür birde paranızı yoyarsınız yine aynı fiyata gelir. yurt dısı ucuz diye böyle sacma seylerle ugrasmıyalım türkiyede varken. İnanın bircok sorun yasarsınız en azından tus takımı, işletim dili gibi..............suan sony almayı düşünenler fz11m-s sizin için uygun bu laptoplar sizleri en az 5-6 sene ihtiyacınızı karsılar ama yine beklemek isterseniz eylül de yeni fz ler geliyor daha iyi ama daha pahalı ona göre bütçenizi ayarlayın imkanınız varsa bekleyin yoksa suandaki ürünlerde cok ideal kolaygelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hızırsah -- 15 Ağustos 2007; 16:53:43 >
  • Arkadaşlar şimdi 11s modeli beni 3-4 sene rahat götürür yani dimi mühendislik okucağımıda varsayarsak.peki ekran kartını sonradan değiştirme ihtimali var mı.sipariş vermeyi düşünüyorum artk.toshibsa falan mı yoksa sony mi diye tekrar sorsam size bu aralar alıcam çünkü
  • Arkadaslar almıs oldugum FZ190N'den memnun kaldım, gerek görüntü kalitesi gerek performansı gerek tasınabilirliği ile gercekten güzel is cıkarmıslar.
    Kasasını cok begnemedim ama hafif olsun diye yapmıslar sanırım. Yinede mükemmel denilecek seviyede..
    Almaya niyeti olanlara tavsiye edilir.

Saygı ve sevgiler.
  • ya arkadaşlar kimse yardımcı olmamış:( amerikada fz11s yokmuş fz 140-180-190 falan varmış fz 11s serisiyle aynı özelliklerde olan hangisi? bravia ekranlı nvidia ekrwan kartlı santo rosalı core2 duo lu ayrıntıları o kadar önemli değil. lütfen yardımcı olun
  • quote:

Arkadaşlar şimdi 11s modeli beni 3-4 sene rahat götürür yani dimi mühendislik okucağımıda varsayarsak.peki ekran kartını sonradan değiştirme ihtimali var mı.sipariş vermeyi düşünüyorum artk.toshibsa falan mı yoksa sony mi diye tekrar sorsam size bu aralar alıcam çünkü

benim bildigim ekran kartini anakartla beraber degistirebilrsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: crower74

quote:

arkadaşlar herkese merhaba ben sony VGN-FZ11S almayı düşünüyorum.Ancak ekran kartının 8400mgt olması biraz düşündürüo.Almışken uzun süre kullanmak istiyorum üniversiteye yeni başlıcam beni 3 sene falan rahatlıkla götürcek bi alet istiyorum.Ayrıca santa rosa sony de varmı,bide biraz daha bekleyip yeni kasalarımı beklesem acaba.ama alırsam amerikadan getittircem bu sorun olurmu.Çok oyun meraklısı deilim ama genede bilgisayarın fazla kasmasını istemiyorum.Asusa fln yönleniyim mi sizce ya da dell toshiba acer falan....ama ekran kaliteside ii bişi olsun.film izlemek için.Bide çok ekstra özellikte bişi alıp onları kullanamamaktan korkuorum bana yardımcı olursanız sevinirim. 11s alayımmı yoksa bekleyimmi biraz.

sony düşünüyorsan eğer fz11s özellikle ekran kalitesi olarak çok güzel bir makine fakat sanırım yakında 8600M GT ekran kartlı modelleri çıkacak piyasaya, eğer bir süre daha beklersen 8400M GT yerine 8600M GT ekran kartı seni daha fazla tatmin edecektir....

bende senin gibi düsünüyorummm... alacam ama kararsizim.. en iyisi yeni gelecekleri beklemek ama onlarda deli gibi pahali olursa ne yapacam bilmiom.... ayrica sizce HP nasil.. canavar ozellikli yeni paviilion lar var ama sanirsam hp nin servis cilesi bitmiyormuss... donanimsal bi hata varmiş seride.... gelelim konuya 8400 gt yi bi kenara birak core 2 duo t7100 1.8ghz ve 2 mb onbellek.. piyasada 2.2 ghz ve 4 mb onbellekliler varken... tek cumle= ayip yazik gunah

• Ya arkadaşlar alacam ama kararsızım diyen çok fazla burda. Neden FZ11M le FZ11S i kötüleyip duruyorsunuz. Mükemmel makineler gerçekten verilen paraya değen makineler. Aldım paşalar gbi kullanıorm. Çatır çatır multiplayer oynumu da oynuorm, film de izliorm çook kaliteli ekranda, son moda oyunları oynuorm medium ya da high ayarlarda çok da güzel bi şekilde. İnsanlar hala neyi düşünüyor? Crysis alıp son özellikleri açıp oynamak isteyen zaten laptop almasın. Şimdi bu tartışmaları bi yere bırakın gerçekten çok klas bi makine. Alanlara hayırlı olsun alacaklar da düşünmesin o mu bu mu diye kalite ve klası seçsinler

• quote:

Orjinalden alıntı: -KaRaBaSaN-

quote:

Orjinalden alıntı: crower74

quote:

bende senin gibi düsünüyorummm... alacam ama kararsizim.. en iyisi yeni gelecekleri beklemek ama onlarda deli gibi pahali olursa ne yapacam bilmiom.... ayrica sizce HP nasil.. canavar ozellikli yeni paviilion lar var ama sanirsam hp nin servis cilesi bitmiyormuss... donanimsal bi hata varmiş seride.... gelelim konuya 8400 gt yi bi kenara birak core 2 duo t7100 1.8ghz ve 2 mb onbellek.. piyasada 2.2 ghz ve 4 mb onbellekliler varken... tek cumle= ayip yazik gunah

sony nedense bunu hep yapıyor, uygun fiyata klas makineler fakat piyasadakilere nazaran düşük konfigürasyon, yüksek konfigürasyonları ise uçuk fiyatlı...
    ama yine de sony'nin özellikle lcd kalitesine yaklaşan başka marka yok....
    bence biraz daha bekleyip yeni konfigürasyonunu ve fiyatını görmekte fayda var ama bekle bekle de nereye kadar diyeceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crower74 -- 16 Ağustos 2007; 10:53:44 >

• arkadaslar baska fforumlardan sony formuna girip ürünleri kötüleyen arkadaslara kulak asmayın ben sony e her türlü garantiyi veririm getir istedigin laptopu bende sonyden bir ürün sececem eger performansda gecerse garanti parasını ben verecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: hızırsah

arkadaslar baska fforumlardan sony formuna girip ürünleri kötüleyen arkadaslara kulak asmayın ben sony e her türlü garantiyi veririm getir istedigin laptopu bende sonyden bir ürün sececem eger performansda gecerse garanti parasını ben verecem

boşu boşuna germe kendini sanırım sony'i kötüleyen kimse pek yok....
    sadece sony biraz şu konfigürasyon/fiyat olayını bi dengelese çok daha fazla tercih edilecek, biz de birer sony sahibi olmuş olacağız....
  • quote:

Orjinalden alıntı: kvnch05

Ya arkadaşlar alacam ama kararsızım diyen çok fazla burda. Neden FZ11M le FZ11S i kötüleyip duruyorsunuz. Mükemmel makineler gerçekten verilen paraya değen makineler. Aldım paşalar gbi kullanıorm. Çatır çatır multiplayer oynumu da oynuorm, film de izliorm çook kaliteli ekranda, son moda oyunları oynuorm medium ya da high ayarlarda çok da güzel bi şekilde. İnsanlar hala neyi düşünüyor? Crysis alıp son özellikleri açıp oynamak isteyen zaten laptop almasın. Şimdi bu tartışmaları bi yere bırakın gerçekten çok klas bi makine. Alanlara hayırlı olsun alacaklar da düşünmesin o mu bu mu diye kalite ve klası seçsinler

ya işte bende cok oyun oynarim ve ekran karti babinda bi sorun yasamak istemiyorum.. kotulemiyorum ama sence de az degilmi t7100 1.8 ve 8400 gt?_

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.