Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: crower74

quote:

Orjinalden alıntı: -KaRaBaSaN-

quote:

Orjinalden alıntı: hızırsah

kedi ulasamadıgı cigere mundar dermiş ben acıgım alkıs la olacak iş degil gelin iki sene sonra en kral oyunu pasa pasa oynuyacam tabiki 8600 osa daha iyi ama buda idare edecektir

sony degil de asus un 8600 lu modeline bakayim dedim... ilk ozelliklerine bakip begendim... sonra bi kac saat sonra dedim ki bide foto bulayim bakaym dedim... abi ne igrenc bi dizayn yaaa kamyon gibi..ve dedim ki sonra kendi kendime.. yav sony neden getirmion artik c2duo t7500 2.2 4mb 8600m gts... ve diyorum ki simdi de "acaba cok sey mi isitiyorum"

fz serisi kasa yapısında, 11S gibi çift lambalı ekran, c2d 800 MHz 2ghz, 2GB ram ve 8600M GT ekran kartı...
    ne dersiniz arkadaşlar, eğer bu konfigürasyon gelirse eylül'de ve şu anki fz11S fiyatına yakın olursa satın alır mısınız?
    sony duy artık sesimizi....

alirimda cok pahali olur ya

• quote:

Orjinalden alıntı: muratt11

arkadaslar merhaba bende almanyadan fz11s aldim bana 1120 euro ya felan geldi tax free ile beraber yalniy benim bir sorunum var
    bilgisayar a fayla bir sey yukelmemis olmama ragmen 30 gb lik bir kullanim olustu int te fekan diolastikca gb gb dusuyo bugun bilgisayari actigimda 71 gb ti simdi 66.6 sizde de buna benzer bise oldu mu? bide bunun vista cd sini ve drivers cd sibi nasil yapicay ben turkce vista veya xp yuklemeyi dusunuyorum almayi ´dusunen arkadaslara oneririm ozellikle ekrani super bise insana ayri bir zevk veriyor

arkadaşlar ben diğer bilgisayarlarada baktım hdd caktırmadan dusuyor hdd den acaba sony de bu dususun cok olmasının nedenı vısta kurulu olması mı yoksa bu gercekten bır sorun mu guvenebılıecegım bır servıs felan onerebılecek veya bu hatanın sebebını soleyebılecek bırı var ?? bılgısayarı kullandıkca hdd azalıyo ınt te felan dolasınca ... cevırımdısı ıcerıgı sılınce cok fazla bı degısıklık olmuyo bu aptal alet bır yerlere bazı kayıtlar felan yapar mı?? cunku c de olan dosyaların buyuklugu ıle gosterdıgı arasında dunyalar kadar fark var gızlı dosyalar da dahıl hdd nın nereye harcandıgını bır turlu cozemıyorum ya

ha bıde avrupadan alınan bılgısayarların servısını avrupa yakasında yaptırabılıyormuyuz bu gercek mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratt11 -- 19 Ağustos 2007; 18:09:52 >

• verdiğim parayamı yanayayım,o kadar para verdikten sonra bğyle kalitesiz bi alete sehip olduğuma mı yoksa sonunda benim de vaiom oldu dedikten sonra yaşadığım hezimete mi yanayım.
    .....bi kere alet yamuk sol ön ayağı yere basmıyor.
    .....ikincisi kapak tam karşılamıyor, kapandığında sağ taraf az da olsa havada kalıyor.
    .....üçüncüsü sol arkadaki fan hiç susmuyor.
    .....dördüncüsü sony nin internet sitesine kaydedemiyorum aleti, seri no sunu kabul etmiyor.
    .....ha bi de ekran la çerçevenin birleştiği yantaraflarda 1 mm boşluk var ve ekran ışığı görünüyorç
    eski bir hp kullanıcısı olarak sonyi böyle işçilik ve malzeme özürlü bi makine yaptığı için kınıyorum.
    forumdaki o sahiplerinin eleştirdiği dv serisi pavilionlar bile 5 basar bu salak alete...
    ÇOK PİŞMANIM ÇOKKKK...
  • dostum benide kulube eklermisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: eg_sample

verdiğim parayamı yanayayım,o kadar para verdikten sonra bğyle kalitesiz bi alete sehip olduğuma mı yoksa sonunda benim de vaiom oldu dedikten sonra yaşadığım hezimete mi yanayım.
    .....bi kere alet yamuk sol ön ayağı yere basmıyor.
    .....ikincisi kapak tam karşılamıyor, kapandığında sağ taraf az da olsa havada kalıyor.
    .....üçüncüsü sol arkadaki fan hiç susmuyor.
    .....dördüncüsü sony nin internet sitesine kaydedemiyorum aleti, seri no sunu kabul etmiyor.
    .....ha bi de ekran la çerçevenin birleştiği yantaraflarda 1 mm boşluk var ve ekran ışığı görünüyorç
    eski bir hp kullanıcısı olarak sonyi böyle işçilik ve malzeme özürlü bi makine yaptığı için kınıyorum.
    forumdaki o sahiplerinin eleştirdiği dv serisi pavilionlar bile 5 basar bu salak alete...
    ÇOK PİŞMANIM ÇOKKKK...

işte simdi senin bu yorumlarin beni gene kara kara dusundurmeye basladi dostum....

servise gotursene... bi de modelin ne=?

bi de bu sitede cok sessiz fan hic calişmiyor diyenler var. ama bi konuda haklisin cunku bi kac kişiden daha duydum bu kapak ve yamukluk olayini... biraz daha aciklarmisin... gercekten merak ettim. eylulde alacaktim... yav yoksa gidip HP mi alsak.. bozuldukca veririz ankaradaki servise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KaRaBaSaN- -- 20 Ağustos 2007; 1:22:49 >

• dostum boswer sen bukadr para verip sony alma git gusell gusell hp al....arkadslar eg_sample arkadsmzn soylediği birçok hata cogu kişi tarafndn gorulmktedr.bnde sol ayagn yukarda olması ve tuchpad sol tusnn bask olması sorunu vardı teknik servise gonderdm switch temzlendi blgsyrnzda sorun yok dye geri gonderdiler...

neyse benim baska bir sorum olacak.su touchpadde parmagnzn gittiği yer bttngde (yani touchpad bittiği yerde) fare imlecnn devam etmesi için hangi ayarları yapmk gerk yani parmgnz knrda kaldgnda fare imleci duruyo onn devam etmsni saglyablrmyz?
  • al birtane saf daha cıktı madem sony almıcan bu formda ne geziyon hp alın toshıba mı alın ne alırsan al yok ayagı havada yok kıcı kenarda böyle ucuz laflarla milleti sony den uzaklastırıyonuz al hp yi gör bakayım 2 seneye kalmaz zırlamaya başlarsınız herzaman dedigim laf kedi uzanamadıgı cigere mundar der

• 2 sene dayansa iyidir
    quote:

al birtane saf daha cıktı madem sony almıcan bu formda ne geziyon hp alın toshıba mı alın ne alırsan al yok ayagı havada yok kıcı kenarda böyle ucuz laflarla milleti sony den uzaklastırıyonuz al hp yi gör bakayım 2 seneye kalmaz zırlamaya başlarsınız herzaman dedigim laf kedi uzanamadıgı cigere mundar der
  • quote:

öcelikle ayak havada yok ups solda butür seyler için servis olmaz
    niye gönderiyonki 2cm havada olsa noolur yerde olsa noolur....................
    iki istanbulbilişimden sony alırsan 2 gün sonra anam diye aglarsın aldın hadi amerikan mallarını ne alyon avrupa dururken herzaman derim eurasıa garantısı vermiyen yerden alım yapmayın bence sonra cok cok sorunlarla karsılasıosunuz...................
    arkadas yurtdısından alacakmıs madem önerecegim sony olarak cok iyi fz11z biraz iyi fz 11s az iyi fz11m derimmm baska ürünler istersen asus g1-2s,toshiba sat. x200,g40........ yeterlidir sanırım herkese kolaygelsin

Sn. Hızırsah ben istanbul bilisimden Sony Vaio VGN-FE770G satın aldım. Hiç anam anam diye ağlamadım. Cihaz ayrıca amerikan. Hicbir eksikliğini hissetmedim. Senin başından geçen bir olay mı varki firmaya karşı soğuksun. Servis açısından ise Eurasia dan daha çok ilgili olduklarını düşünüyorum. Eurasia daha iki günlük notebookçu. Sony servisine başka bir iş için gittiysen durumlarını bilirsin. İstanbul Bilişim ve diğer birkaç firma ise yıllardır Sony Vaio ile haşır neşir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dataminer -- 20 Ağustos 2007; 15:26:14 >

• üyeliği yaptım...
  • dataminer sen internet dünyasına uzak kalmısın sanırım istnbulbilişim ve diğer sony satıcılardan ürün alan magdurlarını yazmaya kalksak roman diye piyasaya sürmemiz gerekir yaaoov.... önce bi arastır formları sonra bana bu lafları et ben son 8 yıldır arastıryorumm sony le ilgili herseyi acıgım birebir magdurda getireyim istersen
  • Gökhan sende olmasan bu formun tadı olmicak arada böyle üyelik tamam yaptım yazıların cok ortamı yumsatıyor sağolasın sen...................
    İYİKİ VARSIN GÖKO
  • quote:

Gökhan sende olmasan bu formun tadı olmicak arada böyle üyelik tamam yaptım yazıların cok ortamı yumsatıyor sağolasın sen...................
    İYİKİ VARSIN GÖKO

teşekkürler sağolasın...
    aslında bende biraz yazacak bir şeyler olsun isterim ama sony fz serisinden yeni laptoplar çıkarmıyorki zaten fz serisini kulllananlar kısıtlı bizde foruma katılınmadı denmesin diye böyle yapıyoz napalım...soru soranlarada sorunları hakkında yardımcı oluyorum...
  • dostum benimki fz11L ben ingilteredeyim şu an,aleti de buradan aldım tam olarak maliyeti vergiler dahil 700 sterlin yani yaklaşık 1400 dolar (kdv dahil)
    ama çok pişmanım çünkü gerçekten YAMUK bir bilgisayar.aynızamanda ekran ile çerçeve arasında da 1 milimetre boşluk var,fan da sürekli çalışıyor vs. vs.
    hp iki sene dayanmaz diyen arkadaşlara da diyeceğim şu tamam kendi bilgisayarınızı sevin ama bu hpyi kötüleyecek kadar da körü körüne bağlanmayın sonye ve kendi bilgisayarınıza benim bilgisayarımda sony ve açık seçik ayıplarını söylüyrum. BENCE kesinlikle ve kesinlikle pavillion serisi gerek görünüş olarak gerekse malzeme kalitesi olarak çok daha iyi. tek dez avantajı pil süresi olabilir. benim makinenin pili balanced ayarında 1 saat 40 dakika gidiyor vede 3 satte şarj oluyor.bi arkadaşıma pavillion almıştık geçen sene bu zamanlar gayet memnun sadece pilinden şikayetçi sebebi de 1-1 buçuk saat içinde pilin bitmesi.

sana şöyle diyeyim; ben bu aleti geçen cuma günü aldım, ve alırken paviliona dönüpte bakmadım bile... işlemcisi t7300 ve geri kalan spesifikasyonları aynı olmasına rağmen ve hatta bluetooth ve lightscribe da cabası...ama pişmanım.
    bu arada kedi ve ciğer hikayesine gelince de; ben o ciğere ulaşmış bir kedi olarak,ciğerin kokmuş olduğunu söyleyebilecek kadar da erdemli olmak gerektiğini düşünüyorum.

• öncelikle geçmiş olsun birincisi kedi mevzusu sana degil senin sözlerine karsılık cevap vermiş olan arkadasa gitti sana zaten söyleyemem sony laptopun oldugu belli ikincisi sony bukadar kötü olurmu diyosun madem ozaman modelini yaz bizde de FZ modeller var ama böyle sorun yok o sony den degil sana satıs yapan yerden kaynaklanabilir çünkü sony nin bu serisi türkiyede zaten yok ilk defada senden duydum neyse ben hp yi kötüleme yaparken tabiki sony nin aynı degerdeki hp ürününe karsılık yaptım eger internette magdurlara bakarsan acer dan sonra 2. en fazla magdur hp dedir buna karsılık söyledim tabiki iyi ürünleri var fakat cok az bi kısmı neyse tekrar kusura bakma bi aldıgın yere göster garantisi varsa ki eurasıa ise birdanıs derim çünkü diger modellerde bu sorunlar pek yok
  • bakcam artık,götürcem bi aldığım yere bakalım belkide değiştirirler.en nihayetinde ingilteredeyim,mişteri memnuniyeti türkiyeye nispeten daha önde tutulur muhtemelen.
  • tabiki katılıyorum sana peşini bırakma derim hatta biraz üsstüne para ver fz11m yada 11s ile takas yap bu sorunları yasamazssın nispeten
  • çok doğru
  • Arkadaşlar ben fz145E/B (2 gb) almayı düşünüyorum fakat ekran kartı hakkında fazla bir bilgim yok. Mobile Intel® Graphics Media Accelerator X3100
    Total Available Graphics Memory of 358 MB hakkında bilgisi olanlar benimle paylaşırlarsa çok mutlu olurum. Bir de fz145E/B hakkındaki yorumlarınıza açığım...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.