Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cok fikrim var oyun oynicaksan program calıstıracaksan en azından autoced gibi bu kart kardes 5 para etmez ürün önermemizi istersen sony vaıo bütçeni yaz kullanıs alanını yaz yardımcı olalım
  • işe yaramaz kart sonuçta oyun oynayamazsın
  • Ben bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliğinde okuyorum evde iyi bir masaüstüm var ama okuduğum bölümden dolayı dizüstüne de çok ihtiyaç duyuyorum. Amacım kesinlikle oyun oynamak değil. Bana kantinde son dakkada ödev yetiştirirken uyuz etmeyecek hızlı bir alet lazım :) Sony benim için her zaman 1 numara olmuştur o yüzden vaio istiyorum. Ses ve görüntü kalitesi de iyi olsun diye Sony düşünüyorum. 2000 ytl yi geçmeyecek bir makina olursa iyi olur. Bilmem yanlışmı düşünüyorum?
  • selam arkadaşlar arkadaşım bu link teki sony vaio laptopu almak istiyor fakat biraz oyun meraklısı sizden ricam linkteki laptopu kullanan arkadaş varsa oyun ve makina performansını yazabilirmi?
    linkhttp://www.istanbulbilisim.com.tr/en-ucuz-SONY-VAIO-_VGN-FZ11S-TR-2-GB-NOTEBOOK,882.html
  • öncelikle arkadasım 2000ytl ye madem vaıo alacan fz11m-s öneririm suanda en son özellikte bu fiyata bu vaıoları bulabilirsin
  • diğer arkadasa gelince arkadasın fz11s alacak madem oyun performansı cok iyi bende de var her oyunu rahatlıla oynayabilir ki daha directx10 lu oyunlar piyasaya da az olmasına ragmen hiç kafasını agrıtmadan alabilir eger sony alacaksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: hızırsah

diğer arkadasa gelince arkadasın fz11s alacak madem oyun performansı cok iyi bende de var her oyunu rahatlıla oynayabilir ki daha directx10 lu oyunlar piyasaya da az olmasına ragmen hiç kafasını agrıtmadan alabilir eger sony alacaksa

linkteki cihazı kontrol ettinizmi? bende acer 5920g t7300 olanı var malüm ekran kartı 8600gt sony 8400gt arkadaşımın kafası o yüzden biraz karıştı daha ayrıntılı bilgi verirsen çok sevinirim ilgine teşekkür ederim
  • simdi sendeki bilg. gercekten iyi 8600gt 8400gt ye nazaran kat kat iyi bir cihaz her oyunu 8400gt nazaran daha rahat destekler ben arkadasın sony fz11s için ancak sunu diyebilirim gönül rahatlıgıyla alabilir ama yok ben daha iyisini istiyorum diyosa piraz parasına kıyıp daha iyi modellere bakabilir bence fz11s ona yeterde artar ki herkes bu makinaya sahip degil olanagı varsa almasını önerrim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hızırsah

simdi sendeki bilg. gercekten iyi 8600gt 8400gt ye nazaran kat kat iyi bir cihaz her oyunu 8400gt nazaran daha rahat destekler ben arkadasın sony fz11s için ancak sunu diyebilirim gönül rahatlıgıyla alabilir ama yok ben daha iyisini istiyorum diyosa piraz parasına kıyıp daha iyi modellere bakabilir bence fz11s ona yeterde artar ki herkes bu makinaya sahip degil olanagı varsa almasını önerrim

çok teşekkürler
  • bişey degil gercekleri söylüyorum
  • Arkadaşım senin tavsiyen üzerine FZ11 lere baktım ve SONY VAIO VGN-FZ11E (1 GB) baya hoşuma gitti. M ve S ler biraz daha pahalı. Zaten ya ekran kartından taviz verilecek ya da ram den. 2 gb olanlar paylaşımlı genellikle. Hepsini bi arada istiyosak fiyat çok uçuyo. Fakat bu söylediğim aletin de bluetooth u yok sanırım. Napsam acaba bu devirde yanımda bluetooth adaptörle mi gezicem? Lütfen bana yardımcı olun çünkü çevremdeki herkes Sony almama karşı çıkıyo sadece markaya para vereceksin diyolar. Ama ben öyle bi alet istiyorumki hepsini sustursun
  • pardon çok özür dilerim FZ11 lerde "SONY VAIO VGN-FZ11M (2 GB)" bu aleti gözümden kaçırmışım. Artık o kadar çok baktımki görememişim. Tamamdır buldum makinemi hem 2 gb hem NVIDIA GeForce 8400 kafama yattı. Çok teşekkür ederim M ve S leri öneren arkadaşım...
  • sorun yasarsan sony den paranı ben verecem cok ciddiyim sony hiç bişeye benzemez kimseye kulak asma gercekten istiyerek alıyorsan hiç durma ama zorunlu bir sekilde kafanda başka makinalar varsa hiç alma
  • birisi sunu bana mantık cercevesinde acilen acıklar mı?

sony'nin yeni laptopları icin kullandıgı su cumle ne anlama geliyor

14.1'' boyutunda 15.4'' ekran diyor

bakıyorum acaba cercevesiz mi diye hayır

peki o zaman ne demek istiyor

kullananlar gercekten daha mı kucuk ekran daha mı kibar nedir yani...????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 21 Ağustos 2007; 20:35:53 >

• ???____???___???___???
  • meraba arkadslar..

ben de bu fz serisinden lap top almak uzere olan birisiyim
    sormak istedigim bi sey var

8400 gt ile 8400gt gpu arasunda ne fark var?

bi de bu 8400 gt yi pek anlayamadim ekran kart bellegi nasil ? ayri mi paylasimli ? paylasimli ise nekadar paylasimli ? bi de paylasimli ise ben ram i artirinca bu paylasim da artar mi?

ilgilendigim lap top fz 190n4... yurtdisindan alcam fiyat 1400$

link de bu
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834117508&Tpk=vaio%2bfz%2b190n4

• öncelikle trdr_22 arkadasım burda demek istedikleri 14.1 lik bir kasaya 15,4 ekrn koymus adamlar yani kasa küçük ekran büyük daha kullanısl hem az yer kaplıyo hem büyük görüntü izliyosun ilk defa sony de uygulandı bence cok basarılı diger 15.4 lük laptopların kasası dev gibi buda cok yer kaplıyo
  • hızırsah dedigin gibiyse 14.1''lerin pabucu dama atıldı ozaman, cunku aralarında 300gr fark ediyor

Yani ya 15.4'' yada 13.3'' alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 22 Ağustos 2007; 11:43:30 >
  • yani.............................
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.