Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir de bişey sormak istiyorum...bu sanal mağazalar arasında neden bu kadar fiyat farkı var? en ucuz vaio lar istanbul bilişim de sanırım. orda 2400ytl olan alet teknosada 2800ytl. bu farka sebep olacak etken nedirki? benim gözümden kaçan bişeyler mi var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamy -- 23 Ağustos 2007; 1:38:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hızırsah

birde sunu söyliyim FZ11Z fz lerin kıralıdır neden vazgectin anlamadım bluray olsun ekran kartı olsun bravıa aydınlatma olsun hepsi varki bu sectiğin üründe maalesef hiçbiri yok bence 11z e göre cok boş bilg. olarak görünüyo benim favoriM FZ11Z DERİM

bence şu an için blu-ray olayına girmek için çok erken ve bunun için de yüksek miktarda bir fark ödemek gereksiz...
    ne blu-ray ne de HD-DVD tam rayına oturmuş değil, halen daha üreticiler arasında format karmaşası devam etmekte....
    onun için eğer sony düşünüyorsanız fz-11S en mantıklısı...
    ya da daha önce konuşulduğu gibi bir süre daha bekleyip fz serisinin 8600M GT ekran kartlı modelini görmekte fayda var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crower74 -- 23 Ağustos 2007; 9:21:29 >
  • BENCE FİYAT / PERFORMANS ORANINDA ASUS G1S VE F3SV ÜSTÜN GÖZÜKÜYOR ( TABİ MARKA OLARAK TA) AMA ŞU ANDA MARKA OLMAYAN MONSTER FİYAT / PERFORMANS ORANI EN YÜKSEK DENEBİLİR...
  • hızırsah kardes,

öncelikle aciklaman icin cok tesekkür ederim.. ben ekran kartinin performansi etkiledigini bilmiyordum.. o yüzden de onu önemsememistim.. ancak ekran karti da iyi olunca fiyat bu sefer cok yükseliyor.. su anda daha karar veremedim.. ya almanya dan alacam ya da amerika dan getirtecem.. amerika dan fz11z ile ayni özelliklere sahip olani biraz daha ucuza getirtebilirim belki.. cünkü arada dolar ve euro farki var.. simdi de bu ikisi arasinda kaldim

http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665202261

http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665091949

bakalim bütcemizi iyice gözden gecirip ona göre hareket edicez artik..
    tekrar tesekkürler...

• krdes düşünecek hiç bisey yok 190e/b bravıa aydınlatma özelliği olmayıp ekran kartından yoksun bir bilg. diger secenekteki ise tam bir canavar hem bravıa var hemde ekran kartı paylasımsız ve en önemlisi admlar bluray koymus istedigini calıstır yeni nesil bir laptop olarak önereceğim 180e/b sakın kacırma fz11z nin amerikan versiyonu budur arkadasım
  • çok doğru
  • merhaba nickimdende anlaşılacağı gibi bende vaio kullanıcılarındanım ama benimki biraz eski 3 seneye yakalaştı fs 115z modeli neyse benim vaioda tv out yok vga var bunu kabloyla tv scart abağlanıp görüntü alınabiliyormuş
    şimdi sorularım
    bu kablonun fiyatı necivardadır ismi nedir
    film izlemek için uygunmudur yani görüntü kalitesi nasıl olur
    cevaplar için şimideden teşekkürler
  • Bende vaio aldım heralde en ucuzunu vgn-n11s

Aslında 17 bi laptop alacaktım ama asusun 2000 liralık a7m modeli heryerde bitmiş 2. el de düzgün bir model almayada nakitim çıkmadı acerin 9400 ve 9300 serilerine baktim kasalar çok kötüydü ve çirkindi ama en önemlisi parlak ekran olmasına rağmen kontrastları düşüktü . Toshibalarım a200 kasalarını çok beğendiim için onuda yakından inceledim a200 m1 ancak onunda üst köşelerinde minibüscü süslemesi gibi 2 yuvarlak hoparlöre benzeyen şeyleri çok itici geldi. Dell lerin kasalarini da hiç beğenmiyorum yoksa sağlamlığından şüphe yok. Sony lerle bugüne kadar hiç ilgilenmedim çünkü çok aşırı pahalılar bence. Sony yi carreforun içinde gördüm kasası beyaz rengi çok çekici geldi açıp inceledim biraz fiyatı da 1499 liraydı 12 taksit. Acerin datronun falan giriş seviye notebookları 1200 lira oldugunuda hesaba katıp 300 daha verip güzel görünen bi notebook alayım dedim ve aldım.

Ekranı söylemeye gerek yok çok çok güzel ancak ekranın kasası çok kalın neden bilmiyorum ayrıca notebook da çok ağır:) benim diger notebook msi vr600 bunun yanında kagit gibi. Pek mobil değil bu notebook ancak kasası çok sağlam duruyor , klavyesine gelince mükemmel büyüklükte tuşlar harika kemik rengi . Touchpad çok duyarlı ve rahat 3dmark 2001 puanı 5430 onboard inte grafik kartı msi vr600(3400)
    İntel kullanan çoğu notebook gibi bu da çok sessiz ve fanı hiç duyulmuyor. Bi ton kart girişi var ve hepsi ayrı çok iyi
    işlemci önbellek 2 mb t2050 core duo gayet yeterli
    1 gb ram fena değil
    100 gb harddisk iyi
    firewire

Bu notebookta saçmalaıklarda yok değil bi kere sadece 2 usb var!!! YETMEZ hiç bişeye yetmez...1000 liralık msi da bile 4 tane
    Tv out yok! !!! çok önemli değil benim için ama saçmalık olmaması
    pcmci YOK!!!! bu da büyük eksik
    yazılımların sanırım çoğu trial
    türkçe kullanım kılavuzu diye koydukları şey türkçe kurtarma kılavuzu
    Sony dedik yanında cd bile çıkmadı
    bi tek windows lisans
    mail calculator vs gibi kısayol tusları yok tamam sadelik güzelde bu kadarı fazla
    ingilizce işletim sistemi ben bilerek aldım ama çok büyük bi eksiklik
    pili 3.7 saat değil 3 saat gidiyor
    gereksiz bi ton vaio programı var başlangıç 3 dakka sürüyor (hepsini kaldırdım süper oldu=

Yukarıdaki eksikleri kabul edip çantadan çıkarınca herkesin dönüp bakacağı güzel bi notebook isteyenlere oyun oynamayanlara göre bi notebook bence.

• topic in tamamını okumadım ama eğer bu konu tartışılmışsa da kusura bakmayın.
    fz 11 s sahibiyim.almaktaki temel amacım hdmi çıkışından plazmaya (ayarlarda vga veya rgb destekli olduğunu gördüm bir anlam veremedim) bağlayıp hdrip izlemekti.fazla vakit ayıramadığımdan ve vista belasının ayarlarından bunaldığımdan çabuk pes ettim. ve vakit bulup şimdi burada sizlerle paylaşmak istedim.
    -plazma pioneer 436 xde 1024x768 desteklemekte.hdmi den bağladığımda eski ve halen kullandığım casper in vga sından aldığım görüntüden çok daha berbat bir görüntü aldım.ve bu hdmi deneyiminden sonra 11s in vga sını denemedim bile.ayrıca artık vistadan mı kaynaklı tam çözemedim ama divx formatlı dosyaları oynatmaya kalktığımda görüntü varken altyazı yoktu(klm codec) altyazı varken (bs player) görüntü yoktu.casperın notebookunda xp işletim sisteminde böyle garip bir sorun yaşamıyorum.
    -ses bölümünde ise anfi (harman kardon avr 630) üzerinden görüntü beni deli ettiği için hiç denemedim.
    -oyun oynamadığım ve alete fazla yüklenmediğim için performansı nedir bilmiyorum.
    -vista beni deli ettiği için alete bir aydır elimi bile sürmek istemedim.bu arada vista puanı 4
    -yerleşik speakerdan çıkan ses iğrenç,casper bile daha başarılı.!
    sonuç olarak fz 11 s ile (veya muadili herhangibir notebook ile) ses ve görüntü anlamında hd deneyimi yaşayan-uygulayan arkadaşlar bilgilerini-deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
    saygılar.

• arkadaslar bu eco-color mi daha iyi oluyo yoksa hi-color mu????

bu bravia da teknoloji hangisi oluyoo??
  • muhalkan eh artık gınay getirdin yazdık kackere hi-color bravıa aydınlatmalı demek
  • üyelikleri yaptım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

üyelikleri yaptım...

• ses kalitelerini ve goruntu kalitelerini karsılastırabilecek arkadaslar buraya lutfen

eco-color >>hicolor

entegre sound card >> sony reality sound

bunlar arasında cok bariz fark var mı? alırken tercih sebebi olmalı mı? cunku her modelde degisiyor neredeyse,yoksa hic dikkate almamalı mı?

• Sony vaio FZ!!M laptopta hatalı(ölü) piksel çıktı üstelik servisten geldikten sonra bununla ilgili garanti şartlarını bilen var mı?
  • 1 HATFTA İÇİNDE İADE EDEBİLİYORSUN GALİBA
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alponline

Sony vaio FZ!!M laptopta hatalı(ölü) piksel çıktı üstelik servisten geldikten sonra bununla ilgili garanti şartlarını bilen var mı?

anladığım kadarıyla cihazın servise gitmeden önce böyle bir problem yoktu ve döndüğünde oluştu.

bildigim kadarıyla sıfır aldıgın bir urunde 2-3 adet ölü piksel garanti kapsamına girmiyor.

ama bu teknik servis sonrası oluştuysa ispatı da zor olacagı icin sıkıntı bir durum.
  • herhalde kulüp iflasın eşiğinde halimize bakınsana ne gelen var ne giden ya
  • bu topigin 1.sayfasındaki ilk mesajda neredeyse tum modeller icin BRAVİA aydınlatmalı denilmis

FZ140E-B , FZ160E-B modelleri ECO-COLOR degilmiydi

netlestirecek arkadaslar varsa makbule gecer

hatta biliyorsa BRAVİA aydınlatmalı tum modelleri yazsın bir zahmet
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.