Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu aksam aldık fz11s ama eve gelince acmayı deneyince acılmadı laptop

adam da demişti burda kurulumu yapalım diye yok dedim ben evde yaparım

kurulumda error veriyor tamam deyince de restart oluyor aynı yerde tekrar takılıyo ben boyle sansın

yarın gotırucez bakalım ne cıkıcak
  • kulübe sabancı ödenek verdi...teşekkürler sabancı...kulüp tekrar aktif durumdadır...
  • ASLANIM SABANCI SONY LER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ HELAL GÖKO NEVAR SA SENDE VAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: hızırsah

ASLANIM SABANCI SONY LER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ HELAL GÖKO NEVAR SA SENDE VAR

walla dün hiç gelen giden yoktu foruma bende başlığı falan değiştirdim başlığı aynen şöyle yapmıştım
    "Club Vaio iflas etti...Ödenek lazım...Help!!!"
    sonra sabancı arayıp tamam klübü açın ödenekler benden dedi bende tekrar açtım dükkanıpardon klübü...

• ANLADIM ZATEN COK İYİ ETMİŞİN MİLLET TE KENDİNE GELDİ
  • imzamız değişti çünkü böyle daha yararlı olacağını düşünüyorum (yeni vaio alacaklar için)değiştirirseniz sevinirim...

!!!!!!!!!!!!!!YENİ İMZA!!!!!!!!!
    [b][center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_15703039/tm.htm]Sony Vaio Paylaşım 
    Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO[/link][/center][/b]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 26 Ağustos 2007; 16:36:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrDr_22

ses kalitelerini ve goruntu kalitelerini karsılastırabilecek arkadaslar buraya lutfen

eco-color >>hicolor

entegre sound card >> sony reality sound

bunlar arasında cok bariz fark var mı? alırken tercih sebebi olmalı mı? cunku her modelde degisiyor neredeyse,yoksa hic dikkate almamalı mı?

anladigim kadariyla hi-color eco-color dan daha iyi
    yanlisim varsa duzeltin....

• 190n4 modelindeki kart 64mb mı bilen biri cevaplasın lutfen

oyleyse oyun performansı pek ic acıcı olmaz sanırım ...
  • fz11s aldım ıkı gun oluyo daha

bundan once ar serisinden bi laptop vardı biraz buyuk oldugu için sattık

ikisini kıyasladıgımda sıcaklık ve fan sesi baya fark var fan ar arada calısıyodu fz de ise hiç durdugunu gormedim ve sıcaklıkta tabi daha fazla ar den

fz kullanan arkadaslar fan ve sıcaklık nasıl acaba benımkinde mi bi problem mi var acaba cokda fazla degil ama ne biliyim

ar serisi ile kıyaslamak dogru olmaz ama elimde baska kriter olmadıgı için

ozellikle gece sessiz oldugunda sadece fan sesi geliyor vuuuu vuuu vuuuuuuuuuuuuu diye sanki gaza ayagını basıp cekiyon
  • öncelikle muhalkan kardes dediğinde haklısın hi-color bravıa özellikli laptop anlamına geliyo tabiki eco-color dan daha iyi
  • tdr_22 kardes sende haklısın 64mb kart var fz11m gibi bir model amerikan versiyonu oluyor artık cok oyun performansı istiyorsan biraz düşün derim
  • gelelim bfmv ye kardes ar serisi hiç kullanmadım nasıl bir fanı var fakat sesli olmalı bence çünkü büyük bir laptop modeli olup içeriği özellikleri bayağı cok olup perfonmansı yüksek olan bir laptop dur bu yüzden sogutmasıda zor olur ama fz için senin fanda bi sorun var aynı laptop bende var hiç böyle bir sorun yok üstelik kullagımı fana dayadığım takdirde bile sesi duymakta zorlanıyorum bi göster istersen aldığın yere ısınma olayı orta seviyede ar belki daha azdır ama beni rahatsız etmiyo bukadar ısınması normal
  • Sevgili Kulübümüzün üyeleri artık emekli olamın vakit geldi tabi işin gerçeği ben vaio fz11s yi bıraktım g1s aldım ve artık sizlere başkanlık edemeyeceğim...Başkanlığı bugüne kadar kulübe çok katkısı olan fz11s sahibi "hızırsah" isimli üyemize bırakacağım yani kulübün yönetimi ve kontrolü hızırsah adlı arkadaşta olacak...hepinize iyi günler diliyorum...arada bir çay içmeyede uğrarım...
  • yukarıdaki mesaj uydurma değildir en yakın zamanda kulübün başına hızırsah geçecektir...bilginize...
  • tekrar teşekürederim kardes. Bir sony vaıocu olarak tüm vaıocu arkadaslarıma yardımcı olacagıma ve sony ve onlara uzatılan yanlışlara göz yummayacagıma bizlere katılmak isteyenlerin hep yanında olacagıma farklı laptopları olsalarda saygılı bir biçimde bizlerden yardım istiyenlere kucak acarak hizmet edeceğime burda güzel huzurlu ve hoş arkadasça zaman geçirerek arkadaslarla birlikte olacagıma söz vererek saygılar sunarım..........
  • hızırsah neden uzaklaştırma aldıki ya bu nasıl forum herkeze uyarı uzaklaştırma veriyorlar
  • bende bır kac gun sonra ar serım laptop gelıcem klub basıuna geçme işini devir almak onemlıd egıl sorumlulukları neler yazarsan belkı aramızda cıkan olur..
  • kimse yokmu?
  • Arkadaşalr bende yeni FZ11M aldım, alırken oyun konusunda çok tereddütüm vardı. Çokta oyun oynamam ama NFS carbonu full özelliklerle çalıştırdı arkadaşlar bilginize. Hiç beklemiyorsum doğrusu burda okuduklarımdan sonra süpriz oldu benim için :) Muhabbetle
  • o kadar olsun yani- bence fazla da sımartmayalım SONY'i(;

yakında ekran kartını falan komple kaldıracak bilgisayarlardan bu gidisle
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.