Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Vatich

arkadaslar benim genel bir sorum olacak.. performans acısından su ikisini karsılastırırsanız ve yorumlarsanız cok sevinirim..

1. 1.8 Ghz, 2 mb cache, 2 gb ram, hdd 5400 rpm

2. 2.0 Ghz, 4 mb cache, 2 gb ram, hdd 4200 rpm

bunlardan hangisi daha cok performans saglar? üsttekinin disk dönme sayısı alttakinden daha yüksek oldugu icin sordum.. diger özellikler biraz düsük olması gercekten cok fark eder mi?

4 mb cache farki basar
  • arkadaslar bir sey sorucam bende sony vaio fz 180 e b var bunda recover cd sini nasil olusturcaz isletim sistemim vista ingilizce 2 saatitr aradim bulamadim :( lutfen yardim...
  • arkadaşlar FZ-11M nin fifa, pes ve nfs serilerindeki performansı nasıldır bilgilendirebilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 05apo222 -- 11 Eylül 2007; 10:47:35 >
  • Arkadaşlar merhaba sony N21e serisi laptop almak istiyorum fiyat 1799 kdv dahil.Ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatalact

arkadaslar bir sey sorucam bende sony vaio fz 180 e b var bunda recover cd sini nasil olusturcaz isletim sistemim vista ingilizce 2 saatitr aradim bulamadim :( lutfen yardim...

baslat all prog.. ordanda vaio recovery tool tıkla tak dvd hallet
  • karabasan,

ilgin icin tesekkürler ama neden daha iyi bir performans sagladigini da yazarsan sevinirim..
  • Ya kusura bakmayın ama ben Vaio FZ serisi kullanmıyorum alacaktım ama son anda vazgeçtim, başka ihtiyaçlarım çıktı. FZ serisi olmasa bile başka bir Vaio alacağım ileride inşallah.

Sony Vaio FZ-Serisi Paylaşım ve Görüşler Kulübü'ndeki üyeliğimi kapatmanızı rica ederim...Teşekkürler
  • ole bişe yok bnm pc de ben aradım 1 saat bulamadım recovery flnn bi restore var da o da baaşka bişe heralde :S:S

quote:

Orjinalden alıntı: ali25

quote:

Orjinalden alıntı: fatalact

arkadaslar bir sey sorucam bende sony vaio fz 180 e b var bunda recover cd sini nasil olusturcaz isletim sistemim vista ingilizce 2 saatitr aradim bulamadim :( lutfen yardim...

baslat all prog.. ordanda vaio recovery tool tıkla tak dvd hallet

• bide bu vaio grubuna nassı uye olucazz ??
  • slm jandeja;

N21ew satın alma derim üretimden kalktı şuan üst modeli var N31M/w hemde core2 duo bilgin olsun.Senin söylediğin rakam çok pahalı.Daha uygun fiyata üst modelini alabilirsin.
  • Beyler ben yeni kayıt oldum lütfen yardım edin 1-2 gün içinde sipariş vermem gerekiyor yurtdışındaki arkadaşımdan. Sony vaio vgn-fz 140e/b ($1100),160e ($1395) ile 180e/b($1600) arasında kaldım.
    Siz neyi önerirsiniz,oyun oynamicam ama film seyretmeyi düşünüyorum, 160e fazladan 2mb cache ve 200Mhz, 180 de ek olarak blue-ray ve paylaşımsız ekran kartı veriyor bu görüntü kalitesini ne kadar etkiler?
    Bir sorum da o, kendisine de sony vaio aldı alırken amerikadaki adam 100dolar karşılığı 1yıl international garanti olarak uzatma yapmış ve heryerde geçerli demiş, gerçekten de amerikadan alıp para karşılığı tc garanti yaptırabilir miyiz, yoksa para versek de mi kıllık çıkarırlar, yoksa onlardaki alırkenki garanti zaten ekstradan para ödemeden de tcde geçmesi mi lazım?
    Şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p407 -- 19 Eylül 2007; 5:52:07 >
  • SLM P407,

Sadece film izlemeyi düşünüyorsan,FZ140 modelini öneririm.Diğerlerine fazladan para vermiş olursun.Ama para problemi yok dersen FZ180de olabilir çünkü cihaz full.Ekran kartının özelliği netliği etkilemez.Sadece oyun ve photoshop,corel draw,autocad gibi ağır programlarda etkiler.Sony yi amerikadan alıcak isen garanti amerikada geçer.Türkiye'de garanti uygulaması yoktur.sony bölgesel garanti vermektedir.Boşuna para ödeme.
  • merhaba fz 140 modelini tavsiye etmişsin ama ben bunun yerine fz190n2 derim bu ürün daha uygun fiyata piyasada bulunuyor bence alıcaksan fz190n2 al derim aldıysan hayırlı olsun ve ne aldın?
    garantide snynt_35 haklı sonyde bölgesel garanti var bir arkadaşım singapurdan bir laptop aldı global garanti diye ama garantisi sadece asya kıtasında geçerli olduğunu görmüş yapacak birşey yok sony işte
  • Selam arkadaşlar.bende foruma yeni üye oldum.Türkiye'de bir Firmaya sony vaio fz 11s modelini sipariş verdim.fakat 1,5 aydır bilgisayarım gelmedi.onları aradığımda benden sipariş alan elemanın işten ayrıldığını söyledi.bende bu olaya çok canım sıkıldı.çünkü orada çalışan eleman benim siparişimi yazdığı kağıdı bulamadılar.şimdide o modelden yok başkasından verelim dediler.fakayt fiyat artıyor.yani o gün anlaştığım fiyata vermiyorlar.çok ilginç değilmi?bari bekletmeyin.

size önerim alacağınız ürünün makbuzunu alın.yada fişini.böylelikle hakkınızı daha kolay arayabilirsiniz.
    Hepinize Hayırlı Ramazanlar

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<<

• VGN FZ11S-TR diye bir model daha var bununla FZ11S arasındaki fark nedir? Ben bulamadım
  • birinde işletim sistemi Türkçe, diğerinde ise İngilizce...
    tek farkı o.....
    ama TR işletim sistemli konfigürasyon daha pahalı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crower74 -- 21 Eylül 2007; 15:35:45 >
  • crower74 arkadaşa katılıyorum.Gökhan kardeş bence hemen alternatif modelini alıp bitirmeni isterim.Aksi takdirde uzadıkça sorun olur.Bazen firmaların kendi insiyatifleri dışında yurtdışında ürün problemi oluyor.Bilgin olsun.
  • selam arkadaşlar.Yurt dışındaki sony vaio fiyatlarına baktım Türkiye'deki fiyatının neredeyse 2 katı.acaba yurt dışından getirmek için nasıl bir yol izlenebilir?bu konu hakkında görüşü olan varmı?benim için çok önemli.
  • selam arkadaşlar yurtdışındaki sony vaio fiyatları Türkiye'deki fiyatların neredeyse yarısı.mesela amazon.com dan nasıl alışveriş yapılır?yada başka bir yabancı siteden.gümrükte sorun olurmu?
  • yurtdısından gelir ama gumruk vergileriile burdakı fıatını geçer
    en makbulu yurtdısında bır tanıdıgıvarsa rıca edeceksın o turkıyeye gelirken sana getirecek
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.