Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu sony vaio vgn fz 21s modelini almanya yada ingiltereden alsam burada garantisi geçiyormu?yani düşünseniz ya bir kere ingilteredeki satış fiyatı 999 sterlin.yani 2450 ytl civarı.haaaaaaa içine nemi var?ne yokki.hemen inceleyelim.

http://vaio.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=VGN-FZ21S&site=voe_en_GB_cons&category=VN+FZ+Series

Bu bilgisayar Türkiye'de olsa fiyatı benim tahminim 4500-5000 ytl civarı olabilir.kaldı ki aynı bilgisayarın 8400 gt ekran kartlısı 2700 euro +kdv.yani arada var.

bu bilgisayarın almanya satış fiyatı http://vaio.sony.de/view/ShowProduct.action?product=VGN-FZ21S&site=voe_de_DE_cons&category=VN+FZ+Series
    hepinize başarılar

• quote:

Orjinalden alıntı: Gökhan_1907

arkadaşlar bu sony vaio vgn fz 21s modelini almanya yada ingiltereden alsam burada garantisi geçiyormu?yani düşünseniz ya bir kere ingilteredeki satış fiyatı 999 sterlin.yani 2450 ytl civarı.haaaaaaa içine nemi var?ne yokki.hemen inceleyelim.

http://vaio.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=VGN-FZ21S&site=voe_en_GB_cons&category=VN+FZ+Series

Bu bilgisayar Türkiye'de olsa fiyatı benim tahminim 4500-5000 ytl civarı olabilir.kaldı ki aynı bilgisayarın 8400 gt ekran kartlısı 2700 euro +kdv.yani arada var.

bu bilgisayarın almanya satış fiyatı http://vaio.sony.de/view/ShowProduct.action?product=VGN-FZ21S&site=voe_de_DE_cons&category=VN+FZ+Series
    hepinize başarılar

eğer sony blu ray diskleri hd-dvd ye karşı yaygınlaştırmak ve insanların kullanmasını sağlamak yönünde bir stratejiye girerse ki play station 3 ile bunu yaptı, şu anki fz 11S fiyatlarından 21S modellerini türkiye'de piyasaya sürebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crower74 -- 28 Eylül 2007; 1:07:53 >

• merhaba arkadaşlar,
    bir kaç başarısız deneyimden sonra adına çok güvendiğim markalara yönelmeye karar verdim ve bunun başında da sony geliyor. tecrübeleriniz oldukça fazladır acaba rica etsem bana office ve internet uygulamalarında kullanacağım, pek oyun oynamayacağım (paylaşımlı ekran kartı yeterli) bir laptop önermeniz ama fiyatı da fazla olmasın istiyorum :) tabi sonydeki fiyatlar diğerlerine göre biraz yüksek sanırım ama basit özelliklerde bir model istiyorum gerekirse ram takviyesi yaparım. aslında 13,3 istiyorum ama onların fiyatları benim bütçemin çok çok üstünde. günlük kullanımda iş gören tavsiye edeceğiniz uygun fiyatlı modeller hangisi ?? uygun fiyat derken 2000ytl altı olsun mümkense :)
  • Arkadaşlar istanbul bilişim uygun fiyatlarla FZ200 leri Türkiye'ye getirmiş bilginiz olsun.Heriflere helal olsun.Dün yurtdışı sitesinde gördük bugün Türkiye'den alabiliyoruz.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-VGN-FZ-NOTEBOOK,63,1369.html
  • quote:

merhaba arkadaşlar,
    bir kaç başarısız deneyimden sonra adına çok güvendiğim markalara yönelmeye karar verdim ve bunun başında da sony geliyor. tecrübeleriniz oldukça fazladır acaba rica etsem bana office ve internet uygulamalarında kullanacağım, pek oyun oynamayacağım (paylaşımlı ekran kartı yeterli) bir laptop önermeniz ama fiyatı da fazla olmasın istiyorum :) tabi sonydeki fiyatlar diğerlerine göre biraz yüksek sanırım ama basit özelliklerde bir model istiyorum gerekirse ram takviyesi yaparım. aslında 13,3 istiyorum ama onların fiyatları benim bütçemin çok çok üstünde. günlük kullanımda iş gören tavsiye edeceğiniz uygun fiyatlı modeller hangisi ?? uygun fiyat derken 2000ytl altı olsun mümkense :)

Slmlar,

Sony vaio cu olarak bu fiyat aralığında 13.3 inch yok kardeş.

• 13,3 bulamıcağımın farkındayım ama 15,4e razıyım sony olacaksa
    öneriniz varsa model olarak öğrenmek isterim

quote:

Orjinalden alıntı: snynt_35

quote:

merhaba arkadaşlar,

Slmlar,

Sony vaio cu olarak bu fiyat aralığında 13.3 inch yok kardeş.

• Kardeş o zman FZ serilerine bak derim.FZ serisinin en uygunu senin çok rahat işini görür.Hemde FZ200 lerden..

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-FZ290E1-1-GB-NOTEBOOK,3289.html
  • teşekkür ederim bu serideki ürünleri bir inceliyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnypeR

merhaba arkadaşlar,

kardeş benim anladığım kadarıyla sen hafif, sağlam ve özellikleri fazla da olmasa bana yeter cinsinden bir notebook istiyorsun.sana fe serisini önersem 15,4 inç büyük gelebilir.fz serisini önersem pahalı.sz serisi küçük ama pahalı.en iyisi bulabilirsen 13,3" ekrana sahip sony vaio c serisinden bu bilgisayarıhttp://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-C2S-W-1-GB-NOTEBOOK,751.html öneririm.dediğin gibi küçük ekran.(13,3") bir arkadaşımın bana önerisiydiyde bu bilgisayar.Dediğine göre bir hayli sağlammış.işlemcisi çift çekirdek ve ekran kartı paylaşımlı ama miktarı iyi.Yanlız sakın yanlış anlamayın.site adresi bulamadığımdan bu adresi verdim.

• tam olarak aradığım bunun gibi birşey. şimdi bu modeli alabileceğim bir mağaza bulmam lazım. netten alışverişe alerjim vardı en son tecrübemde de laptopu iade etmek isterken aras kargo şu anda laptopumu kaybetti!! onun için artık eski usül gözümün gördüğünü almak istiyorum sadece. istanbulda temin edebileceğim bir yer var mı acaba bu laptopu ?? yada bu sitenin mağazası var mı acaba ?

quote:

Orjinalden alıntı: Gökhan_1907

quote:

Orjinalden alıntı: SnypeR

merhaba arkadaşlar,

kardeş benim anladığım kadarıyla sen hafif, sağlam ve özellikleri fazla da olmasa bana yeter cinsinden bir notebook istiyorsun.sana fe serisini önersem 15,4 inç büyük gelebilir.fz serisini önersem pahalı.sz serisi küçük ama pahalı.en iyisi bulabilirsen 13,3" ekrana sahip sony vaio c serisinden bu bilgisayarıhttp://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-C2S-W-1-GB-NOTEBOOK,751.html öneririm.dediğin gibi küçük ekran.(13,3") bir arkadaşımın bana önerisiydiyde bu bilgisayar.Dediğine göre bir hayli sağlammış.işlemcisi çift çekirdek ve ekran kartı paylaşımlı ama miktarı iyi.Yanlız sakın yanlış anlamayın.site adresi bulamadığımdan bu adresi verdim.

• kardeş verdiğim site adresihttp://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-C2S-W-1-GB-NOTEBOOK,751.html İstanbul'da.mecidiyeköyde.
  • heyecandan adrese bakmak aklıma gelmedi :) teşekkür ederim bi de yeni topic acmadan önce burda sormak istiyorum olmazsa yeni topicte açarım
    istediğim 13,3 ve sony olunca bu fiyata da görünce şaşırdım
    şu iki model arasındaki fark nedir acaba ??
    anladığım kadarıyla bunlar eski seriler ama core 2 duo. kasasının şekli dışında bi farkı var mıdır ?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-C2S-W-1-GB-NOTEBOOK,751.html

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-C140G-1-GB-NOTEBOOK,739.html

• Slm Gökhan,

Sanırım vaio konusunda çok fazla bilginiz yok.C serisini sony üretimden kaldıralı epey zaman oldu.Diğer FE serisinide bitirdi.Yerine 13.3 inch de C serisi yerine 14.1 inch CR,FE serisi yerine santarosa işlemcili FZ serisini çıkardı.Sony vaio artık yeni modellerinde santarosa işlemciye geçiş yaptı.Burdaki amacımız arkadaşlara yeni güncel modelleri önermek aksi takdirde arkadaşların burdan aldıkları bilgi hem yanlış hemde forum kültürüne ters diye düşünüyorum.
  • istanbul bilişimle görüştüm c ve fe serisi yokmuş snynt'nin dediği gibi. ürün tanıtım sitesi olduğumuz için o şekilde görüyorsunuz dediler. uygun fiyata 13,3 buldum diye sevinmiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: snynt_35

Slm Gökhan,

Sanırım vaio konusunda çok fazla bilginiz yok.C serisini sony üretimden kaldıralı epey zaman oldu.Diğer FE serisinide bitirdi.Yerine 13.3 inch de C serisi yerine 14.1 inch CR,FE serisi yerine santarosa işlemcili FZ serisini çıkardı.Sony vaio artık yeni modellerinde santarosa işlemciye geçiş yaptı.Burdaki amacımız arkadaşlara yeni güncel modelleri önermek aksi takdirde arkadaşların burdan aldıkları bilgi hem yanlış hemde forum kültürüne ters diye düşünüyorum.

kardeş, öncelikle arkadaşın ne istediğine bir bakalım. (acaba rica etsem bana office ve internet uygulamalarında kullanacağım, pek oyun oynamayacağım (paylaşımlı ekran kartı yeterli) bir laptop önermeniz ama fiyatı da fazla olmasın istiyorum :) tabi sonydeki fiyatlar diğerlerine göre biraz yüksek sanırım ama basit özelliklerde bir model istiyorum gerekirse ram takviyesi yaparım. aslında 13,3 istiyorum ama onların fiyatları benim bütçemin çok çok üstünde. günlük kullanımda iş gören tavsiye edeceğiniz uygun fiyatlı modeller hangisi ?? uygun fiyat derken 2000ytl altı olsun mümkense :) )

bak burada benim anladığıma göre küçük işimi görsün yeter demiş.tabi ona başka markalardan 1450 ytl ye bilgisayar öneririm ki gerçekten ikimizin yazdığından daha iyidir.fakat ortada bir talep var.illa sony vaio olacak ve fazla pahalı olmayacak.

SONY VAIO VGN-FZ290E1 (1 GB) NOTEBOOK
    İŞLEMCİ: Intel® Core™ 2 Duo Processor T5250 1.50 GHz. 667 MHz. 2 MB Cache Bellek
    RAM: 1 GB DDR2 667 Mhz (Max.4 GB)
    HDD: 120 GB SATA HDD 5400 Rpm
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
    EKRAN KARTI: Yeni Nesil X3100 251 MB Graphics Ekran Kartı Performansı
    EKRAN INC: 15.4 Inch WXGA display (1280x800) with X-Brite™-ECO technology

ha işini görürmü görür.ona bir itirazım yok.fakat talebe uygun değil.bir kere bu bilgisayar 15,4".bizler arkadaşa yardımcı olmak maksatında 13,3 söyledik.aksi halde iyi bilgisayarlarda yok değil.

c serisini üretimden kaldırdı doğru.fe de kaldırıldı.ama ikiside çift çekirdekli ve işletim sistemi olsun, ekran kartı olsun işe yarar özellikteler.ve talebe uygun fiyattalar.mesela benim arkadaşım şu an sony vaio fe 41 s kullanıyor.bilgisayar bayağı güzel.ekran çift lamba özelliğinde.yani renkler çok canlı.(tabi fz serisinden bravia ekranlı modelleri kadar olmasada)fz serisinden yararlanmak istiyorsan en az 1200-1300 euro+kdv arasında ücret ödemen lazım.yeni fz serilerindekli en güzel özeliklerinden biriside (tabi hepsinde yok) Bravia aydınlatmalı ekran olması.birde dediğin gibi santa rosa işlemci olmasıdır.bunun yanın da adamlar full hd koymuşlar. (hd 1080)

• istanbul bilişimle görüştüm c ve fe serisi yokmuş snynt'nin dediği gibi. ürün tanıtım sitesi olduğumuz için o şekilde görüyorsunuz dediler. uygun fiyata 13,3 buldum diye sevinmiştim

kardeş mecidiyeköy etraflarına bakarsan belki bulabilirsin.bazı ünlü mağazaları dolaş belki bulabilirsin.aslında buraya üye olamamın nedeni bilgim çerçevesinde herkese yardım etmek.inanın bana başka bir amacım yok.ben sony vaio konusunda bazı sorunlar yaşadım.hayır hayır yanlış anlamayın.satıcısıyla ilgili.yoksa bilgisayarları iyi.o zamanlar bana kimse yardım edememişti.çünkü bilgi konusunda nereye başvuracağımı bilmiyordum.tabi bu olaylarda başıma gelince o geçen süre içerisinde yoğun bir şekiilde araştırma yaptım.bari öğrendiğim bilgileri başkalarına aktarayım mağdur olmasın dedim.ama herşeyin bir hayırlı tarafı var.bu olay neticesinde notebookların özellik ve performans konusunda tecrübe kazandım.bizler bu form sayesinde tanışıyor ve bilgilerimizi paylaşıyoruz.benimde bazı bilmediğim şeyler vardı.sağolsun arkadaşlar bilgilendirdi.

• Ben snyperin bu sözüne alternatif FZ yi önerdim arkadaşım.Çok fazla birşey yapmayacağı için bu sözümde genelleme yaptım bu modeli önerdim.Arkadaşların kullanması modelin güncel olması anlamına gelmediği için bu kadar hızlı ilerleyen teknolojide kesinlikle biraz daha para vererek yeni model derim.

Snyper:13,3 bulamıcağımın farkındayım ama 15,4e razıyım sony olacaksa
    öneriniz varsa model olarak öğrenmek isterim.
  • ama senin söylediğin sony vaio fz modeli

SONY VAIO VGN-FZ290E1 (1 GB) NOTEBOOK

İŞLEMCİ: Intel® Core™ 2 Duo Processor T5250 1.50 GHz. 667 MHz. 2 MB Cache Bellek
    RAM: 1 GB DDR2 667 Mhz (Max.4 GB)
    HDD: 120 GB SATA HDD 5400 Rpm
    EKRAN KARTI: Yeni Nesil X3100 251 MB Graphics Ekran Kartı Performansı
    EKRAN INC: 15.4 Inch WXGA display (1280x800) with X-Brite™-ECO technology

HDMI-S-Video Out Interface+3 USB Port+Sd Card Okuyucu
    Işık Sensörlü 1.3 Megapixel Kamera
    Microsoft Windows® Vista™ Home Peşin Fiyatı 999 € + KDV
    KDV DAHİL Peşin Fiyatı 2.039,24 YTL
    Havale/EFT/Nakit indirimli 1.978,06 YTL
    Bonus Card'a Özel 24 Taksit 106,21 YTL x24

santa rosa değil.yani sadece kasası yeni.birde ekran kartı yeni versiyon.aslında bayi fiyatlarına bakmamak gerekir.zaten alacağını bildirsin gerekli indirimi yaparlar.seni de anlıyorum.üst modellerle bilinçlendirme yapıyorsun.ama bunu yaparken özelliklerini iyice oku.
    brde şu bilgisayara bak

SONY VAIO VGN-FE41E (1 GB) NOTEBOOK

İŞLEMCİ: Intel Core 2 Duo T5500 1.66 Ghz 667 Mhz 2MB Cache
    RAM: 1 GB DDR2 RAM
    HDD: 120 GB SATA HDD
    EKRAN KARTI: NVIDIA® GeForce® Go 7400 320 MB Graphic Card
    EKRAN INC: 15.4"

Sony Vaio ya Özel Sony Sound Reality Ses Kartı Teknolojisi
    Çift Lamba Teknolojisine Sahip Sony Vaio X-Black Ekran
    Microsoft Windows® Vista™ Home Peşin Fiyatı 929 € + KDV
    KDV DAHİL Peşin Fiyatı 1.896,35 YTL
    Havale/EFT/Nakit indirimli 1.839,46 YTL
    Bonus Card'a Özel 24 Taksit 98,77 YTL x24

dikkat edersen hem ekran kartı hemde işlemcisi hemde fiyatı bakımından fe sersindeki bilgisayar daha iyi.sence bunu öneremez miydim?

• Arkadaşım,

FZ serisinden bu ürünü ben fiyatı açısından önerdim.Tabiki iki cihaz arasında Fe iyi bunu bilmeyecek teknolojisinden uzak değiliz yaa.Ben teknoloji olarak ürünleri değerlendirdim.Ürün karşılaştırması yapmadım.
  • yok kardeş ondan değil.bu karşılaştırmayı yapmamın nedeni başka.arkadaşın istediği bilgisayar 13,3 inç aslında.çünkü belli çok geziyor.bu nedenle hafif birşey istiyor.senin 15,4 inçlik 2,7 kğ lık makinayı önerdiğinde aklıma bu karşılaştırma geldi.arkadaşa yardım etmemin sebebi ise daha önce belirttiğim gibi 13,3 inç ekran bulamamasıdır.kardeş inan bana mecidiyeköyde öyle bilgisayarcılara gittim ki adam taaaaa eski malı yeni fiyata satıyor.işlemci eski vs.. ama benim ona önerdiğim bilgisayar eski sayılmaz.yani 2006 model bir bilgisayar.sonynin piyasada o kadar çok eski modeli var ki yeniymiş gibi satılan (mesela a serisi.hani 17 inçlik monitörlü varya) hala euroasia bu bilgisayarları satıyor.birde fiyatları ucuz olsa.çok garip değilmi?sony mağazasına giden ve teknoloji hakkında pek birşey bilmeyen bir müşteriye o bilgisayarı satıyorlar.hemde yepyeni bir sony vaio fz bilgisayar fiyatına.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.