Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu seferde vaio larda bölgesel garanti olduğu için Türkiyede garanti sıkıntısı olur.Aliye katılıyorum değmez.
  • Bu arada arkadaşlar media markt tecrübeleri için topic e bekliyorum.Enteresan şeyler olmuş yaaa!
  • quote:

Orjinalden alıntı: snynt_35

Bu arada arkadaşlar media markt tecrübeleri için topic e bekliyorum.Enteresan şeyler olmuş yaaa!

Oraya bakmadan notebook alınmaz ama bugünlerde gidilmez oraya çünkü birşey kalmadı hepsini yağmaladılar bugün..
  • 1 hafta sonra bakılabilir.Yöneticileri gazeteye açıklama yapmış.Kampanyalar devam edecek diye..
  • merhaba arkadaslar,

fz11e modeli hakkinda cok fazla yorum yapmamissiniz. bu model nasildir.eksisi falan varmidir. mesela 1 gb ram yeterli kalirmi? 900 euro vergi dahil fiyat uygunmudur?

saygilar
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrstriker07

merhaba arkadaslar,

fz11e modeli hakkinda cok fazla yorum yapmamissiniz. bu model nasildir.eksisi falan varmidir. mesela 1 gb ram yeterli kalirmi? 900 euro vergi dahil fiyat uygunmudur?

saygilar

Yeni Nesil Intel Santa Rosa 800 Mhz. 1.8 Ghz. 2 MB Cache Core 2 Duo T7100 İşlemci
    1 GB DDR2 667 Mhz (Max.2 GB)
    120 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    DVD-RW Double Layer
    NVIDIA® Geforce 8400M GT 319 MB Graphic Card

kardeş Fz 11 e modelini neden istiyorsun?oyun mu oynayacaksın yoksa film mi seyredeceksin?haaaa birde 900 euroya nereden buldun?aslında kdv dahilse iyi fiyat derim.illada ucuz olsun diyorsan fz 11 m modelini al.fz 11 m nin özellikleri;

Yeni Nesil Intel Santa Rosa 800 Mhz. 1.8 Ghz. 2 MB Cache Core 2 Duo T7100 İşlemci
    1 GB DDR2 667 Mhz (Max.2 GB)
    120 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    DVD-RW Double Layer
    NVIDIA® Geforce 8400M GT Graphic Card
    Yüksek Kapasitli HDD Teknolojileri
    4 MB Cache bellek - 2 GB Ram destekli board
    Microsoft Windows® Vista™ Home

• Slm mrstriker07,
    Bu model ile ilgili diğer topiclerdede bahsettim ayrıca arkadaşlarda topic açmışlar.FZ11 serisini sony bitirdi artık.Aynı rakamlara FZ21 ler geliyor.Çok aciliyet yoksa bekleyin derim... Birde cebit var biliyorsun 2-7 Ekimde orada da firmalar fuar indirimi yapıyorlar...
  • Arkadaşlar Vista yanında xp kurdum ama Driver problemi var.Nerden bulabilirim...
  • fz11m serisi için..ozur dilerim eklemeyi unutmusum
  • merhaba arkadaslar,

oncelıkle gokhan_1907 ve snynt_35 tesekkurler.
    gokhan bu fıyata (888euro)hollanda da (den haag)medıamarkt tan buldum. ve bugun ıtıbarı ıle urunu aldım. benıde klube eklermısınız :D fz11e
    urun dedıgınız gıbı gayet guzel. sorun yasarsa sadece ramdan yasar. bakalım onu da goruruz yakında

saygılar
  • Güle Güle Kullan...
  • hayırlı olsun kardeş.darısı benim başıma.tabi hayırlısı.
  • arkadaşlar bir sorum olacak.Sony vaio Fz 190N4 modeli ekran kartı olarak 511 mb diyor.bunu kaç mb si paylaşımsız.bana acilen bildirebilirmisniz?birde fz 190N1 modeli var.bundada ekran kartı 1023 mb diyor.bunun ne kadarı paylaşımsız.bilgisi olan varmı.çok acil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökhan_1907

arkadaşlar bir sorum olacak.Sony vaio Fz 190N4 modeli ekran kartı olarak 511 mb diyor.bunu kaç mb si paylaşımsız.bana acilen bildirebilirmisniz?birde fz 190N1 modeli var.bundada ekran kartı 1023 mb diyor.bunun ne kadarı paylaşımsız.bilgisi olan varmı.çok acil

bende Fz-190N1 var vista puanı olarak ekran kartına 6 üzerinden 5.9 verdi performansını düşün artık :)
  • quote:

Slm mrstriker07,
    Bu model ile ilgili diğer topiclerdede bahsettim ayrıca arkadaşlarda topic açmışlar.FZ11 serisini sony bitirdi artık.Aynı rakamlara FZ21 ler geliyor.Çok aciliyet yoksa bekleyin derim... Birde cebit var biliyorsun 2-7 Ekimde orada da firmalar fuar indirimi yapıyorlar...

sony fz21 ler hususunda hiçbir sitede pek bir açıklama yapılmamış...
    yeni NR serileri ile ilgili zaten siz de bir topic açmışsınız fakat burada görünen modellerde ekran kartı X3100 olarak seçilmiş, yani 8400 e bile nazaran düşük seviye bir ekran kartı...
    http://forum.donanimhaber.com/m_17909724/tm.htm
    http://vaio.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=VGN-NR11Z%2FS&site=voe_en_GB_cons&category=VN+NR+Series

eğer siz bu haberi nereden veya hangi siteden duyduğunuzu detaylı olarak bilgilendirebilirseniz sanırım ben dahil çoğu kişi fz serisinin özellikle 8600 GT ekran kartlı versiyonunu merakla bekleyecektir...
    ayrıca cebit hususunda da sizinle hemfikirim...

• quote:

Orjinalden alıntı: crower74

quote:

Slm mrstriker07,

sony fz21 ler hususunda hiçbir sitede pek bir açıklama yapılmamış...
    yeni NR serileri ile ilgili zaten siz de bir topic açmışsınız fakat burada görünen modellerde ekran kartı X3100 olarak seçilmiş, yani 8400 e bile nazaran düşük seviye bir ekran kartı...
    http://forum.donanimhaber.com/m_17909724/tm.htm
    http://vaio.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=VGN-NR11Z%2FS&site=voe_en_GB_cons&category=VN+NR+Series

eğer siz bu haberi nereden veya hangi siteden duyduğunuzu detaylı olarak bilgilendirebilirseniz sanırım ben dahil çoğu kişi fz serisinin özellikle 8600 GT ekran kartlı versiyonunu merakla bekleyecektir...
    ayrıca cebit hususunda da sizinle hemfikirim...

arkadaşlar burada fz 21 s ile ilgili birşeyler var.özellikleri bakımından gerçekten mükemmel.fiyatıda çok uygun.

• Arkadaşkar bir önceki mesajımda adresleri yazmayı unutmuşum.adresler

http://vaio.sony.co.uk/view/ShowProductCategory.action?site=voe_en_GB_cons&category=VN+FZ+Series

bir kontrol edin.inanın bana başka notebook istemeyeceksiniz.
  • cebit de uygun laptop satışı olur mu acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökhan_1907

Arkadaşkar bir önceki mesajımda adresleri yazmayı unutmuşum.adresler

http://vaio.sony.co.uk/view/ShowProductCategory.action?site=voe_en_GB_cons&category=VN+FZ+Series

bir kontrol edin.inanın bana başka notebook istemeyeceksiniz.

siteyi inceledim, teşekkür ederim adres için...
    görünen o ki fz 2X serileri blu ray ile geliyor, bu da muhtemelen türkiye'de yüksek fiyatlarla satışa girecek demek...
    ikinci bir husus da böyle bir cihaza sony yine güzellik yapmış 8600 GT yerine 8600 GS koymuş...
    anlaşılan performans olarak az çok karşılasa da fiyat olarak beklediğimize değmeyecek bir sistem olacak....

• son günü olabilir diye söyledi bir arkadaşım
    quote:

Orjinalden alıntı: Leite

cebit de uygun laptop satışı olur mu acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.