Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sunada sanırım fz,ar, olmalı ama yenileri bilmiyorum bide tz var bu modeldeki işlemciler nasıl u7600,u7500 gibi bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hızırsah -- 11 Ağustos 2007; 11:15:55 >
  • hangi model vaıo yu kullanıyosun arkadasım
  • sony fz11m kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: hızırsah

kardes bak bilg. alacaksın belliki her yıl bilg. degistrebilecek insanlardan degilsin benim gibi ögrencisin madem alacan almışken biraz iyisini al ki seni bi 6,7 sene idare etsin
    ekran kartı iyi istiyon madem en azından 11s al he bundan iyileride var ama bütçeyi asar onu bıraktım ucuzu da var hemde 8600 lü ekran kartalarına sahip bilg. inan sony i aglatır ama sony deki o sony klassını bulamazssın işçilik ekran zariflik ve saglamlık gibi ama illede sony olmazsa var sana uygun bütçene 2500,2400 hemde fz11s den iyi.nediyosun sony mi yoksa diğerleri mi

söylediklerinde haklısın ben de farkındayım bunları düşünüyorum zaten.. şu an toshiba var benim işlerimi artık göremiyor ama o benim seçip aldığım bi makina değildi 2.5 yıl kullandım..2. yi almayı düşünüyorum 2 aydır da araştırıyorum başka markaları da, ama sony i senin de saydığın özelliklerden dolayı istiyorum..senin önereceğin diğer marka modeller nedir??sağolasın bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nymphe7 -- 11 Ağustos 2007; 12:54:55 >

• ilk cevap traconi ye kardes bu linkte yazan siteye gir ve orda indir yazan bölümdeki dosyayı indir ve calıştır birdaha asla böyle bir problemle karsılasmazsınhttp://esupport.sony.com/US/perl/swu-download.pl?mdl=VGNAR370&upd_id=2679&os_id=28 kolay gelsin
  • şmidi diğer arkadas için öncelikle önemli değil madem laptop alacan en iyi şekilde yardım etmeliyiz ki en yararlı olanını al ve üzülme sonra. şimdi sony alacam diyosun öncelikle sevindim sony diğer laptoplardan ayıran macbook hariç kendine has dünyada formu olan ayri bir bilg. bende ilk laptop alacagım zaman 2 aya kadar nerdeyse 2sene arastırdım yok toshıba yok hp yok apple yok asus yok sony bir türlü karar kılamadım ama en son sony deki bu insanların birbiriyle olan baglılıgı ve makinadaki zerafetle beraber bende bir vaıo askı dogdu gercekten cok hos bi yapıya sahip apple da böyle onu neden istemedim macos işletim sistemi bana göre değil faydalanamam. kafanı agrıttım kusura bakam bende suan fz11s var sana önerecegim öncelikle santaros işlemcili bir bilg. olmalı oyun ve grafik kullanımı içinde paylaşımsız bir ekran kartı olmalı ve son olarakta buda sony nin bir modeli olmalı........................ fiyat aralıgı verirsen cok faydalı modeller yazabilirim sonyde kısıtlı olsada

• quote:

şmidi diğer arkadas için öncelikle önemli değil madem laptop alacan en iyi şekilde yardım etmeliyiz ki en yararlı olanını al ve üzülme sonra. şimdi sony alacam diyosun öncelikle sevindim sony diğer laptoplardan ayıran macbook hariç kendine has dünyada formu olan ayri bir bilg. bende ilk laptop alacagım zaman 2 aya kadar nerdeyse 2sene arastırdım yok toshıba yok hp yok apple yok asus yok sony bir türlü karar kılamadım ama en son sony deki bu insanların birbiriyle olan baglılıgı ve makinadaki zerafetle beraber bende bir vaıo askı dogdu gercekten cok hos bi yapıya sahip apple da böyle onu neden istemedim macos işletim sistemi bana göre değil faydalanamam. kafanı agrıttım kusura bakam bende suan fz11s var sana önerecegim öncelikle santaros işlemcili bir bilg. olmalı oyun ve grafik kullanımı içinde paylaşımsız bir ekran kartı olmalı ve son olarakta buda sony nin bir modeli olmalı........................ fiyat aralıgı verirsen cok faydalı modeller yazabilirim sonyde kısıtlı olsada

estağfirullah ya hu ne baş ağrısı
    grafik kartının paylaşımsız olması ve enn az 128 mb a kadar paylaşımsız olması benim de tercihim.fiyat aralığı dersen galiba max 3000ytl olur artık..diğer markalarda işlemcisi 2.0ghz olan grafik kartı paylaşımısız 256 mb olan hdd si daha yüksek olan ve fiyatı daha düşük modeller var ama (santa rosa işlemcili değil ama bu aklımda kalan diğer marka modelleri ve geforce 7400 falan gerçi işte...neyse)ama sony olsun sağlam olsun ve estetik de olsun bunları da önemsiyorum...ama tereddüte düşüyorum bazen estetiği o kadar da düşünmesem daha iyi performaslı özellikli.. başka marka mı alsam diye karışığım anlayacağınız

• düşündüğün ve vereceğin ifyata en uygun SONY VAIO FZ11S suanda rahat alırsın. ama önce karar ver bende alabilirdi daha iyi özellikte bir bilg. ama bu bana yeterde artar DEDİM. cok iyi olsun diyon ama sonra cook basın agrıyor neden mi: bir servis iki işçilikten dogan problemler üç satarken zorluk dört aldıgın bilg. için internetten gösterilen saygı verilen deger(karşılastıgın problemleriçin sordugun sorular formlarda) ve kalite. yok ben özellkileri iyi olsun fiyatı ucuz olsun diyosan AL ACER 5920, MOSNTER SERİLERİ, VESTEL,MSI,LG,FJITSU SİEMENS ARASTIR COK İYİ ÖZELLİKTE VAR HEMDE SONY FZ11S DEN AMA YARIN AH KAFASIZ BASIM DİYE ÜZÜLME LAPTOP ALIYON BU MAKİNALAR COK HASSAS VE DEGERLİ HERSENE DEGİSTİREMEZSİN BENDEN SÖYLEMESİ İYİ DÜŞÜN....................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hızırsah -- 11 Ağustos 2007; 13:45:11 >

• Bencede Sony de hiç fiyat/performans oranı yok bence asus ve monster da baya iyi bu oran
  • YA GOKHAN BARİ SEN YAPMA Bİ VAIOCU OLARAK PİŞMANMISIN VAIONDAN ÖYLE KONUS BU TASARIM HARİKASI HANGİ BİLG. VAR LAPTOBUM VAR DEDĞİN ZAMAN NEY DİYE SORDUKLARINDA SONY DEYİNCE SORANLARDAKİ YÜZ İFADESİ: NEY SONY Mİ DİYORLAR NİYE DİYE BİR SOR ADAMLAR ÜRÜNDEN EMİN KORKMALARI İÇİN SEBEP YOK
  • quote:

düşündüğün ve vereceğin ifyata en uygun SONY VAIO FZ11S suanda rahat alırsın. ama önce karar ver bende alabilirdi daha iyi özellikte bir bilg. ama bu bana yeterde artar DEDİM. cok iyi olsun diyon ama sonra cook basın agrıyor neden mi: bir servis iki işçilikten dogan problemler üç satarken zorluk dört aldıgın bilg. için internetten gösterilen saygı verilen deger(karşılastıgın problemleriçin sordugun sorular formlarda) ve kalite. yok ben özellkileri iyi olsun fiyatı ucuz olsun diyosan AL ACER 5920, MOSNTER SERİLERİ, VESTEL,MSI,LG,FJITSU SİEMENS ARASTIR COK İYİ ÖZELLİKTE VAR HEMDE SONY FZ11S DEN AMA YARIN AH KAFASIZ BASIM DİYE ÜZÜLME LAPTOP ALIYON BU MAKİNALAR COK HASSAS VE DEGERLİ HERSENE DEGİSTİREMEZSİN BENDEN SÖYLEMESİ İYİ DÜŞÜN....................

sağol ah işte bunları düşünmekten ağrıyor ya başım .... ama sony alacağım gibi gözüküyor sağlıklı ve mantıklı düşündüğüm zaman çünkü bunlar benim de bir bir kafamı kurcalıyor sürekli ama eylülü beklemeye kararlıyım şu an almamın manası yok okul başlayana kadar toshibam la idare edebilirim o zamana kadar da belki fiyatta bi iyileşme olur
    başka modeller çıkar ya da ve belki bana da bi piyango vurur :pp espri yapıyorum tabii umarım rahatsız olmaz arkadaşlar... :))

• quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

Bencede Sony de hiç fiyat/performans oranı yok bence asus ve monster da baya iyi bu oran

ben de sormak istiyorum sony vaio sahibisin peki pişman mısın?ya da pişman olan bu paraya daha iyi özellikte başka bi marka alsaydım diyen var mı??

bence sağlamlık ve tasarım konusunda vaio cidden çok başarılı diğer markalara nazaran..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nymphe7 -- 11 Ağustos 2007; 14:01:53 >
  • en güzelini yaparsın kardes bende olsam simdi almam ama aldım bikere cünkü tez hazırlamam lazımdı ve aldıgım modelden de memnunum bana yeterli oyunumuda çizimimide yapıyom mis gibi geçinip gidiyom vaıomla maşallah sorunda cıkarmadı daha. Arkamda da koca bir eurasıa garantisi varki hangi sehre gitsem yapmaya hazırlar güvenim sonsuz sony e made in japon. neyse eylül de yeni seriler gelecek 8600 lü psikopat seiler ozaman al ama piyasayıda takip et bi sorunun olursa biz burdayız yardım ederiz kolay gelsin kardesim istedigini alırsın inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hızırsah -- 11 Ağustos 2007; 14:06:34 >
  • ben pişmanım o paraya şimdi ASUS G1S alırdım ekran kartıda 8600GT 256 MB GDDR3 vista dan 5.9 alıyor işlemcide T7500 hani sağlamlığada asus dedimmi anlarsınız zaten ekran sony kadar değil ama gerçekten güzel yani ben 1 ay sonra sony i satıp asus g1s alcam...
  • quote:

en güzelini yaparsın kardes bende olsam simdi almam ama aldım bikere cünkü tez hazırlamam lazımdı ve aldıgım modelden de memnunum bana yeterli oyunumuda çizimimide yapıyom mis gibi geçinip gidiyom vaıomla maşallah sorunda cıkarmadı daha. Arkamda da koca bir eurasıa garantisi varki hangi sehre gitsem yapmaya hazırlar güvenim sonsuz sony e made in japon. neyse eylül de yeni seriler gelecek 8600 lü psikopat seiler ozaman al ama piyasayıda takip et bi sorunun olursa biz burdayız yardım ederiz kolay gelsin kardesim istedigini alırsın inşallah

ha bir de vista konusu var bu arada demek sen de çizim yapıyorsun hangi programı kullanıyorsun ne okuyorsun bilmiyorum ama ben autocad kullanıyorum ve vista ya kurulamıyor o problemi nasıl aşıcaz onu da bilmiyorum kii :S
  • sen bilirsin herkesin görüşü kendine dogrudur daha iyi özellikte bircok bilg. var ama onlar sony gibi olamazlar sana şimdiden g1s in için hayırlı olsun güle güle kullan kardes
  • bende autoced olayı yok matematikçiyim çizimler parabol egrili çizimler mattype kullanıyorum vista çalıstırıyor ama senin içinde üzülme vista için artık yeni programlar piyasaya düşüyor autoced de matlap da hepsi çalısacak biraz bekle eylül senin ayın olacak
  • hadi bakalım inşaallah öyle olur eylül gelsin bakalaım...peki xp kursak?? böyle bi şansımız var mı??
  • biliyodum bu cevabı verecegini sunu söylim xp kuracım diyen hiç kimseyle muhattap olmak istemiyom ya sunu anlamıyorlar adamlar vistayı üretti yenilikçi bi ruhla milette bi üşenme kullanamıyom zor su çalısmıyo yok bunda zorluyo oyun oynanmıyo bunu kaldırmıyo tama haklısınız ama krdesim bundan 8 yıl önce 99 en iyi sistem 2000 çıktı bu neymiş kullanılırmı bu 2000ne alısıldı xp çıktı böyle sistem mi olur bosverin ama neoldu paşa paşa xp ye geçildi şimdide aynı mevzu vista çıktı millet xp mi yüklesek bişeye yaramaz bu inan diyorum 2 ay var yada yok vista ya herkes paşa paşa geçecek çünkü oyunlar buna göre düzenlenio programlar yine visata ya göre düzenlenio sen istemesen bilg. vista istiyo kardesim bunu anlamıyorlar vista yüklü mis gibi bilg. sen git xp yükle bilg.ı sen niye aglatıyon bu sistem için yapılmıs hala eski kafaya gidip 2.kusagı yasıyon çağ atladık beeeeeeyler uyumayın artık bunu anlatamıyoruz ama kendileri bilir ben sana şimdiden söyliyeyim senin alacagın zaman böyle bir sorun olmaz kafanı yorma xp den de uzak dur derim bilg. için

• başka arkadaşları bilmem ama benim düşüncemin geri kafalılık veya üşengeçlikle alakası yok ben bu makinayı çizim yapmak için alıyorum ve vista da şuan bu programlar çalışmıyor ama okul başladığında inan vistaya uyumlu programları vs bekleyecek vaktim olmayacak benim derhal autocad de işlerimi görmem gerekecek başka derdim yok vista da bu işleri rahat göreyim xp ye geçeyim diye söyleneceğimi sanmıyorum o yüzden bunu düşünmek zorundayım ihtimaller bana yeterli değil şu an..vistada onları kullanıcaz bi zaman ama ne zaman?muhakkak kullanıcaz biliyorum ama aradaki zaman dilimi beni zor durumda bırakabilir ve ben o zaman dilimi içinde bu makinalara xp kurabilir miyim aceba bunu da düşünmek hesap etmek zorundayım bu gibi durumların dışında sana hak vermiyorum değil :))
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.