Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ozkan_musti

bilgisayardan iyi anlayan arkadaşlar bana yardımcı olun kafam çok karışık. Amerikandan gelmiş sıfır Sony Vaio bilgisayar arkadaş bana 700 ytlye veriyor. ama bilgisayarın özellikleri sanki düşükmüş gibime geliyor. sizde görüşlerinizi yazarmısınız arkadaşlar :((((((((((((((((((((((((

Sony - VAIO
    Processor Brand
    Intel®
    Processor
    Intel® Pentium® Dual-Core
    Processor Speed
    1.46GHz
    Display Type
    WXGA widescreen LCD with XBRITE-ECO technology (1280 x 800)
    Screen Size
    15.4"
    System Bus
    533MHz
    Cache Memory
    1MB on die Level 2
    System Memory (RAM)
    1GB
    System Memory (RAM) Expandable To
    2GB
    Type of Memory (RAM)
    PC2-4200 DDR2
    Hard Drive Type
    SATA (5400 rpm)
    Hard Drive Size
    160GB
    Optical Drive
    Double-layer DVD±RW/CD-RW
    Optical Drive Speeds
    4x DVD+R DL; 4x DVD-R DL; 8x8x8 DVD+RW; 8x6x8 DVD-RW; 5x DVD-RAM; 24x24x24 CD-RW
    Graphics
    Intel® Graphics Media Accelerator X3100
    Video Memory
    251MB
    MPEG
    VAR
    Speakers
    Built-in
    USB 2.0 Ports
    Battery Type
    Lithium-ion
    Pointing Device
    Electrostatic touchpad
    Operating System
    Windows Vista Home Premium

BİRDE BU DUAL CORE 1.46 Çift çekirdekmi oluyor????????????? yani bunu 2 ile çarpınca 2.8 ghz hızı ilemi çalışıyor arkadaşlar. valla kafam bir basmadı gitti bu dual core olayınaaa

ozkan_musti kardeş özellikleri çok düşük.eğer ben illada oyun oynarım dersen kesinlikle alma.(yüksek grafikli oyunlar için).ama yok ben word excel kullanacağım birde müzik internet dersen fena sayılmaz.ama garantisi yok ona göre.yani herhangi bir arızada Türkiye'de ücretli yaptırırsın.tabi parça bulunabilirse.eğer ben riski alıyorum dersen al.ama bende yurtdışından alacaktım.sonra vazgeçtim.buradan aldım.dediğim gibi yine de sen bilirsin.biliyorum seni fiyatı cezbediyor ama bence paranı riske atma.

• quote:

Orjinalden alıntı: cnggrl

Öncelikle herkese selamlar

Uzun zamandır bir notebook almak için araştırma yapıyorum. Yakında paranoyak olmak üzereyim. Hangi marka modeli beğensem muhakkak onunla ilgli bir yerlerde olumsuz bir şey okuyorum ve bunlardan çok etkilendiğim ve bu kadar para verdiğim bir üründe problem çıkmasını kendime yediremeceğim için ve sinir krizi geçireceğim için sonunda piyasada bilindik olan hiç markayı almamaya karar verdim. Yakında paranoyak olmak üzereyim dedim, ama sanırım olmuşum bile. Bunun içindirki kalite ve özellikle estetik açıdan farklı olan SONY VAIO alamaya karar verdim. Bütçemin yettiği cihaz VGN-FZ21M. siz sevglii dostlardan istediğim samimi bir şekilde bu cihazla ilgili bilgi ve görüşlerinizi benimli paylaşmanız ve bilgi ve deneyimlerinize dayanarak aşağıdaki soruları cevaplamanız. Yardımlarınız için şimdiden çook teşşekkür ederim...

1.) Sony VaIO ları diğer aynı veya yaklaşık donanım özelliklerindeki cihazlara göre daha pahala kılan nedir.

2.) FZ21M yerine başka hangi marka veya modeli önerebilirsiniz.

3.) Türkiyede İstanbul bilişim haricinde vaıoları daha ucuza satan başka bir firma daha varmı.

4.) Anladımım kadarıyla bu cihazdaki ön önemli özellik Blu-Ray disk olması. Sadece bu özellikten dolayı bu kadar para vermeye değermi.

Samimi görüşleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Cengiz GÖRAL

ISRARLA YARDIMLARINIZI BEKLİYOOORUUUMM

• quote:

quote:

Uzun zamandır bir notebook almak için araştırma yapıyorum. Yakında paranoyak olmak üzereyim. Hangi marka modeli beğensem muhakkak onunla ilgli bir yerlerde olumsuz bir şey okuyorum ve bunlardan çok etkilendiğim ve bu kadar para verdiğim bir üründe problem çıkmasını kendime yediremeceğim için ve sinir krizi geçireceğim için sonunda piyasada bilindik olan hiç markayı almamaya karar verdim. Yakında paranoyak olmak üzereyim dedim, ama sanırım olmuşum bile. Bunun içindirki kalite ve özellikle estetik açıdan farklı olan SONY VAIO alamaya karar verdim. Bütçemin yettiği cihaz VGN-FZ21M. siz sevglii dostlardan istediğim samimi bir şekilde bu cihazla ilgili bilgi ve görüşlerinizi benimli paylaşmanız ve bilgi ve deneyimlerinize dayanarak aşağıdaki soruları cevaplamanız. Yardımlarınız için şimdiden çook teşşekkür ederim...

1.) Sony VaIO ları diğer aynı veya yaklaşık donanım özelliklerindeki cihazlara göre daha pahala kılan nedir.

3.) Türkiyede İstanbul bilişim haricinde vaıoları daha ucuza satan başka bir firma daha varmı.

4.) Anladımım kadarıyla bu cihazdaki ön önemli özellik Blu-Ray disk olması. Sadece bu özellikten dolayı bu kadar para vermeye değermi.

Cengiz GÖRAL

1. En buyuk etken ekran kalitesi, bunun disinda kullanilan malzeme kalitesi ve stabilite. Ancak fiyati Turkiye'de cok pahali bu konuda en buyuk etken distribitor firmalarin fiyatlari yuksek tutmasi. Gerci son zamanlarda Sony'lerde az da olsa dusus goruyorum en azindan bazi modeller eskisi kadar ucuk fiyatlara satilmiyor. (Sony Eurosia haric)
    2. Illa Sony disinda bir marka alacaksan Toshiba,Asus,Dell siralamasinda oneri yapabilirim marka olarak ancak Sony kararindan vazgecmemeni tavsiye ederim. Ihtiyacin dogrultusunda FZ serisinin degisik modellerine bakabilirsin.
    3. Eger garantili olarak alacaksan benim bildigim yok.
    4. Tamamen kisisel ihtiyaclarina bagli ancak benim sahsi gorusum su an icin degmez. BluRay medialar su an oldukca yuksek fiyatlarda ve performans olarak hizlari bana dusuk geliyor. Su an DL bir DVD'ye bile yarim saatte yazabiliyoruz neredeyse, onu dusunemiyorum bile.

• quote:

quote:

Cengiz GÖRAL

arkadaşım sen de benim gibi paranoyak olmuşsun fakat benim bu maceram sonunda aldığım cihaz fz11m oldu ve fakat şu an 21m ler geldi bir üst model olarak. şu ana kadar bir problemini görmedim cihazın bence rahatla alabilirsin. ben göztepe de sony centerdan aldım, bulabildiğim en uygun fiyat oradaydı orasını bir dene istersen. internet siteleriwww.morfare.com . artık ne alacaksan hayırlı olsun şimdiden

• nr serisinin yeni modelleri gelecek mi?
  • arkadaslar fz21m 2 haftadır test ediyoum karsılastıgım tek sorun bence asırı ısınıyor bır makıne nasıl olurda 50 derecede acılır ve 60 dercelerden asagı kolay kolay ınmez vede fanı nerdeyse hıc susmaz anlamıyorum.En buyuk sorun ısıyken su ana kadar kullandıgım notebooklar ıcınde en cok ısınanı dıyebılırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hortlek

arkadaslar fz21m 2 haftadır test ediyoum karsılastıgım tek sorun bence asırı ısınıyor bır makıne nasıl olurda 50 derecede acılır ve 60 dercelerden asagı kolay kolay ınmez vede fanı nerdeyse hıc susmaz anlamıyorum.En buyuk sorun ısıyken su ana kadar kullandıgım notebooklar ıcınde en cok ısınanı dıyebılırım.

AYNI MODELDEN BENDE DE VARDI 12 GÜN KULLANIP İADE ETTİM.TOSHIBA ALDIM
    1-FANI HİÇ SUSMUYORDU
    2-KLAVYE BÖLGESİ NERDEYSE ÜZERİNE KIR 2 YUMURTA DA PİŞSİN MODUNDAYDI .ABARTI YOK ANLA ARTIK SICAKLIĞINI
    3-SES ÇIKIŞI ÇOK YETERSİZ VOLUME %50 AÇIKLIKTA BİLE DİĞER NOTEBOOKLARIN NERDEYSE %10 U KADAR SES VERİYORDU.
    TEKNİK SERVİSE BUNLARI TEST ETTİRİP VE DE 30 GÜNLÜK KULLANIM SÜRESİNİ AŞMADIĞIMDAN ÜRÜNÜ İADE EDİP PARAMI GERİ ALDIM.

SAĞOLSUN SONY VAİO MERKEZ YETKİLİ SERVİSİ CİHAN ELEKTRONİK İN YETKİLİSİ HİÇ ZORLUK ÇIKARMADAN 15 DAKİKA İÇİNDE ÜRÜNDEKİ ŞİKAYETLERİMİ TEST EDİP KARARINI VERDİ.VE İADE HAKKIMI ALDIM.

YANİ ŞUNU DEMEK İSTİYORUM SONY NİN SERVİSÇİLİK ANLAYIŞI VE MÜŞTERİ MEMNUNİYET POLİTİKASI MÜKEMMEL.İNSANI HİÇ ÜZMÜYORLAR.EĞER 30 GÜNLÜK SÜREN DOLMADIYSA DEĞİŞİM HAKKINI KULLAN.ÇÜNKÜ BENCE HİÇ BİR MARKA SERVİSİ BU KADAR ANLAYIŞLI VE HİZMETİ MÜKEMMEL OLAMAZ...

ANCAK MAALESEF TÜRKİYE YE GİREN VAİO MODELLERİNİN ÇOĞU SORUNLU.FİATLARIN ESKİSİ GİBİ UÇUK OLMAYIP MAKUL OLABİLECEK SEVİYELERE GELMESİ BİRAZ DA BUNDAN BENCE.

AYRICA LCD EKRAN KALİTESİNİDE DÜŞÜRMÜŞLER.2 YIL ÖNCEKİ TEK LAMBALI X-BLACK LCD MODELLERİNDE BİLE EKRANA ÇAPRAZDAN VEYA AÇILI BAKINCA BU KADAR KÖTÜ ARAP GÖRÜNTÜ VERMİYORDU.

ÖZELLİKLE FZ21M DE EKRANA BİRAZ YANDAN BAK.ESKİ NEGATİF FOTOGRAF FİLMİ GİBİ ARAP GÖRÜNTÜ VERİYOR.AMA CEPHEDEN BAK.MÜKEMMEL PARLAKLIK VE KONTRAST VAr.

BU ARADA TÜRKİYE DE SONY VAİO LARIN GERÇEK İTHALATÇISI SONYEURASİA DIR. ÖZELLİKLE GARANTİ VE TEKNİK SERVİS KONULARINDA SIKINTI YAŞAMAMANIZ İÇİN BU ÖNEMLİ.

DİĞER İTHALATÇILARIN NERDEN GETİRDİĞİ BELLİ DEĞİL.ÇOĞU 1 GB RAM LE SATILIYOR.VE TÜKETİCİ BUNLARIN FİATINI DAHA DÜŞÜK BULDUĞUNDAN BU CİHAZLARA YÖNELİYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mybo37 -- 29 Aralık 2007; 12:04:33 >

• Mybo37 arkadaş forum ortamını boş bulmuş sanırım.Yada Vaio dan haberi yok.Arkadaşım gerçek ithalatçı ne demek ya Başkaları şaka mı yapıyor ya da başka firmalar sony burda mı yapıyor.Gözünüzü seveyim yıllardır vaiocu arkadaşlar var bu forumda sadece bu topici değil genel vaio lar ile ilgili topicleri okuyalım biraz öyle yorum yapalım.Aksi takdirde gülünç duruma düşüyorsunuz.Farklı firmaları zan altında bırakmayalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mybo37

quote:

arkadaslar fz21m 2 haftadır test ediyoum karsılastıgım tek sorun bence asırı ısınıyor bır makıne nasıl olurda 50 derecede acılır ve 60 dercelerden asagı kolay kolay ınmez vede fanı nerdeyse hıc susmaz anlamıyorum.En buyuk sorun ısıyken su ana kadar kullandıgım notebooklar ıcınde en cok ısınanı dıyebılırım.

AYNI MODELDEN BENDE DE VARDI 12 GÜN KULLANIP İADE ETTİM.TOSHIBA ALDIM
    1-FANI HİÇ SUSMUYORDU
    2-KLAVYE BÖLGESİ NERDEYSE ÜZERİNE KIR 2 YUMURTA DA PİŞSİN MODUNDAYDI .ABARTI YOK ANLA ARTIK SICAKLIĞINI
    3-SES ÇIKIŞI ÇOK YETERSİZ VOLUME %50 AÇIKLIKTA BİLE DİĞER NOTEBOOKLARIN NERDEYSE %10 U KADAR SES VERİYORDU.
    TEKNİK SERVİSE BUNLARI TEST ETTİRİP VE DE 30 GÜNLÜK KULLANIM SÜRESİNİ AŞMADIĞIMDAN ÜRÜNÜ İADE EDİP PARAMI GERİ ALDIM.

SAĞOLSUN SONY VAİO MERKEZ YETKİLİ SERVİSİ CİHAN ELEKTRONİK İN YETKİLİSİ HİÇ ZORLUK ÇIKARMADAN 15 DAKİKA İÇİNDE ÜRÜNDEKİ ŞİKAYETLERİMİ TEST EDİP KARARINI VERDİ.VE İADE HAKKIMI ALDIM.

YANİ ŞUNU DEMEK İSTİYORUM SONY NİN SERVİSÇİLİK ANLAYIŞI VE MÜŞTERİ MEMNUNİYET POLİTİKASI MÜKEMMEL.İNSANI HİÇ ÜZMÜYORLAR.EĞER 30 GÜNLÜK SÜREN DOLMADIYSA DEĞİŞİM HAKKINI KULLAN.ÇÜNKÜ BENCE HİÇ BİR MARKA SERVİSİ BU KADAR ANLAYIŞLI VE HİZMETİ MÜKEMMEL OLAMAZ...

ANCAK MAALESEF TÜRKİYE YE GİREN VAİO MODELLERİNİN ÇOĞU SORUNLU.FİATLARIN ESKİSİ GİBİ UÇUK OLMAYIP MAKUL OLABİLECEK SEVİYELERE GELMESİ BİRAZ DA BUNDAN BENCE.

AYRICA LCD EKRAN KALİTESİNİDE DÜŞÜRMÜŞLER.2 YIL ÖNCEKİ TEK LAMBALI X-BLACK LCD MODELLERİNDE BİLE EKRANA ÇAPRAZDAN VEYA AÇILI BAKINCA BU KADAR KÖTÜ ARAP GÖRÜNTÜ VERMİYORDU.

ÖZELLİKLE FZ21M DE EKRANA BİRAZ YANDAN BAK.ESKİ NEGATİF FOTOGRAF FİLMİ GİBİ ARAP GÖRÜNTÜ VERİYOR.AMA CEPHEDEN BAK.MÜKEMMEL PARLAKLIK VE KONTRAST VAr.

BU ARADA TÜRKİYE DE SONY VAİO LARIN GERÇEK İTHALATÇISI SONYEURASİA DIR. ÖZELLİKLE GARANTİ VE TEKNİK SERVİS KONULARINDA SIKINTI YAŞAMAMANIZ İÇİN BU ÖNEMLİ.

DİĞER İTHALATÇILARIN NERDEN GETİRDİĞİ BELLİ DEĞİL.ÇOĞU 1 GB RAM LE SATILIYOR.VE TÜKETİCİ BUNLARIN FİATINI DAHA DÜŞÜK BULDUĞUNDAN BU CİHAZLARA YÖNELİYOR.

Bilgiler için tesekkurler arkadasım evet ercekten dedıgın gibi,bunu ayne ıade edeyim en iyisi ben asus g2 alaıyım sony'dende sogudum bu modelıyle...

• arkadaşlar şunu gözardı etmemek lazım,
    hepimiz hilafsız güçlü makineler istiyoruz fakat bir işlemci veya ekran kartı ne kadar güçlenirse ve içlerindeki transistör sayıları artarsa o derece fazla ısınmaya başlıyolar ve stabil çalışabilmek için de o derece güçlü soğutma sistemlerine ihtiyaç duyuyorlar.
    günümüzde yüksek konfigürasyona sahip çoğu makinelerde ısınma, fanın sürekli çalışması ve buna bağlı fan sesi sorunu mevcut.
    yani bunu eski makinelerle karşılaştırıp da eskiden hiç fan sesi yoktu ama şunda bu ses var bunda şu kadar ısınma yok gibi değerlendirmemek lazım.
    sadece artık günümüzde tercih edilmeye başlanan tüm bu güçlü notebook taleplerimize karşılık üretici firmaların da cihaz içindeki soğutma sistemlerinde fazla geç kalmadan nitelikli bir devrim yapması gerekiyor çünkü yavaş yavaş fanlar bile çare olamayacak bu ısınma sorununa...

• quote:

Orjinalden alıntı: crower74

arkadaşlar şunu gözardı etmemek lazım,
    hepimiz hilafsız güçlü makineler istiyoruz fakat bir işlemci veya ekran kartı ne kadar güçlenirse ve içlerindeki transistör sayıları artarsa o derece fazla ısınmaya başlıyolar ve stabil çalışabilmek için de o derece güçlü soğutma sistemlerine ihtiyaç duyuyorlar.
    günümüzde yüksek konfigürasyona sahip çoğu makinelerde ısınma, fanın sürekli çalışması ve buna bağlı fan sesi sorunu mevcut.
    yani bunu eski makinelerle karşılaştırıp da eskiden hiç fan sesi yoktu ama şunda bu ses var bunda şu kadar ısınma yok gibi değerlendirmemek lazım.
    sadece artık günümüzde tercih edilmeye başlanan tüm bu güçlü notebook taleplerimize karşılık üretici firmaların da cihaz içindeki soğutma sistemlerinde fazla geç kalmadan nitelikli bir devrim yapması gerekiyor çünkü yavaş yavaş fanlar bile çare olamayacak bu ısınma sorununa...

çok doğru dedin valla.sony yerine aldığım toshiba A200-1LA select modelde de ısınma fazla yok ama buna mukabil yüksek devirde sesli çalışan ve 15 sn.arayla devreye giren fanı var.tabii bu arada 200+200 GB iki adet HDD ye sahip.bunuda göz ardı etmemek lazım

• Arkadaşlar VGN-AR605E modelini amerikadan getirticem.
    Bu makinayı bilenler var mı nasıl bişeydir?
    17" widescreen.
    şu sitede acıklaması var:
    http://www.fiyateksilt.com/asp/show_stock.asp?product=VGN-AR605E
  • quote:

Ya tabiiiki haklısınız ancak bir makıneye 2000-3000-4000 lıra vwerıpte ısınması ve bu ısının performansı dusurmesı aynı zamanda bu ısıyla birlikte zaman ıcınde zarar goren arcalar olması aıl karı değil.
    Bu yapıyorsan sogutacaksında sonucta para verılıyor bunlara ben sony'i verdim asus g2 aldım bakalım ne olacak bunun sonu,faka ısı bir makıneın sonu olur ve ısınan makıneden kımseye fayda gelmez zamanla bozulan parcalar hantallaşan makıne kımsenn ısıne gelmez.
    bu deneyımlerımle soyleyebılecegım karar kesınlıkle ve kesınlıkle ısı olamayacak.

• Ya herkezin şikayet ettiği ısı ve fan sesi sorunları PC de bile var, yani notebook da olması çok doğal bence, bana göre fazla abartılıyor. Sessiz bir makine olması bence mümkün değil..
  • merhabalar
    amerikadan sony vaio VGN-FZ290 CTO series getirttiriyorum. türkiyede fiyat olmadığı için karşılaştırmda yapamıyorum doğal olarak
    bu makinanın bana gelişi 1.190 usd
    sizce bu fiyat iyimi?
    makinanın özellikler :

Intel Core 2 Duo Processor T7250 (2.0GHz)
    Microsoft Windows Vista Home Premium
    2 GB DDR-SDRAM (DDR2-667, 1 GBx2)
    120GB SATA Hard Disk Drive
    SuperMulti DVD±R DL / DVD±RW / DVD-RAM Drive
    LCD 15.4" WXGA (XBRITE-HiColor™)
    NVIDIA® GeForce® 8400M GT
    WLAN 802.11 a/b/g/n w/Integrated Bluetooth®
    Keyboard (White)
    Standard Battery (BPS8)
  • soruma cevap yazabilecek olan varmı?
  • quote:

quote:

Ya tabiiiki haklısınız ancak bir makıneye 2000-3000-4000 lıra vwerıpte ısınması ve bu ısının performansı dusurmesı aynı zamanda bu ısıyla birlikte zaman ıcınde zarar goren arcalar olması aıl karı değil.
    Bu yapıyorsan sogutacaksında sonucta para verılıyor bunlara ben sony'i verdim asus g2 aldım bakalım ne olacak bunun sonu,faka ısı bir makıneın sonu olur ve ısınan makıneden kımseye fayda gelmez zamanla bozulan parcalar hantallaşan makıne kımsenn ısıne gelmez.
    bu deneyımlerımle soyleyebılecegım karar kesınlıkle ve kesınlıkle ısı olamayacak.

tamamen haklısınız, ben de aslında aynı şeyi dile getirdim, üreticilerin biran önce artık yeni bi soğutma teknolojisiyle mi yoksa yeni bir fan sistemiyle mi ne olursa olsun bir atılım yapması gerekiyor....
    soğuturken ses olayını da unutmamaları lazım tabi ki
    yoksa yüksek konfigürasyon demek yüksek ısı demek bu da dediğiniz gibi performansa olumsuz etki eder....

• quote:

Orjinalden alıntı: hsacan

merhabalar
    amerikadan sony vaio VGN-FZ290 CTO series getirttiriyorum. türkiyede fiyat olmadığı için karşılaştırmda yapamıyorum doğal olarak
    sizce bu fiyat iyimi?
    makinanın özellikler :

Keyboard (White)
    Standard Battery (BPS8)

Amerika serilerini Turkiyeye İstanbul Bilişim getiriyor. web sitelerindeki modelleri inceleyebilirsiniz. Cok fazla cesit var.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-VGN-FZ-NOTEBOOK,63,1369.html

• quote:

Orjinalden alıntı: hsacan

merhabalar
    sizce bu fiyat iyimi?
    makinanın özellikler :

Keyboard (White)
    Standard Battery (BPS8)

Sana Sony Vaio VGN-FZ240E/B öneriyorum.
    Amerikadan bir siteden linkini de veriyim:
    http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8514235&type=product&id=1186006196444
    işlemci aynı
    ram aynı
    Harddiski 250 GB
    Ekran kartı Intel X3100 (Sanırım 8400M GT den iyi)

300$ indirimde şu anda.
    Şu anki fiyatı (indirimli olarak) 999,99$

Not: İstanbul bilişimde bu laptop var. Ancak Ram 2 değil 1GB.
    Fiyatı da 2.358 ytl.

Ben adresini verdiğim siteden VGN-AR605E modelini getirtcem.
    17" lik bu.
    fiyatı da 999.99 $.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drisert -- 4 Ocak 2008; 0:49:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: snynt_35

Mybo37 arkadaş forum ortamını boş bulmuş sanırım.Yada Vaio dan haberi yok.Arkadaşım gerçek ithalatçı ne demek ya Başkaları şaka mı yapıyor ya da başka firmalar sony burda mı yapıyor.Gözünüzü seveyim yıllardır vaiocu arkadaşlar var bu forumda sadece bu topici değil genel vaio lar ile ilgili topicleri okuyalım biraz öyle yorum yapalım.Aksi takdirde gülünç duruma düşüyorsunuz.Farklı firmaları zan altında bırakmayalım.

boş konuşuyorsun.Türkiye ye giren sony vaiolar ocak 2007 den beri sonyeurasia garantisindedir.ve tamamen Türkiye şartlarına göre üretilmiştir.istanbul bilişim bugüne kadar getirdiği vaiolar da Türkçe Q klavye bulunmadığından yapıştırma Türkçe klavyelerle , orjinalinden eksiltilmiş ram lerle sanki daha ucuzmuş gibi piyasaya sürmüştür.Ayrıca teknik servisçilik anlayışı ile sınıfta kalmıştır.

Ben windows 95 den bu yana bilgisayar, 2003 den beri de dizüstü serileri kullanıcısıyım.dell toshiba hp sony markalrını kullandığım gibi yaşım 45 bilgi beceri ve araştırma ve yaşadıklarımla konuşurum.

Senin karşında arkadaşın falan yok. haddini bil ............

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.