Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kulagimi iyice yaklastirirsam bende ses geliyor daha dogrusu yaklasik 10 yildir kullandiigm lap toplarin hepsinde ama az ama cok ses ve isinma vardi. sony de anormal bisey yok bendeki hp nc8430 a gore hem cok az isiniyor hemde ses olayi minunum seviyede. Normaldir kanimca
    quote:

Orjinalden alıntı: me.excalibur

Merhaba arkadaşlar. Benim daha önce bir Hp tecrübem oldu ve birkaç değiştirmeden sonra paramı geri alabildim. Forumun bu bölümünde belki daha önce yazılmıştır bilemiyorum ama yazıldıysa ve ben görmediysem çok özür dilerim. Yakın zamanda bir Fz11m satın aldım. Makinadan memnunum şimdilik. Ancak daha önce Hp den şikayetçi olduğum durum sanıyorum makinada da var.Garip, ince bir tiz ses geliyor, sessiz ortamda fark edilebiliyor bu ses. Ama hp dekine kıyasla şiddetli değil. Acaba bu bir sorun mudur? Bunun kaynağı ne olbilir? ve nasıl giderilir? Yardımlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden...

• soyledigin driver i bulamiyorum nerdeyse soyle ordan upload edeyim birde bu fn tusu dediign klavyedeki fn tusumu ve nerde kullaniyorsun
    quote:

Orjinalden alıntı: hanmanas

arkadaşlar acilll yardııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
    fn tuşlarını kullanamıyorum.ayrıca AV MODE tuşunu da.
    preinstalled utilities ADINDA BİR PAKET VARMIŞ VE BUNUN İÇİNDE EVENT ADINDA BİR SÜRÜCÜ VARMIŞ BEN BULAMADIM.OLANLARDAN RİCAM UPLOAD EDEBİLİRMİSİNİZ
    yaw arkadaşlar bi el atsanız
    kaç günden beri yardım alamadık....
  • AVRUPA SİTESİNDE YOK MU?
  • bende fz 140e var.kısayol AV MODE tuşu ve klavyedeki fn tuşları çalışmıyor.tabi Türkçe işletim sistemi kurduğum için.kulüp vaio çözüm odasında bu sürücüden bahsettiler ama hiç bir yerde bulamadım.fn tuşları ses açıp kapamada,projeksiyon bağladığımda ekranı perdeye yansıtmak için vs. kullanıyordum.
    yardımların için teşekkürler cemele kardeş....
    saygılar...
  • FZ140 amerika modeli.Amerika sony sitesinden bakmayı dene.
  • DENEDİM KARDEŞ.preinstalled utilities ADINDA BİR SÜRÜCÜ BULAMADIM.
  • Bu siteden
    System Components,Sony Applications,Notebook Control and Utilities bunların hepsini indir.

http://esupport.sony.com/US/perl/swu-list.pl?mdl=VGNFZ140EB&LOC=3
  • ben de ar630e aldim 2gb ram taktim 4 gb oldu ama 3070 mb ram gosteriyor yaw :(
  • Ya lutfen yardim edin...

Cok acil bir Sony Laptop alacagim
    15.4lik
    min 2Ghz ustu -en iyi performansi verecek duzen-
    2Gb Ram
    olsun hard disk ve diger ayrintilarin onemi yok
    lutfen moden onerin ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur_atli

ben de ar630e aldim 2gb ram taktim 4 gb oldu ama 3070 mb ram gosteriyor yaw :(

öncelikle hayırlı olsun

kullandığın işletim sistemi 32 bit oldugunda 4 gb ı adresleyemiyor.

bu yuzden ram 4 gb gorunmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: cekdar

Ya lutfen yardim edin...

15.4lik
    2Gb Ram
    lutfen moden onerin ...

fazla secenegin yok

fz2 serisinden paranın yettigi olcude bir modele bakacaksın

2.2 ghz yani t7500 işlemci ve 2 gb ram li modelleri var.

ayrıca kullanım amacın ne..ona gore model bakılır.
    oyunlarda performans istiyorsan 8600 ekran kartlı model bak ama sony 15.4 modellrde genelde 8400 gt kullanılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur_atli

ben de ar630e aldim 2gb ram taktim 4 gb oldu ama 3070 mb ram gosteriyor yaw :(

vista 3 gb üzeri ram tanımıyor...
    ama muhtemelen service pack_1 ile 4 gb ramleri kullanabileceğiz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sebenlim

quote:

Orjinalden alıntı: cekdar

Ya lutfen yardim edin...

15.4lik
    2Gb Ram
    lutfen moden onerin ...

fazla secenegin yok

fz2 serisinden paranın yettigi olcude bir modele bakacaksın

2.2 ghz yani t7500 işlemci ve 2 gb ram li modelleri var.

ayrıca kullanım amacın ne..ona gore model bakılır.
    oyunlarda performans istiyorsan 8600 ekran kartlı model bak ama sony 15.4 modellrde genelde 8400 gt kullanılır.

yeni 21S ve Z modellerinde 8600GS ekran kartı mevcut fakat fiyatlar gereksiz şekilde fazla...

• Selamlar cevaplar icin tesekkurler...

Ya asil derdim su acele edersem AMAZON amerikadan kendime bir LAPtop alma sansim var zira bir arkadsaim geliyor al gonder dedi ama secemiyorum.

Bana gore dedigim gibi 2Ghz ustu Core2due olsa
    min paylasimsiz 128mg ekran karti ve "gb rami olsa yeter baktim baktim iyice kafam karisti...

Amazon da su modeller var tabii baskalari da var ama ben sony alayim diyorum almisken...

Sony VAIO VGN-FZ180E/B 15.4" Notebook PC (Intel Core 2 Duo Processor T7300, 2 GB RAM, 200 GB Hard Drive, Vista Premium)

Bu model icin dayaniksiz, BLUETOOTH yok demisler.

Sony VAIO VGN-FZ240N/B 15.4" Notebook PC (Intel Core 2 Duo Processor T7250, 2 GB RAM, 250 GB Hard Drive, Vista Business)

Sony VAIO VGN-FZ280E/B 15.4" Notebook PC (Intel Core 2 Duo Processor T7250, 2 GB RAM, 250 GB Hard Drive, Blu-Ray DVD Drive, Vista Premium)

Sony VAIO VGN-FZ240E/B (15.4" Notebook PC (Intel Core 2 Duo Processor T7250, 2 GB RAM, 250 GB Hard Drive, Vista Premium)

BANA BIR YARDIM EDERMISINIZ ALLAH ASKINA ...

SIMDIDEN SAGOLUN..

YARDIMMMMMMMMMMMMMM

• tesekkur ederim ama sony ar630eyi 4gb olarak satiyor,1 gb bosa mi yani?
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-AR630E-TR-4-GB-NOTEBOOK,3687.html
  • isletim sistemi 64bitlik versiyon ise 4gb olarak goruluyor sistem tarafindan
  • Vaio`u nereden alsam????

Arkadaslar ben Almanyada yasiyorum ve malum tüm EU birligi ülkelerine gidebiliyorum... Acaba diyorum Euro`ya göre para kuru düsük olan ülkelerden mi yoksa Almanyadan mi almak daha avantajli olur... Örnegin ISVEC KRONU veya ISVICRE FRANGI euroya nazaran daha degersiz... Ancak su tip bir arastirmada yaptim... Almanyada 1500€ olan FZ-21Z modeli Ingilterde 950Sterlin ... yani kafa kafaya geliyor... Acaba diyorum bu durum sadece Ingiltereye mi özeldir???

Yada EU Birligi ülkelerinden hangisinde Teknolojiyi daha ucuza alabilirim...

Eger hicbir secenek yoksa Amerikadan sonystyle.com dan nasil alisveris yapabilirim? bilen yapan tecrübesi olan anlatabilir mi#?
  • avrupada satıs fıyatı arasındakı farklar en fazla 100 euro oynar..amerıkadan sıte uzerınden alısverıs yapman ıcın orda bulunman gerekıyor buraya gondermıyorlar eger sonystyle dan alacaksan..ama gonderen sıte warsa oda cok mantıklı degıl sorunlu urun gelırse ıadesı cok problem olur..durumun varsa bı amerıka seyahatı yap yada almanyadan al..
  • Öncelikle herkese selamlar

Uzun zamandır bir notebook almak için araştırma yapıyorum. Yakında paranoyak olmak üzereyim. Hangi marka modeli beğensem muhakkak onunla ilgli bir yerlerde olumsuz bir şey okuyorum ve bunlardan çok etkilendiğim ve bu kadar para verdiğim bir üründe problem çıkmasını kendime yediremeceğim için ve sinir krizi geçireceğim için sonunda piyasada bilindik olan hiç markayı almamaya karar verdim. Yakında paranoyak olmak üzereyim dedim, ama sanırım olmuşum bile. Bunun içindirki kalite ve özellikle estetik açıdan farklı olan SONY VAIO alamaya karar verdim. Bütçemin yettiği cihaz VGN-FZ21M. siz sevglii dostlardan istediğim samimi bir şekilde bu cihazla ilgili bilgi ve görüşlerinizi benimli paylaşmanız ve bilgi ve deneyimlerinize dayanarak aşağıdaki soruları cevaplamanız. Yardımlarınız için şimdiden çook teşşekkür ederim...

1.) Sony VaIO ları diğer aynı veya yaklaşık donanım özelliklerindeki cihazlara göre daha pahala kılan nedir.

2.) FZ21M yerine başka hangi marka veya modeli önerebilirsiniz.

3.) Türkiyede İstanbul bilişim haricinde vaıoları daha ucuza satan başka bir firma daha varmı.

4.) Anladımım kadarıyla bu cihazdaki ön önemli özellik Blu-Ray disk olması. Sadece bu özellikten dolayı bu kadar para vermeye değermi.

Samimi görüşleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Cengiz GÖRAL

• bilgisayardan iyi anlayan arkadaşlar bana yardımcı olun kafam çok karışık. Amerikandan gelmiş sıfır Sony Vaio bilgisayar arkadaş bana 700 ytlye veriyor. ama bilgisayarın özellikleri sanki düşükmüş gibime geliyor. sizde görüşlerinizi yazarmısınız arkadaşlar :((((((((((((((((((((((((

Sony - VAIO
    Processor Brand
    Intel®
    Processor
    Intel® Pentium® Dual-Core
    Processor Speed
    1.46GHz
    Display Type
    WXGA widescreen LCD with XBRITE-ECO technology (1280 x 800)
    Screen Size
    15.4"
    System Bus
    533MHz
    Cache Memory
    1MB on die Level 2
    System Memory (RAM)
    1GB
    System Memory (RAM) Expandable To
    2GB
    Type of Memory (RAM)
    PC2-4200 DDR2
    Hard Drive Type
    SATA (5400 rpm)
    Hard Drive Size
    160GB
    Optical Drive
    Double-layer DVD±RW/CD-RW
    Optical Drive Speeds
    4x DVD+R DL; 4x DVD-R DL; 8x8x8 DVD+RW; 8x6x8 DVD-RW; 5x DVD-RAM; 24x24x24 CD-RW
    Graphics
    Intel® Graphics Media Accelerator X3100
    Video Memory
    251MB
    MPEG
    VAR
    Speakers
    Built-in
    USB 2.0 Ports
    Battery Type
    Lithium-ion
    Pointing Device
    Electrostatic touchpad
    Operating System
    Windows Vista Home Premium

BİRDE BU DUAL CORE 1.46 Çift çekirdekmi oluyor????????????? yani bunu 2 ile çarpınca 2.8 ghz hızı ilemi çalışıyor arkadaşlar. valla kafam bir basmadı gitti bu dual core olayınaaa

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.