Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _absolut_ly_

forumdan bir arkadaş bunu önerdi
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-FZ290N6-4-GB-NOTEBOOK,3668.html
    özellikleri aykırı olacak kadar süper ama sanırım toplamaymış bi arkadaşımız öyle söyledi..?

benim gönderdiğim bilgisayar Sony nin en büyük gamlarından.burada videosu var.Bak izle süper.
    http://www.youtube.com/watch?v=ERNm2xMV8C4

• quote:

Orjinalden alıntı: Gökhan_1907

quote:

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-FZ290N6-4-GB-NOTEBOOK,3668.html
    özellikleri aykırı olacak kadar süper ama sanırım toplamaymış bi arkadaşımız öyle söyledi..?

benim gönderdiğim bilgisayar Sony nin en büyük gamlarından.burada videosu var.Bak izle süper.

süpermiş video gerçekten gökhan kardeşim bunun 15 inç olanı var mı? dizüstü gerçekten iyiymiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _absolut_ly_ -- 1 Kasım 2007; 3:53:42 >

• quote:

quote:

quote:

süpermiş video gerçekten gökhan kardeşim bunun 15 inç olanı var mı? dizüstü gerçekten iyiymiş..

tabi kardeş fz 21s ve fz 21z güzel mesela. farkları ekranı 15,4 inç birde ekran kartının 8600 gs olması.başka fark bulamadım.detayına inmedim ne yalan söyleyeyim.ama ikiside full hd ve blu ray disk var.ayrıca ekranı bravia çift lamba teknılojisinin ürünü.

• Iletisim bilgilerinizde belirtseydiniz iyi olurdu. Bencede sony vaio nun aksessuarlarinda indirim cok iyi olacak , sirt cantasi, mouse, pil gibi urunlerde de sony urunleri kullanmayi tercih ederim. Morefare sanirim internet sitesine uye olanlara %3-5 gibi indirim yapiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: behson

Bu kulüp üyelerine Sony Vaio Yetkili servisi olarak bir jest yapmak istiyoruz.
    - Vaio'lara ücretsiz bakım olabilir.
    - Arızada işçilikte %20 indirim olabilir.

Başka mantıklı önerilerede açığız.
    Hepinize selamlar, sevgiler.

Cihan Elektronik

• bana abd den pc getirecek arkadaşım bunu önerdi
    sony vaio FZ290 : 2.4 Ghz işlemci, 2 Gb ram, 200 Gb hdd, Nvdia 8400 Gt 256 Mb paylaşımsız ekran kartı, Bluray dvd
  • quote:

bana abd den pc getirecek arkadaşım bunu önerdi
    sony vaio FZ290 : 2.4 Ghz işlemci, 2 Gb ram, 200 Gb hdd, Nvdia 8400 Gt 256 Mb paylaşımsız ekran kartı, Bluray dvd

fiyatlarını araştırdın mı?ne kadar fiyatları.ama garantisi yok ona göre.
  • Sony VGN-FZ11S tavsiye edermisiniz? Oyun amaçlı ve ağır programlar kullanmicam.Saygılar
  • fiyat senin için sorun değilse FZ-21S ye bak derim ekran kartı daha iyi ve blu-ray disc var

quote:

Orjinalden alıntı: capo di capi

Sony VGN-FZ11S tavsiye edermisiniz? Oyun amaçlı ve ağır programlar kullanmicam.Saygılar
  • Yakın zamanda FZ21 ler bende biraz bekle derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: snynt_35

Yakın zamanda FZ21 ler bende biraz bekle derim.

mesela bekledik....fiyatı ne olur biliyormusun?benim tahminim 4000 ytl yi geçer.sizler ne düşünürsünüz bilmem ama ben 4000 ytl verip bir bilgisayar almayı düşünmem.ama tahminlerim doğru çıkmayıp makul bir fiyattan verirlerse almayı düşünürüm tabi.ama çok zor.arkadaşlar bir düşünün.asgari maaşla ev geçindiriyorlar.eğer işinize lazım değil se bu kadar masraf açmak bence israftır.

sony bayisine gittiğimde karşımda ne gördüm dersiniz.eski a serileri.yaa bizim insanlarımızı neden böyle eski teknolojilerle kandırıyorlar anlamıyorum.önceden fiyatı yüksek çekiyorlar.satamayınca kalıyor ellerinde.san ki son teknoloji gibi övüyorlar a serisini.yazık yaa.

internet sayfasında gezinirken şuna dikkat ettim.Türkiye'de Sony Vaio yok.yani şuna bakın bi.hala fz 21 s i bekliyoruz.ingiltere satış fiyatı 999 sterlin.almanya satış fiyatı 1499 euro.bizde ne kadar.bizde yokki fiyatı olsun.hala bekliyoruz.İstanbul bilişimde fz 21 s var ama fiyatı 4000 ytlye yakın.ama o firmayada güven olurmu bilmem.şimdi bana diyeceksiniz ki sony vaio bu tabi fiyatı yüksek olacak.çünkü kaliteli.peki neden yurtdışında bu kadar ucuz. asus toshiba vs. laptoplarda yurtdışında ucuz.ama yurt dışında asus ile sony nin fiyatları neredeyse aynı.ama Türkiye'de arasında uçurum var.

ne düşünürsünüz arkadaşlar....

• Türkiyede bu işi en iyi İstanbul Bilişim yapıyor diyor herkes.Güven konusunda sıkıntı yok gibi ama.Fiyatlar dediğin gibi yüksek.Daha makul fiyata farklı modelde alınabilir.
  • ama kardeş daha makul bir fiyata satılan ürünün asus yada toshibadan çok farkı var.hemde onlardan daha pahalı.mesela fz 11 s.diyebilirmiyiz TOSHIBA A200-1AH modelinin hem fiyat hemde özellik bakımından rahat bir şekilde fz 11s i geçtiğini biliyormusun.tabiki sony vaio da güzel.bak şimdi bu toshibahttp://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=21.286.108&ref=akakce&v=0.34

buda sony vaio fz 11s http://www.elektroniksepet.com.tr/asp/show_stock.asp?product=VGN-FZ11S&ref=akakce&v=1.29.1

sence hangisinin özellikleri daha iyi.Ben diyorum ki Türkiye'de insanları uyutuyorlar.neden fz 21 yok.?????

• MERHABA ARKADAŞLAR
    FZ 140 E KULLANIYORUM ANCAK BİR SORUNUM VAR.ORJİNALİ İNGİLİZCE VİSTA İLE GELEN PC YE TÜRKÇE VİSTA KURDUM ANCAK FN TUŞLARI VE KISAYOL MEDİA TUŞLARIMIN BAZILARI ÇALIŞMIYOR.KULÜPVAİO FORUMUNDA EKRAN KARTI SÜRÜCÜSÜNÜ KALDIRIP EVENT DİYE BİR SÜRÜCÜ VARMIŞ ONU KURUP SONRA EKRAN SÜRÜCÜSÜNÜ YÜKLEMEK GEREKİYORMUŞ.ANCAK BENDE EVENT ADINDA BİR SÜRÜCÜ YOK.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİDDETLE..
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
  • preinstalled utilities ADINDA BİR PAKET VARMIŞ VE BUNUN İÇİNDE EVENT ADINDA BİR SÜRÜCÜ VARMIŞ BEN BULAMADIM.OLANLARDAN RİCAM UPLOAD EDEBİLİRMİSİNİZ.
  • SONY'NİN RUSYA SİTESİNDE BİLE YENİ MODELLER VAR BİZİMKİ HALA 11M 11S LERLE UĞRAŞIYOR.ADAMLAR 11SR, 11ZR VS MODELLERİ GETİRMİŞLER Kİ BUNLAR BLUE RAY DİSC Lİ.AYRICA 21 LERDE GELMİŞ.FİYAT OLARAKTA BİZDEN ÇOK DAHA UCUZ.NE ZAMAN BİRİNCİ SINIF İNSAN MUAMELESİ GÖRECEĞİZ MERAK EDİYORUM.
    SAYGILARIMLA...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: snynt_35

Yakın zamanda FZ21 ler bende biraz bekle derim.

mesela bekledik....fiyatı ne olur biliyormusun?benim tahminim 4000 ytl yi geçer.sizler ne düşünürsünüz bilmem ama ben 4000 ytl verip bir bilgisayar almayı düşünmem.ama tahminlerim doğru çıkmayıp makul bir fiyattan verirlerse almayı düşünürüm tabi.ama çok zor.arkadaşlar bir düşünün.asgari maaşla ev geçindiriyorlar.eğer işinize lazım değil se bu kadar masraf açmak bence israftır.

sony bayisine gittiğimde karşımda ne gördüm dersiniz.eski a serileri.yaa bizim insanlarımızı neden böyle eski teknolojilerle kandırıyorlar anlamıyorum.önceden fiyatı yüksek çekiyorlar.satamayınca kalıyor ellerinde.san ki son teknoloji gibi övüyorlar a serisini.yazık yaa.

internet sayfasında gezinirken şuna dikkat ettim.Türkiye'de Sony Vaio yok.yani şuna bakın bi.hala fz 21 s i bekliyoruz.ingiltere satış fiyatı 999 sterlin.almanya satış fiyatı 1499 euro.bizde ne kadar.bizde yokki fiyatı olsun.hala bekliyoruz.İstanbul bilişimde fz 21 s var ama fiyatı 4000 ytlye yakın.ama o firmayada güven olurmu bilmem.şimdi bana diyeceksiniz ki sony vaio bu tabi fiyatı yüksek olacak.çünkü kaliteli.peki neden yurtdışında bu kadar ucuz. asus toshiba vs. laptoplarda yurtdışında ucuz.ama yurt dışında asus ile sony nin fiyatları neredeyse aynı.ama Türkiye'de arasında uçurum var.

ne düşünürsünüz arkadaşlar....

ben de senin gibi düşünüyorum oldukça haklı ve doğru söylüyorsun..

• quote:

quote:

fiyatı yaklaşık 3 milyara geliyordu ama hakkında bu forum sitesinde sağlam pabuç değil gibi söylentiler var. 2 yıllık garantiyi 250$ a bana sağlayacağını söyledi yorumları size bırakıyorum..
  • quote:

quote:

quote:

fiyatı yaklaşık 3 milyara geliyordu ama hakkında bu forum sitesinde sağlam pabuç değil gibi söylentiler var. 2 yıllık garantiyi 250$ a bana sağlayacağını söyledi yorumları size bırakıyorum..

kardeş ben o 250 dolarlık garantiye güvenme derim.çünkü öyle bir şey yok.bizzat ben Türkiye distribitörüyle görüitüm.bizim Türkiye'ye getirdiğimiz bilgisayarlar haricinde garanti veremiyoruz diyor.

kardeş senin yerinde olsam illa ki 3000 ytl +250 $ vereceğine toplamda 3300 ytl civarı bir para eder ki bu paraya bu bilgisayarı http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-FZ21S-2-GB-NOTEBOOK,3406.html alırsın.fiyatı seni yanıltmasın.eğer parayı peşin vereceğim dersen yelkenleri suya indirirler.Bak bu bilgisayarın 2 yıllık garantisi var.haa onu da euroasia vermiyor ama en azından bağırıp çağırabileceğin bir firma.Yine de sen bilirsin.bak bende avrupa dan fz 21 si getirecektim fakat garanti olayı için biz garanti veremeyiz dediler.bir müddet önce yedek parçası için indirim yaparız diyen sony vaio servisi bana fz 21 s in ne zaman çıkacağını en geç pazartesi günü söyleyebileceğini bidirdi.bir önce ki yazımdada bahsettiğim getise bile kaça getirecek.4000 ytl mi?belkide 5000 ytl.ilginç değil mi?avrupada 2500-2600 ytl hemde ana bayisinde bizde daha çıkmamış çıksa bile 4000-5000 ytl civarı olabilir.çok ilginç.eğer bize parça temininde indirim yapabiliyorsa bilgisayardada yapabilir pekala.4000 ytl ise % 20 indirimden 3200 ytl ye düşer.bak bu iyi olur.

• Arkadaşlar aldım sz4xtn/c modelinin ekranında bir problem olduğunu fark ettim. :(
    Ekranın alt kısmında orta bölüme doğru yukarıya doğru giden (beyaz ya da açık renk bir zeminde) fark edilebilen sarımsı bir renklenme var. önce leke zannettim ama değil.

daha sonra benim ichazda mı sadece var diye gittim aynı model 3 maknaya daha baktım, onlar da da aynı sorun var. ilk anda fark eidlmiyor, boş bir explorer sayfasını (beyaz zemin) ekranın tamamına açınca beyazdaki renklenme fark ediliyor.

bu ürünler kampanyalı ürünlerdi ve fiyatı çok düşmüştü, eğer ayıplı ürün sattılarsa ve hala var mağazalarda satıyorlarsa yazık.

servisle pazartesi görüşeceğim, sz kullanıp da aynı sorunu olan varsa lütfen yazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalıçapkını35 -- 3 Kasım 2007; 23:35:24 >
  • dün yeni bilgisayarim geldi modeli FZ21M vista perfomans degerinde 4.8 cikti gercekten tavsiye edilecek bir notebook
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.