Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vs_007

Merhaba Arkadaşlar,

1 Hafta içinde yeni bir VAIO almak istiyorum. Almak istediğim model FZ21Z düşünüyorum. Fiyatı 2100 YTL.

Tavsiye eder misiniz ??? Mesajlarınızı bekliyorum.

o modeldeki özelliklerin çok daha iyisine sahip olan toshiba-A200-23W yu aynı fiyata aldım sakın derim toshiba al.
  • değerli arkadalar herkese merhaba yeni bir sony vaio FZ31E laptop aldım Vista home premium yükle Revory dvd si yapıcam f10 basıyorum ama sonra ne yapmam gerek cıkan ekranda recovery dvd diye bir şey cıkmıyor lütfen bilenler yardımcı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinardicli

quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

Fz21m var hiç memnun değilim.counter strike den tut masaüstünde ki bi prog. kadar donuyor pc hantallaşıyor nod32 ile de tarattım virüsleri sildim.Ama yine aynı yazıklar olsun sony e vista ya

Ya arkadasim kendini nicin zora sokuyorsun bak simdi sana DIREKT link vereyim ordan hemen DOWNLOAD`a bas dosyayi cek ve isi bitir; yani XP ye gec...Orada okursun SATA driverlarini nasil yapacagin anlatilmis, hadi kolay gelsin,ben gectim sorun yok kullaniyorum; problem olursa bana dön

FZ2x Series XP Drivers

Ya bırak Allah aşkına hocam ben Vistalı aldım neden Xp ye geçeyim?Madem bu işi Sony yapamıyorsa Xp yükleyip satsın.Ben o kadar para saydım kalite diye bide Xp ile mi uğraşacağım başka??

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: metinardicli

quote:

Fz21m var hiç memnun değilim.counter strike den tut masaüstünde ki bi prog. kadar donuyor pc hantallaşıyor nod32 ile de tarattım virüsleri sildim.Ama yine aynı yazıklar olsun sony e vista ya

Ya arkadasim kendini nicin zora sokuyorsun bak simdi sana DIREKT link vereyim ordan hemen DOWNLOAD`a bas dosyayi cek ve isi bitir; yani XP ye gec...Orada okursun SATA driverlarini nasil yapacagin anlatilmis, hadi kolay gelsin,ben gectim sorun yok kullaniyorum; problem olursa bana dön

FZ2x Series XP Drivers

Ya bırak Allah aşkına hocam ben Vistalı aldım neden Xp ye geçeyim?Madem bu işi Sony yapamıyorsa Xp yükleyip satsın.Ben o kadar para saydım kalite diye bide Xp ile mi uğraşacağım başka??

adama bak yahu: iyilikte yaramiyor sana; link veriyoruz iste daha ne istiyosun; yok SONY yapsin mis; elinde imkan var sen yapsana...
    haaa madem istemiyosun; ozmn burada bilgisayarina laf etmezsin; o paraya bu kdr performans I$ine gelirse...

• bende üye olmak istiyorum bugün geldi amerikadan fz440e modeli
  • Selam arkadaşlar bende yeni bir sony vaio kullanıcıyım benide bu klube dahil ederseniz sevinirim...!!

ve bir kaç sorum olacak ......

Birincisi kurtarma diski oluşturdum ((3 dvd olarak) birde bilgisayarım kısayolu altında recovery diye bir disk açılmış bu nedir...?? bunuda mı yedeklemek gerekiyor şimdiden tşkler....
  • selam arkadaşlar 1 hafta önçe fz11z aldım bluetooth ve motion eye yi çalıştıramadım nasıl çalıştırabilirim yardımcı olursanız sevinirim iyi günler
  • quote:

Arkadşaım bu konuda yardımcı olmaya çalışayım,ne vistanın sorunu bu takılma ne de VAIO'nuzun,elinizde dünyanın En iyi laptoplarından biri var,sadece aksaklıklar var,bunu da sakin olursanız halledebilirsiniz...
    bu ürünler çinde montaj yapılıyor,malum yeni seriye geçerken önceki serinin son ürününü aldıysan kullanılan harddisk ve ram'ler elektrostatik birikiminden işlemciye yük bindiriyor ve buda takılamlara sebep oluyor (aslıdna 2-3 neden daha var,şimdilik bunu deneyelim)
    ***Sizden istediğin,tanıdığınız bilgisayarcı varsa yada kendinizin önceden deneyimi varsa maddeleri takip edin=
    -Bilgisayarı kapatın
    -Bataryayı VAIO'dan çıkarın
    -Harddisk kapağını sökün(harddiskin sata girişleri tam oturmuyorsa harddisk sesi ya da takılmalar yapabilir)
    -Harddisk'i çıkartın,elektrik birikimine karşı elinizle kablo girişlerini elleyin,temas yüzeyleri,bu VAIO'nun etkilendiği ama sizin pek hissetmiceğiniz yük birikimini sizin vucudunuza geçirecektir...
    -Sonra ram kapaklarını sökün ,ramlri sökün ve ram'lerinde altın pin'lerine aynı işlemi gerçekleştirin
    -Tekrar takarken tam olarak oturduğuna emin olun...(ram ve harddisk)
    -VAIO'nuzu açın

Normal şartlarda serinin son ürünü aldysanız sorun böyle düzelicektir...

Bu işlem %90 fan sesinizi yok edicektir...

• Bende dün itibari ile FZ31E ile aranıza katıldım.Kalite olsun diye diğer markalara göre düşük donanımlı olmasına rağmen Sony tercih ettim.İnternet,office programları ve LCD de film seyretmek için kullanacağım.Birde FİFA oynarım.Bunlar içinde yeterlidir herhalde özellikleri.Yalnız kafama takılan bir sorun;ürünle beraber hiç kurulum cd si verilmedi.Sistem çökerse nasıl düzelteceğim.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • pikalos, Arkadasım bende daha yeni fz11e edindim hayırlı olsun şimdiden ben menunum bilgisayardan ....
    soruna cevap vereyim şimdi bsayarla hiç bir cd gelmiyor. Başlat menüünden sony recovery center sekmesine gelip vaio recovery center a girip kurtarma diski oluşturuyorsun bunu ne kadar önce yaparsan o kadar iyi olur... tekrar hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old_hand -- 30 Haziran 2008; 23:32:07 >
  • Cevap için teşekkür ederim.Sizede hayırlı olsun.Bir sorunum daha oldu.Akşam LCD ye HD bağlantı yaptım.Görüntü harikaydı ama ses bir türlü gelmedi.HD de hem görüntü hem ses aktarımı beraber olmuyormu.Laptopun kulaklık çıkışından LCD ye bağlantıda yaptım ama bir türlü ses alamadım.Eskiden S-Video çıkışından seyrediyordum,kulaklık çıkışından da ses alıyordum.
    quote:

Orjinalden alıntı: sony_vaio_fz31e

pikalos, Arkadasım bende daha yeni fz11e edindim hayırlı olsun şimdiden ben menunum bilgisayardan ....
    soruna cevap vereyim şimdi bsayarla hiç bir cd gelmiyor. Başlat menüünden sony recovery center sekmesine gelip vaio recovery center a girip kurtarma diski oluşturuyorsun bunu ne kadar önce yaparsan o kadar iyi olur... tekrar hayırlı olsun...
  • Orjinalden alıntı: pikalos

Cevap için teşekkür ederim.Sizede hayırlı olsun.Bir sorunum daha oldu.Akşam LCD ye HD bağlantı yaptım.Görüntü harikaydı ama ses bir türlü gelmedi.HD de hem görüntü hem ses aktarımı beraber olmuyormu.Laptopun kulaklık çıkışından LCD ye bağlantıda yaptım ama bir türlü ses alamadım.Eskiden S-Video çıkışından seyrediyordum,kulaklık çıkışından da ses alıyordum.
    Orjinalden alıntı: sony_vaio_fz31e

Arkadaşım,VAIO'nu çoklu prize takma,ayrı tek tak,ses sorunun büyük ihtimal düzelicektir ;)
    HDMI kablosundan ses ve görüntü aktarımı beraber oluyor...
  • Çoklu prizle kastınız nedir.Elektrik priziyse ,pille çalıştırmıştım.Takılı değildi.
  • evet arkadaşlar bende SONY VAIO VGN-FZ31E almak suretiyle aranıza katılmışbulunmaktayım.

bu 2. notebook um ve sony kalitesi ve karizması ile tanıştığım için mutluyum
  • Arkadaslar 2 gundur bir problemle karşılaşıyorum bsayar durup dururken reset atıyor acaba problem nedir 2 saat kadar çalıştı reset attı mesela dün hiç böyle bir olay olmamıştı şimdiden yardımlar için teşekkurler
  • evet elektrik prizi,pille olduysa bi fikrim yok,ozaman ayaarlarında bir sorun vardır ama birde fişler denerseniz?

quote:

Orjinalden alıntı: pikalos

Çoklu prizle kastınız nedir.Elektrik priziyse ,pille çalıştırmıştım.Takılı değildi.
  • Serhata katliam alakan için teşekkür ederim ama sorun çözelemedi maalesef.Sony ile halledeceğiz anlaşılan
  • fz 340e nin acil xp driverları var ANLAYAN BİRİSİ VARSA LÜTFEN YARDIMCI OLSUNNNNNNNNN
  • önemli değil,teknik işleri çok karışık,ortamdaki herşeyden olabilir yazılımsal sorun değilse...

fuat49;arakdaşım xp driverları bulunur onu söyleyememede kaş yapayım derken göz çıkarırsın,çok kafanı ağrıtır VAIO söyleyeyim
  • Merhaba arkadaşlar aranızda sony vaio VGNNR220 kullanan var mı?Kullanan arkadaşlar bu makinadan memnunlar mı acaba?Kullanmayan arkadaşlar da vereceğim linkde bulunan bu makinanın özelliklerine bakarak fikir belirtirlerse memnun olurum:

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-NR220E-S-2GB-NOTEBOOK,4236.html
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.