Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nakitte %3 iskontoları olduğunu gördüm internet sitelerinde.

quote:

Orjinalden alıntı: Easy_Diver

Merhabalar,
    Blu-ray yazıcısı olan FZ serisi bir notebook almayı düşünüyorum. Amacım external HD ile plazmaya bağlayıp HD filmleri seyretmek. Forumu okuduktan sonra ısınma vs. problemli cihazları duyunca kafam karıştı. Seçimimde yardımcı olursanız sevinirim. Bir de Ist.Blşm. liste fiyatlarından ne kadar pazarlık yapıyor, tecrübesi olan var mı ?
    VGN-FZ490NFB : 3939 YTL
    VGN-FZ31Z : 3055 YTL
    VGN-FZ280E/B : 2744 YTL
    VGN-FZ285U/B : 3270 YTL
    VGN-FZ21Z : 2864 YTL
    Teşekkürler

• bende fz31z war hiçte denildiği gibi ısınma problemi fln yok..zaten bu görüntü kalitesini görünce herşey unutuluyor..
  • Arkadaşlar FZ21M bluetooth driverını bulamıorum (XP için) yardımcı olabilir misiniz ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeLaNCHoLie

Arkadaşlar FZ21M bluetooth driverını bulamıorum (XP için) yardımcı olabilir misiniz ???

kullanan arkadaşlar daha iyi bilirler ama sonynin kendi sitesinde olduğunu biliyorum.
    bulamazsan da sony vaio türkiye sitesinde olduğuna eminim.
  • arkadaşlar z31z kullanıcısıyım
    pes2008de çapraz gitmiyor.sanki üç tuşa basınca işlemiyor.çözümü bilen arkadaş varsa yardımcı olabilir mi??
  • arkadaşlar FZ240E kullanıyorum. webcam çalışmıyor. kısaca çözümü olan varmı.

yardımcı olursanız sevinirim..

yoksa dalacam ben bu makinaya çıkamıcam.

şimdiden teşekkürler
  • SZ 740 N3 NASIL BIR MAKINE???
  • @yalvaçlı
    sz7xxx kullanıcıları başlığında bi takım görüşler yazılı sorduğun makine hakkında ordan faydalanabilirisn.
  • quote:

Orjinalden alıntı: boronkay

arkadaşlar FZ240E kullanıyorum. webcam çalışmıyor. kısaca çözümü olan varmı.

yardımcı olursanız sevinirim..

yoksa dalacam ben bu makinaya çıkamıcam.

şimdiden teşekkürler

boronkay fazla kızma makineye:) driverlarını yüklerken sanırım webcam
    driveri ismini degitirerek Temp içine yükleniyor... orada tarih sıralı olusturma sıralı liste yaparsan
    en son okuşan dosyayı driver dosyası olrak manuel tanıtmada kullanabilirsin...
    bende cok ugrastım 240 eb ile camera meselesini bunu bir arkadas yarıdımıyla anca farkedebildik...

kolay gelsin...
  • beyler bizde de taka sony vaio fs415M var vista kullanan arkadaşlar var mı bu modelde?
  • arkadaslar slm fz11m war ve ses karti driverini kurdugum zaman kulaklık taktigimda hem bilgisayardan hem kulaklikdan ses gelio ne yaptısam olmadi basina gelipde cozen oldumu yardim ederseniz sewinirim hangi driveri kullanayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcink -- 10 Mayıs 2008; 23:42:15 >
  • herkese merhabalar arkadaslar. Vaio`m ile bugun itibariyle sorun yasiyorum.

SZ110/B modeli vaiom var, bildiginiz gibi hem pil takili ise hem de fiste ise bilgisayar, fis mavi renkte yaniyor, sadece fis takili ise de beyaz renkte oluyor ve batarya takili degil diyor. Batarya takili olmasina ragmen beyaz gosteriyor ve fisten cektigim de de bilgisayar kapaniyor. Boyle bir sorun yasayan oldu mu aranizda acaba? sizce pil mi gitmistir, yoksa baglanti da mi sorun vardir?

Sizce ne yapmaliyim

Iyi gunler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: disciple_of_adun

herkese merhabalar arkadaslar. Vaio`m ile bugun itibariyle sorun yasiyorum.

SZ110/B modeli vaiom var, bildiginiz gibi hem pil takili ise hem de fiste ise bilgisayar, fis mavi renkte yaniyor, sadece fis takili ise de beyaz renkte oluyor ve batarya takili degil diyor. Batarya takili olmasina ragmen beyaz gosteriyor ve fisten cektigim de de bilgisayar kapaniyor. Boyle bir sorun yasayan oldu mu aranizda acaba? sizce pil mi gitmistir, yoksa baglanti da mi sorun vardir?

Sizce ne yapmaliyim

Iyi gunler...

öncelikle ful dolu batarya gücünde iken AC güce takılı değilken bilgisayarı açmayı deneyin.açılmıyorsa batarya ölü demektir.Veya uzun zamandır kullanıyorsanız sıcaklığın yarattığı genleşme ile yuva içinde oynamasından altın uçlara tam temas etmiyor da olabilir.

• Arkadaslar sony vaio Ar almak istiyorum. AR konusunda ortalikta dolasan iyi ve kotu yorumlari ogrenebilir miyim. Kullananlar memnun mu hangi skntilari var paylasirlarsa cok sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_murat89

Arkadaslar sony vaio Ar almak istiyorum. AR konusunda ortalikta dolasan iyi ve kotu yorumlari ogrenebilir miyim. Kullananlar memnun mu hangi skntilari var paylasirlarsa cok sevinirim

ar sınıfında olan cihazların özellikleri genel olarak değerlendirildiğinde en iyi olduğu tartışılmaz bir gerçektir. ağırlıkı olarak grafik uygulamalarında kullanılan model serisidir. özellikleri seri içerisinde farklılık göstermektedir.

iyi bir seçim yapmışsınız öneri olarakta 770 serileri olsun derim.

• Selam. 1 Hafta önce İst.Bilişimden Sony Vaio FZ210CE model notebook aldım. Makinayı sipariş esnasında 4 gb ram ile aldım. Makina bana geldi. Çok güzel bir makine. Genel olarak word-excel ve java uygulamaları çalıştırdığımdan şu anki işlemciyi bile % 5 kapasitede çalıştırmaktayım. Vista Home Premium'da ram 3062 mb olarak görünüyor. Setup'ta 4096. Ekran kartı 128 mb çakılı 358 toplam gösteriyor. Ramı neden az gösterir. Hiç karşılaşıp çözen varmı?
  • senin kullandigin vista 32bit oldugu icindir. 32bit isletim sistemi kullandigin muddetce 3gb goreceksin.
  • Fz21m var hiç memnun değilim.counter strike den tut masaüstünde ki bi prog. kadar donuyor pc hantallaşıyor nod32 ile de tarattım virüsleri sildim.Ama yine aynı yazıklar olsun sony e vista ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

Fz21m var hiç memnun değilim.counter strike den tut masaüstünde ki bi prog. kadar donuyor pc hantallaşıyor nod32 ile de tarattım virüsleri sildim.Ama yine aynı yazıklar olsun sony e vista ya

Ya arkadasim kendini nicin zora sokuyorsun bak simdi sana DIREKT link vereyim ordan hemen DOWNLOAD`a bas dosyayi cek ve isi bitir; yani XP ye gec...Orada okursun SATA driverlarini nasil yapacagin anlatilmis, hadi kolay gelsin,ben gectim sorun yok kullaniyorum; problem olursa bana dön

FZ2x Series XP Drivers

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 10 Haziran 2008; 23:36:05 >

• Merhaba Arkadaşlar,

1 Hafta içinde yeni bir VAIO almak istiyorum. Almak istediğim model FZ21Z düşünüyorum. Fiyatı 2100 YTL.

Tavsiye eder misiniz ??? Mesajlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.