fz31z yi sipariş ettim yarın elimde olacak benim sorum VGN-FZ490NFB ile VGN-FZ31Z nin çok bir farkı var mı yani fz31z den daha pahalı ama özellik olarak ben çok büyük bir fark göremedim sizler ne dersiniz VGN-FZ490NFB mi almalıydım ?
quote:
Orjinalden alıntı: isaorenler
Selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum bugun SONY VAIO VGN-FZ11E Intel Santa Rosa Mobile 1.8GHz 1024MB 120GB DVD+-RW (Kameralı) laptop aldım 1. xp driver larını nerden bula bilir veya bulan arkadaşlar varmı
2. vista ingilizce bunu nasıl türkce edebiliriz
Dostum cıhazında olan vısta surumunu aynısının turkcesını netten download edıp mevcut lısansınla kullanabılırsın. Benım cıhazımda busıness ing vardı ben turkce busınnes kurdum sonra cıhazın kendi PKeyını girip aktıvasyonumu tamamladım su an turkce kullanıyorum. Kolay gelsın.
kardeş bende de VGN-FZ21M var üyeliimi yaparsan sevinirim aranızda olmak hoş....
Merhaba arkadaşlar bende SONY VAİO grubuna katıldım SONY VAİO FZ440 E/B aldım benide kabul ederseniz aranıza sevinirim
slm arkadaslar bana acil SONY VAIO VGN-C2S/H NOTEBOOK xp driverları lazım..bulamadım yardımcı olmak isteyen arkadas lütfen bana link tabilirmi ? çok teşekkür ederim
merhaba arkadaşlar ben de vaio almak istiyorum.fz31e 4gb ram vs.aşağıdaki linkteki makine hakkındaki görüşünüz nelerdir.selamlar
4. bence istanbul bilşimden alma, sony nin sony eurasia garanti kapsamına girmio. yani makina bozulursa sony nin garantisi işlemiicek. makina istanbulbilişime gidecek.
bütün bunları değerlendir, ondan sonra al.
quote:
Orjinalden alıntı: sokrates94
fz31z yi sipariş ettim yarın elimde olacak benim sorum VGN-FZ490NFB ile VGN-FZ31Z nin çok bir farkı var mı yani fz31z den daha pahalı ama özellik olarak ben çok büyük bir fark göremedim sizler ne dersiniz VGN-FZ490NFB mi almalıydım ?
iyi olmuş almadıın sonu fb onun
yekTR ilgine teşekkür istanbul bileşimin malları kaçak mı oluyor bu durumda her yeri araştırdım oradan ucuzunu bulamadım.diğer siteler le aralarında bayağı fark var,ikinci olarak şu anki bilgisayarım hp g5040 core duo 2060 1.6 işlemcisi var 2 gb ram ile vista sorunsuz çalışıyor.yanlış anlama şu sepeple soruyorum vaio larda düşük işlemci sorun mu oluşturuyor. tam aradığım notebook u buldum derken şimdi yine arayışa geçtim iyimi.bakalım ne olacak bu işin sonu
quote:
Orjinalden alıntı: besbur
merhaba arkadaşlar ben de vaio almak istiyorum.fz31e 4gb ram vs.aşağıdaki linkteki makine hakkındaki görüşünüz nelerdir.selamlar
ayni modeli dusundum bende ama 2gb ram olanini. verdikleri fiyata o bilgisayar cok iyi bence. dun istanbilisimi aradim fakat o model ellerinde kalmamis. ne zaman gelir dedim artik fz modelleri gelmeyecek dedi telefondaki bayan. sen bi gorusme yapmismiydin ?
internettede yaptigim arastirmalarda kendimce vardigim sonuc artik fz serisinin uretilmeyecegi. fz nin yerini fw alacak. 16.4 ekran ve sanirim hepsi double lamp. fw1e istbilisimde 1800ytl. simdi bunu dusunuyorum. eger bir fikri olan arkadas varsa paylassin lutfen.
quote:
Orjinalden alıntı: yekTR 4. bence istanbul bilşimden alma, sony nin sony eurasia garanti kapsamına girmio. yani makina bozulursa sony nin garantisi işlemiicek. makina istanbulbilişime gidecek
ayrica istanbulbilisimden alinmaz demissiniz servis icin ? bir tecrubesi olan arkadas varsa paylassin lutfen cunku bende buradan almayi dusunuyorum. sony servisi dediginiz yerde sony usa degil sonucta. sehrinizdeki sony yetkili servisinin tecrubesi muhtemelen istanbulbilisim daha dusuktur. notebooktaki ciddi bir ariza sonucunda ise sehrinizden ote gidecegi yer istanbuldaki cihan elektronik. vaio notebook icin tr deki euro asya garantisi budur sanirim. cihan elektronikte istanbulbilisiminde birbirinden buyuk ustunlukleri oldugunu sanmam.
dusundugum model ;
SONY VAIO VGN-FW11E Intel Montevina 1066 MHZ 2.26 GHz. 3 MB Cache P8400 İşlemci 250 GB SATA 3 GB DDR2-SDRAM 800MHZ ATI Mobility Radeon™ HD 3470 16.4 inch WXGA++ display (1600x900) with X-Brite™-Eco technology Wireless tipinde 'darft n' mevcut Integrated Bluetooth(Version) 2.0+EDR Blueray YOK - DVD-RW Double Layer Ağırlık 2.9 Kg TV out type HDMI
1800ytl goruslerinizi bekliyorum bu pc hakkinda. bu fiyata bulabilecegim daha iyi bir notebook var mi acaba ?
quote:
Orjinalden alıntı: besbur
yekTR ilgine teşekkür istanbul bileşimin malları kaçak mı oluyor bu durumda her yeri araştırdım oradan ucuzunu bulamadım.diğer siteler le aralarında bayağı fark var,ikinci olarak şu anki bilgisayarım hp g5040 core duo 2060 1.6 işlemcisi var 2 gb ram ile vista sorunsuz çalışıyor.yanlış anlama şu sepeple soruyorum vaio larda düşük işlemci sorun mu oluşturuyor. tam aradığım notebook u buldum derken şimdi yine arayışa geçtim iyimi.bakalım ne olacak bu işin sonu
türkiyeye vaio lar iki yolla ithal ediliyor.
birincisi sony kendisi ithal ediyor, pc ler türkiyede türkçeleştiriliyor. sadece sony şirketi servisleri kurcaladığı :) için pc ler sony nin garanti kapsamına giriyor ve dünyanın heryerinde 5 yıl sony eurasia garantisine dahil oluyor. sony üretilen modelleri çok geç ihraç ediyor. bu yüzden çoğu zaman vaio ların özellikleri mesela asustan falan daha düşük oluyor.
ikincisi istanbul bilişim ihraç ediyor. onlar pcleri kendiler tr uyumlu yapıyorlar. senin ucuz diiye gördüğün pcler tr uyumlu olmayanlar (dün dediğim gibi). ancak, iyyi tarafı istanbul bilişim pc leri hemen ihraç ediyor. mesela cr serisi sony tarafından getirilmeden önce istanbul bilişimde pek çok modeli vardı. pcleri istanbul bilişim türkçeleştirdiği için sony eurasia garantisine girmiyor. ancak bunun yerine istanbul bilşim garanti veriyor. bakkaldan bişi aldığında bozulursa sen bana getir, garantisi benim hesabı.
vaiolarda problem oluo die bişi yok. ben 1.66 görmedim hiç. eğer hp de memnunsan vaio da memnun eder sanırım. sadece 4gb ram varken 1.66 dengesiz biraz bence. yani 4 gb ile oyun falan kasmaz, ama 1.66 bunu biraz etkileyebilir. sen hp de oyun performansından falan memnunsan al. tabi bi de oyun oynayıp pynamadığını bilmiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: red_wine
quote:
Orjinalden alıntı: yekTR 4. bence istanbul bilşimden alma, sony nin sony eurasia garanti kapsamına girmio. yani makina bozulursa sony nin garantisi işlemiicek. makina istanbulbilişime gidecek
ayrica istanbulbilisimden alinmaz demissiniz servis icin ? bir tecrubesi olan arkadas varsa paylassin lutfen cunku bende buradan almayi dusunuyorum. sony servisi dediginiz yerde sony usa degil sonucta. sehrinizdeki sony yetkili servisinin tecrubesi muhtemelen istanbulbilisim daha dusuktur. notebooktaki ciddi bir ariza sonucunda ise sehrinizden ote gidecegi yer istanbuldaki cihan elektronik. vaio notebook icin tr deki euro asya garantisi budur sanirim. cihan elektronikte istanbulbilisiminde birbirinden buyuk ustunlukleri oldugunu sanmam.
haklısın ancak eğer yurtdışında kalırsan problem oluşur, ben bunu göz önünde bulundurarak söyledim. bir kaç yıl içinde yurt dışına gitmeyi düşünüyorum
Arkadaşlar FW serisi ile ilgili olarak daha detaylı bir anlatım yapabilir misiniz? İB de iki çeşit ekran kartı var,HD3470 ve HD4500. 4500 DX10 desteği ile geliyor yazıyordu forumlarda. 3470'in yok mu? Ayrıca double lamp olayı tam olarak nedir,FW serilerinin hangilerinde var hangilerinde yok(İB'de olanlardan)?Almayı düşündüğüm seri ekran 16.4" olduğu için bu seri.1 hafta içerisinde almam lazım fakat özellikle ekran kartında takıldım.Yorumlarınızı bekliyorum,teşekkür ederim.
arkadaşlar merhaba benide ekleyin FZ 31 E
Merhaba,
Sonunda FZ serisi ile ilgili çoğunluğun bulunduğu bir forum bulduğuma çok sevindim. Lütfen beni de üye listesine ekleyin (FZ21M)
Şimdi sizlere bir sorum olacak.
Ben Şubat ayı sonunda dizüstümü aldım, yaklaşık bir ay içinde de hediye olarak verdikleri Blu-ray postadan elime geçti, fakat tez yazdığımdan dolayı bu aya kadar açıp kullanmak kısmet olmadı. Geçen bir plazma TV de izleyip kalitesini görmek istedik, Blu-rayi sürücüye yerleştirdim, WinDV çalıştı; fakat "AACS Key upgrade edilmeli, edilene kadar bilg kapatmayın " gibi bir uyarı çıktı. OK dediğimde COREL sitesine bağlanıyor, fakat LOGIN ol diyor, ne ile LOGIN olacağım, yoksa yeni kayıt mı yapmam gerekiyor. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
Selamlar
merhaba üstad lar bende fz21m almak istiyorum. inceledim fiyat olarak gayet iyi. kullanan arkadaşlar tavsiye edermisiniz. forumun başka bir bölümünde fz21 serileri toplatıldı falan yazıyordu.
abi ben bişey sorcam
şimdi bende orjinal windows vista var daha önce bilgisayar toplarken almıştım
bir sony fw 11m alsam desemki ya windows vista yüklemeyin benim var onun parasını düşün gibi bir pazarlık yapmaya çalışsam bir anlamı olur mu?
bide sony orjinal garantili alcam yani sony yetkili satıcısından
yaklaşık 1.5yıl önce amerikadan bi sony vaio aldım.. modeli vgn-fe880e vista home premium işletim sistemi kurulu fakat son zamanlarda gittikce kasmaya başladı. elimde hiçbir driver cdsi ya da onun gibi bişi yok.. fakat USA support sitesinden butun driverları buldum.. ben vistayı tamamen kaldırıp XP yuklemek istiyorum fakat bu driverlar XPde sorun cıkarır mı ? servisler bu işlem için çok fahiş fiyat istedkleri icin servise götürmek istemiyorm.. ne önerirsiniz?
Arkadaşlar vaio sz750 aldım, kutu içeriğinden kart okuyucu adaptörü çıkıyor mu? sz6 serilerinden çıkıyor mu? Bir de ekranın sağ ve sol dış çerçevesinde tornavida sokulmuş gibi yerler var, sizinkiler nasıl?
Arkadaşlar Merhaba, benim FZ11M modeli bi notbook'um var. fakat ben bu ekran kartı ayarlarında pek bişey anlamadım, yani ekran kartının mb'tını yükseltmek gibi bi durum olabiliyormu.Mesela PES2009 'u yükledim fakat sadece low ayarlarda oynuyabiliyorum onuda kötü bir biçimde, bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?