Bildirim
Sony Vaio Pro mu? Mac air 2013 mü?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
size istediğiniz markalardan faklı bir ürün önericem gecen gün inleme imkanım olduk cok ince ve hafif
http://www.notebookadresi.com/samsung_ativ_book_9_lite_np905s3g-k01tr_ultrabook?keyword=SAMSUNG%20ATIV%20Book%209%20Lite%20NP905S3G-K01TR%20Ultrabook -
quote:
Orijinalden alıntı: kedikesenpiskofare
size istediğiniz markalardan faklı bir ürün önericem gecen gün inleme imkanım olduk cok ince ve hafif
http://www.notebookadresi.com/samsung_ativ_book_9_lite_np905s3g-k01tr_ultrabook?keyword=SAMSUNG%20ATIV%20Book%209%20Lite%20NP905S3G-K01TR%20Ultrabook
amd pek tercih etmiyorm hocam...bu ikisi var akimda sadece :)
-
Macbook air derim. Daha onceden hep windows kullanan birisiydim ama mace gecis yapmak istedim ve hic pisman olmadim. Hem malzeme kalitesiyle hem de isletim sistemi farkiyla one cikiyor. Vaio pronunsa onde oldugu nokta daha hafif, ince ve ekraninin dokunmatik full hd olmasi. Macbook air derim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: onurgitmez
Macbook air derim. Daha onceden hep windows kullanan birisiydim ama mace gecis yapmak istedim ve hic pisman olmadim. Hem malzeme kalitesiyle hem de isletim sistemi farkiyla one cikiyor. Vaio pronunsa onde oldugu nokta daha hafif, ince ve ekraninin dokunmatik full hd olmasi. Macbook air derim.
Alismak zormuydu hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu anda çok rahatım 1 ay oldu alalı ve takıldığım nokta olmadı çok. zaten ayarlar menüsü güzel olmuş, yapmak istediğim şeyleri kolayca buluyorum. Launchpad dene birşey var tüm yüklediğin uygulamalar orda ikon halinde oluyor ordan açıyorsun. Windowsdan tek farkı pencereleri kapatma yeri terst ondada 1 saat içinde sıkıntısız şekilde alıştım zatem. Kullanım kolaylığı çok daha iyi windowsaa göre.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X