Şimdi Ara

Sony Vaio RECOVERY yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony Vaio laptopa format recovery bölümünden tekrar yükleme yaptım ama windows dili ingilizce olarak yüklüyor. Normalde hepsinde böylemi oluyor birde bunu türkçeye nasıl çevirebilirim?

• 4 gün önce arkadaşımın pc sine recovery le format attım evet dil ingilizce geliyor türk çe yapmak için windows sitwm dosyasında dil seçenekleri var tr ye tıkla yeniden başlat gelen ekranda dil ve saat klavye seçeneklrini ayarla başla.
  • Farklı dilleri seçebiliyorsunuz ama laptopunuz eski mi acaba ?
  • Windows Vista veya Win7 ise sürümünüz ultimate değilse Vistalizator programı ve win7 Türkçe dil paketi (vistalizator sitesinde linki var) ile Türkçe'ye çevirebilirsiniz. Vistalizator ile ilgili forumda ve internette resimli anlatımlar mevcut.
  • recovery ile nasil format atiliyor biri yardimci olabilir mi?
  • Hangi Model ürün var sizde ?
  • arkadaşlar lütfen acil yardım...
    sony vaio VPCEB2S1E modelinin kullanıcısıyım.format atayım derken cahillikten recovery programını sildim.uyumlu olan programa sahip arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen yardım ediniz.servis çok ücret istiyor dvd. için .resmen bu soygun ve düşene bir tekme vurmaktır...
    ethernet driver + bluetooth ve birkaç aygıt donanımı ile ilgili sıkıntı yaşıyorum..
    acil yardım lütfen...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Vaio notebook
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.