Şimdi Ara

sony vaıo ultrabook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ultrabooklarda diğer leptoplar kadar iyi mi oksa performans düşüklüğü var mı?
    Bir de bu ultrabook özellikleri iyi mi sizce?Özelliklerinden çok iyi anlamıyorum.Bunu almayı planlıyorum.

http://www.bestbuy.com/site/Sony+-+VAIO+T+Series+Ultrabook+15.5%26%2334%3B+Touch-Screen+Laptop+-+8GB+Memory+-+Silver+Mist/7776364.p?id=1218860268597&skuId=7776364#tab=specifications

seçeneklerime bunu da ekledim

http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666566183#specifications

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hathaway -- 20 Haziran 2013; 17:02:50 >

• bu mı ilk mesajımdaki mi sizce_bunun hafızası biraz düşük gibi geldi ama özellik olarak?
    ayrıca netbook ultrabook performansına göre daha iyi derseniz netbook alıcam..

http://www.bestbuy.com/site/Sony+-+VAIO+Duo+11.6%26%2334%3B+Touch-Screen+Laptop+-+8GB+Memory+-+256GB+Solid+State+Drive+-+Gun+Metallic/8149062.p?id=1218864517547&skuId=8149062#tab=specifications

• quote:

Orijinalden alıntı: hathaway

bu mı ilk mesajımdaki mi sizce_bunun hafızası biraz düşük gibi geldi ama özellik olarak?

http://www.bestbuy.com/site/Sony+-+VAIO+Duo+11.6%26%2334%3B+Touch-Screen+Laptop+-+8GB+Memory+-+256GB+Solid+State+Drive+-+Gun+Metallic/8149062.p?id=1218864517547&skuId=8149062#tab=specifications

ekran kartı paylaşımlı hafıza bu eksi bi yön. Ancak benim bildiğim kadarıyla nerdeyse tüm bilgisayarlarda ortalama olarak 1tb, zaten ayrıca ssd hafızası var hafıza olarak bir eksikliği yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Legendary!

quote:

bu mı ilk mesajımdaki mi sizce_bunun hafızası biraz düşük gibi geldi ama özellik olarak?

ekran kartı paylaşımlı hafıza bu eksi bi yön. Ancak benim bildiğim kadarıyla nerdeyse tüm bilgisayarlarda ortalama olarak 1tb, zaten ayrıca ssd hafızası var hafıza olarak bir eksikliği yok

ikisi arasında sizce tercihim ne olmalı?

• quote:

quote:

quote:

ne amaçla kullanmayı düşünüyosun oda önemli. bide şunu söyleyim bitanesinin ekranı 13 inc bunu göz önünde bulundur. ama benim kişisel tercihim ilki olurdu hem işlemcisi daha iyi hemde hafızası yeterli ancak grafik üzerine çalışıcaksan başka şeylere yönelmelisin. umarım yardımcı olmuşumdur

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne amaçla kullanmayı düşünüyosun oda önemli. bide şunu söyleyim bitanesinin ekranı 13 inc bunu göz önünde bulundur. ama benim kişisel tercihim ilki olurdu hem işlemcisi daha iyi hemde hafızası yeterli ancak grafik üzerine çalışıcaksan başka şeylere yönelmelisin. umarım yardımcı olmuşumdur

öncelikle çok teşekkür ederim.
    ekran kartı sanırım düşük biraz değil mi?photoshop yapmak,oyun oynamak zor mu olur ilkinde?
    birdde en bastaki mesaja bir seçenek daha ekledim rica etsem ona da yorum yapabilir misiniz?

• quote:

Seçtiğin ürünlerde , ağır grafik gereksinimi duyan oyunları oynayamazsın. Ekran kartları dahili, onboard çünkü. Ayrıca ultrabook sınıfındaki ürünler, soğutma babında da yetersiz kalabilir. Yani standart dizüstü modellere göre biraz daha fazla ısınırlar. Sony olması gerekmiyorsa ;harici kartlı, yüksek donanım barındıran ve ultrabook inceliğinde olan ürünlere de bakabilirsin. Bu arada yurtdışından mı, alacaksınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY VAIO batarya problemi
    13 yıl önce açıldı
    Sony vaıo windws 7
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi68

quote:

Seçtiğin ürünlerde , ağır grafik gereksinimi duyan oyunları oynayamazsın. Ekran kartları dahili, onboard çünkü. Ayrıca ultrabook sınıfındaki ürünler, soğutma babında da yetersiz kalabilir. Yani standart dizüstü modellere göre biraz daha fazla ısınırlar. Sony olması gerekmiyorsa ;harici kartlı, yüksek donanım barındıran ve ultrabook inceliğinde olan ürünlere de bakabilirsin. Bu arada yurtdışından mı, alacaksınız?

evet yurtdışından alıcam.
    toshıba falanda olabilir ama istediğim özelliklerde bulamadım malesef.
  • www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-u500vz-cm051h-u500vz-notebook-core-i7-220ghz-8gb-ddr3-256-2gb-156-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65861
  • quote:

www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-u500vz-cm051h-u500vz-notebook-core-i7-220ghz-8gb-ddr3-256-2gb-156-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65861

abicim valla bu bayaa iyi gibi ekran kartı iyi değil mi çok anlamıyorum çünkü?
    birde 256 gb yeterli olur mu sence?

• hathaway H kullanıcısına yanıt
    Gt650m, orta sınıfın en iyi kartlarından birisidir. Güncel oynları ; orta-yüksek ve karışık ayarlarda oynayabilirsiniz. Bu arada üzerindeki depolama türü hdd değil, ssd dir. Eğer az diyorsanız, harici hdd (500-750gb , 1TB) alıp kullanabilirsiniz.

www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html

Ekran kartları performans sıralaması.
  • quote:

Gt650m, orta sınıfın en iyi kartlarından birisidir. Güncel oynları ; orta-yüksek ve karışık ayarlarda oynayabilirsiniz. Bu arada üzerindeki depolama türü hdd değil, ssd dir. Eğer az diyorsanız, harici hdd (500-750gb , 1TB) alıp kullanabilirsiniz.

abicim seni yordum kusura bakma ama son bir soru daha sorurucam:
    depolama türü hdd değil ssd dir demişsin ne farkı var bilmiyorum yani 256 gb ssd olunca yeterli falan mı oluyo:))

• quote:

quote:

abicim seni yordum kusura bakma ama son bir soru daha sorurucam:
    depolama türü hdd değil ssd dir demişsin ne farkı var bilmiyorum yani 256 gb ssd olunca yeterli falan mı oluyo:))

Ssd de hdd gibi bir depolama türüdür. Yalnız hdd deki gibi metal plak yerine, flash bellek(yongalar) kullanılır, ram gibi hızlı çalışır. Yani hdd den daha hızlı ve sessiz çalışır.

Açılma-kapanma, dosya - oyun yükleme, veri aktarma gibi işlemlerde hdd den daha hızlıdır. Tabii biraz daha pahalıdır. Bellek miktarı arttıkça, fiyatı da artar. Dediğim gibi 256gb yetersiz gelirse, harici hdd alıp kullanabilirsiniz, herhangi bir sorun olmaz.

• çok saol vallahi çok yardımcı oldun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.