Altta ozelliklerini ve linkini sundugum laptop'i almayi dusunuyorum arkadaslar, bilgisi ya da deneyimi olanlar paylasabilirlerse cok sevinirim. 2000 lira benim icin yuksek bir meblag ve gerek sony gerekse istanbulbilisim servis ve garanti guvenilirligi ile ilgili bilginize ihtiyacim var.
Microsoft Visual Studio gibi agir programlari calistirmak ve oyun oynayabilmek de istiyorum
NETWORK Built-in Modem Integrated V.92/V.90 Modem (RJ-11) Integrated Wireless LAN Var Wireless LAN Max. Date Rate (Mbps) 300 Wireless LAN Range (m) Max.100 Wireless LAN Type Atheros 802.11b/gn Wirelles Network Connection Ethernet network 10Base-T/100BASE-TX/1000BASE-T Integrated Bluetooth(Version) Integrated Stereo A2DP Bluetooth Technology Bluetooth Range(m) 10
ÖLÇÜLER VE AGIRLIK Derinlik 2.9-3.7 cm Yükseklik 26.1 cm Ağırlık 2.9 Kg Genişlik 38.4 cm
GÜÇ KAYNAGI Voltaj AC 110/230 V Güç Kaynağı Harici Frekans 50/60 Hz
arayüzler 4 Pin i.LINK™ (IEEE1394), 400 Mbps Var DC in Var Memory Stick™ Slot Var Memory Stick Slot Type Var SD Card Slot Var Microphone Jack Var RJ-11 Direct Port (Modem) Var RJ-45 Direct Port (Network) Var USB Speed 2.0 USB Port Var USB Port (quantity) Var (3 Adet) USB Connector Type Wi-Fi VGA Connector for Monitor Var TV out Var TV out type HDMI (Hız Modu) Audio out Var Express Card Slot Type Var Audio out Type(s) Var Express Card Slot Var HDMI 1
PROGRAMLAR
Audio SonicStage Mastering Studio 2.4 VAİO Music Box
Video & TV WinDVD BD 8.0 for VAİO,Divx Player & Converter
CD-DVD Burning CD/DVD/BD:Easy Media Creator 9
Office Application MS Office Trial 2007 (60 Days Try & Buy)
Security & Other McAfee İnternet Security Suite Sony Media Plus
TEKNİK DESTEK VE SERVİS
Teknik Destek & Servis
2 Yıl Garanti Nakliye Nakliye Ücretsiz
bak kardeş şöyle söylüyeyim ben istanbulbilişimden geçen sene 3.500 ltlye lcd almıştım bir problem yaşamadım çok şükür...ama çok yaşayan duydumm tipik teknosa mantığı tut,sat,salla yerinde olsam sony centerdan alırım üstüne biraz daha vererek...bana sorarsan bu sony güzel makine ama daha iyi özelliklerde samsung R620 var ve ben bayramdan 1 gün önce aldım yorumumu sorarsan 4X4 lük bir makina abartmıyorum aynen böyle...bugüne kadar kullanmadığım laptop markası kalmamıştır..bu model müthiş oyun performansını anlatmaya gerek yok neredeyse bütün oyunları full ayarda oynatıyor...her türlü çıkış var hdmi,esata,4 usb...bence fazla düşünme sen kdv indirimi bitmek üzereyken al bu aleti 1600 tl bir dost tavsiyesiydi alıp almamak sana kalmış kardeşim..
Onerdiginiz laptopi inceliyorum simdi, tavsiye icin tesekkurler.