Şimdi Ara

SONY VAİO VGN-FZ11M (Santa rosa+Direct 10+HDMI) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
13.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun hocam bekliyoruz testleri
  • dostum bende dün toshiba a200 bp1 aldım ve pazartesi ürünü sırf sesi ve ekran kartı yüzünden iade ediyorum.
    sorun olacak iade ederken ama sonyde kararlıyım.
    toshiba alıcak arkadaşlara bir kez daha düşünmelerini tavsiye ederim.
    çünkü orda yazılanlar kadar iyi performansı+sesi+ekranı kesinlikle yok.
    bu benim şahsi fikrim. sadece tasırıma ağırlık verilmiş bir cihaz.
    vista kurulu ve gerçekten çok büyük hayal kırıklığına uğradım.
    pazartesiyi bekliyorum heyecanla. umarım sonyme bende kavuşurum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tristen

dostum bende dün toshiba a200 bp1 aldım ve pazartesi ürünü sırf sesi ve ekran kartı yüzünden iade ediyorum.

Nerden almıştınız, iade kabul ediyorlarmı? Kolay olacağını sanmıyorum arızası falan yoksa çok zor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rider30

quote:

Orjinalden alıntı: tristen

dostum bende dün toshiba a200 bp1 aldım ve pazartesi ürünü sırf sesi ve ekran kartı yüzünden iade ediyorum.

Nerden almıştınız, iade kabul ediyorlarmı? Kolay olacağını sanmıyorum arızası falan yoksa çok zor.

gold'dan aldım. müşteri hizmetleriyle görüştüm. şansımı denicem. inşallah değiştiriler

• arkadaşlar bi sorum olacak.bu özelliklerdeki bir sony laptop neden bu kadar ucuza satılıyo,anlamış değilim.bunun yarısı özellikteki sony bilgisayalar en az 4-5 milyara satılıyodu eskiden.bu fz serisi bunca özelliği bi arada sunmasına ve de sony olmasına karşın neden bu kadar ucuz.biri bana bunu açıklasın lütfen.kaliteyimi düşürdü acaba sony.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leylandi

arkadaşlar bi sorum olacak.bu özelliklerdeki bir sony laptop neden bu kadar ucuza satılıyo,anlamış değilim.bunun yarısı özellikteki sony bilgisayalar en az 4-5 milyara satılıyodu eskiden.bu fz serisi bunca özelliği bi arada sunmasına ve de sony olmasına karşın neden bu kadar ucuz.biri bana bunu açıklasın lütfen.kaliteyimi düşürdü acaba sony.

Kalite düşürmekle ilgisi yok Santa Rosa serisi genelde bu fiyatlarda piyasaya çıktı. Diğer markalara da bakabilirsin pek fark yok aralarında aslında yine Sony en pahalısı görünüyor..

Intel Core 2 Duo Santa Rosa
    http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryID=98&sp=islemci_tipi=intelcore2duosantarosa

• Oncelikle hayirli olsun dilemma arkadasim.

Umarim konuyu dagitmiyorumdur, ama ilgilenen olusa kismet olursa 21 temmuzda Dell 1520 modeli getiricem sifir. 15.4" santa rosa, T7300 2GHz 4mb cache 800MHz, 1gb ram ve 8600GT ekran kartli. Ilgilenen arkadaslar olursa ozelliklerde ayarlama yapabiliriz. Kamera ve kasa rengi secimi opsiyonlari da var.

Konuyu bolduysem kusura bakmayin arkadaslar, silinebilir.

Iyi gunler
  • Arkadaşlar bu aralar biraz yoğunum inceleme için bekleyen tüm arkadaşlardan özür dilerim , ilk izlenim olarak makina internette ve normal kullanımda gayet hızlı tatmin edici bir hızı var , insanı yormuyor kullanırken ,ekran gercekden cok iyi kalitesini belli ediyor keskin renkleri var , webcam bekledigimden cok daha iyi özellikle gündüz harika tek kelimeyle ,sesde öyle net ve pürüssüz yeterince yüksek kaliteli cıkıyor ,öyle aman aman ısınmıyor ortalama her laptop kadar , gercekden cok sessiz calısıyor en sessiz ortamlarda dahi cok az fan sesinden baska bişey dikkat etmedikden sonra duyulmuyor , wireless cekim gücü evin her yerinde son seviyede ki ev baya bir büyük , blootooth ara yüzü cok basit ve kullanıslı ve sorunsuz çalısıyor , malzeme kalitesi dikkat cekiyor sade ve zarif ve tuslarda yumusak ve kullanıslı , günde 6-7 saat acık ve sürekli kullanmına ragmen hiç teklemeden aynı hızda calısıyor.Vistada sorunsuz ve akıcı calısıyor.

Şimdilik aklıma bunlar geldi arkadaslar , bana tavsiye eden tüm arkdaslarıma tesekkür ederim ,ilk laptopum olarak bunu secdigim için gercekden cok mutluyum ve dogru karar verdigimi düşünüyorum , insallah uzun yıllar sorunsuz kullanırım.

Alacak arkadaşlara tavsiye ederim.Merak ettiklerinizi elimden geldigi kadar burda cevaplıcam fırsat buldukca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dilemma_ -- 1 Temmuz 2007; 4:06:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _Dilemma_

Arkadaşlar bu aralar biraz yoğunum inceleme için bekleyen tüm arkadaşlardan özür dilerim , ilk izlenim olarak makina internette ve normal kullanımda gayet hızlı tatmin edici bir hızı var , insanı yormuyor kullanırken ,ekran gercekden cok iyi kalitesini belli ediyor keskin renkleri var , webcam bekledigimden cok daha iyi özellikle gündüz harika tek kelimeyle ,sesde öyle net ve pürüssüz yeterince yüksek kaliteli cıkıyor ,öyle aman aman ısınmıyor ortalama her laptop kadar , gercekden cok sessiz calısıyor en sessiz ortamlarda dahi cok az fan sesinden baska bişey dikkat etmedikden sonra duyulmuyor , wireless cekim gücü evin her yerinde son seviyede ki ev baya bir büyük , blootooth ara yüzü cok basit ve kullanıslı ve sorunsuz çalısıyor , malzeme kalitesi dikkat cekiyor sade ve zarif ve tuslarda yumusak ve kullanıslı , günde 6-7 saat acık ve sürekli kullanmına ragmen hiç teklemeden aynı hızda calısıyor.Vistada sorunsuz ve akıcı calısıyor.

Şimdilik aklıma bunlar geldi arkadaslar , bana tavsiye eden tüm arkdaslarıma tesekkür ederim ,ilk laptopum olarak bunu secdigim için gercekden cok mutluyum ve dogru karar verdigimi düşünüyorum , insallah uzun yıllar sorunsuz kullanırım.

Alacak arkadaşlara tavsiye ederim.Merak ettiklerinizi elimden geldigi kadar burda cevaplıcam fırsat buldukca.

Tekrar hayırlı olsun memnun kalmana sevindim belki bende bundan alabilirim. Merak ettiğim birşey var, pili ne kadar süre gidiyor? Kaç saat pille çalışıyor şarz süresi uzunmu?

• arkadaslar ben aranızaa yeni katılıyorumm.toshıba a200 1bp kulanıcısıyım.dilemma arkadasımız gibi sony yada toshiba arasında kalmstımm ben sansımı toshibadan yana kullandım pişmanda değilimm.bi arkadsımızzz a200 1bp yi yerden yere vurmuss,o kadar kotu değil hatta bi notebook olarak cok iyii.ben oyun manyagıyımm carbon,fifa 2007,knight online(vazgeçilmezim),battlefield gibi oyunları en yuksek seviyede oynuyoorumm abartısız.bu iletiyi yazarkenn notebook hiç durmadan 7 saatir calsıyoo ısı değeri normal.sesine gelince arkadasımız begenmemiş ama benim cok hasuma gitti notebooktan 5.1 sesi beklenmemelii bence :s.vista cok hosuma gitti hiç takılmadan tıkır tıkır calısıyooo.ayrıca toshıbanın sunduguu yardımcı programlarda her seye rahatlklaa ulasmanızıı sağlıyoo.notebooku alırken ekran kartının dusuk oldugunuu biliyodum zatenn ama 3d mark sonuclarında sony le hemen hemen aynıı puanıı veriyoo.sonucta suandakii sevdiiğim oyunlarıı en yuksek seviyede rahatlıkla oynayabiliyorumm.kamerasıı karanlık göstermiyoo.en hayran kaldıgım yer ise touch padi.touch padde buluna yerlere tıklayarak istediğiniz programıı acabiliyonuzz uzerinde bulunan simgelere praograma atayabiliyosunuzz.notebookun ses kontrolunu ordan sağlayabiliyosunuzz.bende sony fz11m mi toshibamı a200 1bp yoksa asus f3jp derken toshibayı sectim.nede olsa toshiba notebooklarıyla unludurr.ama pişman değilimm sonyde iyi marka ama fz11m de kullanmam lazım kii a200 1bp kotu diyeyimm.su ana kadar kullandıgım en iyi notebook diyebilirim.bu yazıyıı yenii notebook alıcıları için yazdımm.cunkuu ben notebook almadan önce 2 ay arastırdım hele son2 gun ruyalarımı girdii sony mi toshıbamı sonymi toshıbamı,karar veremiyodum ama mazaya giderken toshiba dedim ve aldımm.iyikide almısımm cunkuu görünüşüü cok karızmatıkk performans ta yeterlii gerisi hikayeee..saygılarımlaaa

• Hayırlı olsun imparator , güle güle sorunuz kullanırsın insallah.

Rider dostum pil süresi yüksek performansda su an 2 saat civarında ama bu süre güç tasarrufuyla uzatılabilir sanırım , sarj süreside tam bos halde bir saat civarında.Ayrıca güç tasarrufu modunda sadece ekranda biraz aydınlatma azalıyor inan buda gündüz hiç belli bile olmuyor , sadece ısıksız bir ortamda belli oluyor.
  • dilemma yanında çanta verdiler mi aletin? daha doğrusu yanında neler geldi? yanıtlarsan sevinirim, ben de bu veya fz11s'den birini alacağım.
  • Ben hafta sonu Vaio VGN-FZ11S yi SONY satış mağazasında çalışırken gördüm. Çift lamba teknolojisi varmış FZ11S de ekranı FZ11M'ye göre daha canlı ve parlak, harika bir ekranı vardı. HD'i 160GB, ekran kartında toplam 895 MB Kullanılabilir Grafik Belleği ve 128 MB özel Video Belleği var. benim baktığım yer kapkaç ve hırsızlığa karşıda 2 yıl sigortalı dedi.

Diğer özellikleri FZ11M ile aynı.
  • bende fz11m ile FZ145E/B (4 GB) NOTEBOOK aarasında kaldım ekran kartı cok fark ettirir mi fazla oyun

oynamam arada sırada pes,nfs filan

sanal makinalar ile işim oluyor aynı anda 3-4 tane işletim sistemi calıstırıyorum bu ekstra ram demek

2 gb yeterli olur mu yoksa 4 gb mı almalı
  • VGN-FZ11S.................ile......VGN-FZ11M.......................................................arasında farklar:
    -X-black ekran.....................-X-black ekran ve bravia aydınlatma teknolojisi
    -8400M DirectX 10,...............-8400M DirectX 10,
    895 MB Kullanılabilir...............Toplam 831 MB Kullanılabilir
    Grafik Belleği ve 128 MB.........Grafik Belleği
    özel Video Belleği...................
    -160 GB Hard disk..................-120 GB Hard disk
    -Fiyatı:3.427 ytl......................-Fiyatı:2.830 ytl

bu farklar için bu kadar fiyat farkı vermeye değermi sizce???
    Ekran teknolojisi ve ekran kartının özel video belleği olması çok mu iyidir???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 9 Temmuz 2007; 18:57:13 >

• Sony alacaklar için bir hatırlatma yapayım..

Bende FE31M modeli var.. Almadan önce Sony'leri epeyce araştırıp aldım.. Double Lamp teknolojisi gerçekten muhteşem.. Ekranı gören diğer notebook kullanıcıları direkt depresyona giriyor... Kesinlikle abartı değil.. İlk siparişimde FE31H istemiştim ama internetten okuduğum revievlerde ECO ve Double Lamp teknolojisi arasındaki farkı okuyunca hemen siparişi değiştirip FE31M istedim.. ECO olanların da ekran çok kaliteli ama Double Lamp olanların parlaklığına ve kontrastına desktop LCD'ler dahi yetişemiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reason

Sony alacaklar için bir hatırlatma yapayım..

Bende FE31M modeli var.. Almadan önce Sony'leri epeyce araştırıp aldım.. Double Lamp teknolojisi gerçekten muhteşem.. Ekranı gören diğer notebook kullanıcıları direkt depresyona giriyor... Kesinlikle abartı değil.. İlk siparişimde FE31H istemiştim ama internetten okuduğum revievlerde ECO ve Double Lamp teknolojisi arasındaki farkı okuyunca hemen siparişi değiştirip FE31M istedim.. ECO olanların da ekran çok kaliteli ama Double Lamp olanların parlaklığına ve kontrastına desktop LCD'ler dahi yetişemiyor..

Bende depresyona girdim görünce pazar günü Carrefour Sony mağazasında FZ11S çalışır vaziyette gördüm daha önce belirttiğim gibi dumur oldum harika bir ekranı var gerçekten, notebook alacakların mutlaka görmesi lazım!. Bu kalitede ekran Apple da bile görmedim, belki yakında yeni çıkacak Led ekranlılar bu seviyededir.

• Vaio FZ11M'in ekran kartımı? Monster'ların Santa Rosa modellerinin ekran kartımı?Daha iyi ve performanslıdır?

Vaio FZ11M'in ekran kartı:Nvidia® GeForce 8400M GT DirectX 10(831 mb kullanılabilir grafik belleği)

Monster'ların ekran kartları:Nvidia® GeForce 8600M GS 512MB Turbo Cache DirectX 10(256 MB Bağımsız + 256 MB Turbo Cache özelliği ile Max. 512 MB)
  • Bu ürün için en iyi fiyat:
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2559
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.