Şimdi Ara

SONY VAİO VGN-FZ11M (Santa rosa+Direct 10+HDMI) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
13.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

Vaio FZ11M'in ekran kartımı? Monster'ların Santa Rosa modellerinin ekran kartımı?Daha iyi ve performanslıdır?

Vaio FZ11M'in ekran kartı:Nvidia® GeForce 8400M GT DirectX 10(831 mb kullanılabilir grafik belleği)

Monster'ların ekran kartları:Nvidia® GeForce 8600M GS 512MB Turbo Cache DirectX 10(256 MB Bağımsız + 256 MB Turbo Cache özelliği ile Max. 512 MB)

Vaio FZ11M'in ekran kartı:Nvidia® GeForce 8400M GT daha iyidir. Önemli olan chipset.
    GT olan 128 bit GS ise 64 bit.
    GT olan 900/600 - GS olan 800/600

http://www.nvidia.com/object/geforce_8400M.html

• quote:

Orjinalden alıntı: XmysticX

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

Vaio FZ11M'in ekran kartımı? Monster'ların Santa Rosa modellerinin ekran kartımı?Daha iyi ve performanslıdır?

Vaio FZ11M'in ekran kartı:Nvidia® GeForce 8400M GT DirectX 10(831 mb kullanılabilir grafik belleği)

Monster'ların ekran kartları:Nvidia® GeForce 8600M GS 512MB Turbo Cache DirectX 10(256 MB Bağımsız + 256 MB Turbo Cache özelliği ile Max. 512 MB)

Vaio FZ11M'in ekran kartı:Nvidia® GeForce 8400M GT daha iyidir. Önemli olan chipset.
    GT olan 128 bit GS ise 64 bit.
    GT olan 900/600 - GS olan 800/600

http://www.nvidia.com/object/geforce_8400M.html

cevap için teşekkürler fakat sizin yaptığınız karşılaştırma 8400M GS ile 8400M GT dir.Ama benim sorduğum 8400M GT ile 8600M GS dir.Saygılar...

• sizi VAİO FZ-SERİSİ KULÜBÜ ne davet ediyorum
    http://forum.donanimhaber.com/m_15703039/tm.htm
  • bende de a200-1bp var -performans-ses -ekran iyidir,tabi sonyle kıyaslamıyorum.
    yalınız tüm toshibalar gibi çok ısınır ve sesli çalışır.
    bu arada sony vaıo hayırlı olsun dostum
  • bu model novada 2400 ytl hepsiburada 2800 ytl neden bu kdr fark var anlamadım
  • biraz foto isterük
  • Arkadaşlar diger sony forumundada yazdığım gibi suan tatilde oldugum için forumu cok fazla takip edemiyorum.Yazılanların hepsini okudum bikac soruya cevap vereyim.

1- Laptop goldun internet subesinden pesin fiyatına 2.500 ytl ye alındı ve yanında targus canta hediyeli geldi , canta gercekden cok kullanıslı arkadaslar , cok fonksiyonlu düz bir laptop cantası degil.

2- Pil vistanın yüksek performans pil modunda iki saat civarında genel kullanımda (msn,müzik,internet,wirelless.bluetooth acık vs.)

3 - Laptop internette gördügünüzü resimlerden cok daha sık zarif ve güzel arkadaslar.Ekranı tek kelimeyle harika.

4-Ben hiç oyun oynamadıgım için oyun performansı hakkında bişey diyemeyecegim malesef.

Gren tesekkürler dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dilemma_ -- 18 Temmuz 2007; 19:30:31 >
  • hayirli olsunn vallaa ins bizde aliriz bunun gibi bisi
    quote:

Orjinalden alıntı: _Dilemma_

Arkadaşlar bu aralar biraz yoğunum inceleme için bekleyen tüm arkadaşlardan özür dilerim , ilk izlenim olarak makina internette ve normal kullanımda gayet hızlı tatmin edici bir hızı var , insanı yormuyor kullanırken ,ekran gercekden cok iyi kalitesini belli ediyor keskin renkleri var , webcam bekledigimden cok daha iyi özellikle gündüz harika tek kelimeyle ,sesde öyle net ve pürüssüz yeterince yüksek kaliteli cıkıyor ,öyle aman aman ısınmıyor ortalama her laptop kadar , gercekden cok sessiz calısıyor en sessiz ortamlarda dahi cok az fan sesinden baska bişey dikkat etmedikden sonra duyulmuyor , wireless cekim gücü evin her yerinde son seviyede ki ev baya bir büyük , blootooth ara yüzü cok basit ve kullanıslı ve sorunsuz çalısıyor , malzeme kalitesi dikkat cekiyor sade ve zarif ve tuslarda yumusak ve kullanıslı , günde 6-7 saat acık ve sürekli kullanmına ragmen hiç teklemeden aynı hızda calısıyor.Vistada sorunsuz ve akıcı calısıyor.

Şimdilik aklıma bunlar geldi arkadaslar , bana tavsiye eden tüm arkdaslarıma tesekkür ederim ,ilk laptopum olarak bunu secdigim için gercekden cok mutluyum ve dogru karar verdigimi düşünüyorum , insallah uzun yıllar sorunsuz kullanırım.

Alacak arkadaşlara tavsiye ederim.Merak ettiklerinizi elimden geldigi kadar burda cevaplıcam fırsat buldukca.

• SLM ARKADAŞLAR BE YENİ ÜYE VE YENİ SONY FZ11M KULLANICISI OLARAK BURAYA GELİYORUM. ÖNCEKİ BİLGİSAYARIM TOSHİBA İDİ AMA YENİ DEĞİŞTİRDİM BENİDE KULUBE ÜYE YAPARSANIZ SEVİNİRİM HERKESE SELAMLAR ... TAKİPTEYİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: tristen

dostum bende dün toshiba a200 bp1 aldım ve pazartesi ürünü sırf sesi ve ekran kartı yüzünden iade ediyorum.
    sorun olacak iade ederken ama sonyde kararlıyım.
    toshiba alıcak arkadaşlara bir kez daha düşünmelerini tavsiye ederim.
    çünkü orda yazılanlar kadar iyi performansı+sesi+ekranı kesinlikle yok.
    bu benim şahsi fikrim. sadece tasırıma ağırlık verilmiş bir cihaz.
    vista kurulu ve gerçekten çok büyük hayal kırıklığına uğradım.
    pazartesiyi bekliyorum heyecanla. umarım sonyme bende kavuşurum...

teknosadan 2 ay önce toshiba laptop aldım A200 modeli tam 31 gün sonra bozuldu servise verdik anakartı yanmış yeni çıkan laptop olduğu için parçası yurtdışından gelecekmiş,bayağı bi süre bekledik sonra parça geldiğini söylediler..

laptopumuzu aldık ama 2 gün sonra harddisci gümledi ve bütün iş ile ilgili mailler uçtu (laptop çalınsa bu kadar zarar görmezdim)

bu arada anakart sorunundan laptop geldiğinde hoparlörlerin olduğu kısımda ön yüzde yani çıkıntılar vardı bununda sebebi teknik servistekiler vidaları fazla çıkmış ve bombe yapmış....

harddisk problemi için önceki verdiğim servise götürmedim çünkü müşteri memnuniyeti 0 idi

toshibanın merkezine ürünü götürüp gereken cazı yaptım(belki gazeteci olduğumu söylediğim için değişim işlemini hızlandırdılar) ve ürünü değiştirilmesi gerektiğini söylediler,sonrasında değişim belgesi ile teknosaya gittim ve lanet toshiba ve servisinden kurtulup sony fz11m laptop aldım...

kesinlikle çok başarılı bir laptop

• vaio fz11m mi alsam - acer 5920 mi kararsızım
  • Toshiba A200 B1P kampanya fiyatı ve ozellikleri ile cazip bir urun benim gibi ogrenciler icin ;

millet datron - monster alabiliyor fiyat/performans urunu diye ben neden toshiba almayayım mantıgını yurutuyorum ki haklıyımda , ne yani onlardan daha mı fazla sorun cıkaracak toshiba sanmammmm;

santa rosa- hdmı benim icin tamamen balon ne yani 105'' plazma alıp laptop'a mı baglayacagım ;

sonuc: kampanya fiyatıyla ogrenci icin birebir diye dusunuyorum
  • sana da hak veriyorum ama santa rosa laf ettirmem o gercekten bir ideol extrne cıkana kadar toshiba kalite saglamlık ve servis acısından sony vb solda bırakır ama işçilik olayı pek yok yeni yeni güzel laptoplar üretiyo ki x200 serisi cok klas
  • Merhaba
    2 10 gün önce Vatan'dan FZ11 M satın alarak aranıza katıldım.
    Bu ilk notebook'um :))
    Yalnız bir kaç sorunum var.. sizlerle paylaşmak istedim. Bunlar normal midir ?

1- Sistemde ne kadar ses ile ilgili ayar varsa max. yaptım. Ancak yine de bankanın kullanıdığım 3-4 yıllık HP Compaq'ın neredeyse yarısı kadar ses çıkıyor aletten. Bu normal midir ? Ses gücü ile ilgili bir problem/ önerinizi var mıdır ?

2- Pili gerçekten çok az gidiyor (normal bir kullanımda Max. 2 saat kadar)
    Ayrıca gece şarj ediyorum sabah açtığımda %85 pil ile açılıyor. 2 gün açmadığımda % 45'^lere kadar
    düşmüştü.. Bu normal midir ?

Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
  • 1 SES KONUSUNDA HAKLISIN SONY HERSEYİ DÜŞÜNMÜŞ FAKAT SES HOPERLERİNİ YÜKSEK TUTMAMIS ANLİCAN İDARE EDECEN İKİ PİL ÖMRÜ MAZ 3 SAAT DÜŞÜK GÜÇ TÜKETİMİNDE 2SAAT YÜKSEK GÜÇ TÜKETİMİNDE GİDER............ BİDE PİLİ GECE DOLDURUP SABAH KULLANMA OLAYINDAN VAZGEC PİLİN ÖMRÜNÜ YEME CIKAR PİLİ PİLSİZ KULLAN EGER EVDE İSEN VE CARTCURT ELEKTRİK GİTMİYORSA HEM SENİN YORULMAN HEM PİL ÖLMEZ HEM BİLG. RAHAT EDER BENDEN SÖYLEMESİ
  • Arkadaşlar M ya da S ile birlikte gelen çanta acaba şu ürün mü sormak istedim

Urban Messenger Carrying Case

http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=11039235&tab=Features
  • arkadaşlar ben de FZ 11-M alıcam ama oyun performansı nasıldır? yardımcı olursanız sevinirim
  • hertürlü oyunu soorunsuzca oynuyorum...
    Muhteşem bir yapısı var
  • 05apo222 kardeş , yakında FZ21 ler geliyor çok aciliyetin yoksa bekle derim.Biliyorsun ki yeni gelenler daha uygun fiyata daha iyi özellikle geliyor.
    http://www.laptopspirit.fr/5560/sony-lance-de-nouveaux-vaio-fz-154%E2%80%99%E2%80%99-blu-ray-en-france/sony-vaio-vgn-fz21/
  • Pohpohperisi bahsettğin çanta gelmiyor.Standart targus veriyorlar yerine.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.